Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak sa moje prianie naplnilo do bodky, dali sme v 3. tretine ešte jeden gól Tkachukom a celkovo vyhrali 5:3 :clap: :)

zajtra si zápas môžme viac rozobrať, idem sa vyspať, zajtra máme v KE Maratón, tak si to pôjdem pozrieť...
Tak velká gratulace Blues i jejich fandům, porazit 2x za sebou silný Det je husarský kousek, doteď jsem si myslel že to umí jen Nashville :wink: . Opět skvělé otočení skóre, podobně jako v 1. zápase, klobouk dolů :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Taky gratulace... narozdíl od Tampy máte skvělý vstup do sezony, ještě k tomu proti silnému soupeři :thumbsup:
tak gratuluju !!! viděl jsem první zápass a předvedli jste velmi sympatický výkon podpořeny skvělým golmanem....jen tak dál.... Kariya 2 goly to je parada , Polák prvni pulku zápasu se do toho dostával ale pak hrál dobře jinak vaše obrana se mi líbí
ešte sa vrátim k nášmu druhému zasu s DET,
znova sme akosi poľahky skočili do zápasu, po íli bolo 0:2, súper nás dostal pod tlak a evidentne v tejto časti hry prestrieľal. Až kontaktný gól Tkachuka v závere tretiny nás ukľudnil. V bránke nastúpili Ty Conklin a Howard za DET a je jasné komu sa darilo viac. Po tom nešťanom začiatku som sa troška obával, či to Ty odchytá do konca :sad2: no vydržal a potom už chytal sústredene.
Veľmi dobre vyšiel zápas Erikovi Johnsonovi, ktorý hrá z chuťou a je vidieť, že je plný energie, v to zápase zaznamenal 5 striel, čo je najviac z našich, 2b do bodovania a v štatistike plus/mínus mal za tento zápas 2 plusové bodíky. Troška ma mrzí, že nemôžem dať nejaké postrehy zo zápasu, lebo som ho nakoniec nesledoval (mal som návštevu) :?
Inak sa hralo znova veľmi slušne (po 5 vylúčených na 2. min. na oboch stranách), čo dosť neobvyklé, ale zároveň skvelé, ja uznávam viac takúto hokejovú bitku, ako tie bez rukavíc. Znova zaujal ice-time Jackmana a Poláka.
Aj preto ma napadlo, koho z obráncov tréner pošle na farmu, až sa Erik Brewer uzdraví..?

Dnes som objavil na stránke NHLpro.cz článok ku Tkachukovi s informáciou, ktorú som neevidoval, tak to sem posúvam, celkom zaujímavé :

TKACHUK? POSTRACH DETROITU!

"Jedna z ikon amerického hokeje, Keith Tkachuk, pravidelně exceluje v utkáních proti Detroitu. Ve Stockholmu se levé křídlo St. Louis opět předvedlo. Americký veterán vstřelil Detroitu dvě branky a podílel se tak na konečném vítězství 5:3. Během kariéry Tkachuk do sítě Detroitu přesně zamířil již čtyřiatřicetkrát, což z něj doslova činí postrach obrany Red Wings. Žádný jiný aktivní hráč v NHL, není proti Detroitu úspěšnější, než Tkachuk. :good: Bilance Tkachuka by mohla být ještě výrazně lepší, kdyby se v posledních deseti letech, v utkáních s Detroitem, neuskromnil. Od března 1999 do října 2009 totiž nezaznamenal jediné utkání proti Detroitu, ve kterém by vstřelil více než jeden gól."

Tak to si zaslúži uznanie samozrejme, len tak ďalej Keith dúfam, že nám v tejto sezóne predvedieš ešte veľa takýchto kúskov.
:clap: :biglol: :yahoo:

Uf, chlapi, tak to bolo niečo. Zápas som pozeral na intráku, ale za stavu 0:2 mi vyplo net a tak som len tŕpol. V každom prípade, pokiaľ som ten duel pozeral, tak Blues hrali strašne zle, strely na bránku boli 14:2 čo je hôza. Ty bol v bránke nejaký zakríknutý a mal aj smolu, celá obrana nesústredená, zasa sme len šermovali hokejkami a to sme mali šťastie, že nám rozhodcovia neuznali inkasovaný gól na 3:0 kvôli vysokej hokejke, to by bol klinec do rakvy. Tiež som sa v tom čase obával, či nebudeme nútený meniť brankárov, ale nakoniec sa všetko na dobré obrátilo.

Keď sa mi na sekundu podarilo pripojiť a Jakub mi povedal, že vedieme 4:3 tak som skoro z kože vyletel.
Tak to má byť som veľmi rád, že naši pokračujú v tom nastavenom štandarde z konca minulej sezóny a nevzdávajú sa za nepriaznivého stavu, ostatne tak to má byť. Tentokrát nás podržal prvý útok a najmä náš ozajstný kapitán Keith Tkachuk :good: . Podarilo sa presadiť aj Andymu, Boyesiemu aj Berglundovi čo je výborné. Ešte stále čakám na Oshieho a Perrona :)

Takže Štokholmské duely nám vyšli 100% to som nečakal, ale o to som radšej. Teraz bude najdôležitejšie po návrate sa zregenerovať a pripraviť sa na ďalší priebeh sezóny a tentokrát ešte ostrejší.

V podstate sa pri vývoji našej zostavy budem zameriavať najmä na:
:arrow: dátum 1. zápasu Erika Brewera (dúfam, že čo najskôr, aj keď na druhej strane ... ivan chápeme sa) :?:
:arrow: koho kouč vyberie ako policajta z dvoky Janssen/King (pevne verím že D.J.) :?:
:arrow: kedy sa strelecky presadí Oshie a Perron :?: (u Perrona by som sa ničoho neobával Oshiemu verím ale ... )
:arrow: prvý zápas Alexa Pietrangela v sezóne :?: (vzhľadom na pretlak dobrých obrancov ťažko povedať)
:arrow: a či sa kouč v niektorých zápasoch rozhodne dať šancu mladým útočníkom (Eller, Palushaj ... pochybujem)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
uau, tie fotky sú skvelé... :good: pekné, že sa ti s tým chcelo pohrať, dobrá je tá mometka, ako tam leží v bránkovisku Stuart, ale aj tie z lavičky sú pekné.
Pokiaľ ide o tie tvoje otázky, sú celkom na mieste a tiež budem zvedavý, ako sa časom zodpovedia. Môj názor na Perrona a Oshieho je taký, že je to aj o šťastí, sú v skvelých útokoch a tak to jednoducho len musí padnúť. Možno už v Atlante..?
Ohľadom bitkárov vieš, že u mňa je to tak isto, ja Janssena nemusím.
Pozeral som aj na našej stránke, no zatiaľ ohľadom nasadenia Erika Brewera nič nové. Hlavne nech sa dá do poriadku, nech to trebárs trvá aj mesiac. Skôr teda asi začne hrávať D.J. King, uvidíme... :?:
:arrow: Nuž doma s Atlantou očakávam, že tréner skúsi nasadiť v obrane práve mladého Pietrangela, možno do dvojičky s Weaverom, na mieste Colaiacova, ktorý sa možno potrebuje troška dať psychicky do poriadku (môj názor, nakoľko ten jeho výkon vo SWE, to nebolo ono :? ). Alex hráva tiež na poste LD. Ja by som to na trénerovom mieste urobil a hlavne Alex v tejto sezóne potrebuje hrávať, pre prípad, že sa niekto znova zraní a bude nutné ho nahradiť. Nech teda je v zápasovom rytme. :yes:
:arrow: A taktiež ma bude zaujímať, či už nastúpi v 3. útoku Armstrong..?
:arrow: taktiež predpokladám, že bude po tých úvodných zápasoch domáca hala vypredaná a bude skvelá atmosféra (neviem prečo, som si až dodnes myslel, že hráme vo štvrtok v ATL :sad2: :oops: ) Samozrejme očakávam víťazstvo Blues
Keith Tkachuk sa stal 3. hviezdou prvého týždňa NHL. :winner3:

Zaslúžil si to skvelým dvojzápasom Blues v Štokholme proti Detroitu svojou bilanciou 2+2 :good:

Prvou hviezdou (je nutné to tu písať?) sa stal kto iný ako Ovečkin (3+3 a +6) :cool: Druhou hviezdou je Anderson. žeby Avs našli jednotku? Zatiaľ je 100% čo sa výhier týka :good: a chytiť 73/74 ... :-O
tak konečne príde prvý domáci zápas sezóny a v súvislosti s tým, si vedenie Blues pripravilo menšiu slávnosť, kde sa dostane pocty našej ikone All McInnisovi : http://blues.nhl.com/club/preview.htm?i ... L|STL|home

Každý fanúšik, ktorý príde na zápas dostane tímový kalendár a ďalšie darčeky, pred halou Scottrade Center bude živá hudba a budú sa predávať trička s menom All McInnisa. Výťažok z predaja týchto tričiek pôjde v prospech nadácie. Takže atmosféra pred zápasom bude skvelá, verím, že sa to potom prenesie dnu do haly, kde bude vypredané a diváci tak vytvoria tú pravú hokejovú atmosféru. Aj preto verím, že to bude víťazná domáca premiéra tejto sezóny :yes:

Keithovi Tkachukovi gratulácia a len tak ďalej... :good: :)
Bluesmane: Anderson je moc podceňovaný... o tom že bude v AVS jednička nepochybuju....Budaj už dostal šancí dost
z NHL.cz : St. Louis umístilo na waiver list útočníka Dereka Armstronga, který s klubem absolvoval cestu do Švédska, ale do zápasů s Detroitem nezasáhl. Pokud si ho nevybere jiný z týmů, přesune se 36letý centr s dvoucestným kontraktem na farmu. S mužstvem začal od pondělí bruslit obránce Eric Brewer, jenž od loňského prosince marodí s kolenem a zády, o návratu do sestavy je ale zatím předčasné hovořit. Trenér Andy Murray hovoří o šesti až osmi týdnech.
Tak toto je naozaj veľmi zaujímavá správa. Ivan Armstrongovej premiéry v drese Blues sa asi tak skoro nedočkáš, na druhej strane je to fajn, pretože sa dá predpokladať vyšší ice-time našich stálych hráčov, alebo sa chystá príchod nejakého z mladíkov?? :roll: . Každopádne dúfam, že si Armstronga za najbližších 24 hod. nevyhliadne žiaden iný tím a on nám ostane k dispozícii, pretože predsa len by to bola strata. :|

Tá druhá správa je v podstate nič nové, akurát spresnenie. Rátam s takými dvomi mesiacmi, no uvidíme, každopádne je aj toto škoda :( Na druhej strane si zahrá Sydor, ktorý vyzerá byť schopný a spoľahlivý. E.J. sa od neho môže učiť rovnako ako od Brewera. Dúfam, že prípadný nr. 1 obranca na ťahu nebude Strachan, ale Pietrangelo. :)

Mimochodom, už dlhšiu dobu, vlastne vyše roka som nevidel v akcii E.J. a to bolo presne to čo nám v obrane chýbalo. Jeho strela ... !!! Presilovka, alebo len tlak pri hre 5 na 5, puk na modrú a ak má trochu času, odváži sa aj na strelu príklepom a to sú riadne bomby. :cool: Posledne mi podobnú radosť z takého gólu pripravil Wagner už som to neraz spomínal. :roll:
hmm, tak je zaujímavé, po kepme a prípravných zápasoch som mal pocit, že tu zostane a teraz toto..? V podstate nijako veľmi chýbať nebude, aj tak máme dostatok hráčov do 3. lajny. Len ma zaráža skutočnosť, že tréner v žiadnom vyjadrení doposiaľ nevyjadril s ním nejakú nespokojnosť, alebo niečo v tom duchu, že nepresvedčil.Takto sa zrejme vytvára miesto pre zaradenie D.J. Kinga, ktorý sa už chystá na ľad (má narazený palec). Prvé dva útoky sa nám zdá sa definitívne utriasli, aj keď prípadné menšie korekcie s presunutím niektorých hráčov možno očakávať. A zrejme zavážilo aj to, v akej forme vstúpil do sezóny Winchester a myslím, že získal nateraz pevnú pozíciu v tíme. Tak uvidíme, a to ešte dopadne...
D.J King by skôr nastúpil do zápasu so zlomenou nohou ako s narazeným palcom na ruke :-D Predsa len, vieme čo je jeho hlavným pracovným nástrojom :box: Už sa na neho veľmi teším. A najviac na prípadný masaker s Belakom ... :frajer2:
Tkachuk si ocenění určitě zaslouží je to bojovník k pohledání.Tým předvedl ve Švédsku vynikající výkon.Takto otočit dvakrát za sebou skore proti DET to se už dlouho nikomu nepovedlo.Myslím,že fanoušky STL čeká velmi úspěšná sezona!! :yes:
tak to dúfame excelent... :yes:

inak Armstrong je v Peorii, tu je k tomu správička na našej stránke : http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=501217

a ešte toto som našiel na stránke stl.today : http://www.stltoday.com/blogzone/mornin ... to-peoria/

a zopár postrehov z fóra : http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=666434
tak tento článok, ťa určite zaujme Dano : je o Jay McC..

http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument

je vidieť, že chalan na sebe maká a ohlasy na jeho hru vo SWE sú veľmi pozitívne, rovno tak na hru celej ich lajny. Dobre sa o jeho hre vyjadruje aj tréner Andy Murray. Páči sa mi táto časť a najmä posledná veta :
"It was definitely a different feeling in camp this year than it has been," he said. "You can see the city is excited about it, and we're excited to play at home on Thursday night. I think it's a different feeling overall. We have higher expectations for ourselves, and with that comes some pressure to live up to those. But it's a good position to start the season in."

With McClement and his mates providing the foothold, it could be the start of something big. :yes:
(my samozrejme veríme, že to je začiatok niečoho veľkého)

:arrow: a ešte táto zaujímavá info v jednom z článkov ma zaujala, dám sem ten odstavec a nechám aj link na celý článok. Nikdy som sa na takéto ukazovatele nezameriaval a je vidieť, že v Amerike sledujú každý detail. Dúfam, že my budeme dostatočne oddýchnutý a aklimatizácia bude dostatočná, aby sme úvodný zápas zvládli a ATL porazili. Dúfam, že tak potvrdíme dobrú formu a skvelé výsledky z letnej prípravy aj úvodných zápasov s DET :yes:
"The history of NHL teams heading overseas says "Watch out!" about what happens when you return. All but one of the previous 10 teams to have gone overseas, either to Europe or Asia, have had losing records in the games immediately following their returns. Last year, the Lightning lost their first three back in North America, the Senators lost five of their next six (with the lone win coming against Phoenix) and the Penguins went 1-2. The Rangers, who won three in a row, were the lone exception. When the Ducks and Kings played in London in 2007, the Ducks went 0-3 on their return (though all were on the road) and the Kings went 0-4 (though the Kings weren't very good).

http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument
Blues vs. Atlanta

takže to dnes v noci to vypukne a my sa budeme môcť pozrieť na prvý domáci zápas. Očakáva sa, že bude vypredané a už nadpis článku na stránke Stl. Today veľa napovie :
Blues aren't resting on laurels :yes:
Ja verím, že hráči na vavrínoch nezaspia a dnes to toho dajú všetko a urobia všetkým fans radosť v podobe víťazstva.
V článku sa spomína, že k hráčom prehovoril aj asistent Wamsley, ktorý poukazoval hlavne na chyby, ktorých sa jednotliví hráči dopúšťali a najmä na skutočnosť, že sme nezvládali úvod oboch zápasov s DET. Tak dúfam, že tentokrát sa zamerajú hlavne na úvod zápasu a nebudeme doťahovať náskok súpera. Článok je dobrý, mám pocit, že jeho autor sedel priamo v šatni a išlo skôr o nejaký predzápasový brífing, kde pozerali hráči video a rozoberali jednotlivé situácie. Samozrejme do toho dali aj patričnú dávku psychologie, ktorá je veľmi potrebná, aby nedošlo k určitému sebauspokojeniu.
Zaujala ma aj časť, kde sa spomína citát, ktorý napísal tréner Murray na tabuľu ešte pred príchodom hráčov na tento brífing, ale veľmi som ho nepochopil, ak mám pravdu povedať, aj preto by som ocenil, ak by mi s tým pomohol niekto zdatnejší v angline, vďaka...

:arrow: "Arrogance breeds complacency and complacency means you are going backwards."

Mne to príde ako : "Arogancia a samoľúbosť znamená, že nenapredujete, ale idete späť" no nie som si tým istý :sad2:

tu je celý článok : http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument

Takže dnes očakávam naše víťazstvo a pokiaľ som dobre vyrozumel z trénerových slov, je dosť možné, že troška poprehadzuje hráčov v útokoch, takže nič nové...

Go Blues :fan:
tak tu je to, čo som avizoval v poslednej vete :

The Blues will have new lines for Thursday’s home opener. Murray altered his combinations in the second period of Saturday’s 5-3 win over Detroit and said after practice today that he’ll keep them the same. Here’s a refresher:

Andy McDonald-David Backes-David Perron

Paul Kariya-Patrik Berglund-T.J. Oshie

Brad Winchester-Keith Tkachuk-Brad Boyes

Alex Steen-Jay McClement-B.J. Crombeen

Basically, all Murray did was switch Kariya and Winchester . . .

“I didn’t think that our gold unit, which is Berglund’s unit, was being effective in (Saturday’s) game,” Murray said. “And I didn’t think our blue unit, which is Walt, Brad and Paul, were being effective. I had that in mind that we may do that. There’s a good chance” they will be the same Thursday.

:arrow: myslím si, že práve toto je prostriedok na možnú zmenu hry, aby sme predišli problémom, aké sme riešili v zápase s DET. Podľa toho vyzerali aj tréningy, šlo sa naplno, chlapi makali a celý ten čas sa im prízvukovalo, že nejaké sabauspokojenie, či únava z Európskeho turné (hoc len v podvedomí) sa nepripúšťa. Očakávam našu útočnú hru a enormnú snahu všetkých hráčov dotiahnuť zápas do víťazného konca... :yes: Verím teda, že nebudeme po nočnom zápase sklamaní a ATL si to odnesie.

a v ďalších častiach článku sú naznačené možné riešenia s D.J. Kingom, či Pietrangelom...

http://www.stltoday.com/blogzone/mornin ... r-detroit/
STL - ATL 2:4

tak to bol zasa smolný zápas :? Vyhoreli sme na slabej produktivite. Nedokázali sme prekonať inak skvelého Pavelca z toho množstva šancí čo sme mali. Súpera sme inak prestrieľali v pomere 31 - 22 :!: :?
Čo k tomu dodať...
1. tretina : úvod bol dobrý, dobre sme korčuľovali a napádali súpera už v strednom pásme a po chvíli sme aj viedli 1:0, keď skóroval Tkachuk. Ale už o chvíľku to neba pravda, to zavesil Boulton. Hneď na to šiel na trestnú lavicu Polák a "veľký" Ilja zvýšil na 2:1 pre hostí. Ak si uvedomíme, že ATL hrala iba dve presilovky včera, tak je to vlastne veľmi dôležitý gól z hľadiska ďalšieho vývoja zápasu a aj bol... Tak vlastne skončila aj prvá tretina v ktorej sme pomerne málo skúšali prekonať Pavelca.
V druhej tretine : nabehli sme na súpera so snahou vyrovnať. Hrali sme dobre, vytvárali sme si viac šancí, ale Pavelec bol skvelý. Nakoniec bol aj druhou hviezdou zápasu a zaslúžene :yes: :thumbsup: Tou prvou bol samozrejme Kovaľčuk...
V druhej tretine sme súpera prestrieľali v pomere 14:6 ale paradoxne sme túto časť prehrali 0:1 :-( , keď Chrisa prekonal mladučký Evander Kane, ktorého si ATL vybrala z posledného draftu. Mne sa javí, ako veľmi šikovný hráč, teda to bola zrejme dobrá voľba. Škoda nakmä šancí Kariyu (mal som pocit, že s Tkachukom si rozumel viac, ako teraz s Bergiem), či včera veľmi dobre hrajúceho Steena.
V tretej tretine sme všetko vsadili na to, aby sme stiahli náskok súpera, myslím si, že sme mali viac z hry a hrali sme lepšie, ale súper nás dobre pokrýval a dobre bránil priestor pred brankárom. Nakoniec sa nám podarilo znížiť až necelé 3. min. pred koncom, keď Pavelca prekonal jeho krajan Polák. Ale vyrovnať sa nám už žiaľ nepodarilo. V závere tréner stiahol Chrisa dole a skúsili sme v PoweR Play niečo vymyslieť a pokúsiť sa vyrovnať, žiaľ znova zaúradoval najlepší muž na ľade Kovaľčuk a urobil tak zápas, keď zvýšil na 4:2 :?

K zápasu ťažko niečo dodať, je mi ľúto toho, že ten stav veľmi nevyjadruje skutočný stav, ale tak to už chodí, hrá sa na góly a my sme ich dali menej. Súperovi treba poblahoželať k úspechu, musíme sa z toho otriasť a ideme ďalej.
K našim by som rád poznamenal, že skvele hrala zasa 4. lajna (jediná čo zostala po SWE v pôvodnom zložení) a najmä Steen, ktorý bol neúnavný a taktiež prvá lajna zahrala svoj štandard. Škoda, že tontokrát to nevyšlo strelecky Kariyovi, zaslúžil si dať aspoň jeden gól. Z obráncov zahrali výborne Sydor s Johnsonom a veľmi sa mi páčil Polák, makal, skúšal strieľať a poctivo hral najmä pred Chrisom. No a pokiaľ ide o Chrisa, zachytal dobre. To či mohol niečo chytiť ťažko podať. Na ňom to včera nepadlo. Nedarilo sa našim strelcom a to je kameň úrazu podľa mňa a mali sme aj menej šastia.

:arrow: Chris to nakoniec aj skvele vystihol : "I don't think any of us were happy with how we played," Mason said. "That's not our style."

:arrow: Aj Kovaľčukove slová :
"The most important thing is we got a win," Kovalchuk said. "I think we played a really good defensive game, especially in the third period."
... ja len dodám, že v defenzíve hrali naozaj dobre.

Možno som na niečo zabudol, ocenil by som aj pohľad chalanov z topicu ATL, ako to videli oni (ak si zápas pozreli...)
Očakával som víťazstvo Blues a tak som z toho dosť rozladený, ale verím, že to bude dobrá sezóna a náš eam nám pripraví ešte veľa pekných chvíľ a dobrých zápasov. :yes:
takže Go Blues
začínam mať pocit, že si tu píšem sám zo sebou... :?
:arrow: s Danom som včera kecal na fóre, ale Bluesfana som tu dlhšie nevidel, čo je s ním..? Mohol, by sa raz za čas ozvať.
jak to vidíte dneska s Los Angeles ? King dali v zatím ve 3 zápasech 15 gólů (jména jako Kopitar či nová posila Ryan Smith snad nemusím představovat) tak uvidíme jak si s tím naše defenzíva poradí. Navíc Masonův výkon v posledním zápase nebyl nijak oslnivý...
a pozrime sa, ďalší fanúšik Blues..? Tak vitaj medzi nami tadun, rád ťa tu vidím. :yes:

Dnes to bude bitka podľa mňa, ale očakávam, že zlepšíme koncovku a podarí sa nám kráľov poraziť. Veľmi budem zvedavý na zostavu našich, či to tréner Andy Murray zasa poprehadzuje (očakávam, že nejaké zmeny zasa budú) alebo skúsi poslednú zostavu ponechať..?
Hlavne nech sa zlepší efektivita, je smutné ak súpera prestrieľame a nakoniec prehráme zápas :sad2:
takže nakoniec predsa len zmena, zistil som, že sme dali na IR obráncu Jackmana, takže nám bude chýbať minimálne 7 dní, kvôli zraneniu členka. V obrane ho tak nahradí mladý Pietrangelo, pre ktorého to bude tohtoročná premiéra v NHL. Dúfam, že zabojuje a dokáže, že na to chalan má. On sám sa vyjadril, že sa na večerný zápas veľmi teší a tréner Murray povedal, že má možnosť preukázať dobré výsledky z kempu.
Obranné dvojice na dnešný zápas tréner určil takto :

1. Sydor -Polák

2. Pietrangelo - Johnson

3. Colaiacovo - Weaver

siedmym obráncom bude asi Strachan, zatiaľ sa mi to nepodarilo zistiť. :?

Pokiaľ ide o útoky, tak tam zatiaľ nič nové, tak uvidíme. Možno to Murray nakoniec nechá tak, ako to bolo v zápase s ATL. :?:

Ak budete mať chuť, prečítajte si viac tu : http://www.stltoday.com/sports/blues
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS