Jahooouuu
V prvom rade som rád že sa mi podarilo na intráku rozbehať cez internet priamy prenos a ani som nepotreboval sopcast, fajný stream na tsn cez myp2p.
Strašne som sa tešil na ten zápas a som rád že som mal opäť možnosť vzhliadnuť na najkrajšie biele dresy ligy. Začali sme vyrovnane, obľúbenec až za hrob, asi najlepší center štvrtého útoku McClement dal prvý gól a celkovo odohral skvelý zápas (1+2), u mňa mal jediné mínus za ten faul v oslabovke v prvej tretine, to sa už nesmie stať.
Musím uznať, že asi najskúsenejší rozhodca NHL včera so svojim parťákom pískali slušne, až na to nedovolené bránenie Poláka pri prvom góle DET. Ak neodpískali jeden faul, napr Polákovú vysokú hokejku, čoskoro to napravili a odpískali jemné ťukance hokejkou, ale to je v poriadku.
Ku Kariyovi niet čo dodať, je to naozaj naša hviezda číslo jedna a nebol by som vôbec proti keby Blues ťahal čo najdlhšie a čo najvyššie. Klobúk dolu pred ním. Hrozne sa mi páči jeho štýl streľby, keď zníži ťažisko až ku ľadovej ploche, v tomto je jedinečný. Celkovo je týmto pohybom nasiaknutý celý jeho korčuliarský štýl.
Na druhej strane musím schváliť slová kouča Murraya:
"They were schooling us," Murray said. "That's what it's called." Je to pravda, nemôžeme povedať, že sme boli herne lepším mužstvom, pretože chvíľkami to vyzeralo, že nevieme čo a ako, hlavne v prvej tretine a na začiatku druhej, len sme sa snažili vypichovať puk, hokejky kadetade a málo dôrazu. Vtedy tam Oshie lietal od jedného hráča DET k druhému ako blázon a bola to asi jediná časť okrem prihrávky a netrafenia prázdnej brány pri skrumáži, kedy som ho na ľade videl. Musím povedať, že som bol z neho trochen sklamaný, ale pohoda, jeho čas príde dnes a ak nie tak zajtra ... :smile03:
Ivan Berglund predsa svoje s Oshiem odohral minulú sezónu v the kid line a spolu s Perronom im to celkom šlo, každopádne súhlasím, žeby som ich dokopy nedával, Patrika si stále spájam s Boyesom a Kariyu by som chcel k nim. Na druhej strane tiež musím súhlasiť, žeby som radšej videl Oshieho hrať s Keithom a Armstrongom, uvidíme, možno sa dnes dočkáme, ale to by si miesto v zostave nenašiel zrejme Steen a ten včera odviedol mnoho čiernej práce, zbieral puky v obrane a pod...
K Chrisovi niet čo dodať, jeho sejvy lapačkou, pohyb, čítanie hry, rozohrávka spoza brány aj z bránkovicka, všetko super, nech mu to vydrží ešte aspoň (aby som to nerehnal) 10 rokov
Som zvedavý, či sa mi podarí aj dnes rozbehať nejaký ten priamy prenos, pevne dúfam, že áno, ale sopcatu sa dosť bojím. :beee:
Inak celkom sa mi páči, že na fóre máme vcelku dosť sympatizantov a špeciálne vďaka chalanom na včerajšom chate excelentovi a Jakubovi. :frajer2:
:wawe:
!!!LET´S GO BLUES!!! :wawe: