Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Olvecky je center?
asi tak ako Demitra :ja_neviem:
dnes ideme do MSG jednoznacne po body :!: skvela defenziva na cele s Backstromom bude nas utok, najlepsim utokom je predsa obrana :D

skoda Koivua a Burnsa, dost citelne straty
Minesotu sem viděl letoss poprvé proti Edmontonu a Backstrom se mi moc líbí!!!
Paradny hokej predviedli Divosi so 6mi golmi co sa nam podarilo naposledy tusim proti Torontu 27.1 :) ,ale ZAZIARIL Gaborik,ktory si pripisal famozne 4 body za 2goly a 2asistencie :good: ,taktiez traba pochvalit Nolana s Brunettom,ktory mali zhodne po 1+2 a Zidlickeho s 0+3
Bodovo sme sa dotiahli na 8.Anaheim,ale Ducks ako i Predators maju zapas k dobru tak dufam ze niekde zakopnu
som videl v prestavke ze spravil velmi hrdinsky hit na naslunda.
Minnesota1 píše:Bodovo sme sa dotiahli na 8.Anaheim,ale Ducks ako i Predators maju zapas k dobru tak dufam ze niekde zakopnu
anaheim nezakopol a uz nema zapas k dobru. Ale oilers a predators maju.
debil píše:som videl v prestavke ze spravil velmi hrdinsky hit na naslunda.
kto? gaborik? daj link ak mas
No asi tak ako ked Moore narazil do Naslunda.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f9vksbqg3yE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f9vksbqg3yE&hl=cs&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Podľa mňa čistučké. Nebolo tam žiadne zdvihnuté rameno alebo lakeť, pekne pri tele všetko.
To bol čistý a celkom pekný hit, takže sa nie je načo sťažovať. Dokonca sa ani od ľadu neodlepil, nevidím žiadne náznaky likvidovania.
tak to byl pěkný hit
No Play off sa nam opet zdaluje po ZASLUZENEJ prehre 2:3 v PS kde domaci cely zapas dominovali ocom svedci aj pomer striel 15:40 a taktiez 2 nueznane goly Flames v rozpeti 1 minuty :) .
Ale v zavere sme mali mensí tlak,ale toho bolo malo aby to stacilo aspon na dôlezitu remizu a tak opet Plamene potvrdili svoju dominanciu proti Divochom ked tusim z poslednych 15zapasov na domacom lade maju 14-1-0 :shock:
Minnesota1 píše:No Play off sa nam opet zdaluje po ZASLUZENEJ prehre 2:3 v PS kde domaci cely zapas dominovali ocom svedci aj pomer striel 15:40 a taktiez 2 nueznane goly Flames v rozpeti 1 minuty :) .
Ale v zavere sme mali mensí tlak,ale toho bolo malo aby to stacilo aspon na dôlezitu remizu a tak opet Plamene potvrdili svoju dominanciu proti Divochom ked tusim z poslednych 15zapasov na domacom lade maju 14-1-0 :shock:
Veru vcera ste hrali slabsie ako Flames... Gaborik bol na lade neviditelny... asi po zraneny este nie je v optimalnej forme ale zial sezona sa blizi k zaveru a vase sance sa kazdym zapasom znizuju.
Paradny zapas sme odohrali proti Plamenom,ktory jasne dominuju vo vzajomnych zapasoch.
Vstup do zapasu bol vyborny,ked uz po 5minutach v rozpeti 1-2minut sme dali dva rychle goly.Potom urobil Keenan malo výdaný tah,ked poslal do branky Mcelhinneyho,ale iba na 12sekund a potom sa znovu vratil Kiprusoff do branky.Tretí gol dal este v uvodnej tretine nás najlepsi strelec Nolan a takmer uz bolo po zapase.
V druhej tretine sa nikto strelecky nepresadil,ale Plamene hrali "az" 3 presilovky v ktorych mali zopar sanci,ale Backstrom bol pozorny.Inak Plamenom v poslednom case vôbec nejdu presilove hry ked tusim z poslednych 6zapasov nevyuzili ani jednu z okolo 32 presiloviek :-O a 7.4 ich caka KLUCOVY zapas na lade Vancouveru o NWD Champions
V tretej tretine este upravil skore Gaborik,ktory skoroval uz 3x v rade :) .A taktiez dobrý výkon podal Backstrom,ktory vychytal uz svoju 8 nulu v sezone a dotiahol sa na Masona z CBJ,ktory ich ma az 10.

Toto boli velice cenne body a stale sme v hre o Play off,ale teraz nas caka jeden z najtazsich zapasov v sezone na lade Detroitu,ktory v poslednej dobre nehra vo forme ocom svedci aj snura troch domacich prehier v rade :shock: :samovrazda: :scare: (DET 0:2 NYI,DET 3:4 NSH,DET 4:5 STL) Zapas zacina v prijemnom case o 18:30 :good:
stale sme v hre o playoff, zajtra zrejme najdolezitejsi zapas sezony, v Detroite
:groupwave:
tak na výsledok tohto zápasu budem aj ja nesmierne zvedavý. Normálne ak sledujem takýto zápas, kde nemám vyslovene nejakého favorita, som rád, že vidím pekný hokej a to je tak všetko. Ale teraz z doposiaľ nevysvetliteľných príčin budem troška viac držať palce DET :smile03: :roll:
Me uz z toho play-off normalne sibe :D Se mi dnes zdalo ze Wild rozmetali Predators 7-1 :lol3: :lol3:
nadej umiera posledna :scare:
Selly8 píše:Me uz z toho play-off normalne sibe :D Se mi dnes zdalo ze Wild rozmetali Predators 7-1 :lol3: :lol3:
No nebolo to daleko od realneho vysledku :)

Tak Divosi predviedli nadherne offenzivne predstavenie v zaverecnom DOMACOM zapase,kde strelili na 90% co pozeram po 1x 8golov v historii klubu :taptap: :good:

Skore otvorili hostujuci Arnott,ale vyrovnavajuci gol prisiel po peknom vypichnuti a nasledne samostatnom najazde od Fritschieho,ktory mal trochu stastia pretoze Rinne vyrazil puk,ale iba do vlastnej siete a bolo 1:1. Divosi este stihli dat v presilovke gol do satne ked pred brankarom sa dobre zorientoval Brunette a bolo 2:1.
Pri tretom gole Divochov si Fritche pripisal asistenciu,ale hned po jeho prihravke ho niekto zrazil nepeknym hitom na lad a tam ostal lezat i po gole Bergerona(Vyzeralo to ze ma otras mozgu alebo vyklbene rameno :cry: ) .Potom v zavere 2.tretiny este padli dalsie 3 goly ked najskor v presilovej hre Gaborik pekne nasiel Johnssona a ten zprvej zvysil uz na 4:1,ale hostia odpovedali bleskovo uz po 1minute ked sa po 2x trafil do cierneho Arnott z tazsej pozicie.O 2minuty Divosi vyuzili dalsiu presilovu hru ked odmodrej Bergeron taktiez daval svoj 2.gol v zapase na 5:2.
V polovici tretej tretiny zdramatizoval utkanie Webber,ktory znizil na 5:3,ale znovu o minutu tentokrat Koivu vypichol puk Suterovi a z najazdu prekonal Rinneho po 6x ,ale tuto situaciu este posudzoval videorozhodca.
Pre Predatorov ziskal Sullivan este iskricku nadeje na bodovy zisk ked znizil na 6:4 5minut dokonca,ale potom za Predatori zufalo snazili vyrovnat coho nasledkom bolo aj 2x hra bez brankara co vyuzili Clutterbuck a Zidlicky :) FAKT FANTASTICKE HOKEJOVE PREDSTAVENIE co si divaci v Xcel Energy Center URCITE ZASLUZILI za vynimocnu navstevnost a vypredanost domacich zapasov.
Ale sance na Play off su minimalne ked Bluesmnai vyhrali 3:1 ale zatial este Dallas vzdoruje v Anaheime 1:1 po polovici zapasu.Uz nam ostava len :modlenie: aby "Hviezdi" nedovolili domacim ziskat ani bod.....

Ale i ked nebude PO tak urcite sa niet zaco hanbit :good:
Jsem si mel vsadit hergot :verysad: :D Jinak bych poopravil co jsi napsal.... Dallas nevzdoruje Anaheimu ale naopak :bitka3: Vim ze jsi prenos nesledoval, ale z nasi strany zatim tragedie :beee:
Selly8 píše:Jsem si mel vsadit hergot :verysad: :D Jinak bych poopravil co jsi napsal.... Dallas nevzdoruje Anaheimu ale naopak :bitka3: Vim ze jsi prenos nesledoval, ale z nasi strany zatim tragedie :beee:
No vynimocne pozeram prenos i ineho tímu z NHL,ale skoda ze Stars aspon neudrzali ten remizovy(minutovy) stav 2:2 ale asi by ste museli prehrat v hracom case aby bola sanca na PO
Tak ANAHEIM nakoniec zvíťazil, my tiež a sezóna sa Vám bude končiť zápasom s Columbusom, už za pár dní. Je to na jednej strane škoda, pretože ste v poslednej dobe hrali super a zápas s NSH kde dali hráči MIN až osem gólov to potvrdzuje, avšak zapli na vyššie obrátky trocha neskoro, čo sa stalo osudným. Ako vravím, som si istý, že keby trebalo odohrať ešte niekoľko zápasov, so súčasnou formou a Gáboríkom, by Vám asi PO neušlo, ale teraz je aspoň nádej na Maja v repre (aj keď silnoooo pochybujem).
Musím Vám poďakovať za ten výsledok proti NSH, dalo nám to definitívu postupu o zápas skôr :)
az do konca sa bili divosi o playoff, klobuk dolu

pred poslednym zapasom
Gaborik takmer celu sezonu, 65 zapasov out
najlepsi strelec timu Nolan 23 zapasov out
Burns 22 zapasov out
a v zaverecnych zapasoch bez Burnsa, Boucharda a kratko aj Koivua

drzali sa :poklona2:

uvidime co prinesie leto, rovnako ako pred rokom, Lemaire si premysli ci bude pokracovat a od jeho rozhodnutia sa bude par dalsich veci odvijat, napr. aj dalsie posobenie asistenta Tremblaya, otazne je aj dalsie posobenie GM Risebrougha a v neposlednom rade zotrvanie Gabbyho...
Gaborik sa asi naposledy rozlucil z fans Minnesoty a z najvatsiou pravdepodobnostou uz nepodpise..
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uSba7-HI9nE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uSba7-HI9nE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE