Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

WildCelt píše:http://www.nhlpro.cz/clanek/14009-analy ... -za-reitze

tak to mi je novinka, Erik Reitz je ofenzivny obranca :-O :lol2:
tak to som zvedavy ci sa hned presadi a ci bude zbierat vela bodov, pochybujem, ved aj v zostave Wild sa ''presadil'' len koli zraneniam ostatnych obrancov, vlastne da sa povedat koli zraneniu Kurtisa Fostera a ten by sa uz mal coskoro vratit na lad po strasne dlhej dobe :) preto ho asi aj vytrejdovali, rychlost je jeho slabina, sice je dobre stavany, no neviem neviem, ani Lemaire ho moc nemusel, tak sa mi zda, elitny obranca z neho asi nebude a ak hej, vytlacim na papier co som tu napisal a spapam to :D
Tady je jiný pohled na výměnu. :)

http://www.newyorkrangers.cz/view.php?c ... 2009012902
Divosi aj bez Gaborika tvrdo bojuju o playoff :cool: pekne, len tak dalej
teraz musia poriadne zabrat, cakaju ich 4 zapasy doma (z nasledujucich 10 az 8 doma), potom az do konca zakladnej casti zo zvysnych 23 zapasov az 16 vonku :?
uvidime ako si s tym poradia

:cinka:
Pekny zapas sa odohral v XEC sice nebolo vela striel,ale zato vylozene sance a viacere precislenia na jednej i druhej strane.Hlavnou postavou zapasu bol Nolan,ktory na prvy gol prihral a druhy strelil sám po FAMOZNOM tecovaní puku,ktory presiel takmer od modrej az za Rycrofta.Ale lavinam sa podarilo vyrovnat v 4min presilovke ked i Smyth ukazal svoje schopnosti s tecovanim a puk naddvihol takmer presne do vinklu a Backstrom nemal narok.Ale 4min dokonca strelil Clutterbuck gol,ktory pravom rozhodca neuznal,pretoze puk umyselne dotlacil korculou za ciaru.Ale divosi nakoniec predsa len vyhrali v riadnom hracom case ked vybornu robotu za brankoviskom predviedol Brunette a naserviroval puk MIETTINENovi a ten bezproblemov daval veduci a zaroven i vitazny gol :cool:
Ako ste spokojní s Dannym Fritschem?
mt-svk píše:Ako ste spokojní s Dannym Fritschem?
Síce dnes proti Detroitu bol 2x na lade ked Divosi inkasovali,ale podla mna je to hrac ktorý sa hodí do checking linu,kde prave hrava.Fritsche je hrac,ktory vie dobre citat hru,kedze sa viackrat vie najst dobru poziciu,ale z technickej stranky ako 1on1 alebo s vedením puku,ktory si posuva predseba viac ako ma tak sa ho da lahko obrat o puk,ale pri mantineloch vie dlksie udrzat puk v utocnom pasme kde mu onedlho pridu napomoc spoluhraci.(Aspon Minnesota vyriesila problem s nedostatkom utocnikov a ziskala skusenejsieho hraca,pretoze az 4utocnici si tento rocnik po prvykrat vyskusali profi ligu-Clutterbuck,Pouliot,Gillies,Olvecky) :|
Len skoda ze sa mu nedari aspon tak ako zacias ked hraval za Blue Jackets a tak za Divochov stale caka na svoj premierovy bod.Ale to je len moj osobny nazor nanho.... :)
Minnesota1 píše:
mt-svk píše:Ako ste spokojní s Dannym Fritschem?
Síce dnes proti Detroitu bol 2x na lade ked Divosi inkasovali,ale podla mna je to hrac ktorý sa hodí do checking linu,kde prave hrava.Fritsche je hrac,ktory vie dobre citat hru,kedze sa viackrat vie najst dobru poziciu,ale z technickej stranky ako 1on1 alebo s vedením puku,ktory si posuva predseba viac ako ma tak sa ho da lahko obrat o puk,ale pri mantineloch vie dlksie udrzat puk v utocnom pasme kde mu onedlho pridu napomoc spoluhraci.(Aspon Minnesota vyriesila problem s nedostatkom utocnikov a ziskala skusenejsieho hraca,pretoze az 4utocnici si tento rocnik po prvykrat vyskusali profi ligu-Clutterbuck,Pouliot,Gillies,Olvecky) :|
Len skoda ze sa mu nedari aspon tak ako zacias ked hraval za Blue Jackets a tak za Divochov stale caka na svoj premierovy bod.Ale to je len moj osobny nazor nanho.... :)
Škoda, že Hitch nedal v minulosti viac šancí útoku Brulé - Brassard - Fritsche, pekne im to klapalo...
pekne teraz zabrali divosi, vyhry doma s Detroitom a vonku v Chicagu :thumbsup: nic ine im nezostava, bude to tvrdy boj o playoff, hadam pomoze aj Gabby :roll:

co som videl z highlightov zo zapasu v Chicagu zakroky Hardinga, pane jo :poklona2: je to talent, keby pustia Backsa, niet sa coho obavat :) HARDS RAZ MUSI BYT JEDNOTKA WILD :!:

jeho najlepsi zakrok :roll:
WildCelt píše:

jeho najlepsi zakrok :roll:
:good: Niekedy sa podaria aj takéto pekné zákroky :yes:
Dalsim suspendovanym hracom na 5 zapasov je Boogaard.

Je to za rovnaky pocin (fault laktom) ako ostrovan Witt pred dvoma dnami.
Olvecky si pripisal asistenciu, ale takisto -1. Ale inak vobec netusim aky ma ten hrac potencial a ci je schopny byt regulernym hracom timu.

Sice to nie je ziadna slava ale minnesota hra o playoff a sice straca dva body ale ma zapasy k dobru. takze vsetky zapasy do konca zakladnej casti by mali byt fanusikovsky velmi zaujimave.

Derek Boogaard je najlepsi v time v +/-. Mozno by to chcelo viac icetimu. Naopak Sheppard, Veilleux maju velmi zle cisla, mozno by to chcelo poslat ich do prdele.
do prdele by mal ist Weller, mal by ist na waivers, Boogeyman ma STOP na 5 zapasov, hadam si zahra Peter viac, konecne dostal zasluzenu sancu, musi ju vyuzit :cinka: Sheppard ma urcite na viac, mal by zbierat body a prec pojde zrejme Pouliot, ked uz sa tentokrat nepresadil, tak uz asi nikdy v Minnesote :(
inak Cal Clutterbuck, to je hrac :clap:
Aspon na velice dôlezity bod to vytiahli Divosi vo vybornom zapase v ktorom znovu Zraloci viedli 0:3,ale Olveckeho gol nastartoval domacich k zisku aspon jedneho bodu.Velku zasluhu mal Nolan ktory skoroval v zapase 2x čím sa mu podarilo strelit v NHL uz 400tý gol :cool: .Z pohladu oboch brankarov to nebol vydareny zapas,ale vidiet ze Zraloci sa trapia bez Nabokova ked z poslednych 5zapasov ziskali "len" 3body a to vsetky proti Divochom.
Museli ste podať skvelý výkon, keď San Jose vyhralo až v predĺžení. No o to viac ma teší, že Olvecký dal ďalší gól.
Jj Owen Nolan dal 400-tý gól a skoro nikde sa o tom nepísalo, čo nechápem. Je to veľká hranica, ktorú dosiahne málokto, Owen je navyše špičkový powerforward.
Zlatý olympionik z 2002 a veľký bojovník..
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kSb_5PHRb1w&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kSb_5PHRb1w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Tak dnes by sa mal k Divochom pripojit Gaborik na domaci zapas proti Oilers.Brany Play Off sa pomaly zatvaraju pre L.A. a ak dnes nevyhraju Divosi tak potom uz moja viera v postup do vyradovacej casti takmer odpadne,pretoze potom Divosi cestuju k mestskym rivalom Rangers a Islanders(dufam ze tam budeme bodovat naplno) Tak snad Gabby uz konecne nastupy a pomoze tímu prebojovat sa do PO :ja_neviem: :modlenie:
tak já zápass sleduju Gaborik hraje to jsem rád... a po 1. třetině pěkný hokej ... Backstron chytá skvěle :good:
Ja som pozeral len 1. tretinu, ale tí slovenskí komentátori také somariny dokázali zatrepať, že viac ma bavili oni ako hokej. "Divosi ubránili presilovku Wild" potom Edmonton vystrelil na Bäckstroma a " Je to už 11. zákrok Rolosona" dalej že " Minnesota vyhrala utorok v Colorade 1:8" pritom to boli Oilers.. Dokola si mýlil tie 2 tímy a ich hráčov...
ale zápas to bol pekný, rýchly, dobré prechody do útočného pásma, páčili sa mi aj presilovky divochov. Ten nešťastný gól EDM nakoniec dosť poznačil, od toho momentu boli iní, viac kazili, nešli im rozohrávky. Majo si z chuti zahral, ale bolo na jeho pohybe ešte vidieť, že do toho nedáva všetko. Škoda tých nepremenených šancí v tretej tretine, najmä tej, ako mu Nolan nahral medzi kruhy a sám mohol zavesiť, ale Roloson to pekne kryl. Inak môj dojem zo zápasu je fajn, vyhral lepší s istejším brankárom.
hokej fajn..backstrom u vezinu nepovedal posledne slovo..nolan tam mohol supnut zo 3-4 goliky,gabby sa vratil hral dobre,len trochu moc padal,inak asi wild pomoze k tomu vytuzenemu play off...komentar na stv3 katastrofalny,najviac sa mi pacilo ked chcel hovorit o brodeurovi len pernamentne ho volal belfour,po lade lietal ferdinand pisani a gaborik mal minulu sezonu fantasticky priemer 1,9 bodu na zapas:DD proste hlavne ten jeden bol boh..
kua není to někde nějaky záznam to bych si rád poslechl ty kecy :D
ako vidim, fanusikovia Devils vedia ocenit hru Wild, cim to asi bude :D

dnes vecer je tusim repriza, hadam nieco stihnem este, nechcel som to pozerat koli Ninajovi, no napokon hviezdili iny a ja som to presvihol :doh: :lol2:
Na jdnej strane smesa vďaka vášmu víťazstvu odpútali od Edmontonu o tri body, na druhej strane je medzi nami rozdiel už len 6 bodov, t.j. máme 3 vyhraté zápasy k dobru. Teraz neviem, ćo je lepšie. :)
No pozitivom je ze sa Gabby vratil,ale tentokrat je podozrenie ze sa zranil dôlezitejsi a pre Divochov najproduktivnejsi hrac Mikko Koivu,ktoreho zranil Ales Kotalik a pritom nebol odpiskany ani faul.Mikko sa este snazil pokraovat v druhej tretine,ale na tretiu uz nenastupil :cry: .DUFAM ze to nieje nic vazne.
Teraz mam dost zmiesane dojmy, :plus: je ze sa vratil Gabby a dnesna VELICE dolezita vyhra,ale :minus: je mozné zranenie Koivuho a nepostupova 10.priecka :sad2:

Ak chcu Divosi pomyslat na play off tak z Madison Square Garden by ma potesil i bod,ale z Long Islandu musia byt 2body :unsure:

The Wild coach did not sound optimistic after the game. "Losing him, it's a huge loss for our team," Lemaire said. "I'm waiting for more news. More good news." ...
Tak napokon Koivu necestoval do New Yorku a vynecha minimalne 2zapasy.Na poste centrov by mali byt Belanger,Sheppard,Fritsche a pravdepodobne Olvecky.
M.Russo bude robit s Mikkom nazivo rozhovor okolo 19:30 nasho casu na startribune.com kde sa pravdepodobne dozvie navrat Mikka do nasej zostavy :ja_neviem:
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS