Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
a kua Parrish’s Wild career over after two seasons niet co dodat
ale dalo sa to cakat, bol tam nejako navyse, znova sa pre neho nespravilo miesto v prvych 2 utokoch ani po odchodoch Rolstona a Demitru, rovnako ako v prvych 2 sezonach, proste nemal vytvorenu poziciu aku by zrejme potreboval a zasluzil si, minnesotan konci u Wild, dali ho na waivers, ak si ho nik nevezme, bude jeho zmluva, ktora ma este 3 roky platnost vykupena najdlhsi kontrakt v historii Wild sa zrutil ako domcek z karat nech sa mu dari tam, kam zamieri
It really is sad to see a guy who was so excited to play for the Wild not do well and not have a happy ending with the team.
komentar jedneho fanusika z fora Wild, co uz, nie vsetko vyjde tak ako sa chce...
ale dalo sa to cakat, bol tam nejako navyse, znova sa pre neho nespravilo miesto v prvych 2 utokoch ani po odchodoch Rolstona a Demitru, rovnako ako v prvych 2 sezonach, proste nemal vytvorenu poziciu aku by zrejme potreboval a zasluzil si, minnesotan konci u Wild, dali ho na waivers, ak si ho nik nevezme, bude jeho zmluva, ktora ma este 3 roky platnost vykupena najdlhsi kontrakt v historii Wild sa zrutil ako domcek z karat nech sa mu dari tam, kam zamieri
It really is sad to see a guy who was so excited to play for the Wild not do well and not have a happy ending with the team.
komentar jedneho fanusika z fora Wild, co uz, nie vsetko vyjde tak ako sa chce...
niektori si myslia, ze bude tak, 29. Parrisha si nik nevybral z waivers, zaujem vsak o neho urcite bude, ako volneho hraca ho ziskaju urcite za lepsich podmienok ako z waivers ked uz musel ist, tak dufam, ze sa miesto uvolni pre mladych, snad sa konecne presadi Pouliot (4-ka draftu 2005) a snad aj Gillies ci Clutterbuck, kedze dost bijcov po sezone odislo, sam GM deklaroval, ze by chcel v zostave nechat miesto pre nejake nadeje... sam som zvedvy na buducu sezonu, tazko povedat ci je muzstvo posilnene ci oslabene :ja_neviem: (trebars sam neviem, co mam vlastne cakat od navratilca Bruna ), cakal som skor, ze sa muzstvo upne este viac na ten svoj styl pasce v strednom pasme prichodom hracov ako Nolan, Brunette ci Miettinen, no Lemaire zase avizoval zmenu herneho stylu na viac ofenzivnejsiu, tak som fakt zvedavy jedno je vsak iste, v postup do PO verim a fandim
(trebars sam neviem, co mam vlastne cakat od navratilca Bruna ),
...
OD Bruna čekám v dresu wild opět nejakých 50-60 bodíků za sezonu...pokud bude hrát po boku Gáboríka...Bruno už není žádný rychlík ale v útočném pásmu to je buldok...v přesilovkách bude sbírat hodně bodů...ale to vše za předpokladu že zůstane zdravý...
...
OD Bruna čekám v dresu wild opět nejakých 50-60 bodíků za sezonu...pokud bude hrát po boku Gáboríka...Bruno už není žádný rychlík ale v útočném pásmu to je buldok...v přesilovkách bude sbírat hodně bodů...ale to vše za předpokladu že zůstane zdravý...
zapas pod holym nebom aj v Minnesote podmienky by na to urcite boli, mozno az moc drasticke
v Minnesote ma byt otvoreny novy stadion pre cca 40000 divakov, takze sa zacina spekulovat o hokejovom zapase na nom v roku 2011 podobne na novom stadione sa ma hrat aj v roku 2010 v New Yorku zapas Rangers s Bruins takze ak by sa slo rovnakym planom ako doteraz, zapas pod holym nebom rok co rok, na striedacku medzi vychodom a zapadom, Minnesota by ten zapas mohla dostat :frajer2: Wild su vsak benjaminkom NHL a preto je trosku otazne pridelenie Winter Classic, ale zase na druhej strane je to predsa STATE OF HOCKEY
Wild by mohli nastupit trebars proti Stars
v Minnesote ma byt otvoreny novy stadion pre cca 40000 divakov, takze sa zacina spekulovat o hokejovom zapase na nom v roku 2011 podobne na novom stadione sa ma hrat aj v roku 2010 v New Yorku zapas Rangers s Bruins takze ak by sa slo rovnakym planom ako doteraz, zapas pod holym nebom rok co rok, na striedacku medzi vychodom a zapadom, Minnesota by ten zapas mohla dostat :frajer2: Wild su vsak benjaminkom NHL a preto je trosku otazne pridelenie Winter Classic, ale zase na druhej strane je to predsa STATE OF HOCKEY
Wild by mohli nastupit trebars proti Stars
Josh harding sa neprijemne zranil v nocnom zapase s Buffalom ako vidiet na obrazku, cepel jeho spoluhraca Martina Skoulu mu vklzla pod masku a ohrozila oko, ako vazne to neviem, ale snad to nebude az take vazne a hlavne, ze to nebude s trvalymi nasledkami
inak Wild sa celkom dari v priprave :frajer2: zatial len jedna prehra, aj to s premrhanym vedenim 3:0 po prevej tretine, zacina mi to pripominat pripravu pred sezonou 02/03, dokonca aj sezonu zacinaju podobne ako vtedy doma s Bruins a bola to velmi uspesna sezona...
myslim si, ze Wild by mohli v buducej sezone velmi prijemne prekvapit a nielen mna, budu mat zrejme pomerne mladu supisku s kopou talentu, samozrejme, ze sa tam mihne nejaky ten veteranik a obrana s brankarom to istia
No s prípravou som spokojný,ale mohlo by sa to zaobíst i bez tých zraneni ako u Hardinga(oko) a Zidlickeho(noha),ale docital som sa ze to nebude dlho trvat kým sa obaja vratia na ladovu plochu.
Sklamaním je zatial premna strelecka bilancia,kedze z 6 zapasov mame priemer 2,6 golu na zapas a cez 3goly sme este nestrelili,viem ze v priprave si tími viac-menej skusaju posily+hracov z farmarskych klubov,ktory by sa mohli prepracovat do A tímu.Taktiez sme v utoku o trocha zoslabli narozdiel od minulej sezony,ale s tromi golmi na zapas nevidim velke sance na vítazstva+play off,jedine ak by Backs+Harding podavali nadpriemerne výkony tak by to PO bolo realne,ale mozno to je iba tou prípravov a v sezone nám to bude hádam lepsie padat do brániek superov.
Teraz nás caka v priprave este zapas v Montreale,kde to bude taktiez tazke uhrat dobry výsledok
Ziskali sme dalsieho obrancu,ktorým je mladý 19rocný Justin Falk pre ktoreho bola premiera v NHL proti Columbusu,kde sme podlahli 3:5
Sklamaním je zatial premna strelecka bilancia,kedze z 6 zapasov mame priemer 2,6 golu na zapas a cez 3goly sme este nestrelili,viem ze v priprave si tími viac-menej skusaju posily+hracov z farmarskych klubov,ktory by sa mohli prepracovat do A tímu.Taktiez sme v utoku o trocha zoslabli narozdiel od minulej sezony,ale s tromi golmi na zapas nevidim velke sance na vítazstva+play off,jedine ak by Backs+Harding podavali nadpriemerne výkony tak by to PO bolo realne,ale mozno to je iba tou prípravov a v sezone nám to bude hádam lepsie padat do brániek superov.
Teraz nás caka v priprave este zapas v Montreale,kde to bude taktiez tazke uhrat dobry výsledok
Ziskali sme dalsieho obrancu,ktorým je mladý 19rocný Justin Falk pre ktoreho bola premiera v NHL proti Columbusu,kde sme podlahli 3:5
Peter Budaj o odchode Brunetta, ktory si to namieril k divochom:
"..k hokeju patria aj odchody..a mne je najviac luto, ze do Minnesoty od nas odisiel Andrew Brunette..skvely chlapik, on robil atmosferu v satni, vtipov a zartov mal na rozdavanie..natahovali sme sa..on ma rad Chelsea, ja Barcelonu..stale som s nim v kontakte, ale bola to nielen pre mna strata, ked odisiel.."
"..k hokeju patria aj odchody..a mne je najviac luto, ze do Minnesoty od nas odisiel Andrew Brunette..skvely chlapik, on robil atmosferu v satni, vtipov a zartov mal na rozdavanie..natahovali sme sa..on ma rad Chelsea, ja Barcelonu..stale som s nim v kontakte, ale bola to nielen pre mna strata, ked odisiel.."
jj nanho sa aj ja velica tesím na jeho vízor i na jeho meno,ktore mu dása povedat vyberu deti,ktore navrhnu zopar tipov a to meno ktore najcastejsie vymenuju alebo bude najlepsie zniet tak to bude meno nasho MASKOTíkAWildCelt píše:
...prvy maskot v historii klubu :biglol:
Otvarací zapas si urcite nenecham ujst
Zatial to vyzera velice slubne a s velkou pravdepodobnostou to uz je rozhodnute vnaš prospech ,síce sme nazaciatku prehravali 0:1 ked najskor strelil do tycky P.Bergeron a dorazil Kessel ale v zavere tretiny sme vyuzili PP po gole E.Belangera(Gillies,Johnsson) a bolo 1:1
V uvode druhej tretiny sme strelili dalsi gol v PP ked Bergeron(Koivu,Bouchard) od modrej prestrelil az za záda Fernandeza a bolo 2:1.V polovici tretiny sa presadila nasa posila Miettinen(Brunette,Koivu) a bolo 3:1 a o necele 2minuty sme strelili podla mna uz rozhodujuci gol na 4:1 ked sa presadil po druhy krat E.Belanger(Bouchard,Nolan) 4:1
V tretej tretine este upravil 2x score Marc Savard,najskôr vymietol lavý vinkel a potom prestrelil cez hraca+brankara,ale body ostali doma po vyhre 4:3
V uvode druhej tretiny sme strelili dalsi gol v PP ked Bergeron(Koivu,Bouchard) od modrej prestrelil az za záda Fernandeza a bolo 2:1.V polovici tretiny sa presadila nasa posila Miettinen(Brunette,Koivu) a bolo 3:1 a o necele 2minuty sme strelili podla mna uz rozhodujuci gol na 4:1 ked sa presadil po druhy krat E.Belanger(Bouchard,Nolan) 4:1
V tretej tretine este upravil 2x score Marc Savard,najskôr vymietol lavý vinkel a potom prestrelil cez hraca+brankara,ale body ostali doma po vyhre 4:3
NORDY, player No. 18001 :biglol:Minnesota1 píše:Tak takto by mal pravdepodobne vyzerat náš nový maskot s menom NORDY
mladi dostavaju tuto sezonu sancuWildCelt píše:niektori si myslia, ze bude tak, 29. Parrisha si nik nevybral z waivers, zaujem vsak o neho urcite bude, ako volneho hraca ho ziskaju urcite za lepsich podmienok ako z waivers ked uz musel ist, tak dufam, ze sa miesto uvolni pre mladych, snad sa konecne presadi Pouliot (4-ka draftu 2005) a snad aj Gillies ci Clutterbuck, kedze dost bijcov po sezone odislo, sam GM deklaroval, ze by chcel v zostave nechat miesto pre nejake nadeje... sam som zvedvy na buducu sezonu, tazko povedat ci je muzstvo posilnene ci oslabene :ja_neviem: (trebars sam neviem, co mam vlastne cakat od navratilca Bruna ), cakal som skor, ze sa muzstvo upne este viac na ten svoj styl pasce v strednom pasme prichodom hracov ako Nolan, Brunette ci Miettinen, no Lemaire zase avizoval zmenu herneho stylu na viac ofenzivnejsiu, tak som fakt zvedavy jedno je vsak iste, v postup do PO verim a fandim
- James Sheppard (20) sa usadil v prvom time uz minulu sezonu
Benoit Pouliot (22) sa konecne dostal do zakladu tuto sezonu
Colton Gillies (19) sa presadil v tohtosezonnom kempe
Cal Clutterbuck (20) bol povolany po zraneniach Boucharda a Nolana
WELCOME BACK BRUNO
tesime sa na Floridu
priprava je veru priprava, mame tu sezonu a hned 2x to tam padlo 4xMinnesota1 píše:...Sklamaním je zatial premna strelecka bilancia,kedze z 6 zapasov mame priemer 2,6 golu na zapas a cez 3goly sme este nestrelili...
riadne to veru omladili, iba 6 hracov ma cez 30 a aj to
odisli
na Floride nebude hrat Zidlicky a zrejme ani Nolan a nebodaj do brany pojde Harding, nech sa chlapci ukazu
- Backstrom a Belanger maju rovnych 30
Zidlicky 31
Johnsson 32
Brunette 35
Nolan 36
odisli
- Carney 38
Hill 38
Walz 38
Nummelin 35
Rolston 35
Demitra 33
Parrish 31
na Floride nebude hrat Zidlicky a zrejme ani Nolan a nebodaj do brany pojde Harding, nech sa chlapci ukazu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé