ehm, Majo to skusil, ale este stastie ze to ako tak ustal
"Dostali sme do potycky a trocha sme sa pobili. Take veci sa stavaju," reagoval netradicny "bitkar" Gaborik.
"Trochu sme do seba narazili. On ma udrel, ja som ho udrel spät. Stretneme sa teraz v serii zapasov proti sebe, ale nerobim z toho velku vedu," povedal Laperriere, ktory si nemysli, ze sa bitka s Gaborikom prenesie do nervoznej atmosfery v serii.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
uz som to spominal, ze na papieri maju COL mozno lepsi utok, mozno ani nie, ze lepsi, ale maju tam asi viac hviezd, obrana a brankar, mozno rovnako... ale to este nic nemusi znamenat, pred piatimi rokmi sme COL s hracmi ako Sakic, Forsberg, Hejduk, Tanguay, Blake, Foote, Roy... vyradili s kadrom a hracmi ako Gaborik, Zholtok, Brunette, Walz, Kuba, Sekeras, Fernandez... si pamatam ako totalne vyuzivali chyby obrany COL, hlavne kiksy Roba Blake Gabby v utoku s Walzom a Laaksonenom to bola nezabudnutelna seria, hlavne ten vyvoj a tie vitazne goly, to a zlato z Goteborgu su pre mna nezabudnutelne zazitky ako hokejoveho fanusika ale spat k serii, bude to urcite super seria a uz sa neviem dockat, samozrejme, ze verim viac divochom to je logicke, snad bude mat COL s MIN problemy ako mala MIN minule s ANAPhilly-The Scud píše:Však oni Ti brzy Forsby, Joe, Paul, Ryan či Míla ukážou......... !!!! Co proti nim nasadíte Vy - Gáboríka s Rolstonem.......... ??
V súboji na ľade Colorada nemohol slovenskú hviezdu Wild chrániť Derek Boogaard, ktorý to má v náplni práce. "Mal by som nastúpiť v prvom zápase play off. Uvidíme, či bude mať niekto opäť nejaký problém," poznamenal Boogaard.cepi píše:ehm, Majo to skusil, ale este stastie ze to ako tak ustal
"Dostali sme do potycky a trocha sme sa pobili. Take veci sa stavaju," reagoval netradicny "bitkar" Gaborik.
"Trochu sme do seba narazili. On ma udrel, ja som ho udrel spät. Stretneme sa teraz v serii zapasov proti sebe, ale nerobim z toho velku vedu," povedal Laperriere, ktory si nemysli, ze sa bitka s Gaborikom prenesie do nervoznej atmosfery v serii.
Gaborík si o to koledoval celý zapas .... ..a lappy ani McLeod se boogaarda neboji!co se tyce zapasu...tak avs evidentne hrali na vyhru....a asi proti wild hrat chteli....a jestli trener Wild roz*ebal utoky schvalne nebo ne,to je jedno....minnesota hrala viditelne taky na vyhru...zadne vypusteni zapasu jsem nezpozoroval ani u jednoho tímu!uvidime jakym smerem se bude serie ubírat!mame minnesote co vracet takze jsem zvedav...kazdopadne musime ukoncit prokleti zapasu v minnesote kde se nam dlouhodobe nedari...pro uspech v serii potrebujem jeden ze dvou prvnich zapasu vyhrat...pak mame sanci...pokud to bude 2:0 pro Wild..tak uz to bude tezke.....uvidime...
debil píše:slovenska hviezda by sa mala trochu zobudit a prispievat timu v dolezitych momentoch. lebo v poslednej dobe boduje akurat ked mu to super dovoli chybami ale inak pri dobrej obrane je docela neskodny.
The Wild star is on fire, playing his best hockey with five multipoint games in his past eight. Gaborik's been physical, stellar defensively and downright clutch. Three examples? San Jose on March 19 when he scored two third-period goals, the last with 28.7 seconds left to steal a point, Colorado last Sunday when he scored two goals, the last in overtime, and Calgary on Thursday when he broke a 1-1 tie with two third-period goals.
toto bolo
Fakt ze niekto niekde pochvali gaborika a povie ze je ppci dobry este neznamena ze je to pravda. co nejaky novinarik napise nie je svate pismo. Ja sa riadim podla toho co som videl. calgary dal dva goly lebo obrana hrala velke prd. Pravdou nie je ani ze by hral tuto sezonu nejak fyzicky a ze stellar defensively tak to tiez nie je zrovna pravda. Nehra zle ale moze hrat lepsie.WildCelt píše:debil píše:slovenska hviezda by sa mala trochu zobudit a prispievat timu v dolezitych momentoch. lebo v poslednej dobe boduje akurat ked mu to super dovoli chybami ale inak pri dobrej obrane je docela neskodny.
The Wild star is on fire, playing his best hockey with five multipoint games in his past eight. Gaborik's been physical, stellar defensively and downright clutch. Three examples? San Jose on March 19 when he scored two third-period goals, the last with 28.7 seconds left to steal a point, Colorado last Sunday when he scored two goals, the last in overtime, and Calgary on Thursday when he broke a 1-1 tie with two third-period goals.
toto bolo
presne tak, kazdy sa pozera na situacie uplne inak, uz ked su dvaja, tak nemusia mat rovnaky nazor (a kazdy je vacsinou zaujaty voci vlastnemu timu, a to neplati len pre nas tu ako fanusikov, ale aj priamo v NHL a nielen v hokeji, ale proste v sporte, ci uz pre hracov alebo trenerov), predsa ked padne gol, tak vzdy tam bola chyba v obrane koli ktorej ten gol padol, len zase kazdy to moze zvelicovat alebo... nemozeme cakat od Gaborika gol v kazdom zapase, ani teraz proti COL ho nedal, ale hral dobre a kazdy moze hrat vzdy lepsie, aj Ovechkin moze hrat este lepsie trebars to, ze proti CGY dal 2 goly a hrali zle v obrane (ti mozu hrat zle v obrane a aj tak nepuknu, ze by dostali debakel), este neznamena, ze im mal dat 4-5 golov a v kazdom striedani sa dostavat do tutovej sance predsa, v CGY to tam vzdy isti skvely Kipper, z ktoreho vzdy ja osobne doslova saliem v kazdom ich vzajomnom zapase, co ten pochyta a ani v obrane nebude Gaborik nikdy zrejme excelovat, nikdy nevyhra Selke Trophy, ale urcite sa aj tam casom zlepsuje a pomaha timu v obrane, ale samozrejme, ze hrac ako on vzdy ciha a caka na to, kedy bude moct uniknut do najazdu alebo precislenia...gogo píše:Podle Tebe každý gól padne jen při prdhrající obraně,nebo vlastenec.!!! Kdyby byla obrana stoprocentní,branka nepadne žádná!!!!! Takže psát takové kraviny bys opravdu nemusel.Gáborík Tě sere a nemáš ho rád/jako já Diona/,ale já alespoň umím ocenit,když zahraje dobře. Ty ne!!!
Nick Schultz je out Mal by vynechat minimalne seriu proti Avs, vyoperovali mu slepe crevo a teraz bude odpocivat Citelna strata, zrejme nas najlepsi obranca, co sa tyka defenzivy, pravdepodobne mal hrat osobku na Forsberga rovnako ako pred piatimi rokmi, kedy to ako 20-rocny mladik zvladol vyborne, takze Nummelin si zrejme zahra PO. Mikko Koivu mal podobny problem, ked hral v AHL a vynechal 12 zapasov a taktiez tuot sezonu Paul Stastny, ktory vynechal 15 zapasov
jeden hrač nedela mancaft...a osobku na foppu?mozna pred peti lety...ted tezko...pred peti lety to jeste slo....same drzeni a hakovani....ale ted rozhodci piskaji i naznaky faulu! a tim nas budete posilat do presilovek...a i kdyz jsme hrali ty presilovky hrozne celou sezonu..tak po prichodu Foppy jsme se v pocetni vyhode hodne zvedli a zacali davat i branky...uvidime kdo s čim vyrukuje ale podle me budou rozhodujici 2 věci!a to výkony brankaru a specialni formace...i kdyz Wild vzajemne zapasy letos vyhrali 5:3 (v minnesote 4:0,v coloradu 1:3) tak vetsina zapasu i v minnesote byla uplne vyrovnana a rozhodovali malickosti...myslim ze ani v playoff tomu nebude jinak...urcite vam chceme vratit vyrazeni tusim z roku 2003!jestli se to povede nebo ne na to si budeme muset jeste pockat...go avs go
Nummelin predovsetkym nepozna pojem branenie ako taky a to je vsade uvadzany ako obranca. No ano, Sucks vas prevalcovali prave fyzickou hrou. To sa pisalo vsade. Ale sucasny obraz Wild plny zabijakov + hriesnika Hilla ma netesi.WildCelt píše:Ale ja som len odkazoval ne jeden clanok a tam spominali, ze Wild pritvrdili (pretoze to bol velky problem v minulom PO s ANA) prichodom hracov ako Hill, Fedoruk a Simon, pretoze su to hraci, ktori hraju fyzicky. A bolo tam spomenute, ze doplnili Boogaarda, ktory v minulom PO s ANA robil co mohol, ale sam proti prevahe ANA nemal sancu. To, ze Simon, ma za sebou tie incidenty, a ze s Fedorukom a Simonom su tazke vahy, ktore si to uz aj medzi sebou poriadne rozdali je uz o inom a Hilla som v tomto medzi nich rozhodne nezaradil Nummelin je docela dobry obranca, aj na PP, ale...chorche píše:Ked si zaradil Hilla medzi ukazkovych zabijakov, tak co cakas?
Tak podle jistých spekulací se Minnesota hodlá učinit nabídku Alexeji Jašinovi. Dalším zájemcem je Montreal, kde by podle mě Alex skvěle zapadl díky mnoha Rusům. U Divočáků si ho ale tak nějak nedokážu představit. Je to spíš hráč, kterej hraje hodně na sebe a to je oproti celému týmu Wild, kteří spoléhají na týmovou hru úplně jiný kafe. Já si ho prostě tak nějak v jejich dresu nedokážu představit
Jasin neviem, uz aj pred minulou sezonou bol o neho zaujem, ale pokial viem, to je hrac, ktory moc rad neschytava rany, ako napr. pred brankou ale zase rozhodne je to kvalitny hrac a ak by pookrial ako trebars Kovalev v Montreale, mohol by byt posilou ale urcite by som si vedel predstavit aj lepsiu posilu a je naozaj otazne ako by zapadol do hry divochov...
ako ferguson na to uz zrejme nema vek ale dufam, ze z Minnesoty odide sam po svojom rozhodnuti, ked pride spravny cas
ako ferguson na to uz zrejme nema vek ale dufam, ze z Minnesoty odide sam po svojom rozhodnuti, ked pride spravny cas
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé