Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hokej-fanaticka píše:No ja im víťazstvá prajem,ale pre ich dobro chcem,aby vypadli :)
Som sklamany ztohto ze chces aby divosi vypadli,len preto aby prisli na MS Gabby,Demo,Radio a na 95% im fandis len zato ze su tam Slovaci :?
Hokej-fanaticka píše:Ináč,kto boli tí "sprievodcovia"?
a toto hadam si nemyslela vazne ze nevies.Ved sa este dole vtom videu písalo a este sa i predstavili na zaciatku.Ja som hned vedel kto to je ked som ch videl(Harding,Foster)

Dufam ze sa prebijeme co najdelej a najviac v PO by som si prial Nashville,ale to je velice minimalna šanca.
Už ani neviem ake méty do buducna by sa nám zisli,kedze uz sme vyhrali po prvykrat diviziu,presli sme cez stvrtfinalle i semifinale v zapadnej konferencii.Uz nam chybaju tie najtazsie veci a to je dostat sa aspon do finale o Stanley cup a ziskat prezidentsku trofej za prve miesto v konferencii.Ocakavania su velke a fanusikovia na MB i ja minimalne ocakavame aspon postup do semifinale zapadnej konferencie.
LET´S PLAY HOCKEY LET´S GO WILD
Proti Coloradu sa nam dari asi tak ako sa nam proti Calgary nedari :eek2: Asi to bude niekto z tychto dvoch, mozno Nashville, ale, ze by to mala byt lahsia prekazka ako tie prve dve :roll: to asi nie...

Toto bude druhy pokus tejto zostavy o uspech v PO, takze vypadnutie v prvom kole by bolo urcite sklamanim :| Tim sa oproti minulej sezone moc nezmenil a tie zmeny co nastali, ho snad spravili lepsim, dufam, uvidime v PO :clap: Poziciu si divosi vytvorili velmi slubnu, snad ju nepremrhaju

:cinka:
daval by som si bacha minny je sice fajn tim ale nie urcite tim co vyplieska na poziadanie h0ocikoho. cela divizia je u0lnevyrovnana a bude to cisto on tom kto zahra v tychto dolezitych zapasoch lepsie. zacina sa nam nova sutaz a sppecialne pre tiny z NW. kto bude vediet vydat 100% v ten pravy cas ten postupi. ziadne predpoiklady zo zakl casti nebudu hrat ulohu. tu a teraz ukaz na co mas. o tom je playoff.
Minnesota1 píše:
Hokej-fanaticka píše:No ja im víťazstvá prajem,ale pre ich dobro chcem,aby vypadli :)
Som sklamany ztohto ze chces aby divosi vypadli,len preto aby prisli na MS Gabby,Demo,Radio a na 95% im fandis len zato ze su tam Slovaci :?
Hokej-fanaticka píše:Ináč,kto boli tí "sprievodcovia"?
a toto hadam si nemyslela vazne ze nevies.Ved sa este dole vtom videu písalo a este sa i predstavili na zaciatku.Ja som hned vedel kto to je ked som ch videl(Harding,Foster)

Dufam ze sa prebijeme co najdelej a najviac v PO by som si prial Nashville,ale to je velice minimalna šanca.
Už ani neviem ake méty do buducna by sa nám zisli,kedze uz sme vyhrali po prvykrat diviziu,presli sme cez stvrtfinalle i semifinale v zapadnej konferencii.Uz nam chybaju tie najtazsie veci a to je dostat sa aspon do finale o Stanley cup a ziskat prezidentsku trofej za prve miesto v konferencii.Ocakavania su velke a fanusikovia na MB i ja minimalne ocakavame aspon postup do semifinale zapadnej konferencie.
LET´S PLAY HOCKEY LET´S GO WILD
Lenže ja som to pozerala bez zvuku,pokazil sa mi reprák :?

A fandím im hlavne preto,lebo sa mi páči ich štýl hry :)
Minnesota musi dnes vyhrat aby mala tu cest hrat s Flames.
Ci Avalanche, ci Flames :cool: seria bude tak ci tak :frajer2: Mne je jedno s kym budu divosi tento rok hrat, verim, ze tento rok nedopustia vypadnutie v prvom kole nech budu hrat s kym budu hrat :cinka:
Ja si myslím,že ked už postúpili a dokonca z prvého miesta,tak nie nadarmo a dotiahnu to daleko :roll:
Is team built for a long playoff run?

Je tento tim divochov postaveny tak, aby to dotiahol v tohtorocnom playoff daleko :?: V clanku je spomenutych 5 veci, ktore to zasadne ovplyvnia :arrow:

Gabby - je vo forme, hra svoj najlepsi hokej, z poslednych 8 zapasov bolo pre neho 5 viacbodovych...

Vyvoj troch mladikov - Burns, Bouchard a Koivu sa stali klucovymi hracmi, ktori nakratko ochutnali playoff minuly rok, no neuvedomovali si co od neho mozu ocakavat. Teraz to vsak vedia, kazdy to vie...

Drsnosť - k Boogardovi pribudli Hill, Fedoruk a Simon, ktory sa trikrat dostal do finale, raz pohar ziskal a vie sa o nom, ze je rozhodne platnejsi v playoff nez v zakladnej casti...

Presilovky resp. oslabenia - su 7. resp 2. spomedzi vsetkych timov ligy a mozu rozhodovat seriu...

Backs - je vo forme, z poslednych 8 zapasov 7-0-1 (1.41 / 95%) a z poslednych 6 domacich zapasov 6-0 (0.83 / 97%)...

TEAM OF 18,000 :good:
tak aby ses zase schladil :) playoff je uplne jina a nova soutež a tam se rozdily ze zakladni casti smazavaji...jinak do ted Wild v playoff nedokazali nic takze bych ten optimismus krotil...az prvni zapasy ukazou jakym smerem se budou ubírat kroky jednotlivých tímů.v hodne zapasech meli wild štesti a to se jich nebude drzet vecne...at už budou hrat s Calgary nebo s coloradem ...tak to muže skoncit vselijak...
to predsa nie je z mojej hlavy :roll: ja viem, ze zacina nova sutaz, ale zase, predsa len urcuju vysledky zo zakl. casti to, kto na co ma, ale samozrejme, ze je tam aj vela veci, ktore to mozu ovplyvnit a moze to dopadnut uplne inak, to vie kazdy :frajer2: Wild boli uz vo finale konferencie, proti diviznym rivalom sa im darilo (COL a VAN), 2x vypadli s ANA (naposledy s neskorsim vitazom :!: )

A ked mam povedat skutocne svoj nazor, tak ten je taky, mozno to vyznie namyslene, ale co uz :ja_neviem: ze Minnesota ma podla mna momentalne lepsi tim ako ma Colorado ci Calgary :!: Colorado ma mozno na papieri lepsi utok alebo Calgary obranu ci brankara, ale Minnesote podla mna momentalne to muzstvo funguje lepsie ako tymto dvom, ale samozrejme uvidi sa az v samotnych zapasoch, moze to dopadnut akokolvek...

Stastie, Colorado ho nema :?: a predsa plati, ze ho ma ten, kto si ho zasluzi :D alebo ho maju sprosti :eek2: alebo, kto nema stastie v hre, ma stastie v laske :)
minnesota neni lepsia. keby bola lepsia tak by mala o 15 bodov viacej a nie o nejake nepodstatne 2-3 body.
tak ma viac stastia, asi si ho zasluzi :beee: len treba neurazit pani stastenu, aby sa nam nedvratila chrbtom :D a uz sa neviem dockat zaciatku playoff, heslo bude teda asi stastnejsi vyhrava :eek2:
debil píše:minnesota neni lepsia. keby bola lepsia tak by mala o 15 bodov viacej a nie o nejake nepodstatne 2-3 body.
tie nepodstatne 2-3 body rozhodli o tom, ze ste v PO :roll: a tuto sezonu bol v SZ divizii kazdy bodik velmi dolezity :!: a vyhrat v takej konkurencii bolo urcite narocne a Minnesota to dokazala :yahoo: samozrejme, ze mala aj davku stastia, ale len o tom to nebolo :roll: hrali neustale pod tlakom, ako kazdy ini v tejto divizii, stacilo prehrat 2x a mohli byt mimo PO, ale zvladli to, cim dokazali vnutornu silu timu :good: tieto posledne zapasy boli ako PO a to je len a len dobre, zatial co taky DET mal naskok xx bodov, bol jasne lespi, hral s timami akymi hral, ktore tymto nechcem nijako zhadzovat, ide o to, ze MIN sa urcite dobre rozohrala pred PO, ale to aj CGY ci COL, boli to velmi tazke zapasy :cool:
Dnes ma na to Minnesota sancu ukazat ze je lepsia.
Lemaire povedal, ze ak by uz dnes bolo jasne, ze budeme hrat s COL prve kolo, tak by nechal oddychovat urcitych hracov, ale kedze CGY vyhralo, tak by mali nastupit v plnej sile :!: V podstate je jedno s kym budeme hrat resp. ako skonci tento zapas, vyhrame, budeme hrat s neprijemnym CGY, prehrame, bude to COL povzbudene tym, ze nas v poslednom vzajomnom zapase porazilo :| Taka vyhra PP by bola dobra :D Ale ked tak rozmyslam, radsej by som asi to COL, predsa len mi je to CGY sympatickejsie a mohli by sme sa spolu stretnut neskor, to by bolo :cool: CGY by mohlo vediet zahrat na SJS a urcite by som im fandil :frajer2:
Hill je fakt bohovsky drsny, ved to je obycajny radovy hrac!!! No, Wild si po dalsom kole zrejme zbalia kufre. Gabby sice ma topformu, ale to nestaci!
Dnes by mal chytat Harding a nemal by hrat Schultz, ktory ma chripku :ja_neviem: to mas pravdu Hill nevie ani bodycek dat, ale ako je mozne, ze je jednym z najlepsie bodycekujucich obrancov ligy :hmm: aaa uz viem, asi to bude tym, ze hraci sami do neho narazaju a odrazaju sa, nie :eek2:
Ty si mimo, alebo ano? Bodycek a vrazda typu Simon su DVE ROZDIELNE VECI! Mam to prelozit do ineho jazyka?
chorche píše:Ty si mimo, alebo ano? Bodycek a vrazda typu Simon su DVE ROZDIELNE VECI! Mam to prelozit do ineho jazyka?
Simon je pan hokejista. Kolko z nasich baletiek sa dostalo do finale SC a mali v tom svoj slusny podiel tak ako Simon?
Tak sorry, ale Simon je pan vrah. On a hokej? Hmm, myslim, ze by sa skor hodil ako bachar do basy, to by zvladol bravurne, ale hokej hrat nevie, ked mu vtlkali do hlavy, ze by konecne mal zacat hrat to, na co ma a nielen sa mlatit, pocuval asi necele 2 sezony, potom ho asi niekto udrel do hlavy a zasa sa mu to tam prehadzalo a ostal z neho bohapusty masiar.
chorche píše:Ty si mimo, alebo ano? Bodycek a vrazda typu Simon su DVE ROZDIELNE VECI! Mam to prelozit do ineho jazyka?
veru, asi by si to mal prelozit :lol2: ale ak myslis, ze drsnost je to, ze niekto niekomu pretiahne ksicht hokejkou, ci mu stupi na nohu, tak nemusis :roll: a debile, na toho Simona v PO som velmi zvedavy :cool: Dnes su znova rozdeleny Gabby (-Koivu-Fedoruk) a Demo (-Rolston-Simon), aj v PO by to tak mohlo byt, bolo by to zrejme dobre, ale Lemaire casto miesa zostavou aj pocas zapasov, takze sem-tam sa tam spolu stretnu a nemyslim len presilovky ci oslabenia :roll:
Ked si zaradil Hilla medzi ukazkovych zabijakov, tak co cakas?
A k tomu Hillovi este tolko, zase nebrali ho ako klucoveho obrancu, ale rozhodne koli jeho fyzickej hre, v minulej sezone patril medzi top obrancov v hitoch a tusim aj zblokovanych strelach :frajer2: Ale tuto sezonu nema zase nejaku oslnivu, nebyt zranenia Fostera, zrejme by si uz v tejto sezone nepipol, ale rozhodne je dobre mat v zalohe takehoto obrancu :) Dnes hra aj Nummelin po dlhej dobe a mozno je to jeho rozluckovy zapas v drese divochov :| a Hards uz mal niekolko brutal stastnych zakrokov, Avs maju navrch, mali by sme ich schladit golom :D
chorche píše:Ked si zaradil Hilla medzi ukazkovych zabijakov, tak co cakas?
Ale ja som len odkazoval ne jeden clanok a tam spominali, ze Wild pritvrdili (pretoze to bol velky problem v minulom PO s ANA) prichodom hracov ako Hill, Fedoruk a Simon, pretoze su to hraci, ktori hraju fyzicky. A bolo tam spomenute, ze doplnili Boogaarda, ktory v minulom PO s ANA robil co mohol, ale sam proti prevahe ANA nemal sancu. To, ze Simon, ma za sebou tie incidenty, a ze s Fedorukom a Simonom su tazke vahy, ktore si to uz aj medzi sebou poriadne rozdali :D je uz o inom a Hilla som v tomto medzi nich rozhodne nezaradil :wink: Nummelin je docela dobry obranca, aj na PP, ale...
Gratuluji Wild k postupu do druhého kola,/možná trochu předčasně,ale dost pravděpodobně/Colorado si nevybralo dobře svého soupeře,škoda jich...Chorche,co se Simona týče,není to nějaký top útočník,ale není v Minnesotě na to,aby rozhodoval zápasy.To,co je jeho náplní si zastane stoprocentně a Tobě nemá smysl vykládat co to je.Musel bys složit ty klapky z očí a přemýšlet trošku nezaujatě :ciga:
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS