Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek : Obrázek

1.tretinu som nevidel lebo ten ........ internet neisiel tak som aspon pocuval,ale od 2.tretiny uz ide ok internet :)

1.tretina
uz v 5.minute sme otvorili skore ked Rolston dorazal po Johnssonovej strele a bol to uz jeho 30.gol a opet vtom mal prsty i Koivu,ktory ma rovnaky pocet asistencii.Potom o necele 4.minuty sme zvysili naskok na dvojgolovy ked Gáborík vyuzil presilovku a asistencie mali(Burns a Rolston) Backstrom si udrzal ciste konto do konca tretiny

2.tretina
hned v uvode sme inkasovali lacny gol ked Sakic prihral fingerovi,ktory nebol nikim pokryti a on uz len dorazil do odkrytej branky a bolo 2:1.Colorada viac a viac tlacilo a Stastny dal i tycku,ale hned z nasej sance taktiez po dobrej spolupraci Koivu-Radivojevic nastrelil Radio tycku a puk sa klzal po ciare.Ale potom prisiel dalsi inkasovaní a nestastny gol ked Salei strelil a pri obranom zakroku Schultza sa puk tecol vyssie a bol ztoho vyrovnavajuci gol na 2:2.Ale este v zavere tretiny sme dali dalsiu tycku ked nadherne Radivojevic vysunul Rolstona,ktory dal uz nasu 2.tycku v tretine :cry:

3.tretina
uz sa zacal tak trochu defenzivnejsi hokej,ale Avs potom pohrozili vacsimi sanciami ale Backstrom to pochytal.Z nasej strany mal velku sancu Parrish,ale netrafil puk pred Theodorom.Potom osem minut dokonca sme dali tusim dalsiu tycku po Schultzovej strele.4.minuty dokonca mal vacsiu sancu Brunette,ktory na 2x neprekonal Backstroma.Ale este 2.min dokonca sa vyznamenal Theodore ked pekne chytil Gáboríkovu strelu a nasledne i Belangerovu.

PREDLZENIE
Najskor sa dostal sam pred brankara Koivu,ale bekend mu Theodore chytil.Potom mal Backstrom vela prace,ale nastastie to vyriesil pohotovo.A potom v strede pasma nabral rychlost Gáborik a isiel 2 na 1 spolu s Demitrom.Gabby mu prihral,ale obranca to tecoval,ale puk dosiel skakajuci k Demitrovi,ktory si ho FANTASTICKY spracoval korculou dal na hokejku a hned prihral Gabbymu,ktory uz dorazil puk do branky :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: a mame dalsie 2 body po napinavom zapase. :good:

Teraz nas caka doma zapas proti Calgary
divosi su v playoff, juchuuu :yahoo: teraz zabojovat o ten divizny titul :arrow: dobra pozicia v playoff, zrejme s nejakym diviznym rivalom :twisted:
WildCelt píše:divosi su v playoff, juchuuu :yahoo: teraz zabojovat o ten divizny titul :arrow: dobra pozicia v playoff, zrejme s nejakym diviznym rivalom :twisted:
i divizny titul by mal byt uz isty ak porazime Avs a budeme znovu zacinat doma v play off(03) a vyzera to na CGY vtom PO ale este sa to urcite pozmeni...
Boli ste dnes na stránke http://www.wild.com? :lol2: Už tam oslavujú postup do play-off :yahoo:
To ja len tak keby niekto nevedel :cool:
Aj ja sa teším ako blcha,sú moji favoriti :thumbsup:
Kde by bola Minnesota bez Gaborika? Nikde! Kde by bol Gaborik bez Demitru? Nikde! Toto dvaja borci vsak spolu dokazu aj taketo veci, Gabbymu to celkom sype, 40 golov je celkom aj dost! 8. v pocte strelenych golov. Slusne.
bla bla bla :D

v poslednych 2 zapasoch zakladnej casti cakaju divochov hraci Calgary a Colorada, zrejme s jednym z tychto timov sa Minnesota stretne v prvom kole playoff, bude to zaujimave :cool: verim, ze divizny titul, ku ktoremu sme uz velmi blizko, ziskame, a to este len bude v playoff v State of Hockey peklo :twisted:
chorche píše:Kde by bola Minnesota bez Gaborika? Nikde! Kde by bol Gaborik bez Demitru? Nikde! Toto dvaja borci vsak spolu dokazu aj taketo veci, Gabbymu to celkom sype, 40 golov je celkom aj dost! 8. v pocte strelenych golov. Slusne.
Ale nie dosť! :lol2: Musí byť prvý! :lol2:
Nie,teraz vážne,je to skvelé... :) A spojenie G+D by sa nemuselo nikdy rozpadnúť,v pohode by mohli obaja zostat do konca kariéry medzi vo Wild. :)
Haha ze kde by bol gaborik bez demitru. To je dobry for. Mozno dalej ako teraz.
debil píše:Haha ze kde by bol gaborik bez demitru. To je dobry for. Mozno dalej ako teraz.
Presne tak aj ja si myslim, ze mozno Gaborik, bez Demitru bol by dalej, ako teraz. Demitra uz neni taky dobry, ako byval a hlavne na MS nestoji uz za nic. :(
Zase nezhadzujte toho Demitru tak :beee: debila chapem, jemu sa nepaci styl akym hra, ok :ja_neviem: Body nie su vsetko x-men :roll: Taky Olli Jokinen by bol mozno celkom fajn centrom Gabbyho, dalsi fin pre Minnesota1 :D
x-men píše:
debil píše:Haha ze kde by bol gaborik bez demitru. To je dobry for. Mozno dalej ako teraz.
Presne tak aj ja si myslim, ze mozno Gaborik, bez Demitru bol by dalej, ako teraz. Demitra uz neni taky dobry, ako byval a hlavne na MS nestoji uz za nic. :(
Chcela by som vedieť,čo by vzniklo keby bol v útoku s dajme tomu Crosbym :lol2: To by bol neprekonateľný útok :D Len škoda,že sa to nikdy nesplní :)
Hokej-fanaticka píše:
Chcela by som vedieť,čo by vzniklo keby bol v útoku s dajme tomu Crosbym :lol2: To by bol neprekonateľný útok :D Len škoda,že sa to nikdy nesplní :)
Kto vie ci sa to nestane, ale ak sa to aj stane tak to bude velmi pozde. Podla mna je to skor nerealne. No utok by to bol fakt skvely, ale neprekonatelny to zas si nemyslim.
Gaborik bez Demitru by nemal ani 30 bodov!
chorche píše:Gaborik bez Demitru by nemal ani 30 bodov!
vtip desatrocia :lol: viac mal vo svojej novacikovskej sezone :roll: chorche, nechapem naco pises taketo kktiny, to radsej nic nepis :frajer2: tuto sezonu pomaly castejsie hrava Gaborik bez Demitru ako s nim...
Bez Demitru moze Gaborik fajcit klokanovi. Sa pozri, kolko bodov ziskal Majo bez Dema.... 2?! 3?! Dokonca 4?! Viac urcite nie! Su previazani a jeden bez druheho nic neznamenaju!
tak len tak nahodou som si pozrel zapasy zo zaciatku marca :arrow:

2 body s LA 1 s / 1 bez Demitru
1 bod s CHI 1 s / 0 bez Demitru
1 bod s CAR 0 s / 1 bez Demitru
1 bod s ATL 0 s / 1 bez Demitru
1 bod s NJD 0 s / 1 bez Demitru

to mas tie 4 body bez Demitru v 4 zapasoch :!: teraz mozes fajcit ty klokanovi :lol:
jeden bez druheho su NEPOUZITELNI. Useless! :!: :!: :!:

:pc: :hit: :nervy:
3 z 5 sezon bez Demitru 30 golovych, Gaborik by dal tych 30 golov aj keby hra v utoku s Fedorukom a Simonom v stvrtom utoku :D
tak to těžko :)
Prvý krát tento rok som štastný že Minnesota vyhrala, je síce ešte 5 min dokonca ale 2 golové vedenie by nemali pustit, touto výhrou posunuli postup do PO opäť do našich rúk a ked dokážeme dnes poraziť EDM, tak v sobotu si to rozdáme práve s flames.Bol by to nádherný finiš sezony keby na posl. chvílu kosatky vykopnú Calgary z PO.
Minnesota ma divizny titul, prvy v historii klubu :good: :yahoo: Myslim, ze zasluzene, celu sezonu sa drzali na prvych miestach divizie a vo svojich poslednych 4 zapasoch porazili kazdeho divizneho rivala :cool:
gratulujem minnesote k vitazstvu v divizii. minnesota vie ze skonci na 3.mieste a dostane 6.ho t.j. Colorado, Calgary alebo Nashville. S najvecsou pravdepodobnostou podla aktualnej formy timov Colorado.
Jupííí! :yahoo:
Dalšia výhra a hlavne vdaka (opäť) Majovi! :clap:
Nech sa vám dalej darí,chlapci... :thumbsup:
"Gabby hral vynikajúco. Ak chceme byť v play-off úspešní, on musí byť mužom, ktorý bude na ľade ťahať tím a musí hrať vo svojej maximálnej forme," nešetril slovami chvály na adresu svojho kapitána kouč Jacques Lemaire, ktorý dosiahol okrúhle 500. víťazstvo iba ako 12 kouč v NHL :thumbsup:
No ja im víťazstvá prajem,ale pre ich dobro chcem,aby vypadli :)
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS