"Drzime sa planu a staviame muzstvo pre buducnost," hovori generalny manazer klubu Doug Risebrough. "Nechceme nadanych mladikov vycerpavat iba preto, aby sa teraz dostali do play off. Viem velmi dobre, ktori hraci su k dispozicii, a viem o mladych talentoch, ale my si ich chceme sami pestovat v nasom muzstve." (2003)
"Chceme vybudovat muzstvo, ktore bude dobre. A az bude dobre, bude velmi dobre. A az bude vemi dobre, uz take zostane," hovori trpezlivy Doug Risebrough. (2003)
"Nas styl sa nezmenil, iba sme silnejsi," povedal Risebrough a pokracoval: "Zostavili sme najlepsie muzstvo v historii klubu. Nasim cielom je postup do play off, co je v silach kolektivu. Som realista a viem, ze aj ostatne muzstva sa posilnili, aj tie v nasej divizii. Prichodom viacerych veteranov sme vsak aj my silnejsi. Hraci ako Marian Gaborik, Pierre-Marc Bouchard, Brent Burns, Nick Schultz dospeli a z pohladu skusenosti nepatria medzi mladkov." (2006)
"Nemyslel som si, ze tu budem tak dlho, no praca s tunajsimi ludmi sa mi zapacila. Teraz uz toto mesto milujem, a preto som sa rozhodol zostat. Myslim si, ze uz v blizkej buducnosti by sme mohli zbierat ovocie za nasu tvrdu pracu a ja chcem byt pri tom," uviedol pre oficialnu stranku klubu Lemaire. (2006)
Tak tieto citati do mna vlievaju kopu optimizmu. Hlavne ten jeden a pevne verim, ze to muzstvo sa uz velmi dobrym stava a to znamena, ze...