Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dnes vecer som na SRo v Sporte zachytil kratky rozhovor s Radivojevicom..vyjadril sa v tom zmysle, ze je moc fajn, ze sa do zostavy vratili Gabby i Demo, ze je to hned poznat a chvalil aj Dema, ktory aj ked neboduje, hraje kvalitne..spomenul aj to, ze pred takymi cca 2 tyzdnami kedy boli vysledky Wild dost mizerne, bolo v kabine dusno, ale teraz tam vladne opät pohodicka o com svedci aj den volna, ktori na dnes hraci vyfasovali Obrázek
cepi píše:dnes vecer som na SRo v Sporte zachytil kratky rozhovor s Radivojevicom..vyjadril sa v tom zmysle, ze je moc fajn, ze sa do zostavy vratili Gabby i Demo, ze je to hned poznat a chvalil aj Dema, ktory aj ked neboduje, hraje kvalitne..spomenul aj to, ze pred takymi cca 2 tyzdnami kedy boli vysledky Wild dost mizerne, bolo v kabine dusno, ale teraz tam vladne opät pohodicka o com svedci aj den volna, ktori na dnes hraci vyfasovali Obrázek
Dufam ze si to hraci Wild uzili ten den volna,kedze Divosi mali 3 dni pauzu do dalsieho zapasu.Demo mal od navratu jednu asistenciu ale mal i tutovky,ktore nepremenil.Konecne sa Divosi rozbiehaju ako na zaciatku sezony,uz mame 4 vyhry posebe a ztoho 3 len o jeden gol,pochopitelne v satni musí vladnut pohoda a nadsenie po dobrej 4or zapasovej snure :)
Obrázek 1 vs 3Obrázek

Zapas je specificky pre Johnssona,Radivojeviča a Fedoruka,ktorý boli bývali "Letci" a iez to bude zaujimavy duel na ktory sa tesim,pretoze konecne hrame s tímom z Vychodnej konferencie a naposledy hrala Philadelphia v Excel Energy Center v roku 2003 :o a celkovo si tieto tími zmerali sily len 8 krat.

1.tretina
Hned v uvode dali Divosi gol,konkretne Voros,ale rozhodca nám ho neuznal :cry: :shock: potom co si mam onom myslet :evil: a potom prisla prva strela Flyers a hned trafil zrď Mike Richards a potom aj z Divochov dakto trafil tyčku,uz teraz sa neviem dockat tých zostrihov,ked sa dá "len" pocuvat.Nieee :( Upshall otvara skore zapasu.O 5minut uz je 0:2 :cry: :sad2: ked Carter usiel obrancom a z najazdu dal gol uz jeho 9. gol to bol v sezone a druhy bod v zapase 1+1.Bäckstrom má zatial z 5.streil 2 goly :( Strely MIN 10:9 PHI :unsure:

2.tretina
Goooool :yahoo: hned v uvode tretiny a presadil sa po zraneni poprvýkratí Pavol Demitra a asistovali mu Rolston a Gáborík-ktory uz boduje 5 zapasov v rade :good: .Demitra mohol pridat svoj druhy gol v zapase len bekendom nepremenil sancu.A opet si začínaju rozumiet Demo s Gabym,kedze komentator hovorí dost casto ich mená.Taktiez treba pochvalit v druhej tretine Backstroma narozdiel od pokazenej 1.tr.
Strely v tretine MIN 10:13 PHI .Prve vylucenie zo strany Divochov prislo opet az v druhej tretine uz hrame dost disciplinovane narozdiel od tých prvych zapasov

3.tretina
Uz mohlo byt vyrovnane :doh: Gaborik strelil a puk sa odrazil este Demitrovi,ale on z dorazky taktiez nedal gol :(.Uz su takmer 2 body prec ked zvysuje naskok Coburn na 1:3 :cry: a to bol jeho prvy gol v sezone a bude po peknej vitaznej serii.Voros a Moore mohli skorigovat vysledok ked tam obaja dorazali pred Niittymakim ale nic ztoho.Uz je koniec a pripisujeme si dalsiu prehru doma i ked sme mali dost presiloviek.
Strely v tretine MIN 9:3 PHI a celkovo MIN 29:25 PHI
Obrázek
St. Paul Is New Hockeytown, USA
:cool: :cool: :cool:
Aj ked sme sice s letcami prehrali :( v tejto sezone je, mam taky pocit, po zapase s tymto timom uspechom ak sa nik nezrani :D Hlavne ked sa divochom postupne vracaju hraci po zraneniach, by bolo dost neprijemne, keby zase nejaky letec vyradi nejakeho nasho divocha :roll:
WildCelt píše:Aj ked sme sice s letcami prehrali :( v tejto sezone je, mam taky pocit, po zapase s tymto timom uspechom ak sa nik nezrani :D Hlavne ked sa divochom postupne vracaju hraci po zraneniach, by bolo dost neprijemne, keby zase nejaky letec vyradi nejakeho nasho divocha :roll:
Ale ved sa zranil Nick Schultz ale mal by nastúpiť už proti Detroitu,Koivu na prvé 2 zápasy tripu nepojde a už po nich by sa mal pripojiť k tímu.TU je info o stave oboch.
Taktiez chýbal aj NUmmelin.
Nielenze sa zacina nova seria prehier,ale najviac som sklamaný ze Divosi nestrelili ani jeden gol tomu "dedovi" Hasekovi :shock: i ked Detroit mal opet velku prevahu ako v mnohích zapasoch ale mohlo tam nieco padnut do jeho branky a aby nemal shutout ale velku zasluhu na vitazstve Detroitu ma aj Zetterberg ked dal hattrick.Som trochu sklamany z Hardinga i ked islo nanho vela striel ale mohol vychytat aspon o
1-2 goly menej.Toto je uz po 2.krat ked Divosi nestrelili ani jeden gol v zapase :cry:
Hahaha Hasek naucil Gaborika lietat. "I believe I can fly" si isto spieval Marian.

no, ja by som to tak srandovne Mitch nevidel..stacilo, ze by Majo inak dopadol na lad a bolo by zle nedobre..neviem, to Hasekove vykorculovanie sa mi nejako nepozdavalo..take cosi môze vyparatit hadam len on :x
cepi píše:no, ja by som to tak srandovne Mitch nevidel..stacilo, ze by Majo inak dopadol na lad a bolo by zle nedobre..neviem, to Hasekove vykorculovanie sa mi nejako nepozdavalo..take cosi môze vyparatit hadam len on :x
To je vec pohladu. je to podobne ako s Bergeronovym zranenim. Gaborik mal dole hlavu a necakal to ze mu tam hasek vyleti pod nohy. Ked vsak idem na lad nesmiem mat nikdy hlavu dole lebo zle skoncim. Moze ale hovorit o stasti, hlavu mal len kusok nad ladom pri tom lete.
debil píše:Moze ale hovorit o stasti, hlavu mal len kusok nad ladom pri tom lete.
narazal som presne na ten moment..nechcem moc rozoberat ten zakrok, Hasek podobny vyjazd neporiesil po 1x, skôr mi islo o ten dopad Maja..mal z pekla stastie..chvalabohu
Po výhre v Columbuse prichadza uz takmer dalsia prehra ked Zraloci vedu 4:0.Som dost sklamany z golov ktore v poslednom case volako tazko strielame,ved z poslednych troch zapasov sme dali 2 goly a to obe CBJ,ale este mame tretinu tak dufam ze aspon ten shutout nebude pre Nabokova.

Nabokov napokon nebude mat ciste konto :) ,ked po peknej spolupraci troch Slovakov padol gol v presilovej hre ked dáva gol Branko Radivojevic a asistovali mu Demitra s Gaborikom

Nakoniec sa skore nemenilo a SJ vyhralo 4:1. teraz nás caka zapas s Anaheimom
Ked to tak strucne zhrniem, tak vacsina timu pozostava z Gaborika. Bez neho su Wild uplne v tahu.
"Hrali sme s dobrým tímom, ktorý navyše chcel odčiniť poslednú prehru 1:7 (s Buffalom). Boli na nás pripravení na maximum, veľa šancí sme im ani nedávali, ale cestu ku gólom si aj tak našli," konštatoval po zápase kouč divochov Jacques Lemaire.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
1.tretina
-bola trochu nudnejsia hlavne v prvej desat minutovke ked boli dokopy len 3 strely a málo sancí,ale potom dosiel zaujimavy okamih ked dakto z hracov nahadzoval od modrej a Harding uz vopred isiel k blizsej tyci za branku ale ten hrac to nahodil na druhu stranu a takmer bol kuriozny gol.Potom mal sancu Bertuzzi ale Harding ho vychytal a hned z protiutoku Johnsson nasiel Vorosa ktory si po peknom spracovaní puku nasiel skulinku medzi betonmi a bolo 0:1 :) .

2.tretina
-bola dost zaujimava ked najskor po 4min vylucení Kunitza za vysoku hokejku premenil presilovu hru Gáborik wrist shotom z pomedzi kruhov :yahoo: ,hned onedlho presilovka este pokracovala a tentokrat dal trochu nahodny gol Eric Belanger ked po opet dobrej prihravke Johnssona strelil ale puk trafil do tycky a odnej puk narazil do Giguera a puk pomaly dosiel za brankovu čiaru.Po tomto momente bol opet striedaný Giguere ako v mnohich predchadzajucich zapasoch.Potom opet z presilovky Rolston strelil odmodrej a padlo to tam ale tentokrat inkasoval Hiller.Po tomto gole prisiel o minutku dalsí zanim ked Divosi isli 2 on 1 a Voros som si myslel ze strelí ale tesne pred ciarou este prihraval na nabiehajuceho Burnsa a on bezproblemov upravil na neuveritelnych 0:5 :yahoo: A este v zavere dobre zlikvidoval sancu Harding ktory chytá docela fajn a pripise si svoju "len" 4 vyhru.Fantastickadruha tretina bola :good: :clap:

3.tretina
V tretej tretine uz takmer onic neslo a hraci tak i nastupovali do tretiny.Hraci Ducks si vyvijali tlak i vo hre 5 na 5 to drzali dost dlho v utou ale Hardning drzal dost dlho shutout ale potom to prislo ked od modrej nahodili a Brad May to tecol pred brankou 7minut dokonca :(. V poslednej minute este v presilovej hre upravil Todd Bertuzzi score ked dal jeho typicky gol ked stal predbrankou a to uz nebol prenho problem.Dost kruty zaver hlavne pre Josha Hardinga ked mu tesne usiel shutout a potom este inkasoval po druhykrat :cry: Strely
ANA 30:19 MIN ANA 2:5 MIN

Hlavne ze mame dva body :cool: a teraz pojdeme s Kralmi.
Potesilo ma hlavne ze sa dal zapas konecne pozerat a nie pocuvat ako doteraz
+vyuzite presilovky ked az 4 sme premenili na gol.
+golovy uragan ked v poslednych 5 zapasoch sme dali len 5 golov a teraz hned v jednom zapase sme dali tolko
hmm, pre mna dost necakane vitazstvo divochov na lade hydinky, aj ked uprimne, ta ma hodnedaleko od minulo sezonnej formy..hydinka môze byt rada, ze neodisla s 0 na svojom konte..2:5 pre mnu zrejme lichotivy vysledok..

Obrázek
Obrázek
Opet ako minulý zapas i tento zachytal Josh Harding fantasticky,ale tentokrat mu bol este hnusnejsie zobratý shutout ako proti Hydine ked 1 minutu dokonca Krali strelili gol :cry: .Backstrom a Harding maju presne taku iste uspesnost zakrokov 91.5%

No ale buduci zapas proti Predatorom bude specificky hlavne pre nasho kouča Jacquesa Lemaireho,ktorý stravi na lavičke uz svoj jubilejný tisici zápas.On je fakt super trener neviem si predstavit ake by to bolo bezneho a kto by mal byt jeho nastupca,dufam ze bude co najdlksie este nasim trenerom.Diivosi este nehrali pod vedením ineho trenera v Minnesote,aj to si dost cením od neho :good: :good: :good:
Wild su na predaj :| Keby tak mam zbytocnych 250 mil. $ :D
V druhom dueli medzi timito tímami vysli opet vítazne Divosi ked museli otacat dvojgolove manko po druhej tretine.
Gol na 0:1 padol ked Suter strelil ale pred brankou to tecol este Arnott.2.gol v zapase padol po strielanej prihravke od Erata a prihravku zachytil Dumont a na dvakrat dorazil do branky a bolo uz 0:2.Ale hned v uvode znisil Gáborík po vybornej nahravke od Demitru ked uz len do prazdnej branky dorazil a bolo 1:2.Potom prisiel náš brejk ked isli Belanger s Rolstonom a prednimi bol este jeden obranca,ale Belanger neprihraval a to sa i vyplatilo ked sa puk dostal do siete Predatorov a bolo 2:2. A v samom zavere od modrej nastrelil na brankara Burns a Rolston uz dorazil a Divosi sa dostali do vedenia 3:2.Za celý zapas sme viedli iba 1min a 8sec. ale body ostali doma,trocha kruta prehra pre Predatorov,ale nevadí :yahoo: :yahoo: .Bola aj obrovska radost fanusikov

Lemairov tisici zapas skoncil vitazstvom a teraz nás cakaju Jazdci
Minnesota1 píše:Lemairov tisici zapas skoncil vitazstvom
"Chlapci mi dali pekny darcek," tesil sa po zapase Jacques ktory ako 14 v historii odkoucoval svoj 1000. zapas v NHL..v nich si pripisal 475 vitazstiev, z toho 275 na striedacke Wild

divocakom to opät slape..pisali 3 vyhraty duel v rade a 8 z posl. 11 zapasov
mohol by sa uz konecne Majo chytit...
Ty kokso tak ten Gáborík má teraz ozaj formu a to je strašné pre nás, hned jak som stal idem pozerieť výsledky a potom zápas VAN : DAL, no a potom som zbadal MIN 5:3x NYR a Gáborík dal zatial 4 goly?! :? :cry: A aj na ten Bouchardov prihrával.
A nestihnem ani dopísať toto a pridal aj svoj 5-ty :sad2:
TO ma byť čo? tak hviezda týždna bude určite.A pritom strely na bránu sú zatial 18:32 pre hostí a všetkých 6 golov dostal Lundqvist.
:shock: :yahoo: :good:
Vauuu absolutne vynikajuco sa predviedol Marian Gáborík ked to bol jeho 9-ty hattrick a po prvykrat dal 4. a 5. gol v zapase,taktiez este nikto v historii Minnesoty nedal tolko golov aj pretrhol 11-rocny rekord ked naposledy Sergej Fedorov dal 5-golov v roku 1996 a vtedy jeho Detroit porazil Washington 5:4.Gaborik dokonca mohol mat i o dve asistencie viac ked mohol po jeho prihravke dat Demo a este aj ked nahodil odmodrej tak mohli dorazit spoluhraci.Po piatom gole i divaci kričali Gabby,Gabby,Gabby :cool: Nemam slov na jeho vykon.... :cool: :cool: :cool: Na tento zapas hadam nikdy nezabudnem hlavne na Gabbyho ktory mal 5+1 :yahoo: :yahoo: Gabbyho bolo vidiet vsade doslova lietal natom lade.Uz sa dostal i na celo SVK bodovania v produktivite a jednoznace bol vyhlasený za 1.hviezdu zapasu,2.hviezda bol Demitra a 3.bol Burns.A ice time mal 20min:35sec
Gáborík:
1.gol-dal po milimetrovej prihravke od Demitru
2.gol-dal po opet prihravke od Demitru,ktorý mu tentokrat prihraval spoza branky
3.gol-dal ked si nabehol a Burns mu poslal puk,potom sa prepracoval pred branku a strelil gol
4.gol-dal po nastrelenom puku od Schultza ktory nahodil od modrej,ale prvu dorazku Vorosa Lundquist chytil ale na 2.dorazku od Gabbyho uz nestacil
5.gol-dal ked vypichol puk Drurymu a od vlastnej modrej isiel najazd,ktorý premenil a potom bola obrovska radost fanusikov.
Ja viem vychvalil som ho ako keby je Boh :oops: ,ale po tomto zapase si to zasluzi.

Tomuto zapasu nebolo co vytknut az na chybu Skoulu ktory sa potkol ked isiel rozohravat spoza branky,ale celý tím Divochov hral super :clap: i Demitra opet rozdaval pekne prihravky a potom i vznikali vyborne akcie a sance.Skoda ze toto nebol Lemairov tisici zapas :) na lavicke.
Lundqvist dostal z 18-striel 6-golov a Harding zachytal priemerne ked z 35 dostal 3goly.
:clap: :clap: :clap:
Maky_MetalKickYourAS píše:mohol by sa uz konecne Majo chytit...
:cool:

o Gabbyho golovom gala predstaveni sa aj vo photo pohlade zmienujem TU

skvelu pracu odviedol aj Pali Demitra a za povsimnutie stoji vyuzitie pres. hier Wild, v ktorych skorovali dokopy 3x..divoskovia tahaju 4 zapasovu vitaznu snurku a z posl.12 z. maju bilanciu 9 - 3

Obrázek
1903 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS