Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Onedlho by sa mal vratit S.Hill ktory má zakaz na prvých 19 zapasov potom čo pouzival nepovolene latky.Ale neviem namiesto koho by mal hrat Hill ale pravdepodobne asi Foster,neviem. :)
No Minnesota konečne vyhrála :( ,aspoň že proti Calgary..
Znova hrali tak ako na začiatku sezony,že dobre bránili a v útoku moc toho neukázali,ale aj zo 16 striel dali Kipperovi 3 goly,2 z toho dal Gáborík a na konečných 4:1 upravil do prázdnej Radivojevič.
Bäckstrom chytil 24 striel a stal sa 1.hviezdou zápasu.
Konečne sme hrali v plnej sile už aj s uzdravenym Bäckstromom,ktory chytal celkom dobre a už sme aj pretrhli tú zlu seriu 5 prehier v rade.A konečne dal aj Radivojevič svoj prvý gol ked hned v uvode mu chytil Kiprusoff obrovsku sancu no napokon dal do prazdnej branky gol..A aj Burns je v dobrej forme ked proti Calgary mal dve asistencie.Teraz pojdeme znovu doma :cool:
ale Palo Demitra sa zase zranil :|
Ale tušim ze prvu tretinu este hral az na zaciatku druhej tretiny sa mu volaco stalo s kolenom :( hadam to nebude natrvalo to zranenie
<3 Gaborik do to ho !!! :cool:
Konečne Divosi dokázali,že dokažu hrat a vyhravat i bez Gaborika a Demitru.A dokonca Nummelin sa presunul z obrany do utoku a hned získal svoje prve dva body za asistencie :cool: Ale teraz hrali v obrane 6 hrači ale zvykne sa striedat 7 obrancov.Parrish uz dal svoj 6. gol v sezone :),ale este nema ani len asistenciu. A Backstrom chytil dve velke tutovky do lapačky.Najme ta druha tutovka čo mali Oilers som si myslel ze uz je gol ale Backstrom v rychlosti lapackou chytil puk na lade. :D “Everybody has to step up,” said Parrish when asked about the team playing without Gaborik and Demitra. “We have to play as strong a game as we possibly can.
Oh nie,pred zapasom s Coloradom čo sa bude hrat nedelu to v zostave vyzerá hrozne ked TAKMER určite si opet nezahra Gaby s Demom :shock: a taktiez bude stale chybat Dominic Moore :( ktoreho stale trapia brušné bolesti ale onedlho by uz mohol zacat slabsie trenovat. Lemaire sa rozhodol že nepovola hrača z farmy na kridlo ale opet si tam zahra nas obranca Nummelin,ktory minule podal skvely vykon proti Oilers na tomto poste.Jedinú sancu k uspechu davam Backstromovi ak dobre zachyta alebo popripade petici utocnokov: Rolston,Koivu,Bouchard,Belanger a Parrish.Ale hadam nedaju Avs chytat Budaja i ked premna je podpriemerny brankar ale teraz ked su Divosi znacne oslabeni v utoku tak moze zachytat dobre.Bol by som velmi spokojny aspon s remizou... :|
Predsalen je to horsie ako som si mysle budu chybat okrem spomínanych:Demitra,Gaborik
(u oboch problemy so slabinami),D.Moore(brušne bolesti),N.Bäckstrom(zákolenný sval),S.Veilleux (hlava),W.Walz(z osobnych zalezitostí) :o :shock: :cry: toto je pohroma :( za Colorado su zraneni Leopold a Skrastins. Toto bude suboj o lídra divízie tak pevne verím ze po zapase budú Divosi prvý v divizii.Z farmy su povolany Voros a brankar Scheafer.
Statistiky pred zapasom oboch tímov:
Minnesota Wild (9-4-2) 20pts 2nd in Northwest Division
2.73 Golov na zapas strelenych (17th in NHL)
2.13 Golov na zapas inkasovanych (5th in NHL)

17.9% Presilovky (14th in NHL)
85.7% Oslabenia (7th in NHL)

Top 5 najproduktivnejsich hracov:
1. #10 Marian Gaborik ~ 4G 9A = 13pts
2. #96 P-M Bouchard ~ 4G 9A = 13pts
3. #9 Mikko Koivu ~ 3G 10A = 13pts
4. #12 Brian Rolston ~ 7G 5A = 12pts
5. #38 Pavol Demitra ~ 4G 6A = 10pts

Top 3 Najvylucovanejsi hraci:

1. #24 Derek Boogaard ~ 33PIM
2. #19 Stephane Veilleux ~ 24PIM
3. #92 Branko Radivojevic ~ 22PIM

Brankari:
1. #32 Niklas Backstrom ~ (7-1-1) 1.88GAA .926SV%

2. #29 Josh Harding ~ (2-3-1) 2.47GAA .920SV%

at

Colorado Avalanche (10-5-1) 21pts 1st in Northwest Division

3.06 Golov na zapas strelenych (7th in NHL)
2.69 Golov na zapas inkasovanych (12 in NHL)

15.8% Presilovky (20th in NHL)
82.4% Oslabenia (13th in NHL)

Top 5 najproduktivnejsich hracov:
1. #26 Paul Stastny ~ 7G 12A = 19pts
2. #19 Joe Sakic ~ 5G 12A = 17pts
3. #15 Andrew Brunette ~ 3G 11A = 14pts
4. #9 Wojtek Wolski ~ 6G 7A = 13pts
5. #94 Ryan Smyth ~ 5G 6A = 11pts

Top 3 Najvylucovanejsi hraci:

1. #14 Ian Laperriere ~ 31PIM’s
2. #27 Scott Parker ~ 27PIM’s
3. #94 Ryan Smyth ~ 16PIM’s

Brankari:

1. #31 Peter Budaj ~ (6-3-0) 2.95GAA .894SV%

2. #60 Jose Tehodore ~ (4-2-1) 2.23GAA .920SV%
Tak nakoniec si Avs udrzali a upevnili poziciu lídra.Neocakavane chytal za Divochov Backstrom ktory ma problemy s nohou.Zo zapasu som videl len poslednych 10 min,ale Avs odvtedy ani len nestrelili na Backsa a j :censored: :censored: :censored: rozhodca presne ako minuly zapas s Avs vylucil nasho hraca pred koncom,tentokrat 1min 54sek dokonca a opät sa nam sance na vyrovnanie velmi vzdialila ale Divosi ajtak napokon odvolali branjara a sekundu dokonca upravil skore Wolski na 2:4 :(
:arrow: Harding by menil s Beckhamom, bral by i jeho manželku

"Do brány som sa dostal ako 14-ročný. Hokeju som sa venoval už od troch, či štyroch rokov, ale až do štrnástich som bol centrom. Nešlo mi to však a tak som sa postavil do brány. Túto pozíciu som si zamiloval. Spoluhráči sa dodnes divia, že mám 23 rokov a v bráne som len od štrnástich".

Obrázek
Celkom dobre to okomentoval Josh :cool: az na ten jeho idol-Beckham ktoreho nemam rad a v LA Galaxy dostava velke prachy a ani vsetci jeho spoluhraci nezarabaju tak ako on a pritom dost casto je zranení :thumbsdown: ...ale okrem toho sa to dalo :)
Toto co bolo?Teraz som sa tesil ze vedieme 1:2 po Koivuho 2.gole v zapase a hned ominutu vyrovnal ten cigán Iginla kuaaa 2:2

A do riti 55 sekund dokonca dali CGY na 3:2 ,dalsia prehra bude :(

Uz mam sto chutí vynadat tým rozhodcom ktorý stale vylucuju divochov ku koncu zapasu ako proti Avs dvakrat tak este aj teraz :evil:
Už sa dalo čakať že Minnesota vyhrá,ale nechať sa prestrielať Edmontonom v pomere 26:40 :shock: .
Ved proti nám mali aj s predlžením 19 striel.Ale horšie je to že už hral aj Gáborík a hned dal aj gol,dúfam že dnes to proti nám nezopakuje.Nevem prečo,ale po druhej tretine striedali Bäckstroma za Hardinga aj ked chytal zatial velmi dobre,žeby sa mu niečo stalo? :P
Konečne Divosi bodovali i vonku ked poslednych 6 zapasov prehrali.A znacnou mierou sa oto zasluzil E.Belanger ktory mal prsty vo vsetkych goloch ked mal 4 asistencie :good: a Gaborikov come back bol vítazný ale skoda ze sa obnovilo zranenie Backstroma so slabinami. :( Zasa ale Harding ho dokonale nahradil ked v tretej tretine vychytal 14 striel bez inkasovaneho golu :)
Kde bol vcera utok Minesoty? Ja asi viem kde. Lemaire sa snazi o defenzivny styl ale vcerajsim sposobom to nepojde. Ale myslim ze Lemaire to nemysli zle hlavne dlhodobo do playoff. Dnes napriklad mal Gaborik iba 16 minut tolko pomaly mali aj hraci tretieho utoku. Som si isty, ze keby dostal Gaborik viac casu na ukor nizsich utokov tak by nejaky gol padol, ale cielom je rozlozit sily, aby aj ostatne utoky boli ostrielane, lebo timom co preferuju v zakladnej casti jeden hlavny utok a tomu davaju velke icetimy, lubi potom v playof vybuchnut aj na tom, ze super si prave ten prvy utok podrzi a ostatne nevedia co a ako. Ale zas neda sa to uplne zovseobecnovat. Riziko tejto cesty je ze tim nemusi nazbierat dostatok bodov aby sa do playoff dostal.
No som sklamaný a hlavne nasratý za to co sa dialo na lade Canucks.
Sklamanie:-Slabsie výkony oboch brankarov,hlavne Harding mohol lepsie zachytat
-Opet sme boli prestrielaní,ale tentoraz mensím rozdielom ako proti Oilers
-Vonkajsie zapasy ked sme vyhrali 1 zo 7
Nasratý:za nepochopitelne vylucovanie Divochov na trestnu lavicu ked sme boli 13krat vylučení a celkovo PM sme mali 32 min,ale nie vsetko sa dosedelo na trestnej ked vyuzili presilovky.Uz mi to je doslova trapne to počínanie rozhodcov najme vylucovanie v poslednych minutach v predchadzajucich zapasoch.Urcite nie su Divosi takí nedisciplovaný !
-Ohlundov zakrok na Koivuho zaco dostal 5min a bude mat mozno penalizizáciu.Ale Koivu by mal hrat buduci zapas proti Avs a potom budú Divosi doma proti Canucks.

Prajem si aby sa Boogaard pobil v odvete a rozbil nos dakomu z hracov Nucks :ferovka: :box:
A v odvete ocakavam doma dva body.

Jediné + co mozem dodat je koniec penalitizacie 19. zapasov pre Hilla ktory uz bude môct nastupit v zapase proti Avs

A ty debil sa nauc uz písat MiNNesotu s dvoma N este na zaciatku mi to ani nevadilo ked som to videl zle napisane ale uz som sa stým stretol minimalne 100 krat a to uz tiez dokaze poriadne nasrat :evil:
A kludne stačí tych 16:45 ice time pre Gáborika hlavne je aby sa mu nobnovilo zranenie a az keby vyzdravie Demo by som uz ocakaval ten ice time dlksí ale teraz staci i tych primeranych 16 min.
Minnesota1 píše:A ty debil sa nauc uz písat MiNNesotu s dvoma N este na zaciatku mi to ani nevadilo ked som to videl zle napisane ale uz som sa stým stretol minimalne 100 krat a to uz tiez dokaze poriadne nasrat :evil:
kamo kasli na to, naco riesis taketo somariny?
Aj minule ked debil nejako vtipne provokoval a ty si hned na nho vybehol. Ved je to len rivalita. Niet co riesit.
:pivo3:

:backtotopic:
Tu na konci videa je hit Cooka na Fostera,Edlera na Boogarda ale aj laket Koivuho do tváre Ohlunda po ktorom dostal tou hokejkou po nohe,z článkov to vyzeralo ako keby mu tú nohu poláme na 6 častí ale ked som to videl tak nič moc,škoda že takému skúsenému obrancovi sa může stat toto...teraz aby som sa bál o zdravie našich hráčov ešte v dalších 7 zápasoch s MIN.
Ohlund píše:Tu na konci videa je hit Cooka na Fostera,Edlera na Boogarda ale aj laket Koivuho do tváre Ohlunda po ktorom dostal tou hokejkou po nohe,z článkov to vyzeralo ako keby mu tú nohu poláme na 6 častí ale ked som to videl tak nič moc,...teraz aby som sa bál o zdravie našich hráčov ešte v dalších 7 zápasoch s MIN.
Ved dufam ze aspon v jednom zapase im to Divosi vratia hlavne velke sance davam Boogaardovi.
A stým zranením to je zlé kedze Koivu má polámanú kost a bude chybat okolo jedneho týzdna(3-4) zapasy vynechá náš druhý najproduktivnejsi hrač.

A dlhodobo nám chýba Wes Walz :cry: a nevie sa onom nic preco chýba a naposledy hral proti Pittsburghu a to bolo 30.10. a uz vynechal 7 zapasov a zranení neni ! písalo sa onom ze z osobnych dovodov vynechal tie prve zapasy ale ani klub nevie nic onom co sním je :cry:
Tak a je tu náš dalsí domaci zapas po 4zapasovom ucinkovaní na lade supera,doma by sme mali porazit Avs

Zatial máme prevahu viac tlačíme i strielame ale opet chytá proti Divochom Budaj,ktory to zatial vsetko hasí zatial strely sú MIN 8:3 COL

Gooooooooooool vedieme Aaron Voros dava svoj 2 gol a toto bol jehp prvy pred domacim publikom a asistencie mali Matt Foy a James Sheppard :clap: Pevne verím ze toto cislo co drzí Harding ostane aj po konci zapasu.Po prvej tretine strely MIN 11:7 COL

Anoooo :yahoo: mame uz dvojgolový naskok ked dal Matt Foy svoj prvy gol za Divochov ale vybornu pracu spravil James Sheppard a uz ma aj druhu asistenciu v zapase a asistenciu si pripise i Foster :)

Sheppard mal dobru strelu predchvilou podla mna by mohol byt tento náš mladik prvou hviezdou zapasu :good:

:shock: Prave v presilovke zatlacili Avs a komentator 3-4 krat skríkol ako strielali a vsetko to zatial pochytal Harding alebo zeby prvou hviezdou bol Josh?Ale oto ani tak nejde hlavné bude ked body ostanu doma :frajer2:

Goooooooool a uz je takmer rozhodnuté ked skoroval Stephane Veilleux z brejku a asistenciu mal M.Skoula 3:0
Och nie hned po gole Divochov Avs skorigovali po presnej trafe Paula Stastneho :(

Tak az teraz by malo byt rozhodnute :yahoo: :yahoo: :yahoo: Brent Burns dava gol a som konecne dost stastny ze sme sa rozstriealali a tiez zato ze Budaj konecne chytá tak ako má :lol: Asistencie mali Rolston a Bouchard(naš najproduktivnejsi hrac)

V tretej tretine sa uz nic moc neudialo a vypadato ze uz zapas skonci 4:1 pre Divochov :D
A aj sa tak stalo uz sme opet na cele divizie :thumbsup: ale mame o zapas viac ako Avs
Sean Hill bude mat svoj debut az dneska v noci a predpokladá sa ze nebude hrat Kurtis Foster.Opät bude chýbať Pavol Demitra ale uz minule korčuloval s tímom,hádam sa vrati do zastavy uz proti Blue Jackets alebo Predators ale hlavne nech je 100% fit az potom nech zacne hrat.A teda bude chybat este zranení Mikko Koivu :evil:

Fanusikovia doma očakavajú ODPLATU za krutú prehru 6:2 v prvom meraní sil a tiez za zranenie Mikka Koivuho. A 2 body by sa nám velice zisli na upevnenie lídra v divizii pred Coloradom(-1B) a Vancouverom (-2B)

The two teams continued to antagonize each other after Ohlund's slash, with Canucks players accusing Wild forward Stephane Veilleux of shooting the puck at defenceman Mike Weaver as time wound down.

Oba kluby pokracuju v znepriatelení medzi sebou ked hraci Wild maju tazke srdce na Ohlunda a naopak hraci Canucks obvinuju S.Veilleuxa,ktory trafil pukom obrancu M.Weaver

Ale myslim si ze na 50% sa strhne dáka bitka,pretoze v minulom zapase bolo dost drsnych faulov :fight: :hit:
Opet mal Vancouver proti Divochom raketový start a nebyť rozhodcov by bolo uz 0:3 ale kedze bolo 0:2 tak hraci vycitili nadej a hned z prvej strely dal Gaborik na 1:2 a potom opet skoroval Gaborik a teraz v presilovke.Gaborik dal v sezone zatial len 5 golov ale zato môzu i zranenia ale tentokrat dal prvykrat v zapase po 2 goly

Po druhej tretine mal Vancouver mensiu prevahu v strelach a pokracuje to aj v tretej tretine ked skoroval Markus Naslund :( 2:3 .Este mame 12 min. na vyrovnanie

Naslund dava hettrik a opet nepredviedol nic moc v brane Harding

A je*nuty rozhodca nám neuznal gol konkretne Parrishovi :evil: :evil: :nasraty:
Minnesota získala drsneho chlapíka z Dallasu,ktorý ho dali na waiver listinu tým hracom je Todd Fedoruk.Ale prave minulu sezonu mu dal brutalne K.O Derek Boogaard a teraz budú v jednej satni hadam uz nebudú spomínat nato co bolo.Kedze Minnesota povolava hracov z farmy ako Voros a Foy tak Risebrough sa rozhodol ziskat dakoho skusenejsieho a tím padom sa Voros opet stahuje do Houstonu.Som zvedavý ako bude hrat hlavne prvé zapasy v jeho novom klube. :)
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS