Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Uz sa neviem dockat na nove dresy ÄŤo bude aĹľ 7.septembra,ale viem ze budĂş takmer urÄŤite ÄŤervene ale ÄŤakám ako to bude spracovanĂ˝ design a kombinacia ÄŤervenej a bielej farby.Ale ked to budĂş domace dresy tie cervene tak co bude s alternatĂvnimi dresma(cerveno-zelene)?Zostanu?

A taktiez ma potesil hrac,ktory hrava za Houston Aeros.Len tuto sezonu zacal za tĂm Breton Screaming Eagles a hned v prvom zapase zaznamenal 4G+4A
A v predchadzajucich dvoch sezonach mal 63 golov a 117 asistencii.Ja by som mu dal sancu zahrat si v MIN ked je tak velice talentovanĂ˝.Ale pred rokom som tak veril Pouliotovi ze sa dostane do A tĂmu(MIN) ale nakoniec bol len v Houstone a ten rocnik nemal az tak vydareny,ale Sheppard sa dostane do MIN ,pretoze má nato predpoklady.
A v predchadzajucich dvoch sezonach mal 63 golov a 117 asistencii.Ja by som mu dal sancu zahrat si v MIN ked je tak velice talentovanĂ˝.Ale pred rokom som tak veril Pouliotovi ze sa dostane do A tĂmu(MIN) ale nakoniec bol len v Houstone a ten rocnik nemal az tak vydareny,ale Sheppard sa dostane do MIN ,pretoze má nato predpoklady.
Je to mensie logo ale neni to handra vyprata neviem kde jak tu pisete v akom bajkale a aralskom jazere?chorche píše:Stara handra vyprata v Bajkale, to bolo dobre, ale skor by som povedal, ze v Aralskom "jazere".Naozaj, nejako to nesmakuje, ta hlava ma byt vyraznejsia.

Tak a je to tu.Takto by mali vyzerat tie dresy,ale nie su to ziadne vĂ˝plody fanusikov ale uz skoro to bude realita i ked je mozne ze budu este dáke minimálne upravy.Mne osobne je luto ze nezostaneme pri zelenej farbe ako predchadzajuce roky.Pretoze zelene dresy má malokto narozdiel od ÄŤervenych.Cervene dresy ma dost tĂmov a MIN sa knim pridá
(NJ,CAR,CGY,OTT,WSH,MTL,DET,PHX-tmavo-COL,) a uz teraz aj MIN.
Toto by mali byt tie nove dresy:

A narozdiel od alternativnych dresov tak este viac zelenej tam ubodlu na tĂchto novych dresoch
,ale ÄŤo uĹľ.
Alternativne:

Ten dolný zeleny pasik mi tam bude dost chýýbat.

Toto by mali byt tie nove dresy:

A narozdiel od alternativnych dresov tak este viac zelenej tam ubodlu na tĂchto novych dresoch

Alternativne:

Ten dolný zeleny pasik mi tam bude dost chýýbat.
Vau tak totu som ani tak netusil,vedel som ze s GáborĂkom sa im darilo viac ale Ĺľe aĹľ tak dobre tak to som nevedel.Ked hral Marián tak MIN dokazala vyhrat 33W-9L-6OT a ked bol zranenĂ˝ tak 15W-17W-2W.A GáborĂk sa cĂti fit a neoÄŤakáva sa Ĺľe vtejto sezone sa prihodĂ zranenie,ÄŤiĹľe MIN mĂ´Ĺľe mat s kludnĂ˝m svedomĂm šancu na Ăşspech.

LOOOL - ze "neočakáva sa že vtejto sezone sa prihodà zranenie"
to sa akoze niekedy aj dopredu ocakava?
samozrejme ze marianovi zelam plnu "zdravu" sezonu, ale zranit sa moze ktorykolvek hrac v ktoromkolvek zapase / treningu alebo dokonca aj na vlhkej rohozke v kupelni. ako niekto moze povedat ze sa neocakava tuto sezonu jeho zranenie???
to sa akoze niekedy aj dopredu ocakava?

samozrejme ze marianovi zelam plnu "zdravu" sezonu, ale zranit sa moze ktorykolvek hrac v ktoromkolvek zapase / treningu alebo dokonca aj na vlhkej rohozke v kupelni. ako niekto moze povedat ze sa neocakava tuto sezonu jeho zranenie???

No tak dobre urobil som chybu,ale tĂ˝m som chcel povedat ze sa GáborĂk cĂti fit a bude odost mensia sanca na zranenie.petrik píše:LOOOL - ze "neoÄŤakáva sa Ĺľe vtejto sezone sa prihodĂ zranenie"
to sa akoze niekedy aj dopredu ocakava?![]()
samozrejme ze marianovi zelam plnu "zdravu" sezonu, ale zranit sa moze ktorykolvek hrac v ktoromkolvek zapase / treningu alebo dokonca aj na vlhkej rohozke v kupelni. ako niekto moze povedat ze sa neocakava tuto sezonu jeho zranenie???![]()
![]()

A je to tu.Máme aj my novĂ© dresy.Ale videl som ich len take kde boli nevyrazne farby ale ked to vidim takto tak je to good,i ked tej zelenej farby mi tam chĂ˝ba...A dobre to urobili ze doma maju to mensie logo a vonku to väčšie a na tĂ˝ch vonkajsich dresoch je celĂ˝ rukav zeleny,ale nie po celej šĂrke.

Je vidiet Ĺľe Minnesota(Sain Paul) patĂ k najhokejovejsĂm štatom v USA.Ked za prvĂ˝ vĂkend sa predalo neuveritelnĂ˝ch 27 400 lĂstkov :o :o :o
a to je dost

A toto je jeden z mnoha fanusikov,ktorĂ˝ uĹľ v stredu popoludnĂ isiel stanovat pred X.E.C. a pritom lĂstky sa zacali predavat aĹľ v sobotu !

"Superfan Pat Vos was once again the first in line to buy single-game tickets for the Wild this season."

A toto je jeden z mnoha fanusikov,ktorĂ˝ uĹľ v stredu popoludnĂ isiel stanovat pred X.E.C. a pritom lĂstky sa zacali predavat aĹľ v sobotu !

"Superfan Pat Vos was once again the first in line to buy single-game tickets for the Wild this season."
Pavol Demitra – Eric Belanger – Marián GáborĂk
Brian Rolston - Mikko Koivu - P-M Bouchard
Mark Parrish - Wes Walz - Branko Radivojevic
Derek Boogaard - Dominic Moore - Matt Foy
Kim Johnsson - Nick Schultz
Brent Burns - Martin Ĺ koula
Keith Carney - Petteri Nummelin
Niklas Backstrom
Josh Harding
Brian Rolston - Mikko Koivu - P-M Bouchard
Mark Parrish - Wes Walz - Branko Radivojevic
Derek Boogaard - Dominic Moore - Matt Foy
Kim Johnsson - Nick Schultz
Brent Burns - Martin Ĺ koula
Keith Carney - Petteri Nummelin
Niklas Backstrom
Josh Harding
Na tom zapase nebolo lepsie to skoreOhlund píše:Ved v Minnesote sa kapitáni doteraz menili,asi aj Demitra bude len 1-2 mesiace.Lepšie na tom zápase bolo to Ĺľe Minnesota dostala 6:1

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé