Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

..sice mimo konkretneho diania v MIN, ale urcite zaujimava informacia..na exibicno_charitativny zapas do Trencina Demitra vs. Jagr team sa chysta aj divoch Derek Boogaard :!:

Obrázek

Miesto mu uvolnil Wyatt Smith....

Uz sa neviem dockat na nove dresy čo bude až 7.septembra,ale viem ze budú takmer určite červene ale čakám ako to bude spracovaný design a kombinacia červenej a bielej farby.Ale ked to budú domace dresy tie cervene tak co bude s alternatívnimi dresma(cerveno-zelene)?Zostanu? :hmm:

Osobne si myslim, ze ten cerveny dres s logom, ktore bolo treba hladat mikroskopom, bola hovadina.

aj mne to pripadalo ako stara handra vyprata v Bajkale...

Hannu píše:aj mne to pripadalo ako stara handra vyprata v Bajkale...
Mne ten dres vyzera celkom dobre i ked je pravda,Ĺľe logo tam je trocha mensie Obrázek ,ale tie nove dresy corvene(domace) sa dost podobaju alternativnĂ˝m.

A taktiez ma potesil hrac,ktory hrava za Houston Aeros.Len tuto sezonu zacal za tĂ­m Breton Screaming Eagles a hned v prvom zapase zaznamenal 4G+4A
A v predchadzajucich dvoch sezonach mal 63 golov a 117 asistencii.Ja by som mu dal sancu zahrat si v MIN ked je tak velice talentovaný.Ale pred rokom som tak veril Pouliotovi ze sa dostane do A tímu(MIN) ale nakoniec bol len v Houstone a ten rocnik nemal az tak vydareny,ale Sheppard sa dostane do MIN ,pretoze má nato predpoklady.

Stara handra vyprata v Bajkale, to bolo dobre, ale skor by som povedal, ze v Aralskom "jazere". :lol: Naozaj, nejako to nesmakuje, ta hlava ma byt vyraznejsia. :arrow:

chorche píše:Stara handra vyprata v Bajkale, to bolo dobre, ale skor by som povedal, ze v Aralskom "jazere". :lol: Naozaj, nejako to nesmakuje, ta hlava ma byt vyraznejsia. :arrow:
Je to mensie logo ale neni to handra vyprata neviem kde jak tu pisete v akom bajkale a aralskom jazere? :? :? :? Ale farby su tam dobre skonbinovane.A to logo je preto mensie lebo tam je aj nápis vtom kruhu-MN,

Tak a je to tu.Takto by mali vyzerat tie dresy,ale nie su to ziadne výplody fanusikov ale uz skoro to bude realita i ked je mozne ze budu este dáke minimálne upravy.Mne osobne je luto ze nezostaneme pri zelenej farbe ako predchadzajuce roky.Pretoze zelene dresy má malokto narozdiel od červenych.Cervene dresy ma dost tímov a MIN sa knim pridá :( (NJ,CAR,CGY,OTT,WSH,MTL,DET,PHX-tmavo-COL,) a uz teraz aj MIN.
Toto by mali byt tie nove dresy:
Obrázek
A narozdiel od alternativnych dresov tak este viac zelenej tam ubodlu na tĂ­chto novych dresoch :( ,ale ÄŤo uĹľ.
Alternativne:
Obrázek
Ten dolný zeleny pasik mi tam bude dost chýýbat.

V Xcel Energy Center sa bude konat charitatĂ­vny zapas pre Abdominal Aortic Aneurysm (AAA) (pre nieakĂ˝ch ludĂ­ s brušnĂ˝m ochorenim) a zúčastnĂ­ sa tam aj premĹ

Vau tak totu som ani tak netusil,vedel som ze s Gáboríkom sa im darilo viac ale že až tak dobre tak to som nevedel.Ked hral Marián tak MIN dokazala vyhrat 33W-9L-6OT a ked bol zranený tak 15W-17W-2W.A Gáborík sa cíti fit a neočakáva sa že vtejto sezone sa prihodí zranenie,čiže MIN môže mat s kludným svedomím šancu na úspech. :cool:

LOOOL - ze "neočakáva sa že vtejto sezone sa prihodí zranenie"

to sa akoze niekedy aj dopredu ocakava? :D

samozrejme ze marianovi zelam plnu "zdravu" sezonu, ale zranit sa moze ktorykolvek hrac v ktoromkolvek zapase / treningu alebo dokonca aj na vlhkej rohozke v kupelni. ako niekto moze povedat ze sa neocakava tuto sezonu jeho zranenie??? :D :D :lol:

petrik píše:LOOOL - ze "neoÄŤakáva sa Ĺľe vtejto sezone sa prihodĂ­ zranenie"

to sa akoze niekedy aj dopredu ocakava? :D

samozrejme ze marianovi zelam plnu "zdravu" sezonu, ale zranit sa moze ktorykolvek hrac v ktoromkolvek zapase / treningu alebo dokonca aj na vlhkej rohozke v kupelni. ako niekto moze povedat ze sa neocakava tuto sezonu jeho zranenie??? :D :D :lol:
No tak dobre urobil som chybu,ale tým som chcel povedat ze sa Gáborík cíti fit a bude odost mensia sanca na zranenie. :roll:

A je to tu.Máme aj my nové dresy.Ale videl som ich len take kde boli nevyrazne farby ale ked to vidim takto tak je to good,i ked tej zelenej farby mi tam chýba...A dobre to urobili ze doma maju to mensie logo a vonku to väčšie a na tých vonkajsich dresoch je celý rukav zeleny,ale nie po celej šírke.
Obrázek :roll: :roll: :roll: :roll:

..fiiha, zaujimavy rozdiel v dresoch :roll: : este ze na tom cervenom je to snurovanie :cool: ale nielen z tohto pohladu sa mierne priklanam k tym cervenym..celkovo, mĂ´zu byt :!:

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Dobre obrazky a mimochodom uz aj Kim Johnsson je zdravĂ˝ a nepocituje uz takmer ziadne bolesti,potom ÄŤo bol tvrdo zranenĂ˝ v PO.

Je vidiet Ĺľe Minnesota(Sain Paul) patĂ­ k najhokejovejsĂ­m štatom v USA.Ked za prvĂ˝ vĂ­kend sa predalo neuveritelnĂ˝ch 27 400 lĂ­stkov :o :o :o :shock: a to je dost :cool: Obrázek
A toto je jeden z mnoha fanusikov,ktorĂ˝ uĹľ v stredu popoludnĂ­ isiel stanovat pred X.E.C. a pritom lĂ­stky sa zacali predavat aĹľ v sobotu !
Obrázek
"Superfan Pat Vos was once again the first in line to buy single-game tickets for the Wild this season."

Pavol Demitra – Eric Belanger – Marián Gáborík
Brian Rolston - Mikko Koivu - P-M Bouchard
Mark Parrish - Wes Walz - Branko Radivojevic
Derek Boogaard - Dominic Moore - Matt Foy

Kim Johnsson - Nick Schultz
Brent Burns - Martin Ĺ koula
Keith Carney - Petteri Nummelin

Niklas Backstrom
Josh Harding

Matejko píše:Mozno sa to tu uz riesilo a mozno nie, ale vsimli ste si to, co ja :)

Obrázek
wow - to som netusil :)
fajn :cool:

Ved v Minnesote sa kapitáni doteraz menili,asi aj Demitra bude len 1-2 mesiace.Lepšie na tom zápase bolo to že Minnesota dostala 6:1 :P

Ohlund píše:Ved v Minnesote sa kapitáni doteraz menili,asi aj Demitra bude len 1-2 mesiace.Lepšie na tom zápase bolo to Ĺľe Minnesota dostala 6:1 :P
Na tom zapase nebolo lepsie to skore :evil: ,ale uĹľ z kempou postupne poodchadzali hraÄŤi do Houstonu a jedinĂ˝ kto vydrzal byt najdlksie v kempe bol Danny Irmen,ktorĂ˝ si aj zahral proti DET,ale on bol poslatĂ˝ ako poslednĂ˝ do Houstonu,uĹľ tak blĂ­zko bol aby si zahral v A tĂ­me nadlksie.Ale Jacques Lemaire bol snĂ­m spokojnĂ˝ ale Ĺľe vraj chce vidiet ako budu hrat inĂ˝ hraÄŤi v tĂ­me .A dĂşfam ze teraz v tejto odvete ÄŤo bude v DET tak vyhrame

Anoo vratili sme to DET ale ovela mensim rozdielom 2:3 ale za nás dali goly hraci ktory budu hrat i v sezone Demitra,Burns a Rolston a zanich neznamy mladí hraci
1903 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG