napsal Hannu.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No ved to ma velmi nasralo Ĺľe práve aj nakonci minulej sezony hrali z 9 zápasov 8 doma.TakĹľe aj to rozlosovanie pomohlo Minnesote dostaĹĄ sa tam kde bola,na zaÄŤiatku sezony 5 zápasov doma-5vĂ˝hier,to je velmi dĂ´leĹľitĂ© zaÄŤaĹĄ vĂ˝hrami a rozohráť sa...a nakonci ked vrcholia sĂşboje o play off tak tieĹľ to nemali ĹĄaĹľkĂ©,nie ako Vancouver Ĺľe z prvĂ˝ch 11 zápasov hrali 9! vonku,mali priemernĂ˝ štart a bál som sa o play off aĹľ do vianoc,ked po vianoÄŤnej prestávke sa rozbehli a udrĹľali to vo vynikajĂşcej forme aĹľ dokonca...arek píše:to by bolo pekne, ale dolezite je hrat dobre na konci sutaze
Teraz prišiel Vokoun do Floridy a urÄŤite ho v niekolkĂ˝ch zápasoch uvidĂm,kedĹľe na VancouverskĂ© zápasy zvyknem ÄŤakaĹĄ do 4:00 ráno tak ÄŤasto predtĂ˝m pozerám zápasy Floridy,takĹľe si dám na Vokouna pozor a uvidĂm ÄŤi to je nevĂ˝hoda.montreal píše:HokejovĂ˝ brankáři.Nezlob se,ale leváky hokejovĂ© brankáře,nerad vidim.A to jsem mnohokrát mÄ›l moĹľnost Turka,Vokouna, Theodora pozorovat.A dĹŻvod Exclamation Tvrdim,Ĺľe je to nevĂ˝hoda Exclamation
Ja viem ze Europa nieje NHL,ale Bäckstrom zvladne post jednotky !!! Ved chytal nad 40zapasov a este + play off a podaval dobre vykony v zakl.casti aj v PO.A prebral stafetu od Fernandrza,ktory ho dost zaucil a aj tento rok ako i minule budeme mat 2dobrych brankarov ! Backstrom a Hardingchorche píše:Europa nie je NHL, preco napriklad Stefan Liv nechytava pravidelne za Detroit? Spravne, akosi na to nema pri tej konkurencii. Podobne ako Backstrom. Ako dvojka prosim! Ale dat neskuseneho chalana na miesto jednotky?!
Ja viem ze to mame s brankarmi dobre a tiez Bäckstromovi verim i ked mnohi hovoria ze on nezvladne post jednotky comu ja neverim! I ked bol v NHL len jednu sezonu a predviedol toho dost a mozno sa aj zlepsi tuto sezonucepi píše:o Backstromovych kvalitach absolutne nepochybujema nepochybujem o jeho jasnej brank. 1tke
Harding je idealnou dvojkou; brankarsky post v Minnesote absolutne bezproblemovy..
No,ale Ward nieje Bäckstrom ja mu plne dĂ´verujem,ale pripustam ze by sa mu to mohlo stat,ale to by bol mozno len kratsi vypadok pre BäckstromaHannu píše:Je to sĂce trocha offtopic ja len chcem pripomenuĹĄ Ĺľe aj Cam Ward vo svojej prvej sezone teda v play off zabezpeÄŤil svojimi paradnimi vĂ˝koonmi SC pre Carolinu no a ÄŤakalo sa Ĺľe to bude talent na nasledujuce sezony no tato bola pre neho strašne naniÄŤ...noo mohlo ho potešiĹĄ iba vĂĹĄasztvo na MS
Boogard nepojde na arbitraz,podpisal novu viacrocnu zmluvu s Wild,ktorej podrobnosti neboli zverejnene.Minnesota1 píše:Uz mame podpisaeho aj obrancu Kurtisa Fostera na jeden rok mal 3+20 minulu sezona,ale bol na arbitrazi a tiez este Derek Boogard bude 23jula a Nick Schultz 26jula![]()
SouhlasĂm s Chorchem, kaĹľdĂ˝ rok se v lize najde golman, kterĂ˝ má dobrou formu a chytá špiÄŤkovÄ›, jneĹľe málokterĂ˝ golman udržà vysokou vĂ˝konnost dlouhodobÄ›!chorche píše:Ano, aj Jim Carrey mal jednu dobru sezonu a teraz hadam nikto ani nevie, kde je! (Asi v advokatskej kancelarii, ved je JUDr.) Podobne moze dopadnut aj Backstrom! A Ward je LUCKER!
Ved Whitea "nahradĂ" Eric Belanger a s tĂ˝m brankárom máš pravdu,Bäckstrom nie je kvalitnĂ˝,nakoniec to dopadne ako minulĂ˝ rok,Bäckstrom to pokazĂ,bude chytaĹĄ Harding,poslednĂ˝ch 25 zápasov odchytá dobre,potom bude 1ka,Bäckstrom pĂ´jde preÄŤ....chorche píše:Hlavna vec, ze Minnesota nedotiahla ziadnu posilu, kto nahradi Whitea? A kde je konecne kvalitny brankar?