Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No uĹľ to istĂ© je,Eric podpĂsal 3roÄŤnĂş zmluvu na 5,25 miliona,a myslĂm Ĺľe toto je od Atlanty skutoÄŤná náhrada za Whitea,ten Steve Kelly to nebude maĹĄ bohvieakĂ©,ked zostane aj Walz tak centri sĂş aj Demitra,Smith,Moore,Koivu,Bouchard a uĹľ aj Belanger.Ale asi tam všetci nezostanĂş...
Vauuu vcerajsok bol skvely den ked nam podpisal W.Walz zmluvu sice len na jeden rok ale potesĂ,pretoze on je jeden z malo ktory su s Divochmi od vzniku klubu a tiez aj M.Gaborik je odvzniku v klube."The heart and soul of the Minnesota Wild is coming back"-Walz.A ked este toho E.Belangera sme ziskali,ale problem bude ten post centrov kto bude hravat pravidelne na tom poste.A taktiez sme ziskali trojku do brany Nolana Scheafera
V minulej sezone hrali na poste centra Walz, White, Koivu, Moore, Smith, Morgan, Demitra a Rolston. White, Smith a Morgan uz v Minnesote nie su. Nahradili ich zatial Belanger a Kelly. Demitru a Rolstona budu chciet urcite nechat hrat na kridle. To znamena ze o pozicie 4 centrov by sa mali pobit
Koivu, Walz, Belanger, Moore a Kelly + mladici Irmen a Sheppard, ten vsak hraval zatial iba medzi juniormi, takze buducu sezonu bude asi hravat este v AHL, ale Irmen by uz mohol spravit prvy tim, som na neho strasne zvedavy.
Koivu, Walz, Belanger, Moore a Kelly + mladici Irmen a Sheppard, ten vsak hraval zatial iba medzi juniormi, takze buducu sezonu bude asi hravat este v AHL, ale Irmen by uz mohol spravit prvy tim, som na neho strasne zvedavy.
Este nieco k Boogymu. Zalusk si na neho robila Philadelphia Ale Wild dali jasnu odpoved, malo vidanu, ale dali Boogy pojde na arbitraz, o ktoru vsak poziadal klub a nie hrac (vraj je to len 4x co ziada klub o arbitraz). Wild takto bude Boogy zrejme stat viac penazi, ale nemoze dostat ponuky od inych klubov a minimalne rok by mal v Minnesote este pobudnut Boogy je pre divochov velmi dolezity, preto o neho tak stoja a je velmi oblubeny
Obrana Minnesoty mozno nema zvucne mena ako obrana Anaheimu ci Detroitu. Ale uz v minulej sezone fungovala vcelku dobre, coho najvacsim dokazom je, ze Wild inkasovali najmenej golov spomedzi vsetkych timov. Ja som sa najviac obaval zohratosti. Predsa len prisli novi hraci Johnsson, Nummelin a Carney. Skoula prisiel pred uzavierkov prestupov, odohral len par zapasov v predchadzajucej sezone, Foster sa tiez presadil az pocas sezony. Burns hraval aj v utoku aj v obrane, dokonca este aj pocas tejto sezony. Takze vlastne len Schultz mal zauzivany system hry Preto to, ze neprisli ziadne velke mena do obrany ako Souray ci Stuart az tak neprekvapuje, Wild vsadili presne na tych istych obrancov, ktori uz odohrali spolu jednu kompletnu sezonu a to je velke +. Takze zohratost by nemala robit problemy a vsetci by uz mali lepsie ovladat hru divochov. Ale predsa sa Wild v obrane posilnili a to o tvrdost, ktora im chybala v playoff proti Ducks, podpisanim Lakosa a Hilla Teraz je obrana zlozena skutocne dobre skveli korculiari a rozohravaci Johnsson a Nummelin, Skoula a Carney s dobrou pozicnou hrou, defenzivne ladeni obrancovia ako Foster, Burns ci Schultz a obrancovia s dobrou fyzickou hrou ako Hill a Lakos. A navyse mladi hraci ako Burns, Schultz ci Foster sa maju od koho ucit, Carney a Hill toho uz odkorculovali naozaj dost Burns spravil v minulej sezone skutocne velky pokrok, vela mu urcite dalo to, ze hraval v dvojicke prave s Carneym. Presne tak to vraveli pred sezonu a presne tak to aj bolo Takze som na neho znova zvedavy. Obrana by mala byt velmi vyrovnana, ale predsa len Johnsson vzhladom na plat by mal predsa len vycnievat Uvidime kolko este dostanu Schultz a Foster. U Schultza by to uz mala byt suma presahujuca 2 mil.
Tak ten chalan, ktoremu vysla jedina sezona ta bude moct presvedcit o tom, ze moze robit jednotku Wild uz v uvodnom zapase sezony, aspon pre Wild bude domaci zapas s Blackhawks ich otvaracim v sezone 07/08chorche píše:Nech pozeram, ako sa pozeram, skoro nic sa nezmenilo. Akurat Wild prudko zariskovali v brane a dali sancu chalanovi, ktoremu vysla jedina sezona.
V obrane to uz mame vyriesene ako spominal WildCelt a taktiez uz aj s brankarmi,ked Josh Harding podpisal dlhodobejsi kontrakt a to znamena ze mame slusnu nahradu zarucenu ak by sa zranil Backstrom....a taktiez aj na farme to je vyriesene kde bude pravdebodobne #1 v branke N.Scheafer a o nahradnika sa "pobiju" FĂn Hoivonen a ÄŚech KopĹ™iva A taktiez Centrov mame az dost a jedine co by sa dalo este zlepsit sĂş Lave kridla a mozme sa uz pripravovat na tĂşto sezonu :thumbsup2:
Nezdá sa to len tebe,aj ja som ÄŤakal len nato dokedy sa zbavia Fernandeza,lebo to je velká chyba nášho rivala,a uĹľ nás nebudĂş ohrozovaĹĄ v dalšej sezone s neakĂ˝m Bäckstromomchorche píše:Len mne sa to zda, alebo slabinou Wild v najblizsej sezone budu hlavne brankari?
Ja neviem co mate proti Niklasovi
Zapasy Minuty VYHRY Prehry Remizy
2002-2003 Karpat Finland 36 ___2,136___16__8_____9 - 77 4 2.16
2003-2004 Karpat Finland 43 ___2,572___24___ 8____0 - 87 7 2.03
2004-2005 Karpat Finland 47 ___2,819___27___10___10 - 102 7 2.17
2005-2006 Karpat Finland 51____3,077___32___9____ - 86 10 1.68
2006-2007 Wild 41____2,226___23____8___- 6 73 1,028 5 1.97
MOZNO TERAZ POCHOPYTE ZE BACKSTROM JE DOBRY BRANKAR A VZVLADNE #1 v Minnesote
Zapasy Minuty VYHRY Prehry Remizy
2002-2003 Karpat Finland 36 ___2,136___16__8_____9 - 77 4 2.16
2003-2004 Karpat Finland 43 ___2,572___24___ 8____0 - 87 7 2.03
2004-2005 Karpat Finland 47 ___2,819___27___10___10 - 102 7 2.17
2005-2006 Karpat Finland 51____3,077___32___9____ - 86 10 1.68
2006-2007 Wild 41____2,226___23____8___- 6 73 1,028 5 1.97
MOZNO TERAZ POCHOPYTE ZE BACKSTROM JE DOBRY BRANKAR A VZVLADNE #1 v Minnesote
Minnesota mala od zaÄŤiatku posobenia tušĂm ete v roku 2000 v branke samĂch dobrĂch brankarov ako Fernandez tak aj Roloson...a tradicia sa prenaša....Backstrom sa stane moc dobrĂ˝m golmanom teraz ked bude jednotka tak v plnej sile bude mocĹĄ ukazaĹĄ ÄŤo v nom je...a k tomu dalšà dobrĂ˝ brankar sa im tam rodĂ...Josh Harding uĹľ aj minulu sezonu si zachytal v dvoch zapasoch a mal percentnu uspešnosĹĄ ez 97 percent bo stihol maĹĄ aj jedne shutout...na to Ĺľe to bol len jeho druhĂ˝ zapas paradne musel chytaĹĄ...aj to je buducnosĹĄ..a farmovaho maju Nolana Schaefera oÄŤakavam Ĺľe cez sezonu bude aj on nasadenĂ˝ do prveho tĂmu a zachyta si...v kaĹľdom prĂpade drĹľĂm palce bo brankari s pravĂ˝m garde ÄŤiĹľe Harding,Scheafer,Vokoun,hlavne Dipietro,Theodora moc nemusĂm...no preto ich mam rad bo aj ja chytam pravĂ˝m garde...
Vauuu videl som uz skĂ´r rozlosovane zapasy,ale ked som sa lepsie zahladel tak som si vsimol ze zaciname 3zapasy posebe doma.Ak sa pametate tak minulu sezonu sme zacinaly prvych 5zapasov doma z ktorych sme naplno bodovali,vtedy to bolo brutalne a ten zaciatok patril k "Best Wild week ever" Pevne verim ze odstartujeme aj tuto sezonu tak prekrasne ako minulu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé