Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Po odchode Mannyho dufam ze Bob Mason(trener brankarov MIN)vycvici N.Backstroma a J.Hardinga minimalne na Mannyho kvality.Do Hardinga a Backstroma vkladam velke nedeje do buducna a som velmi rad ze Mikko Koivu podpisla...

Todd White uz neni divoch :cry: celkom dobry bol hlavne dobry prihravac mal v 77 zapasoch 13golov a 31 asistencii :cry:

Whitea došiel "nahradiť" Steve Kelly ktorý tu tiež minimálne rok zostane...Naposledy pôsobl v NHL v LA ale poslednú sezonu stravil v nemeckom Frankfurte Lions...

Dopingovy hriesnik, 37 rocny Sean Hill ma vraj namierene do Minnesoty :hmm: Uz vecer bude mozno ruka v rukave :32: Ale mal treti najvacsi pocet hitov, z obrancov dokonca najviac a bol siesty v pocte zblokovanych striel, velmi pekne cisla :)

Aj Wes Walz vraj dostal ponuku :yes:

WildCelt tvoje modlitby boli vyslyšané,vedenie Minnesoty podpísalo s Wesom Walzom jednoročný kontrakt a k nemu pre teba pribalili aj Erica Belangera z Atlanty ale to neviem na 100%
ObrázekObrázek

No už to isté je,Eric podpísal 3ročnú zmluvu na 5,25 miliona,a myslím že toto je od Atlanty skutočná náhrada za Whitea,ten Steve Kelly to nebude mať bohvieaké,ked zostane aj Walz tak centri sú aj Demitra,Smith,Moore,Koivu,Bouchard a už aj Belanger.Ale asi tam všetci nezostanú...

Vauuu vcerajsok bol skvely den ked nam podpisal W.Walz zmluvu sice len na jeden rok ale potesĂ­,pretoze on je jeden z malo ktory su s Divochmi od vzniku klubu a tiez aj M.Gaborik je odvzniku v klube."The heart and soul of the Minnesota Wild is coming back"-Walz.A ked este toho E.Belangera sme ziskali,ale problem bude ten post centrov kto bude hravat pravidelne na tom poste.A taktiez sme ziskali trojku do brany Nolana Scheafera Obrázek :cool: :cool: :) :roll:

V minulej sezone hrali na poste centra Walz, White, Koivu, Moore, Smith, Morgan, Demitra a Rolston. White, Smith a Morgan uz v Minnesote nie su. Nahradili ich zatial Belanger a Kelly. Demitru a Rolstona budu chciet urcite nechat hrat na kridle. To znamena ze o pozicie 4 centrov by sa mali pobit
Koivu, Walz, Belanger, Moore a Kelly + mladici Irmen a Sheppard, ten vsak hraval zatial iba medzi juniormi, takze buducu sezonu bude asi hravat este v AHL, ale Irmen by uz mohol spravit prvy tim, som na neho strasne zvedavy.

Minnesota podpísala ročný kontrakt aj s P.M.Bouchardom :( ,takže nakoniec okrem nahradeného Whitea nestratili nikoho :x

Derek Boogaard mozno pride na Slovensko :cool: Rad by som videl tie kila tazkej vahy. To by som si ani nepytal podpis, radsej by som si nechal
spravit monokel pod okom :D

Este nieco k Boogymu. Zalusk si na neho robila Philadelphia :evil: Ale Wild dali jasnu odpoved, malo vidanu, ale dali :D Boogy pojde na arbitraz, o ktoru vsak poziadal klub :!: a nie hrac (vraj je to len 4x co ziada klub o arbitraz). Wild takto bude Boogy zrejme stat viac penazi, ale nemoze dostat ponuky od inych klubov a minimalne rok by mal v Minnesote este pobudnut :super: Boogy je pre divochov velmi dolezity, preto o neho tak stoja a je velmi oblubeny :bitka:

Wildcelt,mal si pravdu Ĺľe tam pĂ´jde aj Hill,len si neodhadol dobre ten den,dnes podpĂ­sal roÄŤnĂş zmluvu...

Hej hej, vraj na nieco cakali. Prvych 19 zapasov ale nebude moct hrat a potom bude urcite v zaklade, takze ostatni budu musiet tvrdo bojovat o svoje fleky v uvode sezony :!:

Obrana Minnesoty mozno nema zvucne mena ako obrana Anaheimu ci Detroitu. Ale uz v minulej sezone fungovala vcelku dobre, coho najvacsim dokazom je, ze Wild inkasovali najmenej golov spomedzi vsetkych timov. Ja som sa najviac obaval zohratosti. Predsa len prisli novi hraci Johnsson, Nummelin a Carney. Skoula prisiel pred uzavierkov prestupov, odohral len par zapasov v predchadzajucej sezone, Foster sa tiez presadil az pocas sezony. Burns hraval aj v utoku aj v obrane, dokonca este aj pocas tejto sezony. Takze vlastne len Schultz mal zauzivany system hry :!: Preto to, ze neprisli ziadne velke mena do obrany ako Souray ci Stuart az tak neprekvapuje, Wild vsadili presne na tych istych obrancov, ktori uz odohrali spolu jednu kompletnu sezonu a to je velke +. Takze zohratost by nemala robit problemy a vsetci by uz mali lepsie ovladat hru divochov. Ale predsa sa Wild v obrane posilnili a to o tvrdost, ktora im chybala v playoff proti Ducks, podpisanim Lakosa a Hilla :!: Teraz je obrana zlozena skutocne dobre :arrow: skveli korculiari a rozohravaci Johnsson a Nummelin, Skoula a Carney s dobrou pozicnou hrou, defenzivne ladeni obrancovia ako Foster, Burns ci Schultz a obrancovia s dobrou fyzickou hrou ako Hill a Lakos. A navyse mladi hraci ako Burns, Schultz ci Foster sa maju od koho ucit, Carney a Hill toho uz odkorculovali naozaj dost :cool: Burns spravil v minulej sezone skutocne velky pokrok, vela mu urcite dalo to, ze hraval v dvojicke prave s Carneym. Presne tak to vraveli pred sezonu a presne tak to aj bolo :wink: Takze som na neho znova zvedavy. Obrana by mala byt velmi vyrovnana, ale predsa len Johnsson vzhladom na plat by mal predsa len vycnievat :roll: Uvidime kolko este dostanu Schultz a Foster. U Schultza by to uz mala byt suma presahujuca 2 mil.

Nech pozeram, ako sa pozeram, skoro nic sa nezmenilo. Akurat Wild prudko zariskovali v brane a dali sancu chalanovi, ktoremu vysla jedina sezona.

chorche píše:Nech pozeram, ako sa pozeram, skoro nic sa nezmenilo. Akurat Wild prudko zariskovali v brane a dali sancu chalanovi, ktoremu vysla jedina sezona.
Tak ten chalan, ktoremu vysla jedina sezona ta bude moct presvedcit o tom, ze moze robit jednotku Wild uz v uvodnom zapase sezony, aspon pre Wild bude domaci zapas s Blackhawks ich otvaracim v sezone 07/08 :cool:

Tak to je dobra bobost, bars mame obranu ako emental a v utoku pradedkov, tak vas roznesieme v pazuroch, mame aspon vyborneho brankara! Tamten chlacek je strasny risk, podla mna to Wild silne prekombinovali!

V obrane to uz mame vyriesene ako spominal WildCelt a taktiez uz aj s brankarmi,ked Josh Harding podpisal dlhodobejsi kontrakt a to znamena ze mame slusnu nahradu zarucenu ak by sa zranil Backstrom....a taktiez aj na farme to je vyriesene kde bude pravdebodobne #1 v branke N.Scheafer a o nahradnika sa "pobiju" Fín Hoivonen a Čech Kopřiva :) A taktiez Centrov mame az dost a jedine co by sa dalo este zlepsit sú Lave kridla a mozme sa uz pripravovat na túto sezonu :P :thumbsup: :thumbsup2: :frajer:

Len mne sa to zda, alebo slabinou Wild v najblizsej sezone budu hlavne brankari?

chorche píše:Len mne sa to zda, alebo slabinou Wild v najblizsej sezone budu hlavne brankari?
Nezdá sa to len tebe,aj ja som čakal len nato dokedy sa zbavia Fernandeza,lebo to je velká chyba nášho rivala,a už nás nebudú ohrozovať v dalšej sezone s neakým Bäckstromom

Ja neviem co mate proti Niklasovi
Zapasy Minuty VYHRY Prehry Remizy
2002-2003 Karpat Finland 36 ___2,136___16__8_____9 - 77 4 2.16
2003-2004 Karpat Finland 43 ___2,572___24___ 8____0 - 87 7 2.03
2004-2005 Karpat Finland 47 ___2,819___27___10___10 - 102 7 2.17
2005-2006 Karpat Finland 51____3,077___32___9____ - 86 10 1.68
2006-2007 Wild 41____2,226___23____8___- 6 73 1,028 5 1.97

MOZNO TERAZ POCHOPYTE ZE BACKSTROM JE DOBRY BRANKAR A VZVLADNE #1 v Minnesote

Minnesota mala od začiatku posobenia tuším ete v roku 2000 v branke samích dobrích brankarov ako Fernandez tak aj Roloson...a tradicia sa prenaša....Backstrom sa stane moc dobrým golmanom teraz ked bude jednotka tak v plnej sile bude mocť ukazať čo v nom je...a k tomu další dobrý brankar sa im tam rodí...Josh Harding už aj minulu sezonu si zachytal v dvoch zapasoch a mal percentnu uspešnosť ez 97 percent bo stihol mať aj jedne shutout...na to že to bol len jeho druhý zapas paradne musel chytať...aj to je buducnosť..a farmovaho maju Nolana Schaefera očakavam že cez sezonu bude aj on nasadený do prveho tímu a zachyta si...v každom prípade držím palce bo brankari s pravým garde čiže Harding,Scheafer,Vokoun,hlavne Dipietro,Theodora moc nemusím...no preto ich mam rad bo aj ja chytam pravým garde...

Vauuu videl som uz skĂ´r rozlosovane zapasy,ale ked som sa lepsie zahladel tak som si vsimol ze zaciname 3zapasy posebe doma.Ak sa pametate tak minulu sezonu sme zacinaly prvych 5zapasov doma z ktorych sme naplno bodovali,vtedy to bolo brutalne a ten zaciatok patril k "Best Wild week ever" Pevne verim ze odstartujeme aj tuto sezonu tak prekrasne ako minulu :cool: :D

to by bolo pekne, ale dolezite je hrat dobre na konci sutaze :)

Som si myslel,ze s brankarmi to mame uz vyriesene,ale i napriek tomu sme ziskali Khudobina z Metallurg Magnitogorsk.Ze by bol cierny kĂ´n ako Backstrom minulu sezonu?... :D Tak teraz to uz je vyriesene s brankarmi :roll:
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES