Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ved prave, Zeus do Minnesoty nepatri. A co sa yka Koivuho, tak dlho som ho nechapal, ale teraz som sim konecne uvedomil jehohodnotu, bez neho ste kus slabsi. Nejde o to, ze nazbiera 95 bodov za sezonu, ale o styl hry....

chorche píše: Nejde o to, ze nazbiera 95 bodov za sezonu, ale o styl hry....
No v Minnesote je tam vela doležitých hráčov,ten Lemaire dobre vie kto sa načo hodí,mne sa lúbila napr. spolupráca Fostera s Rolstonom na modrej v presilovkách,Koivu pred bránum,Bouchard a Nummelin na nájazdoch, Demitra s Gaboríkom mali niekedy pekné akcie,Veilleuxova a Radivojevičova tvrdá práca...Jediní čo neboli vidieť boli White,Smith-na zač. sezony a ani Johnsson nebol najlepší...
Vo Vancouveri bol prebitočný asi Santala,Fitzpatrick,Chouinard,Green a pritom nemáme ani jedného riadneho bitkára...Bieksa valcuje ale len svoju váhovú kategoriu s velkými bitkármi si nezačne nikto a to je zlé že si možu dovolovať na nás.namiesto tých spomínaných troch útočníkov by mohol byť jeden BITKAR.

Naozaj, Lemaire je jeden z najinteligentnejsich ludi v NHL, s hracmi to vie. preto by ma neprekvapilo, keby sa Minnesota pokusi ziskat na drafte problemoveho Esposita. Dostal by kapky a naucil by sa sebakontrole. Viacero hracov z Wild vsak nebolo vidno, najzrejmejsie to bolo u Parrisha a Johnsson s Whitem su hned za jeho menom....

chorche píše:Naozaj, Lemaire je jeden z najinteligentnejsich ludi v NHL, Viacero hracov z Wild vsak nebolo vidno, najzrejmejsie to bolo u Parrisha ...
No sa pamätám na jedno obdobie niekde v strede sezony ked Parrish strielal goly jeden za druhým,a je Minnesotčan tak ho asi aj fanúšikovia majú radi

ohledně Esposita sem to už zminoval je to dobrá volba v ked budou teoretické hvězdy letošního draftu už rozebrané a ked mu ukáží kdo je tady pánem a dostane kapky tak se mladík srovná a bude klid !!! :!:
ObrázekObrázek

Minnesota ziskala okrem Gilliesa aj Justina Falka - Defense - Spokane Chiefs (WHL) - 6-5 - 215 - Snowflake, Manitoba,,,, Cody Almond - Center - Kelowna Rockets (WHL) - 6-2 -199 - Calgary, Alberta,,,, Harri Ilvonen - Defense - Tappara Jr. (Finland Jr.) - 6-3 -187 - Helsinki, Finland aspon ze aj dakeho fĂ­na ziskali :cool: Carson McMillan - Right Wing - Calgary (WHL) -6-0 - 200 - Brandon, Manitoba a 2och hracov z Manitoby

Minnesota sa zaujíma o Jašina :eek2:

:!: velmi zaujimave "klebetky" na margo Mannyho a spol.; spekuluje sa o nejakej 3 vymene Wild - Oilers - Bruins :arrow: http://www.startribune.com/wild/story/1264735.html

no a na fore Bruins sa toho hned chytili :arrow: 3-way trade rumor

nech a ci sa riesi to ci to, jedno je iste po 1.7. sa mame rozhodne na co tesit :!:

Dnes 25. juna 2007 je to presne 10 rokov, co sa rozhodlo, ze NHL sa vrati spat do Minnesoty :) :yahoo:

Mikko to ma vo vacku :) Koivu podpisal na 4 roky :yahoo: 13 melonov, 3 a stvrt na rok, to je dost :? viac ako sa cakalo, ale verim, ze si ich zasluzi, a ze to budu skvele investovane bubaciky :cool: a za nejaky rok-dva-tri sa bude pri pohlade na ten jeho rocny prijem poukazovat, ze je podcenovany :D

Martin Skoula podpisal na 2 roky za 3,6 mil., to znamena 1,8 na rok, tiez dost. Ten hrac ma vsak 2 tvare, no dufam, ze bude castejsie ukazovat tu lepsiu, ako ked bol v urcitej faze uplynulej sezony najlepsim a najvytazovanejsim zadakom divochov :roll:

no a okrem finskeho centra Mikka Koivu si divosi dlhodobo cekli aj ceskeho zadaka Martina Skoulu

co dodat?, hadam len :thumbsup:

tak si ma Wild o nieco predbehol, ale neriesim, uz nech to tak zostane :)

DEFINITIVNE :!: Manny je uz hracom Bruins :cry: :!: Cierny den sa zacal skor ako som cakal :?

Tato výmena ma velmi prekvapila,necakal som ze Wild si vytrejduju takeho brankara ako je Manny.Som zvedavy ako sa uchyti v bostone,kde je ho urcite treba a bude sa od neho asi vela ocakavat,tak som zvedavy ako to zvladne.Ale podla mna Minnesota urobila hlupost aj ked maju este jedneho solidneho brankara.

WildCelt píše:Cierny den sa zacal skor ako som cakal :?
biely den sa zacal skĂ´r sko som cakal :P :lol: :P ale nie Wild, bud v klidu, mate Nicka, to je pohodicka 8) a samozrejme DAKUJEME veeelmi pekne :cool:

na margo Kalusa, opomenul som ho v mojom BB suhrne (end of season)..perspektiva je, ale uprimne, na tomto trejde ste neziskali prakticky nic...a za Mannyho..to ste radsej mali ceknut Glenna, ale jasne, ten je predsa len inac financne ohodnoteny..ja som maximalne spokojny, este raz vdaka :wink:

chesty -) divosi, si nemohli dovolit platit dvoch spickovych brankarov..takto sa uvolnilo nejake to financne miesto pod platovym stropom a to je to NAJpodstatnejsie...a Nick to v pohode isti, navyse treba davat postupne sancu aj Hardingovi..zo strany Wild rozumne riesenie, aj ked pravdupovediac, cakal som za Mannyho inu kvalitu..

MANNY MOMENTS TO REMEMBER

Obrázek

Obrázek

jj Wild nezískali prakticky nic možná budoucnost Petra Kaluse no to je pravda dost nejistá sázka na budoucnost z tohohle trejdu se dalo vytřískat mnohem víc než získali Wild at už od Bostonu nebo od jinýho klubu který mel o Mannyho zájem no nič stalo se urobilo pro Wild velká ztráta prakticky zdarma Bruins maximální zisk za nic !!! :cool:

cepi píše:
WildCelt píše:Cierny den sa zacal skor ako som cakal :?
biely den sa zacal skĂ´r sko som cakal :P :lol: :P ale nie Wild, bud v klidu, mate Nicka, to je pohodicka 8) a samozrejme DAKUJEME veeelmi pekne :cool:

na margo Kalusa, opomenul som ho v mojom BB suhrne (end of season)..perspektiva je, ale uprimne, na tomto trejde ste neziskali prakticky nic...a za Mannyho..to ste radsej mali ceknut Glenna, ale jasne, ten je predsa len inac financne ohodnoteny..ja som maximalne spokojny, este raz vdaka :wink:

chesty -) divosi, si nemohli dovolit platit dvoch spickovych brankarov..takto sa uvolnilo nejake to financne miesto pod platovym stropom a to je to NAJpodstatnejsie...a Nick to v pohode isti, navyse treba davat postupne sancu aj Hardingovi..zo strany Wild rozumne riesenie, aj ked pravdupovediac, cakal som za Mannyho inu kvalitu..

MANNY MOMENTS TO REMEMBER

Obrázek

Obrázek
je to tak lamiku, ale este som to tu raz supol, aby si Wild zaspominal :(

jj to je krutĂ˝ :!:

Mne je do placu :cry: Zbohom Manny :bye2: Budes mi chybat :fnuk:

Mate pravdu, moznoze mohli Wild vytazit viac, ale Mannyho predsa trejdovali koli $, len a len koli tomu a vysledok trejdu je preto na 99,9% uspesny. Ziskali jedneho z najlacnejsich hracov akeho mohli (a verim, ze talentovaneho) a vyber v drafte. Usetrili cez 3 mil. A to dava nadej i na podpisanie Wesa Walza :modlenie: , vacsi priestor pri rokovaniach s obmedzenymi hracmi (Bouchard :) ) ci na ziskanie nejakeho volneho hraca...

je to tak Wild, islo o uvolnenie peniazkov na platovy strop, Wild tak pekne usetrili, ci nasetrili a to im dava moznost zaujimaveho vyberu na volnom hracskom poli..

kazdopadne, Petr musi mat dost, po sezone, resp. v jej samom zavere, v ktorej predvadzal malo vidane bodove kusky, bol sam urcite pny nadeji, ze pevne zabojuje o flek v 1 time medvedov..takto uz musi bojovat u divochov..drzim palec :!:

Petr Kalus
Obrázek

jj bude to pro nej těžký v novém prostředí a tak všechno a eště když ví že šel k Wild téměř jenom kvůli dolarům takže to pro nej nebude jednoduchý jj Wild ělo o peníze ale tka to mohli zkusit vymenit před draftem za nejaký výběr v 1.kole a ušetřili by eště víc !!!

Tak o to sa urcite pokusali, vymenit ho za vyber v prvom kole

cepi, teraz si tam dal zase Hardinga :D

Manny Fernandez

ten zavar s olejarmi bol :cool: na to si spominam :coucou:

WildCelt píše:cepi, teraz si tam dal zase Hardinga :D
ÄŤiteles bruslee :D 35 to isti, resp. istila.. :) to bolo, resp. este stale je, tym Manny vzrusenim..tetkom na tuti 8)

dik za link, :cool: a pre Wild mozno skoda, ze ho neklepli za to 1 kolecko, ale o nic nejde, nadejny Kalus a draftovy vyber = usetrili, nasetrili..
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS