No neviem o kolko percent bude menej fanusikov slovenskych ,ktory fandia Minnesota,ale viem Ĺľe zotrvaju OPRAVDOVY FANUSIKOVIA,ktorĂ˝ tĂmu nefandia len preto,Ĺľe su tam Slovaci.Ja urcite zostanem divoch i keby sa ponarame posledny i keby su tam neni Slovaci,ale ich fanda ostanem naveky.chorche píše:Som povedal, ze 50% dolu. A ty kam patris? CO ked tam Slovaci skoncia???
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ved práve Ĺľe Hossa,ved druhĂ˝ naj. slovák,o tom hovorĂm Ĺľe vo Floride mĂ´Ĺľu byĹĄ aj traja a nikto im nefandĂ lebo nemajĂş 70 bodov za sezonu.A na tomto fore som dlho neni a poznam tu akurát tach 2 fanúšikov CHI,2-PHI,1-BOS,2-MIN,1-ATL,1-CBJ,1-DET,1-COL a ja VAN,tak ÄŤo pĂšeš Ĺľe si sám...
a som rád Ĺľe Vancouver je miesto kde sa Slovákom nedarĂ,aspoĹ
a som rád Ĺľe Vancouver je miesto kde sa Slovákom nedarĂ,aspoĹ
psst, BOS tu fandia 3 skalni -) ja, Jundrovak a priamo blizky zdroj z Massachusetts kower (ale momentalne su obaja mimo provozu)..ale zabrusil tu aj Los, ci Cell..ani ti nie su odkazani na slovenskych, ci ceskych hracikov..a tak by to malo byt..
ale na strane druhej, nemam nic proti, ak niekto fandi timu, len preto, ze je tam len slovak..ved ak je jeho oblubencom spominany hokejista, tak preco nie;ale ako som bol byval spominal, skĂ´r je to o tom sympatizovani, nie skutocnom fandeni..to je o tom, ze si napr. privstanem o 1 v noci a sledujem match svojho oblubeneho timu, trebars aj keby sa zapas mal natiahnut do 6 rana..
ale na strane druhej, nemam nic proti, ak niekto fandi timu, len preto, ze je tam len slovak..ved ak je jeho oblubencom spominany hokejista, tak preco nie;ale ako som bol byval spominal, skĂ´r je to o tom sympatizovani, nie skutocnom fandeni..to je o tom, ze si napr. privstanem o 1 v noci a sledujem match svojho oblubeneho timu, trebars aj keby sa zapas mal natiahnut do 6 rana..
k tym fanusikom MIN: no hej, teraz nam tu na SVK vyrastlo vela novych "vernych" fanusikov Minnesoty. Nastastie, tu na fore mame pravych fans divochov, ktori nefandia len preto ze su tam Slovaci
wildcelt: radsej nech to zostane tak ako to je, Handzus v Chicagu a Mikko Koivu v Minnesote.
wildcelt: radsej nech to zostane tak ako to je, Handzus v Chicagu a Mikko Koivu v Minnesote.
No, hlavne nech zostane Mikko v Minnesote Neustale sa zlepsuje a v buducej sezone bude este lepsi Ktovie kolko asi tak chce bubakovarek píše:k tym fanusikom MIN: no hej, teraz nam tu na SVK vyrastlo vela novych "vernych" fanusikov Minnesoty. Nastastie, tu na fore mame pravych fans divochov, ktori nefandia len preto ze su tam Slovaci
Koivu je chraneny agent. To je vpoho. Staci tabulkove navysenie. Take 2 dostane. Pravda je taka ze bodov ma viac ako Hartnell. Lenze Hartnell je uz pet rokov v lige hra ozaj fyzicky styl co je velmi cenne popri bodoch. Komisarek dostal v Montreale v podobnej pozicii ako Koivu 1.7.
ano, Mikko je vas dolezity hrac. Ma cuch na goly, hlavne pri samostatnych najazdoch. A taki hraci su v novej NHL velmi platni. A je este mlady, bola by skoda prist o takeho hraca.WildCelt píše:No, hlavne nech zostane Mikko v Minnesote Neustale sa zlepsuje a v buducej sezone bude este lepsi Ktovie kolko asi tak chce bubakov
Jeho statistiky z poslednej sezony:
82, 20g+34a = 54b
A treba dodat, ze je to hrac, ktory je velmi dobry aj smerom dozadu a tych 54 bodov je velmi slusnych vzhladom na to, ze nehrava az tak casto v prvych 2 utokoch, aj ked icetime je v Minnesote dost rozlozeny. A pocas uplynulej sezony dostal aj "A" co tiez o niecom svedci Zrejme spravil velmi dobre, ze ten 1-2 roky zostal este doma vo Finsku a potom vhupol rovno do NHLarek píše:ano, Mikko je vas dolezity hrac. Ma cuch na goly, hlavne pri samostatnych najazdoch. A taki hraci su v novej NHL velmi platni. A je este mlady, bola by skoda prist o takeho hraca.WildCelt píše:No, hlavne nech zostane Mikko v Minnesote Neustale sa zlepsuje a v buducej sezone bude este lepsi Ktovie kolko asi tak chce bubakov
Jeho statistiky z poslednej sezony:
82, 20g+34a = 54b
Ale neznamená to Ĺľe Koivu zostane odchod pre Boucharda?Ved obidvaja budĂş chcieĹĄ vyššà plat,Backstrom uĹľ dostal a K.Johnsson má v zmluve kaĹľdoroÄŤnĂ© navýšenie o neakĂ˝ch 500 000,MoĹľno ked sa ten platovĂ˝ strop zvýši mĂ´Ĺľu si udrĹľaĹĄ všetkĂ˝ch ale potom nikto neprĂde okrem hráčov ako Lakos(myslĂm cenu a nie kvalitu). Podla mna by mali skĂşsiĹĄ nieÄŤo novĂ©,preÄŤo by mali drĹľaĹĄ pokope tĂ˝m ktorĂ˝ skonÄŤil uĹľ v 1.kole?ale zas teraz budĂş tĂ mladĂ hráči skĂşsenejšà a GáborĂk celĂ˝ rok zdravĂ˝ a dotiahnĂş to do druhĂ©ho kola...
Tak sekol som sa, pocas vyluky hral Mikko v AHL Pretoze vypadli v 1. kole, tak by mali prebudovavat muzstvo Ved sa to stalo len raz a playoff bol velky uspech Co sa tyka navysenia platu Johnssona to je "jedno", pretoze do platoveho stropu sa zaratava priemer platov z jednotlivych sezon. A podpisanie Koivua by nemalo ohrozit zotrvanie Boucharda, skor to ake zmluvy tito dvaja podpisu ovplyvni to, koho budu Wild schopni do muzstva ziskat z volnych hracov...
Koivu je oale obmedzeny agent, staci ked mu pomuknu kvalifikovanu ponuku podla tabuliek a je ich. Ziadne licitacie s inymi timami. Jedine ze by tam silou mocou vyslovene nechcel podpisat co si myslim ze nema najmensi dovod robit.Ohlund píše:Ale neznamená to Ĺľe Koivu zostane odchod pre Boucharda?Ved obidvaja budĂş chcieĹĄ vyššà plat,Backstrom uĹľ dostal a K.Johnsson má v zmluve kaĹľdoroÄŤnĂ© navýšenie o neakĂ˝ch 500 000,MoĹľno ked sa ten platovĂ˝ strop zvýši mĂ´Ĺľu si udrĹľaĹĄ všetkĂ˝ch ale potom nikto neprĂde okrem hráčov ako Lakos(myslĂm cenu a nie kvalitu). Podla mna by mali skĂşsiĹĄ nieÄŤo novĂ©,preÄŤo by mali drĹľaĹĄ pokope tĂ˝m ktorĂ˝ skonÄŤil uĹľ v 1.kole?ale zas teraz budĂş tĂ mladĂ hráči skĂşsenejšà a GáborĂk celĂ˝ rok zdravĂ˝ a dotiahnĂş to do druhĂ©ho kola...
A Butch je natom presne tak isto otazka casu, mozno uz zajtra rano ked sa prebudim budu podpisanidebil píše:Koivu je oale obmedzeny agent, staci ked mu pomuknu kvalifikovanu ponuku podla tabuliek a je ich. Ziadne licitacie s inymi timami. Jedine ze by tam silou mocou vyslovene nechcel podpisat co si myslim ze nema najmensi dovod robit.
Mikko Koivu je moj oblubeny hrac jeho si vsĂmam obzvlast viac ako ostatnych ale sledujem cely kader.CĂm dalej ubudaju dni tĂ˝m viac som nervosnejsĂ ako sa rozhodne Mikko ci chce zostat alebo nie.DĂşfam,Ĺľe ostane. Ešte je aj FĂn a ja som dlkšà fanusik Suomi a aj na MS podaval slusne vĂ˝kony.Ostan Mikko :modlenie: Este v AHL som si ho všĂmal a dufal som ze sa dostane do A tĂmu.
Keby má Manny menšà plat tak by som aj chcel aby ostal v klube ,ale tiez maju divosi talentovaneho Hardinga,ktory vcera oslavil svoje 23narodeniny. Ale 3och kvalitnych brankarov neni dobre mat.Skoda len ten Mannyho vysoky plat,radsej posilnit obranu(Lakos)ale mozno ze este volakto by sa zisiel, alebo utok.Ale ked zaspomĂnam na starsie dobre casy Fernandeza ,ktory urobil velikansky kus prace pre divochov tak mi aj bude luto ze mozno odide....
priznam sa, ak by som bol na Vasom fan MIN mieste, tiez by mi nebolo jedno, ze Manny povie PA..odviedol naozaj vybornu robotku, ale tak ako si uviedol, na prilezitost caka nadejny Harding, takze bolo by skodou, ak by svoju mladost premrhal na lavicke nahradnikov..
na strane druhej, pre Mannyho to bude urcite + ak bude chytat v time, v ktorom bude diktovat brankarsky post on, no a MIN mĂ´ze zanho ziskat zaujimavu protihodnotu..
na strane druhej, pre Mannyho to bude urcite + ak bude chytat v time, v ktorom bude diktovat brankarsky post on, no a MIN mĂ´ze zanho ziskat zaujimavu protihodnotu..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé