Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

chorche píše:Som povedal, ze 50% dolu. A ty kam patris? CO ked tam Slovaci skoncia???
No neviem o kolko percent bude menej fanusikov slovenskych ,ktory fandia Minnesota,ale viem Ĺľe zotrvaju OPRAVDOVY FANUSIKOVIA,ktorĂ˝ tĂ­mu nefandia len preto,Ĺľe su tam Slovaci.Ja urcite zostanem divoch i keby sa ponarame posledny i keby su tam neni Slovaci,ale ich fanda ostanem naveky.

Ohlund píše:
WildCelt píše:
chorche píše:Mna skor niektori Slovaci dokazu pekne vytocit.... Skratka uz to vidim, ze Minnesota pride o 50% fanusikov, ked Gabby odide. Minimalne.
ale len tych slovenskych :D 8)
To je velká pravda!Ved v Minnesote je hokej šport ÄŤ.1-teda aspoĹ

Ved práve že Hossa,ved druhý naj. slovák,o tom hovorím že vo Floride môžu byť aj traja a nikto im nefandí lebo nemajú 70 bodov za sezonu.A na tomto fore som dlho neni a poznam tu akurát tach 2 fanúšikov CHI,2-PHI,1-BOS,2-MIN,1-ATL,1-CBJ,1-DET,1-COL a ja VAN,tak čo píšeš že si sám...
a som rád Ĺľe Vancouver je miesto kde sa Slovákom nedarĂ­,aspoĹ

psst, BOS tu fandia 3 skalni -) ja, Jundrovak a priamo blizky zdroj z Massachusetts kower (ale momentalne su obaja mimo provozu)..ale zabrusil tu aj Los, ci Cell..ani ti nie su odkazani na slovenskych, ci ceskych hracikov..a tak by to malo byt..

ale na strane druhej, nemam nic proti, ak niekto fandi timu, len preto, ze je tam len slovak..ved ak je jeho oblubencom spominany hokejista, tak preco nie;ale ako som bol byval spominal, skĂ´r je to o tom sympatizovani, nie skutocnom fandeni..to je o tom, ze si napr. privstanem o 1 v noci a sledujem match svojho oblubeneho timu, trebars aj keby sa zapas mal natiahnut do 6 rana..

Vsetka cest tym, co muzstvam fandia aj ked tam nie su Slovaci. A nezabudajte na fanusika EDM, na areka. A debil je zasa macher cez CGY!!!

Handzus do Minnesoty ... Koivu do Montrealu ...

... to su kacicky, co :lol:

tak tych kaciciek bude pocas leta este habadej..v lete sa im obzvlast dari, maju na to vytvorene idealne podmienky :D

k tym fanusikom MIN: no hej, teraz nam tu na SVK vyrastlo vela novych "vernych" fanusikov Minnesoty. Nastastie, tu na fore mame pravych fans divochov, ktori nefandia len preto ze su tam Slovaci :)

wildcelt: radsej nech to zostane tak ako to je, Handzus v Chicagu a Mikko Koivu v Minnesote.

arek píše:k tym fanusikom MIN: no hej, teraz nam tu na SVK vyrastlo vela novych "vernych" fanusikov Minnesoty. Nastastie, tu na fore mame pravych fans divochov, ktori nefandia len preto ze su tam Slovaci :)

wildcelt: radsej nech to zostane tak ako to je, Handzus v Chicagu a Mikko Koivu v Minnesote.
No, hlavne nech zostane Mikko v Minnesote :D Neustale sa zlepsuje a v buducej sezone bude este lepsi :!: Ktovie kolko asi tak chce bubakov :roll: :lol:

Koivu je chraneny agent. To je vpoho. Staci tabulkove navysenie. Take 2 dostane. Pravda je taka ze bodov ma viac ako Hartnell. Lenze Hartnell je uz pet rokov v lige hra ozaj fyzicky styl co je velmi cenne popri bodoch. Komisarek dostal v Montreale v podobnej pozicii ako Koivu 1.7.

WildCelt píše:No, hlavne nech zostane Mikko v Minnesote :D Neustale sa zlepsuje a v buducej sezone bude este lepsi :!: Ktovie kolko asi tak chce bubakov :roll: :lol:
ano, Mikko je vas dolezity hrac. Ma cuch na goly, hlavne pri samostatnych najazdoch. A taki hraci su v novej NHL velmi platni. A je este mlady, bola by skoda prist o takeho hraca.

Jeho statistiky z poslednej sezony:
82, 20g+34a = 54b

arek píše:
WildCelt píše:No, hlavne nech zostane Mikko v Minnesote :D Neustale sa zlepsuje a v buducej sezone bude este lepsi :!: Ktovie kolko asi tak chce bubakov :roll: :lol:
ano, Mikko je vas dolezity hrac. Ma cuch na goly, hlavne pri samostatnych najazdoch. A taki hraci su v novej NHL velmi platni. A je este mlady, bola by skoda prist o takeho hraca.

Jeho statistiky z poslednej sezony:
82, 20g+34a = 54b
A treba dodat, ze je to hrac, ktory je velmi dobry aj smerom dozadu a tych 54 bodov je velmi slusnych vzhladom na to, ze nehrava az tak casto v prvych 2 utokoch, aj ked icetime je v Minnesote dost rozlozeny. A pocas uplynulej sezony dostal aj "A" co tiez o niecom svedci 8) Zrejme spravil velmi dobre, ze ten 1-2 roky zostal este doma vo Finsku a potom vhupol rovno do NHL :)

Ale neznamená to že Koivu zostane odchod pre Boucharda?Ved obidvaja budú chcieť vyšší plat,Backstrom už dostal a K.Johnsson má v zmluve každoročné navýšenie o neakých 500 000,Možno ked sa ten platový strop zvýši môžu si udržať všetkých ale potom nikto nepríde okrem hráčov ako Lakos(myslím cenu a nie kvalitu). Podla mna by mali skúsiť niečo nové,prečo by mali držať pokope tým ktorý skončil už v 1.kole?ale zas teraz budú tí mladí hráči skúsenejší a Gáborík celý rok zdravý a dotiahnú to do druhého kola...

Tak sekol som sa, pocas vyluky hral Mikko v AHL :oops: Pretoze vypadli v 1. kole, tak by mali prebudovavat muzstvo :roll: Ved sa to stalo len raz a playoff bol velky uspech :!: Co sa tyka navysenia platu Johnssona to je "jedno", pretoze do platoveho stropu sa zaratava priemer platov z jednotlivych sezon. A podpisanie Koivua by nemalo ohrozit zotrvanie Boucharda, skor to ake zmluvy tito dvaja podpisu ovplyvni to, koho budu Wild schopni do muzstva ziskat z volnych hracov...

Ohlund píše:Ale neznamená to Ĺľe Koivu zostane odchod pre Boucharda?Ved obidvaja budĂş chcieĹĄ vyšší plat,Backstrom uĹľ dostal a K.Johnsson má v zmluve kaĹľdoroÄŤnĂ© navýšenie o neakĂ˝ch 500 000,MoĹľno ked sa ten platovĂ˝ strop zvýši mĂ´Ĺľu si udrĹľaĹĄ všetkĂ˝ch ale potom nikto neprĂ­de okrem hráčov ako Lakos(myslĂ­m cenu a nie kvalitu). Podla mna by mali skĂşsiĹĄ nieÄŤo novĂ©,preÄŤo by mali drĹľaĹĄ pokope tĂ˝m ktorĂ˝ skonÄŤil uĹľ v 1.kole?ale zas teraz budĂş tĂ­ mladĂ­ hráči skĂşsenejší a GáborĂ­k celĂ˝ rok zdravĂ˝ a dotiahnĂş to do druhĂ©ho kola...
Koivu je oale obmedzeny agent, staci ked mu pomuknu kvalifikovanu ponuku podla tabuliek a je ich. Ziadne licitacie s inymi timami. Jedine ze by tam silou mocou vyslovene nechcel podpisat co si myslim ze nema najmensi dovod robit.

debil píše:Koivu je oale obmedzeny agent, staci ked mu pomuknu kvalifikovanu ponuku podla tabuliek a je ich. Ziadne licitacie s inymi timami. Jedine ze by tam silou mocou vyslovene nechcel podpisat co si myslim ze nema najmensi dovod robit.
A Butch je natom presne tak isto 8) otazka casu, mozno uz zajtra rano ked sa prebudim budu podpisani :D

aa v ich pripade nie je co riesit; tak Mikko ako aj Piere budu riesit dresy divochov aj v dalsej sezone, ci sezonach..u Mikka to odhadujem v novej sezone okolo tej 2.000 u Piera okolo 3.000 +/-..ide len o otazku dohody, o nic ineho..

WildCelt: Ja viem, ze v ZocharCity je ganja jednym z najrozsirenejsich artiklov vobec, Handzus do Minnesoty nepojde, Mikko Koivu je hokejovy vycuranec a navyse sa neboji ani tvrdsej hry, pekne tam zostane. A drobny Bouchard je buducnost klubu.

Ja viem, ze s tym spojenim Handzus-Minny tu na fore som prisiel ja :roll: Ale niekoho to uz napadlo aj na fore Wild a ja s tym nemam nic spolocne :D Ale 4 slovaci, dakujem, uz neprosim :?

Mikko Koivu je moj oblubeny hrac jeho si vsímam obzvlast viac ako ostatnych ale sledujem cely kader.Cím dalej ubudaju dni tým viac som nervosnejsí ako sa rozhodne Mikko ci chce zostat alebo nie.Dúfam,že ostane. Ešte je aj Fín a ja som dlkší fanusik Suomi a aj na MS podaval slusne výkony.Ostan Mikko :modlenie: Este v AHL som si ho všímal a dufal som ze sa dostane do A tímu.

Asistent GM Tom Lynn uz zacal rokovat s Mikkovim agentom :)

Keby má Manny menší plat tak by som aj chcel aby ostal v klube ,ale tiez maju divosi talentovaneho Hardinga,ktory vcera oslavil svoje 23narodeniny. Ale 3och kvalitnych brankarov neni dobre mat.Skoda len ten Mannyho vysoky plat,radsej posilnit obranu(Lakos)ale mozno ze este volakto by sa zisiel, alebo utok.Ale ked zaspomínam na starsie dobre casy Fernandeza ,ktory urobil velikansky kus prace pre divochov tak mi aj bude luto ze mozno odide.... :|

priznam sa, ak by som bol na Vasom fan MIN mieste, tiez by mi nebolo jedno, ze Manny povie PA..odviedol naozaj vybornu robotku, ale tak ako si uviedol, na prilezitost caka nadejny Harding, takze bolo by skodou, ak by svoju mladost premrhal na lavicke nahradnikov..

na strane druhej, pre Mannyho to bude urcite + ak bude chytat v time, v ktorom bude diktovat brankarsky post on, no a MIN mĂ´ze zanho ziskat zaujimavu protihodnotu..

Ja si myslĂ­m Ĺľe Manny nieje ten typ brankara ktory by mal byt #2v klube ,pretoye Niklas bude 1 ale ak by sa yradil Niklas tak Manny by bol vynikajuca nahrada.Ale doprial by som mu nech si yachyta ako 1tka v asi inom klube :bye2:
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES