Andre Lakos (vyslovuj AWN-dray LA-kaws ) podpisal zmluvu na buducu sezonu Som na neho strasne zvedavy Posledne 2 sezony hraval v Salzburgu s Darby Hendricksonom , byvalym hracom Wild, toho hraca som mal strasne raddebil píše:Andre Lakos obrovsky obor znamy z MS v drese rakuska vraj podla rakuskych novin podpisal Minnesote. Este to nemusi byt podla mna pravda lebo noviny to zvyknu zvelicovat a zaujem hned vydavat za podpis.
UPDATE
Je to uz asi vo vsetkych rakuskych mediach takze to asi bude pravda.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Vy ste všetci blázni hned prvĂ© ÄŤo som videl bol medved!ved to sa prehliadnuĹĄ nedá,ja som nevedel akurát tak tĂş "cestiÄŤku"ÄŤi rieku ÄŤi ÄŤo to je podla vás...lebo som to ani nebral ako súčasĹĄ loga ved to vyzerá ako prázdne pri tom pozadĂ...na tom druhom obrázku uĹľ ma napadlo Ĺľe nieÄŤo to asi len je...montreal píše: NevĂm jestli sleduješ NHLpro.cz tam byla rubrika loga, dresy,kde jsem se postupnÄ› vyjadĹ™oval ke všem dresĹŻma logĹŻm a dres Minesoty Wild je skuteÄŤnÄ› tĂ©matickĂ˝ nápaditÄ› zpracovanĂ˝.Skoro bych Ĺ™ekl geniálnÄ›. Všichni jsme otevĹ™eli pusy :o ,Ĺľe obrys toho znaku v logu je medvÄ›d.Já jsem poznal v tom nÄ›jakĂ© zvĂĹ™e,ale Ĺľe to má bĂ˝t medvÄ›d to jsem tedy netušil/spĂš jsem myslel,Ĺľe je to srnec podle toho slunce,kterĂ© vykukuje/!!!CoĹľ samozĹ™ejmÄ› pĹ™edstavuje sĂlu.Oko pĹ™edstavuje polárka potomek polárnĂ záře klubu North Stars,kterou z logickych dĹŻvodĹŻ nemohli na dres umĂstit.Jinak v logu je umĂstÄ›n les podle terioria,kde klub sĂdlĂ.CelĂ© to návrháři zpracovali do zelenĂ©,bĂlĂ© a teÄŹ i novÄ› tmavÄ› ÄŤervenĂ© barvy.A ty dresy jsou opravdu super Moc se mi lĂbĂ
Budu upĹ™ĂmnĂ˝ Ohlunde takhle zvÄ›tšit logo Minesoty mÄ› tehdy nenapadlo.SamozĹ™ejmÄ› takto zblĂza je hlava medvÄ›da zĹ™etelná.Ale bral jsem to/a mám dojem,Ĺľe i vÄ›tšina z nás/podle tĂ© běžnĂ© velikosti co se tĹ™eba pĹ™idává ke ÄŤlánkĹŻm.Dres k dispozici nemám i kdyĹľ svĂ©ho ÄŤasu jsem na nÄ›j koukal v obchodÄ›.Tam jsem si toho nevšiml a ani z televize ti to nepĹ™ijde.To zase neĹ™Ăkej,Ĺľe je to tak viditelnĂ©.Opravdu jsem zdálky myslel,Ĺľe jak je ten výčnÄ›lek slunce,je to nÄ›jakĂ˝ paroh nebo co To je tak,kdyĹľ ÄŤlovÄ›k se pořádnÄ› nezaměřà na detaily. SamozĹ™ejmÄ› chyba,tak teÄŹ uĹľ to vĂm,Ĺľe je to medvÄ›d..Ale nic to nebránĂ,abych nenapsal,Ĺľe ty dresy jsou opravdu pÄ›knĂ©.Moc se povedly!!!!
tak ako spomina montry, ani ja som sa nikdy tak detailne do loga Wild nezapozeral, preto som bol prekvapeny, ked som sa docital, ze je to hlava selmy, samozrejme, ked sa na to mrknem teraz, nepochopim, ako som to nerospoznal ja som tam videl akusi horu, skalu, vychadzajuce slnko, cesticku ale ako spomina montry, nic to nemeni na tom, ze logo Wild je rozhodne vkusne
Marina Gaborika vidim ako jedineho nasho hraca schopneho dokazat v buducnosti velke veci t.j. superit o uplne celo bodovania, byt nominovany resp vyhrat nejaku hlavnu trophy, tiahnut svoj tim cez nejaku spanilu playoff jazdu. Toto je chalan ktory ma z nasich jednoznacne potencial nieco velke dokazat. Nejake sanca do buducna davam aj Charovi ale nie su velke. Ostatni nie. Hossa, Demitra nie. Navyse Gaborik ak ma dosiahnut to co som povedal nesmie hrat s Demitrom.
Hossa: Lebo jeho styl hlava dole a idem ako baran na branu nie je efektivny. Nie jeschopnu urobit nieco naviac ako ten svoj sice vysoky standard, nedokaze ukazat zvieraci instinkt a zahrat na 110% percent ked sa hra dolezity playoff zapas. Nerobi spravne rozhodnutia nema taky prehlad v hre co je spravne v danom momente. Boduje casto v nepodstatnych momentoch zakladnej casti proti slabym superom.chorche píše:Preco Hossa nie? A co tak Visna? Gabby hra celkom slusne, ale je to strasny bojko. "BOJIM SA ZRANENIA!" Tak nehraj NHL, baletka!
Gaborik sa vobec neboji. Vie dobre prijimat hity. Ved hra taky styl kde sa neustale vystavuje obrancom na hity. Oni to robia tak ze hodia taky padacik hned za obranu a Gaborik sprintuje aby predbehol obrancu a ziskal puk a castokrat to konci hitom za branou o mantinel. gaborik tam tie hity vie velmi dobre prijimat a nestraca puk.
Visnovsky mozno ale preco nedokazal ten tim niekam potiahnut za tie roky?
Zacnem od najlahsieho na vysvetlenie: Kolko dobrych hracov ma L.A.? Troch?!
Hossa praveze ide ako baran, silou sa pretlaci, nie spinavostou, ale silou, velmi mi pripomina Jagra, ktory tiez vazi okolo metraka a pritom hra vyborne.
Gabby sa zlakol ucasti na MS, bal sa zranenia. A zranenie sa mu moze stat uz len pri vstavani z postele! BOJKO! Nema cest!
Hossa praveze ide ako baran, silou sa pretlaci, nie spinavostou, ale silou, velmi mi pripomina Jagra, ktory tiez vazi okolo metraka a pritom hra vyborne.
Gabby sa zlakol ucasti na MS, bal sa zranenia. A zranenie sa mu moze stat uz len pri vstavani z postele! BOJKO! Nema cest!
To sa vie, ze Demitra je zrejme len take docasne riesenie. Prisiel, aby muzstvo dostal do playoff a to sa podarilo. Po buducej sezone mu konci zmluva. Ak o neho nechcu prist zadarmo, tak by ho museli vymenit pocas sezony, ale to sa asi nestane. Jedine, ze by nesli do playoff, to by ho asi urcite vymenili. Mozno potom podpise este tak na rok, ale to je otazne. Jeho zene asi budu stacit aj 2 roky v Minnesote Potom uz bude koncit aj zmluva Gabbymu a to bude strasne zaujimave ci zostane. To bude mat zrejme tesne pred vrcholom karieri, snad ho udrzia. Lemaire sam kedysi povedal, ze Gabby raz urcite odide a nebude stale v Minnesote, ale to boli ine pomery v NHL A keby aj odisiel, urcite by to nebolo zadarmo Aj Branko v Minnesote asi odohra uz iba sezonu. A dobre tak, uz je tam moc slovakov, postaci ked zostane iba Gabby A popri hracoch ako Demitra povyrastu minnesotske talenty ako Koivu, Irmen, Sheppard atd, ktori snad budu uz s Gabbym bojovat o SCdebil píše:... Navyse Gaborik ak ma dosiahnut to co som povedal nesmie hrat s Demitrom.
To si myslim aj ja a suhlasim s tebou, ze zrejme bude lepsie ak pri nom nebude dalsi slovak (-ci). Gabby by mal mysliet hlavne na NHL, ak v nej chce dosiahnut velke veci a nie na to, ze bude kazdy rok hrat na MS. Pekne ma nasralo, ako som cital, ze sa bavili vsetci traja este pocas serie s Anaheimom o MS, ku*va. To nemusia hrat ani NHL Taky kanadan ani len netusi o MS, vsetko dava do boja o SC, vypadne a az potom trebars dostane pozvanku a rozhodne sa ci pojde a predlzi si sezonu. A neviem naco sa tam trepe Supler, ked aj tak zakazdym dostane tu istu odpoved, to mu mozu povedat aj pred sezonou, ze pridu ak budu zdravotne v poriadku, nebudu unaveni a bla bla bla. Ani sa uz necudujem, ze ti nasi nic nevedia uhrat v bojoch o SC, ked maju myslienky tam na namesti SNPdebil píše:Marina Gaborika vidim ako jedineho nasho hraca schopneho dokazat v buducnosti velke veci.
Slovaci z Minnesoty prec Kanadania ste vitani
Sorry Open
Kazdy si vymysli aspon nejaku inu vyhovorku a nie ze sa boji zranenia! Ale neviem, ci je horsi od Visnu, ten poveal, ze vlacikom nikam cestovat nebude a ak nebude mat najvacsi ice-time na MS a neprekona nejaky rekord v tom, tak sa ani unuvat nieco viac povedat nebude! BACA mal pravdu!
..zmluva znie na 1 rok..debil píše:Andre Lakos obrovsky obor znamy z MS v drese rakuska vraj podla rakuskych novin podpisal Minnesote. Este to nemusi byt podla mna pravda lebo noviny to zvyknu zvelicovat a zaujem hned vydavat za podpis.
UPDATE
Je to uz asi vo vsetkych rakuskych mediach takze to asi bude pravda.
No to Slovaci z Minnesoty prec to si aj ja myslim,jakze oblubil som si ich ale neprekazalo by mi to ak by odisli.Aspon by bolo odost menej takych ´´fanusikov´´ ÄŤo fandia divochom len pre Slovakov a o ostatnych hracoch absolutne nic nevedia.Ja by som privĂtal FĂnov ale ani Kanadania sĂş neni zlĂ˝.A tak blbo sĂş nacasovane MS v hokeji,Ĺľe to nema obdoby akurat ked ide do tuheho a bĂ˝va uz po štvrtfinale konferenciĂ MS ved prave v tĂ˝ch postupujucich tĂmov v NHL sĂş superhviezdy,ktore sa potom nemozu ukazat na MS.Ja by som to posunul zaciatok MS az na volaky jĂşnovĂ˝ den.Ale o MS mi uz ani tak nejde uz to straca uroven aku to malo kedysi....Ale ÄŤo ma najviac nasralo,Ĺľe tà ´´fanusikovia´´ divochov co im fandia len pre Slovakov CHCELI ABY MINNESOTA VYPADLA Z PLAY OFF a islo im oto aby to trio bolo na MS.Ja som jasna vec ze prial a chcel som aby divosi postupili dalej cez Ducks ale nestalo sa .A ajtak SVK repre. nic neziskala ale SVK repre ma nezaujima.SUOMI si pozriem ale uz su to neni MS jak byvali MS. :slovakia2: -WildCelt píše:To si myslim aj ja a suhlasim s tebou, ze zrejme bude lepsie ak pri nom nebude dalsi slovak (-ci). Gabby by mal mysliet hlavne na NHL, ak v nej chce dosiahnut velke veci a nie na to, ze bude kazdy rok hrat na MS. Pekne ma nasralo, ako som cital, ze sa bavili vsetci traja este pocas serie s Anaheimom o MS, ku*va. To nemusia hrat ani NHL Taky kanadan ani len netusi o MS, vsetko dava do boja o SC, vypadne a az potom trebars dostane pozvanku a rozhodne sa ci pojde a predlzi si sezonu. A neviem naco sa tam trepe Supler, ked aj tak zakazdym dostane tu istu odpoved, to mu mozu povedat aj pred sezonou, ze pridu ak budu zdravotne v poriadku, nebudu unaveni a bla bla bla. Ani sa uz necudujem, ze ti nasi nic nevedia uhrat v bojoch o SC, ked maju myslienky tam na namesti SNPdebil píše:Marina Gaborika vidim ako jedineho nasho hraca schopneho dokazat v buducnosti velke veci.
Slovaci z Minnesoty prec Kanadania ste vitani
Sorry Open
naozaj nie je co riesit, Bruins som fandil ci tam hrali slovaci, ci nie a budem im fandit ci tam budu, ci nie..samozrejme, velmi ma potesi, ak sa v time, ktoremu fandim objavi nejaky slovacik, ale fandit mu len preto, ze tam su nasinci..to nie je o fandeni, ale o sympatizovani..a v tom rozdiel je a velky...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé