Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
http://wild.nhl.com
Na radare Wild je Jason Blake Zeby dalsi navrat strateneho syna po Parrishovi. Ktoze je este z Minnesoty Tak tam by sa peniazky na Fernandeza zisli...
Na radare Wild je Jason Blake Zeby dalsi navrat strateneho syna po Parrishovi. Ktoze je este z Minnesoty Tak tam by sa peniazky na Fernandeza zisli...
čtv 14. čer 2007 10:40
Ale zrovna tak ho chtÄ›jĂ v Dallásku ÄŤi Torontu............. !!!!WildCelt píše:http://wild.nhl.com
Ale srdiecko ho urcite taha domov do MinnesotyPHILLY FOREVER píše:Ale zrovna tak ho chtÄ›jĂ v Dallásku ÄŤi Torontu............. !!!!WildCelt píše:http://wild.nhl.com
presne tak, teraz si to trafil, Butch a Mikko napreduju, nepochybujem, ze ich podpisu ako chranenych volnych hracov, no dufam, ze dostanu viacrocne zmluvy, nie ako minule iba na rokOhlund píše:Minnesota musĂ najskĂ´r vyriešiĹĄ veci s Bouchardom,Koivum a Fernandezom aĹľ potom by mali hladaĹĄ novĂ˝ch hráčov...
nehovoril nahodou Roli o severozapadnej diviziiPHILLY FOREVER píše:Nad tĂm musel Rolston hodnÄ› dlouho pĹ™emýšlet, neĹľ to vypustil z "huby"............ !!!!debil píše:Trochu srandovny vyrok.
Brian Rolston: " Zapadna konferencia je jednou z najtvrdsich konferencii v lige".
Neviem ako Brian na to prisiel ale ma urcite pravdu.
Radsej by som ostal pritej zelenej farbe,pretoze skoro kazdy tĂm ma cervenu farbu ako klubovu:Calgary,Carolina,Chicago,Detroit,Montreal,New Jersey,Ottawa,Phoenix(tmavo)
zelena:Minnesota,Dallas len tieto kluby maju zelenu ktora sa mi luby viac ako cervena farba.Dokonca aj predoslĂ klub Minnesota North Stars mala zelenu farbu.Mozna ze aj preto ma Dallas zelene dresy lebo vtedajsia Minnesota sa stahovala do Dallasu
Predsa len radsej by som ostal pri zelenej farbe
zelena:Minnesota,Dallas len tieto kluby maju zelenu ktora sa mi luby viac ako cervena farba.Dokonca aj predoslĂ klub Minnesota North Stars mala zelenu farbu.Mozna ze aj preto ma Dallas zelene dresy lebo vtedajsia Minnesota sa stahovala do Dallasu
Predsa len radsej by som ostal pri zelenej farbe
Na ten dres se pane kolego Minesota1 moc dobĹ™e pamatuji.Nosili ho takovĂ˝ konÄ› jako Marc Tinordi,Bellows,Cicarelli,Gagner,Basil McRae,Broten a jinĂ .I jeho bĂlá varianta se zelenĂ˝m N a hvÄ›zdou byla hezká.MÄ› se takĂ© dres Minesoty North Stars lĂbĂl .V kombinaci s bĂlĂ˝m ledem,byly ty zelenĂ© dresy opravdu vĂ˝raznĂ©.Je škoda,Ĺľe zmizel!!
To teda je skoda ze tieto dresy sa uz nepouzivaju aj mne sa luba.Ja by som ich dal Minnesote ale len parktat za sezonu by som chcel aby sa vnich hralo predsa len lepsie su mi terajsie dresy MIN krajsie ale i teno je dobry NS.montreal píše: Na ten dres se pane kolego Minesota1 moc dobĹ™e pamatuji.Nosili ho takovĂ˝ konÄ› jako Marc Tinordi,Bellows,Cicarelli,Gagner,Basil McRae,Broten a jinĂ .I jeho bĂlá varianta se zelenĂ˝m N a hvÄ›zdou byla hezká.MÄ› se takĂ© dres Minesoty North Stars lĂbĂl .V kombinaci s bĂlĂ˝m ledem,byly ty zelenĂ© dresy opravdu vĂ˝raznĂ©.Je škoda,Ĺľe zmizel!!
NevĂm jestli sleduješ NHLpro.cz tam byla rubrika loga, dresy,kde jsem se postupnÄ› vyjadĹ™oval ke všem dresĹŻma logĹŻm a dres Minesoty Wild je skuteÄŤnÄ› tĂ©matickĂ˝ nápaditÄ› zpracovanĂ˝.Skoro bych Ĺ™ekl geniálnÄ›. Všichni jsme otevĹ™eli pusy :o ,Ĺľe obrys toho znaku v logu je medvÄ›d.Já jsem poznal v tom nÄ›jakĂ© zvĂĹ™e,ale Ĺľe to má bĂ˝t medvÄ›d to jsem tedy netušil/spĂš jsem myslel,Ĺľe je to srnec podle toho slunce,kterĂ© vykukuje/!!!CoĹľ samozĹ™ejmÄ› pĹ™edstavuje sĂlu.Oko pĹ™edstavuje polárka potomek polárnĂ záře klubu North Stars,kterou z logickych dĹŻvodĹŻ nemohli na dres umĂstit.Jinak v logu je umĂstÄ›n les podle terioria,kde klub sĂdlĂ.CelĂ© to návrháři zpracovali do zelenĂ©,bĂlĂ© a teÄŹ i novÄ› tmavÄ› ÄŤervenĂ© barvy.A ty dresy jsou opravdu super Moc se mi lĂbĂ
Ved prave ta dvojtvarnost sa mi strasne paci.Ja sledujem dost MIN hokej ale o nom uz viem strasne vela uz dokonca si pozeram Minnesotsku prirodu.Tam je skutocne nadherna priroda a velke percento toho uzemia tvorĂ prave priroda.Preto i ten nazov divocina(medved,Slnko,Kometa(hviezda),rieka,stromi,) a este velmi krasne farbovo je to zladene.Zelena-priroda,Cervena-zapadanie Slnka.montreal píše: NevĂm jestli sleduješ NHLpro.cz tam byla rubrika loga, dresy,kde jsem se postupnÄ› vyjadĹ™oval ke všem dresĹŻma logĹŻm a dres Minesoty Wild je skuteÄŤnÄ› tĂ©matickĂ˝ nápaditÄ› zpracovanĂ˝.Skoro bych Ĺ™ekl geniálnÄ›. Všichni jsme otevĹ™eli pusy :o ,Ĺľe obrys toho znaku v logu je medvÄ›d.Já jsem poznal v tom nÄ›jakĂ© zvĂĹ™e,ale Ĺľe to má bĂ˝t medvÄ›d to jsem tedy netušil/spĂš jsem myslel,Ĺľe je to srnec podle toho slunce,kterĂ© vykukuje/!!!CoĹľ samozĹ™ejmÄ› pĹ™edstavuje sĂlu.Oko pĹ™edstavuje polárka potomek polárnĂ záře klubu North Stars,kterou z logickych dĹŻvodĹŻ nemohli na dres umĂstit.Jinak v logu je umĂstÄ›n les podle terioria,kde klub sĂdlĂ.CelĂ© to návrháři zpracovali do zelenĂ©,bĂlĂ© a teÄŹ i novÄ› tmavÄ› ÄŤervenĂ© barvy.A ty dresy jsou opravdu super Moc se mi lĂbĂ
Krajsie logo od Minnesoty nema ziadny klub.Logo je: :thumbsup2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé