Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zaujimave :32: Som zvedavy, ci to bude vobec pravda a ak ano, ci prerazi :sad2: A ci viac ako Brandner :roll:

ste v zivote nepoculi o preklepoch! Gabbyho neberiem ani zadarmo a Demitru bez neho tiez nie.

http://wild.nhl.com :( :? :)

Na radare Wild je Jason Blake :wink: Zeby dalsi navrat strateneho syna po Parrishovi. Ktoze je este z Minnesoty :?: :D Tak tam by sa peniazky na Fernandeza zisli...

WildCelt píše:http://wild.nhl.com :( :? :)

Na radare Wild je Jason Blake :wink: Zeby dalsi navrat strateneho syna po Parrishovi. Ktoze je este z Minnesoty :?: :D Tak tam by sa peniazky na Fernandeza zisli...
Ale zrovna tak ho chtějí v Dallásku či Torontu............. 8) !!!!

PHILLY FOREVER píše:
WildCelt píše:http://wild.nhl.com :( :? :)

Ale zrovna tak ho chtějí v Dallásku či Torontu............. 8) !!!!
Ale srdiecko ho urcite taha domov do Minnesoty :)

Minnesota musí najskôr vyriešiť veci s Bouchardom,Koivum a Fernandezom až potom by mali hladať nových hráčov...

Ohlund píše:Minnesota musĂ­ najskĂ´r vyriešiĹĄ veci s Bouchardom,Koivum a Fernandezom aĹľ potom by mali hladaĹĄ novĂ˝ch hráčov...
presne tak, teraz si to trafil, Butch a Mikko napreduju, nepochybujem, ze ich podpisu ako chranenych volnych hracov, no dufam, ze dostanu viacrocne zmluvy, nie ako minule iba na rok

prvi dvaja menovani su jasni divosi, Manny bude od novej sezony... :hmm: medved :D noo, na Hf Bruins si ho pekne riesia do zostavy ako 1tku :cool:

nedá si pokoj a nedá stema golmanama k Medvídkům vid cepi stejne to dopadne že nic nepříjde musíte také neco nabídnout jako protiváhu :wink:

Trochu srandovny vyrok.

Brian Rolston: " Zapadna konferencia je jednou z najtvrdsich konferencii v lige". :)

Neviem ako Brian na to prisiel ale ma urcite pravdu.

:) To máš pravdu lamiku.Pořád řešíme Toskalu nebo Manyho do Bostonu,ale koho by jste cepi dali?? :wink: Jenom toho Tenkráta,nebo i Yorka?Nebo to nakonec odnese Thomas?A nebo pustíte někoho z mladých?čistov,Kalus?Do toho bych asi nešel :!: .Je to budoucnost. :!:

Rolston myslel este severnu konferenciu: Juneau, Anchoridge, Aleuty a Juznu konferenciu: Brasilia, Equador, Mexico, Analheim.... Koivu je mimoriadne sikovny a "vycurany" hrac, jeden z tvrdsich, celkom uzitocny, si ho nechajte!

debil píše:Trochu srandovny vyrok.

Brian Rolston: " Zapadna konferencia je jednou z najtvrdsich konferencii v lige". :)

Nad tím musel Rolston hodně dlouho přemýšlet, než to vypustil z "huby"............ :D !!!!

PHILLY FOREVER píše:
debil píše:Trochu srandovny vyrok.

Nad tím musel Rolston hodně dlouho přemýšlet, než to vypustil z "huby"............ :D !!!!
nehovoril nahodou Roli o severozapadnej divizii :roll:

"I think everybody knows that the Western Conference is one of the toughest in the league."

Hm, v ktorom rocniku nechal zakladku a zostal len pri hokeji?

Zislo by sa mat uz dalsie dresy.Predsa len 3 dresy je malo,ale zato su pekne. :cool:

3 dresy je az vela, niektore kluby pre istotu 3. dres nemaju, napriklad Detroit!

Minnesota1 píše:Zislo by sa mat uz dalsie dresy.Predsa len 3 dresy je malo,ale zato su pekne. :cool:
Ved uvidime ake budu tie nove a ci vobec budu mat divosi 3 sady dresov v buducej sezone :roll: No kedze prechadzaju na cervenu farbu :( , zelene si hadam daju aspon ako retrodresy :D

Radsej by som ostal pritej zelenej farbe,pretoze skoro kazdy tĂ­m ma cervenu farbu ako klubovu:Calgary,Carolina,Chicago,Detroit,Montreal,New Jersey,Ottawa,Phoenix(tmavo)
zelena:Minnesota,Dallas len tieto kluby maju zelenu ktora sa mi luby viac ako cervena farba.Dokonca aj predoslĂ­ klub Minnesota North Stars mala zelenu farbu.Mozna ze aj preto ma Dallas zelene dresy lebo vtedajsia Minnesota sa stahovala do Dallasu Obrázek
Predsa len radsej by som ostal pri zelenej farbe :oops: :)

:) Na ten dres se pane kolego Minesota1 moc dobře pamatuji.Nosili ho takový koně jako Marc Tinordi,Bellows,Cicarelli,Gagner,Basil McRae,Broten a jiní :!: .I jeho bílá varianta se zeleným N a hvězdou byla hezká.Mě se také dres Minesoty North Stars líbíl :!: .V kombinaci s bílým ledem,byly ty zelené dresy opravdu výrazné.Je škoda,že zmizel!! :!:

montreal píše::) Na ten dres se pane kolego Minesota1 moc dobĹ™e pamatuji.Nosili ho takovĂ˝ konÄ› jako Marc Tinordi,Bellows,Cicarelli,Gagner,Basil McRae,Broten a jinĂ­ :!: .I jeho bĂ­lá varianta se zelenĂ˝m N a hvÄ›zdou byla hezká.MÄ› se takĂ© dres Minesoty North Stars lĂ­bĂ­l :!: .V kombinaci s bĂ­lĂ˝m ledem,byly ty zelenĂ© dresy opravdu vĂ˝raznĂ©.Je škoda,Ĺľe zmizel!! :!:
To teda je skoda ze tieto dresy sa uz nepouzivaju aj mne sa luba.Ja by som ich dal Minnesote ale len parktat za sezonu by som chcel aby sa vnich hralo predsa len lepsie su mi terajsie dresy MIN krajsie ale i teno je dobry NS.

:) Nevím jestli sleduješ NHLpro.cz tam byla rubrika loga, dresy,kde jsem se postupně vyjadřoval ke všem dresůma logům a dres Minesoty Wild je skutečně tématický nápaditě zpracovaný.Skoro bych řekl geniálně. Všichni jsme otevřeli pusy :o ,že obrys toho znaku v logu je medvěd.Já jsem poznal v tom nějaké zvíře,ale že to má být medvěd to jsem tedy netušil/spíš jsem myslel,že je to srnec podle toho slunce,které vykukuje/!!!Což samozřejmě představuje sílu.Oko představuje polárka potomek polární záře klubu North Stars,kterou z logickych důvodů nemohli na dres umístit.Jinak v logu je umístěn les podle terioria,kde klub sídlí.Celé to návrháři zpracovali do zelené,bílé a teď i nově tmavě červené barvy.A ty dresy jsou opravdu super :!: :!: Moc se mi líbí :!:

montreal píše::) NevĂ­m jestli sleduješ NHLpro.cz tam byla rubrika loga, dresy,kde jsem se postupnÄ› vyjadĹ™oval ke všem dresĹŻma logĹŻm a dres Minesoty Wild je skuteÄŤnÄ› tĂ©matickĂ˝ nápaditÄ› zpracovanĂ˝.Skoro bych Ĺ™ekl geniálnÄ›. Všichni jsme otevĹ™eli pusy :o ,Ĺľe obrys toho znaku v logu je medvÄ›d.Já jsem poznal v tom nÄ›jakĂ© zvĂ­Ĺ™e,ale Ĺľe to má bĂ˝t medvÄ›d to jsem tedy netušil/spíš jsem myslel,Ĺľe je to srnec podle toho slunce,kterĂ© vykukuje/!!!CoĹľ samozĹ™ejmÄ› pĹ™edstavuje sĂ­lu.Oko pĹ™edstavuje polárka potomek polárnĂ­ záře klubu North Stars,kterou z logickych dĹŻvodĹŻ nemohli na dres umĂ­stit.Jinak v logu je umĂ­stÄ›n les podle terioria,kde klub sĂ­dlĂ­.CelĂ© to návrháři zpracovali do zelenĂ©,bĂ­lĂ© a teÄŹ i novÄ› tmavÄ› ÄŤervenĂ© barvy.A ty dresy jsou opravdu super :!: :!: Moc se mi lĂ­bĂ­ :!:
Ved prave ta dvojtvarnost sa mi strasne paci.Ja sledujem dost MIN hokej ale o nom uz viem strasne vela uz dokonca si pozeram Minnesotsku prirodu.Tam je skutocne nadherna priroda a velke percento toho uzemia tvorĂ­ prave priroda.Preto i ten nazov divocina(medved,Slnko,Kometa(hviezda),rieka,stromi,) a este velmi krasne farbovo je to zladene.Zelena-priroda,Cervena-zapadanie Slnka.
Krajsie logo od Minnesoty nema ziadny klub.Logo je: :cool: :thumbsup: :super: :thumbsup2:

Minnesota1 píše:Obrázek
Zial tieto dresy sa uz v NHL zrejme nikdy neobjavia :( Wild ich ako retro pouzivat nemozu aj keby chceli, prava nane ma Dallas a ten nema moc velky dovod ich pouzivat :eek2:

tak je to predsa medved v logu Wild :o
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO