Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

WildCelt píše:Ved aj ja mam svoje rituali ako fanusik :D A pokial nezaspim, ich aj dodrzujem :lol:
5 piv a 10 poldeci :D

OpenFire píše:5 piv a 10 poldeci :D
:lol2:

To by si bol zryty ako svina, to je trochu moÄŤ.... :lol:

minesota ma silny tim ma dobri utok gaborik z demitrom a Backström je velmi dobry brankar

OpenFire píše:
WildCelt píše:Ved aj ja mam svoje rituali ako fanusik :D A pokial nezaspim, ich aj dodrzujem :lol:
5 piv a 10 poldeci :D
Open, tak po tych 5 pivach a 10 poldecakoch by to bol ten pripad, ked zaspim, nedodrzim rituali a prespim zapas. A Wild preto prehraju :D

:backtotopic:

Tu je pekny clanocek o situacii, ktora panuje u divochov :)
PLAN UTOKU, to sa mi paci :lol:

Ani mi nehovorte o alkohole, vcera som prekrocil vsetky ritualy niekolkonasobne. No ale ked v NHL mohol hrat Lachance a zarabat tazke prachy, tak mna spiteho polozit na lad a dat mi za to prachy by bolo tiez normalne. Len nie v Minnesote, nechcel by som to tam pokazit, radsej v Pittsburghu....
"Backstromovo sourani"

..Backstrom se pred kazdym zapasem oblekne, jako by si sel zabehat do parku a pak se prechazi olem cele areny..ma sklopenu hlavu a ve tvari nepritomny vyraz..vypada, jako by bezel, ale vsechny pohyby dela velmi pomalu s hlubokym soustredenim..a take brusle si leta utira do stale stejneho hadru, ktery uz by se normalne nepouzival ani na vytreni podlahy..

tak to bol pred zapasovy ritual Niklasa :)

no som naozaj zvedavy ako sa u divochov vyriesi brankarska :?: v buducej sezone..Fernandez ma v lapacke 2 rocnu zmluvu ktora mu zaruci 9.250 a Backstromov .. plat 0.750 sa navysi o nejaky ten melonik a to uz mĂ´ze byt problem...Niklas na Minnesotu nedopusti, bol by velmi sklamany ak by musel zblait svestky, navyse trener Lemaire je jeho strykom, no neviem..pripomina mi to situaciu v SJS, 2 kvalitni (a nie lacni) golmani na jednom smetisku, to asi nepĂ´jde..
cepi píše:Niklas na Minnesotu nedopusti, bol by velmi sklamany ak by musel zblait svestky, navyse trener Lemaire je jeho strykom, no neviem
nechcel si napisat Manny? :)

Uz sa objavili aj take informacie, ze by mohli zostat obaja :? Nie, ze by som nebol rad :D Ale fakt by sa zislo posilnit na poste centra a obrancu. A navyse Harding uz musi chytat v NHL :!: V AHL uz nema co robit, uz ma na to, aby chytaval v profilige resp. sledoval tych najlepsich aj ako nahradnik :)

arek -) :oops: samozrejme

Wild -) kto by nechcel mat v time tychto 2 borcov, ale zbytocny luxus..zatazi sa tym rozpocet a navyse, ani jeden z tejto dvojice si post 2jky, resp. striedanie pozicii "nezasluzi"! no a ak sa do popredia tlaci Tebou spominany Harding..podla mna, by bolo pre Wild vyhodnejsie "zbavit" sa Mannyho, tak uvidime..

Harding je rychlokvaseny bezvyznamny hrac, nechapem, naco ho vobec spominate, Wild mozu byt radi, ze maju dvoch brankarov, jedneho prevereeneho a jedneho, ktoremu vysla jedna jedina sezona. A preco tam zameta Parrish lad kdesi v 4. formacii? Nezasluzi si viac? Nezasluzi si vymenu?

chorche píše:Harding je rychlokvaseny bezvyznamny hrac, nechapem, naco ho vobec spominate, Wild mozu byt radi, ze maju dvoch brankarov, jedneho prevereeneho a jedneho, ktoremu vysla jedna jedina sezona. A preco tam zameta Parrish lad kdesi v 4. formacii? Nezasluzi si viac? Nezasluzi si vymenu?
Neuraz sa chorche, ale na tomto prispevku je jasne vidiet, ako si, co sa tyka Minnesoty, uplne, ale uplne mimo. Je to jasny dokaz toho, ze ani len netusis, co a ako v Minnesote... :)

Tak co sa tyka brankara, mozuno som mimo, ale co sa tyka Parrisha, tak vidim, ze ten chalan si v prvych dvoch utokoch dlho neskrtol, mal by ist prec.

chorche píše:Tak co sa tyka brankara, mozuno som mimo, ale co sa tyka Parrisha, tak vidim, ze ten chalan si v prvych dvoch utokoch dlho neskrtol, mal by ist prec.
Po tej zmluve, ktoru dostal, asi len tak lahko prec nepojde. Este nik taku dlhodobu zmluvu v Minnesote nedostal a nedavali mu ju pre nic za nic.

No ale pre nic za nic mu ani nedali sancu vyniknut v poprednych utokoch Wild....

Krajsia sprava ma po prichode z prace cakat nemohla :arrow: Backstrom podpisal :!: :ejha: 2 roky, 6.2 mil. $ a nemoze byt vymeneny pocas prveho roku 8) Zaujemcovia o Fernandeza hlaste sa :D

WildCelt píše:Krajsia sprava ma po prichode z prace cakat nemohla :arrow: Backstrom podpisal :!: :ejha: 2 roky, 6.2 mil. $ a nemoze byt vymeneny pocas prveho roku 8) Zaujemcovia o Fernandeza hlaste sa :D
Ty kokso to je trochu vela. 3.1 na rok.

debil píše:
WildCelt píše:Krajsia sprava ma po prichode z prace cakat nemohla :arrow: Backstrom podpisal :!: :ejha: 2 roky, 6.2 mil. $ a nemoze byt vymeneny pocas prveho roku 8) Zaujemcovia o Fernandeza hlaste sa :D
Ty kokso to je trochu vela. 3.1 na rok.
Aspon vidiet ako ho chceli. Museli mu tolko dat, lebo inak by mu tolko, ak nie viac dali ini.

Jasne nejak sa platy zacinaju opet roztacat. Ten 52 milionovy strop na tom asi nieco bude.

No tak podpis je pro mě zklamáním, jelikož na Fernandeze peníze nemáme :(

tak podpis Backstroma musi fanusika Wild urcite potesit..v porovnani s jeho predoslymi 0.750 je to slusny skok, ale ak by sme porovnavali kvalitu, tych 3.100 je OK
vravi sa, ze 1 sezona klapnut mĂ´ze, druha nie, ale v pripade Backstroma sa druheho pripadu neobavam

Obrázek

tak ani ja sa neobavam 8) , to snad iba chorche :D
tomu, ze by Wild mohli mat v buducej sezone brankarsky tandem Fernandez-Backstrom som daval velmi male sance, ale vyzera to tak, ze az take nerealne to zrejme nie je :roll: Uvidi sa ci pridu ponuky ohladom Fernandeza. Zrejme do draftu by to malo byt vyriesene, lebo po nom, mam taky pocit, ze by sa im cast jeho zarobku zaratuvala do platoveho stropu aj keby ho vymenili.

ech, o tom nepochybuj, ze by o Fernandezka nebol zaujem :!: praveze by bolo skodou aj pre Wild, aj pre neho samotneho, ak by vo Wild zostal..iste, on by v Minnesote najradsej aj "zostarol", ale prednost v buducej sezone dostane Nicklas a cakat na zavahanie svojho kolegu no neviem..

podobni (kvalitni) brankari by si mali hladat nove pĂ´sobisko, kde budu pohodovou 1tkou..to iste plati aj v pripade Toskalu..v Bostone jedneho z nich radi privitame :wink:

jj cepi jednoho byste rádi a snad vám to dopadne a myslim že Fernandez asi odejde od Wild nebude se mu chtít čekat na zaváhání ale to se uvidí

Ak by zostal, a bol by teda brankarsky tandem Backstrom-Fernandez, tak si myslim, ze ani jeden z nich by nemal navrch. Chytali by rovnomerne. A ani vychytany shutout by este neznamenal istotu, ze bude v branke aj v dalsom zapase. To pozname 8) Uz sa aj vyskytli vyjadrenia Fernandeza, ze chce odist, nie, ze by to boli klamstva a kacice, zrejme to povedal, ale urcite odist nechce, o tom nepochybujem. Ale zase zabudame na Hardinga :roll: Ach jaj :D
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO