Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

WildCelt, tak mackovia nam poskuluju po Niklasovi Backstromovi.. :angel:

cepi píše:WildCelt, tak mackovia nam poskuluju po Niklasovi Backstromovi.. :angel:
Cepi, to, ze po nom poskuluju povazujem za rovnaky dohad, ako to, ze Manny Fernandez je uz jednou nohou na Floride :roll: Asi to bude tak, ze Wild podpisu Backstroma a nasledne (zrejme pocas draftu) sa pokusia alebo skor budu musiet :D jedneho z nich vytrejdovat. A uprednostnovany bude urcite Fernandez :32:

To je co za nezmysel, ze Fernandez na Floride? Belfour snad este nekonci, ved chyta vyborne, aspon na to v akom muzstve je. Ale vymena za Aulda by naopak Minnesote poskodila. Ba dovolim si tvrdit, ze o kvalitnu dvojku maju na Floride v podobe Andersona postarane. Nechapem dovod spekulacii.

To nie su len spekulacie :!: Martin (GM Floridy) sa uz informoval u Risebrough-a (GM Minnesoty) o dostupnosti Fernandeza :32:

Hm, lenze podobny kvalitny brankar sa zhana tazko a ak by aj Backstrom mal ostat, pre Wild to moze byt osudne, lebo ten chala sa lepsie ukazal v jedinej svojej sezone.

Ale tu ide predovsetkym o peniaze :roll: 4,5 mil. zmluva Fernandeza spolu s novou zmluvou Backstroma by pri platovom strope boli pre Wild privelkou zatazou (rovnako ako to bolo v pripade Roloson-Fernandez, a preto sa Albert :D musel porucat). S Backstromom by to bol urcity risk, ale stalo by to za to, sezona mu skutocne vysla a PO tiez :) A vacsi priestor by urcite dostal aj Harding, s ktorym jednoznacne do buducna rataju ako s jednotkou. A za Fernandeza by navyse mohli ziskat aj kvalitnu protinahradu a mozno este aj usetria...

Je to blbost, takto sa Wild do playoff nedostanu.

Neboj, o brankarsky post bolo vzdy v Minnesote skvele postarene a tak to bude aj v dalsej sezone, ci uz s Fernandezom alebo bez neho :)

Aaa, horke novinky :D

Tak zda sa, ze stahovanie Emmanuela na Floridu je len otazkou casu :roll: Martin a Risebrough si dali rande v Moskve na MS. BTW Risebrough si nasiel cesticku ako mat Gabbyho pod dohladom :hufi:

Otazka brankarskeho postu musi byt pre kazdy tim prvoradou, od neho sa zacina budovat kazde muzstvo.

Neboj oni si to urcite uvedomuju a ak budu plne doverovat Backstromovi, ja v tom nevidim problem :)

Treba setrit financie a preto musi Manny prec :(
Ale radsej by som bol keby ide prec Johnsson, ked uz niekto ma ist prec koli financiam, je to dobry obranca ale 5 milionovy urcite nie :roll:

Backstrom odohral dobre jednu sezonu a aj to nie na poste jednotky, sa spamataj!

chorche píše:Backstrom odohral dobre jednu sezonu a aj to nie na poste jednotky, sa spamataj!
od polovice sezony bol jasna jednotka :!:
ty mu neveris, ale preco :?:
akoze nikto, kto takto dobre zachyta v prvej sezone, to nemoze zopakovat alebo nadviazat na to alebo si myslis, ze len on na to nema :?:

Pamatam si na pripady typu Jim Carey a Jose Theodore....

chorche píše:Pamatam si na pripady typu Jim Carey a Jose Theodore....
Jim Carey nechytal nahodou za North Stars :?: Ale urcite su aj opacne pripady, Kiprusoff zaziaril a je stale na vrchole, trebars 8)

Carey chytal za Caps a Bruins a ziaril len v jednej sezone. Backstrom moze byt lahko odpisany. Pamatam si aj na pripady typu Raycroft a Lundqvist, ktori v jednej sezone hrali dobre, potom pohoreli, potom sa znova zdvihli.... Backstrom je este pomerne nezrely, jeho by som ako jednotku Wild dal len vtedy, ak by som chcel tento klub znicit.

Brankář Backström: chci zůstat v Minnesotě

1. července 2007. Tohle datum má možná brankář (stále ještě Minnesoty) NIKLAS BACKSTRÖM v kalendáři zakroužkové červeným fixem. Bude volným hráčem a poprvé v životě se mu stane, že bude přijímat jeden telefonát za druhým od svého agenta Dona Baizleyho. "Chceš jít na Floridu? Má o tebe zájem a nabízí tři miliony. Co ty na to?" A za chvíli: "Teď volali z Phoenixu, Gretzky by tě chtěl. A dají ti smlouvu na čtyři roky. Bereš?"
Z neznámého finského brankáře se tuto sezónu stal neprůstřelný démon. Měl nejméně inkasovaných branek na zápas a nejlepší procento úspěšnosti v NHL. To všechno proto, že chytil šanci za pačesy, když se zranila jednička týmu Manny Fernandez.

Backström by v Minnesotě rád zůstal. "Mé srdce je tady, líbí se mi, co hokej pro lidi v Minnesotě znamená," říká novinářům z Finska Niklas. "Doufám, že se to vyřeší do toho 1. července."

Jenže je tady Manny Fernandez, který loni podepsal tříletou smlouvu na 13 miliónů dolarů. To mu zaručuje plat 4,5 ročně. Cena Backströma se ze směšných 750 tisíc vyhoupne někam ke třem miliónům. A to je dost velký luxus, aby si tým mohl dovolit platit brankářské dvojici 7,5 až 8 miliónů ročně. Jenže co s tím? Vytrejdovat Fernandeze? To asi ne:

1) má nově podepsanou smlouvu
2) trenér Jacques Lemaire je jeho strýc
3) výkonost potvrzoval dlouhodobě, Backström zatím jen půl roku.

Představitelé Wild ale do novin vyhlásili, že by našli řešení, jak si nechat oba gólmany. "Niklasovi i fanouškům jsme řekli, že se budeme snažit o to, aby tu byl i příští rok," citovaly noviny v St. Paulu asistenta GM Toma Lynna. Pravda je, že kostra týmu je hotová na několik let dopředu: Gáborík, Demitra, Parrish a obránce Johnsson mají smlouvy dopředu. Takže letos určitě nebude Minnesota příliš aktivní na trhu s UFA hráči a Backströmovi může dát to, co si zaslouží.

VlastnÄ› je to pro Minnesotu charakteristickĂ©, Ĺľe má silnou dvojici gĂłlmanĹŻ. Nikdy nemÄ›la brankáře ÄŤĂ­slo jedna a brankáře ÄŤĂ­slo dva. VzpomeĹ

Zatial zahral len v jednej sezone, to treba zvazit v prvom rade, potom uvazovat.

chorche píše:Zatial zahral len v jednej sezone, to treba zvazit v prvom rade, potom uvazovat.
veru, veru bacha na to, hned som si spomenul na ex_bostonskeho Raycrofta a jeho novacikovsku sezonu; sezona 04/05 VITAZ Calder Trophy a pak...trejd do Toronta za nie moc spolahlive vykony

uvidime, ako Backström nalozi s tou dalsou..som presvedceny o tom, ze opät v drese divochov

Ale nezabudajte na to, ze Backstrom predsa nie je ziadny zelenac typu Raycrofta :!: Uz mu taha na 30 a ma kopu skusenosti, ktore mu pomohli v tejto a urcite pomozu aj v nasledujucej sezone 8) A ked tu davate priklady, tak ja dam Kiprusoffa, farmarsky brankar resp. dvojka, prisiel do Calgary, zachytal famozne a odvtedy sa z neho stal excelentny brankar :) Preco by nemohol Backstrom dopadnut prave takto a v bududcej sezone byt este lepsi ako v tejto a trebars ziskat i Vezina Trophy :roll:

Pozor, Raycroft mal potom pomerne tragicku sezonu v Bostone, nez ho vyliali.

velmi zaujimavy clanok o nom je v najnovsom prohockey, to ako sa necakane dostal do 1 timu, ake pred zapasove ritualy riesi.. :cool:

Hokejisti su taka poverciva rasa, ze takmer kazdy ma nejaky ritual, ci uz je to pobozkanie fotky s detmi, prekracovanie ciar na ladovej ploche alebo obliekanie vystroja v zauzivanom poradi.... :cool:

Ved aj ja mam svoje rituali ako fanusik :D A pokial nezaspim, ich aj dodrzujem :lol:

potom tu supnem ten Backstromov

WildCelt -) :eek2: :D
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES