Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

arek píše: a preco mu trci holy prst? :o
protože golmani když pijí tak si většinou sundají rukavici (lapačku nebo vyrážečku)

Lecavalier-number4 píše:
arek píše: a preco mu trci holy prst? :o
protože golmani když pijí tak si většinou sundají rukavici (lapačku nebo vyrážečku)
a ozaj, to som si ani nevsimol, ze mu chyba rukavica :lol: :oops:

Dve nuly po sebe, tak to je skutocne vynikajucy pocin :cool: aj ked to bolo 2x proti beznadejnym olejarom :) Niklas Backstrom uz vladne brankarskym statistikam. V priemere obdrzanych golov sa uz dostal pod 2 :poklona: a najlespi je aj v percentualnej uspesnosti zakrokov a uz ma na dosah Roger Crozier Award. A tim Wild Williams Jennings Trophy, staci dovolit Bluesmanom v poslednom zapase strelit maximalne az :D 3 goly. A to by mal byt Gabby nominovany na Bill Masterton Memorial Trophy. Frank J. Selke Trophy ci Jack Adams Award by sa tiez mohli ocitnut v rukach nejakeho divocha :roll: Alebo nejaka ta trofej z playoff... :modlenie:

Takze divochov cakaju v prvom kole playoff kaceri :( :roll: :) Zacina sa na rybniku (a to doslova :D ) v Anaheime :? Vancouver sa stretne s Dallasom a San Jose s Nashvillom si daju repete :wink: A uz coskoro sa mozno dozvie aj Detroit meno svojho supera a na zapade uz budeme poznat vsetky dvojice prveho kola :cool: :cool: :cool:

Standing ovation na konci zapasu so St. Louis :cool: Hraci si schuti zahrali a divaci dali na konci jasne najavo, ze sa uz tesia po 4 rokoch na suboje divochov v playoff :fan: Williams Jennings Trophy a zrejme i Roger Crozier Award su uz nase a doplnia zatial osamotenu trofej Jack Adams Award z roku 2003 :) A ako fanusik Minnesota Wild sa uz strasne tesim na Anaheim Ducks v prvom kole playoff :clap: a :modlenie: sa, aby este dalsia trofej pribudla :D

Obrázek
Na maske ma vyzobrazene logo nadacie pre vyskum rakoviny prsnika, pretoze na tuto zakernu chorobu zomrela jeho sestra :neja:
http://www.fundthefight.com/index.htm

gesto, ktore si zasluzi respect :thumbsup:

Povie mi niekto co je z Demom? Preco nehral ako to tak sledujem v poslednych dvoch alebo troch zapasoch Minesoty? Dufam ze pred PO nema nejake velke zdravotne problemy. Nikde som o jeho zraneni nenasiel ziadne info.

Pali (vraj) laboruje s nejakym lahsim (nespecifikovanym) svalovym zranenim

Chybal posledne 2 zapasy. V stredu v prvom zapase playoff by nemal chybat 8) To zranenie by nemalo byt vazne. Uz sobotu asi mohol hrat, ale v zapase so St. Louis viac menej o nic neslo, tak ho radsej nechali odpocivat. Keby vsak bola Minnesota v situacii ako trebars Calgary, nepochybujem o tom, ze by hral uz sobotu :roll:

Niklas Backstrom sa stal tretou hviezdou uplynuleho tyzdna :super:

0.33 obdrzanych golov
uspesnost zakrokov 98,6 %
2 shutout-y
v 3 zapasoch

:poklona:

Michal Handzus vraj zvazuje svoje dalsie posobenie v Chicagu. Vraj by chcel hrat za vitazny tim :roll: On je hrac, ktoreho by som si najviac prial, aby prisiel do Minnesoty :) , ktora by v nasledujucich sezonach vitaznym timom mala byt 8) Ako krasne by zapadol medzi Dema (s ktorym mu to klapalo v St. Louis) a Gabbyho :wink: On je hracom ako stvorenym hrat pod Lemaire-om. Bodaj by boli moje tuzby vyslysane :modlenie: ako pri Demitrovi, u ktoreho som dufal, ze ho podpisu uz cez leto 2005, ked bol volnym hracom, no napokon sa tak stalo, sice o rok neskor, ale stalo :juchu:

:modlenie: :modlenie: :modlenie:

NEVER!!! My potrebujeme dobreho hraca, hraca, ktory vie perfektne nahrat, je silny a neboji sa vystrelit! Zeus splna presne tieto atributy, nejaka Minnesota Wild, ktora nema odohratych tolko zapasov v historii, kolko ma Chicago v playoff len proti trebars Montrealu, nema najmensi narok!

chorche píše:NEVER!!! My potrebujeme dobreho hraca, hraca, ktory vie perfektne nahrat, je silny a neboji sa vystrelit! Zeus splna presne tieto atributy, nejaka Minnesota Wild, ktora nema odohratych tolko zapasov v historii, kolko ma Chicago v playoff len proti trebars Montrealu, nema najmensi narok!
NEVER ako Ĺ

Ked hral, har vynikajuco, na neho sa ziaden zebrak z Minnesoty nechyta, nemaju takych hracov a ani najmensi narok na ziskanie najlepsieho Slovaka v sucasnosti - popri Hossovi!

chorche píše:Ked hral, har vynikajuco, na neho sa ziaden zebrak z Minnesoty nechyta, nemaju takych hracov a ani najmensi narok na ziskanie najlepsieho Slovaka v sucasnosti - popri Hossovi!
V nejakom prispevku si tusim spominal extazu, nefrcis na nej nahodou :?: Bludy boli v prvom prispevku, ale teraz si to prekonal :lol: Nemam nic proti Zeusovi, ale posledna sezona mu az tak nevysla vo Philadelphii a (sem sa to hodi :D ) u tych zebrakov z Chicaga je to pre neho akesi zakliate. Uz aby bol v Minnesote, tam sa znova chyti 8)

V Chicagu hral vynikajuco a je zaujem predlzit s nim kontrakt, na post 2. centra idealny, ak to nevyda, tak aj na post 1. centra. V Phile ho s prepacanim osierali,a le aj tak mal dobre stats. A Wild su zebraci o ktorych pes nezakopne, Zeus je v Chicagu nadnarodny hrdina, velmi ho chcu!

Hulim travu stim nic nenarobim ale chorche frci na niecom silnejsom :D :D chudak chlapec :D ale k teme .
Wildom sa v playoff prestalo darit ako sa hovori hraju iba tolko kolko im super povoli a Anahaim ma najlepsiu obranu v NHL podla mna takze tento rok z toho nic nebude.Ale bol to uspesny rok si myslim uz len aby Minnesota dodrzala tradiciu a kazdy rok postupila do playoff a niekedy sa SC podari :)

skoda ze minnesota vipadla uz v prvom kole mala aj naviac ale aspon budeme mat dobry tym na MS

podal mna by bola minesota stratena bez gaborika a demitru

To urcite hlavne bez demitru. Asi tak ako atlanta bez hossu a kovalcuka.

mato píše:podal mna by bola minesota stratena bez gaborika a demitru
ako Vancouver bez Luonga a Sedina
ako Calgary bez Kiprusoffa a Iginlu
ako Colorado bez Sakica a Stastneho
ako Tampa Bay bez Lecavaliera a St. Louisa
ako Pittsburgh bez Crosbyho a Malkina
ako Rangers bez Jagra a Shanahana
ako Anaheim bez Selanneho a Prongera
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ako New Jersey bez Brodeura a Eliasa
:D :D :D

ako Edmonton bez Smytha :(

a boston bez Charu

kuko: Chlape, travu som mal v sebe 2x v zivote: Prvy raz a naposledy! A ziadne svinstvo neberiem.
Wild vypadli zasluzene, skratka este nemaju to, co ma Analheim, nemaju vynikajucu obranu a minimalne 6 kvalitnych utocnikov udriet kedy si zmyslia....
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS