a ozaj, to som si ani nevsimol, ze mu chyba rukavicaLecavalier-number4 píše:protoĹľe golmani kdyĹľ pijĂ tak si vÄ›tšinou sundajĂ rukavici (lapaÄŤku nebo vyrážeÄŤku)arek píše: a preco mu trci holy prst? :o
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dve nuly po sebe, tak to je skutocne vynikajucy pocin aj ked to bolo 2x proti beznadejnym olejarom Niklas Backstrom uz vladne brankarskym statistikam. V priemere obdrzanych golov sa uz dostal pod 2 a najlespi je aj v percentualnej uspesnosti zakrokov a uz ma na dosah Roger Crozier Award. A tim Wild Williams Jennings Trophy, staci dovolit Bluesmanom v poslednom zapase strelit maximalne az 3 goly. A to by mal byt Gabby nominovany na Bill Masterton Memorial Trophy. Frank J. Selke Trophy ci Jack Adams Award by sa tiez mohli ocitnut v rukach nejakeho divocha Alebo nejaka ta trofej z playoff... :modlenie:
Takze divochov cakaju v prvom kole playoff kaceri Zacina sa na rybniku (a to doslova ) v Anaheime Vancouver sa stretne s Dallasom a San Jose s Nashvillom si daju repete A uz coskoro sa mozno dozvie aj Detroit meno svojho supera a na zapade uz budeme poznat vsetky dvojice prveho kola
Standing ovation na konci zapasu so St. Louis Hraci si schuti zahrali a divaci dali na konci jasne najavo, ze sa uz tesia po 4 rokoch na suboje divochov v playoff Williams Jennings Trophy a zrejme i Roger Crozier Award su uz nase a doplnia zatial osamotenu trofej Jack Adams Award z roku 2003 A ako fanusik Minnesota Wild sa uz strasne tesim na Anaheim Ducks v prvom kole playoff a :modlenie: sa, aby este dalsia trofej pribudla
Na maske ma vyzobrazene logo nadacie pre vyskum rakoviny prsnika, pretoze na tuto zakernu chorobu zomrela jeho sestra
http://www.fundthefight.com/index.htm
Chybal posledne 2 zapasy. V stredu v prvom zapase playoff by nemal chybat To zranenie by nemalo byt vazne. Uz sobotu asi mohol hrat, ale v zapase so St. Louis viac menej o nic neslo, tak ho radsej nechali odpocivat. Keby vsak bola Minnesota v situacii ako trebars Calgary, nepochybujem o tom, ze by hral uz sobotu
Michal Handzus vraj zvazuje svoje dalsie posobenie v Chicagu. Vraj by chcel hrat za vitazny tim On je hrac, ktoreho by som si najviac prial, aby prisiel do Minnesoty , ktora by v nasledujucich sezonach vitaznym timom mala byt Ako krasne by zapadol medzi Dema (s ktorym mu to klapalo v St. Louis) a Gabbyho On je hracom ako stvorenym hrat pod Lemaire-om. Bodaj by boli moje tuzby vyslysane :modlenie: ako pri Demitrovi, u ktoreho som dufal, ze ho podpisu uz cez leto 2005, ked bol volnym hracom, no napokon sa tak stalo, sice o rok neskor, ale stalo :juchu:
:modlenie: :modlenie: :modlenie:
:modlenie: :modlenie: :modlenie:
NEVER!!! My potrebujeme dobreho hraca, hraca, ktory vie perfektne nahrat, je silny a neboji sa vystrelit! Zeus splna presne tieto atributy, nejaka Minnesota Wild, ktora nema odohratych tolko zapasov v historii, kolko ma Chicago v playoff len proti trebars Montrealu, nema najmensi narok!
NEVER ako Ĺchorche píše:NEVER!!! My potrebujeme dobreho hraca, hraca, ktory vie perfektne nahrat, je silny a neboji sa vystrelit! Zeus splna presne tieto atributy, nejaka Minnesota Wild, ktora nema odohratych tolko zapasov v historii, kolko ma Chicago v playoff len proti trebars Montrealu, nema najmensi narok!
V nejakom prispevku si tusim spominal extazu, nefrcis na nej nahodou Bludy boli v prvom prispevku, ale teraz si to prekonal Nemam nic proti Zeusovi, ale posledna sezona mu az tak nevysla vo Philadelphii a (sem sa to hodi ) u tych zebrakov z Chicaga je to pre neho akesi zakliate. Uz aby bol v Minnesote, tam sa znova chytichorche píše:Ked hral, har vynikajuco, na neho sa ziaden zebrak z Minnesoty nechyta, nemaju takych hracov a ani najmensi narok na ziskanie najlepsieho Slovaka v sucasnosti - popri Hossovi!
V Chicagu hral vynikajuco a je zaujem predlzit s nim kontrakt, na post 2. centra idealny, ak to nevyda, tak aj na post 1. centra. V Phile ho s prepacanim osierali,a le aj tak mal dobre stats. A Wild su zebraci o ktorych pes nezakopne, Zeus je v Chicagu nadnarodny hrdina, velmi ho chcu!
Hulim travu stim nic nenarobim ale chorche frci na niecom silnejsom chudak chlapec ale k teme .
Wildom sa v playoff prestalo darit ako sa hovori hraju iba tolko kolko im super povoli a Anahaim ma najlepsiu obranu v NHL podla mna takze tento rok z toho nic nebude.Ale bol to uspesny rok si myslim uz len aby Minnesota dodrzala tradiciu a kazdy rok postupila do playoff a niekedy sa SC podari
Wildom sa v playoff prestalo darit ako sa hovori hraju iba tolko kolko im super povoli a Anahaim ma najlepsiu obranu v NHL podla mna takze tento rok z toho nic nebude.Ale bol to uspesny rok si myslim uz len aby Minnesota dodrzala tradiciu a kazdy rok postupila do playoff a niekedy sa SC podari
ako Vancouver bez Luonga a Sedinamato píše:podal mna by bola minesota stratena bez gaborika a demitru
ako Calgary bez Kiprusoffa a Iginlu
ako Colorado bez Sakica a Stastneho
ako Tampa Bay bez Lecavaliera a St. Louisa
ako Pittsburgh bez Crosbyho a Malkina
ako Rangers bez Jagra a Shanahana
ako Anaheim bez Selanneho a Prongera
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ako New Jersey bez Brodeura a Eliasa
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé