Odbornici sa domnievali, ze forma Minnesote ku koncu sezony nevydrzi, bla bla bla a ze nepojdu ani do playoff, bla bla bla... Lenze divosi dokazali vyhrat aj v Calgary a zaznamenali uz sieste vitazstvo po sebe a vacsinou to boli skvele suboje pre oci fanusikov Ja mam taky pocit, ze Wild hraju ku koncu sezony lepsie a lepsie Tak ako malo Calgary stastnu ruku s Kiprusoffom, tak ma teraz Minnesota s dalsim finom Backstromom. A ako zaziaril Miikka, tak teraz ziari Niklas Teraz nasleduje 8 zapasov z poslednych 9 doma a najblizzsie 5-zapasova snura domacich zapasov, Vancouver tras sa :bitka2: a prehraj s Detroitom
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Kazdy si to mysli, aj ja som si to myslel, ked ho cez leto podpisovali, ale Niklas Backstrom nie je ziadny mladik Ma 29 rokov, cize sa da povedat, ze je v idealnom veku. Posledne sezony dominoval finskej SM-liigy a skusenosti ma aj z reprezentacie. Obdivuhodne vsak je ako zvladol prechod na zamorsky styl hokeja, zo sezony na sezonu a s tak obdivuhodnymi statistikami A do buducnosti sa zda byt najlepsou volbou Wild na post prveho brankara
Uvidi sa ako zvladne playoff, v ktorom bude zrejme jednotka, kedze si Manny Fernandez obnovil zranenie kolena, ktore ho zrejme vyradilo do konca sezony. Ak zachyta ako v zakladnej casti, asi zostane on. Bolo by skutocne skvele mat znova skvelu brankarsku dvojicu Fernandez-Backstrom ako Roloson-Fernandez. Lenze pri platovom strope by to bol zrejme privelky luxus. Do platoveho stropu Wild sa este nasledujuce 2 sezony bude ratat Fernandezovych 4,3 mil. $ a s novou podpisanou zmluvou Backstroma, ktory sa stane po sezone neobmedzenym volnym hracom, by naklady na brankarov boli skutocne privelkou zatazou. Takze pre jedneho z nich sa zrejme bude musiet vedenie rozhodnut a niekoho poslat prec. 22-rocny mladik Josh Harding uz ma na to, aby robil dvojku a casom i jednotku timu, ved keby sa v kempe pred sezonou nezranil, uz by dvojku robil a Backstromov talent by sa stratil niekde na farme. Vzdy je nieco zle na nieco dobre. A pre Nika hovori vek, kedze je o 4 roky mladsi ako Manny, nova zmluva urcite nebude dosahovat 4,3 mil. $ a zda sa, ze je prinajmenej rovnako kvalitny ako Manny. Odist Mannyho by som vsak nerad videl, je v Minnesote od zaciatku a teraz, ked sa konecne stal jasnou jednotkou timu, by bol takyto odchod smutny. Ale ako sa hovori, NHL je biznis, takze kludne sa to moze stat. 4,3 mil. $ je dost, ale myslim, ze zaujemcovia by sa nasli, za tie peniaze by dostali aj kvalitu a Wild by sa zisli peniaze na nove zmluvy pre hracov ako Bouchard, Koivu, Walz, Rolston, ci na pripadne nove posily. Je to proste o peniazoch, takze sa uvidi...
Kamo 100% cisty hit. Gaborikov problem ze dal dole hlavu pred mantinelom. Za hento nemali byt 2 minuty. Vyslovene gaborikova chyba, ma vediet ako sa spravat v situacii pri mantineli.WildCelt píše:http://www.youtube.com/watch?v=LDVhEWvn3ok
vraj cisty hit poje*any sku*veny ference
mal stastie, ze Boogaard bol iba na tribune
do seba sa pustili Demitra a Savard, tak to uz bola sila
aky ko*ot toto napisal: The only reason a penalty was called was because Gaborik stayed down. He looked fine about 2 minutes later when he was on the ice again???
Tak to je riadna , som zvedavy co by si hovoril, keby takto narazi Ference Tanguaya, bolo to uplne zbytocne, jasne siel po nomdebil píše:Kamo 100% cisty hit. Gaborikov problem ze dal dole hlavu pred mantinelom. Za hento nemali byt 2 minuty. Vyslovene gaborikova chyba, ma vediet ako sa spravat v situacii pri mantineli.WildCelt píše:http://www.youtube.com/watch?v=LDVhEWvn3ok
vraj cisty hit poje*any sku*veny ference
mal stastie, ze Boogaard bol iba na tribune
do seba sa pustili Demitra a Savard, tak to uz bola sila
aky ko*ot toto napisal: The only reason a penalty was called was because Gaborik stayed down. He looked fine about 2 minutes later when he was on the ice again???
Tak dalsia zabavna tlacovka po zapase Jacques Lemaire nesetril slovami chvali na svojich zverencov, dokonca vychvalil aj hru v prvej tretine napriek tomu, ze ju tim prehral 0:1 Len tazko hladal slova na adresu Demitru A spomenul aj Radivojevica alebo sa skor na jeho ukor riadne pobavil Gaborik, Bouchard, Burns, ... :thumbsup2:
Som ani netusil,ze Lemaire je taky srandista...No Gabby naozaj v tedy Branka vynechal a radsej si pockal na Dema a snim zakombinoval.Asi vedel,ze DEmo mu ten puk vrati ....Inak sa mi zda,ze lemairova anglictina nie je uplne dokonala
Inak velka skoda,pre Dema a Gabbyho,ze ich trener brzdi v utoceni...Musia viac branit a potom maju menej sil na ofenzivu.Inak by sme videli ovela viac krasnych akcii.Tato dvojica ukaze aspon amikom,co je to hokej a ako viac krat spomenul trener slovicko "funny".....ake je to zabavat sa hokejom....
Inak velka skoda,pre Dema a Gabbyho,ze ich trener brzdi v utoceni...Musia viac branit a potom maju menej sil na ofenzivu.Inak by sme videli ovela viac krasnych akcii.Tato dvojica ukaze aspon amikom,co je to hokej a ako viac krat spomenul trener slovicko "funny".....ake je to zabavat sa hokejom....
Jacques Lemaire zvykne casto vtipkovat a ja osobne ho mam aj preto rad A ta anglictina, to bude asi tym, ze je asi frankokanadan. Zaujimave, ze Manny Fernandez je jeho synovec a jeho meno znie zase dost hispansky Je to proste skvely trener, odbornik a urcite aj clovek aspon na mna tak posobi
V priemere inkasovanych golov na zapas je uz :wins: a Mason-ovi sa uz vykonal aj v percentualnej uspesnosti zakrokovWildCelt píše:Niklas Backstrom uz utoci v brankarskych statistikach na 1. miesta...
Tu su nejake pekne videa Wild
Hymna
Toto je super, klasika, skvela hudba a zabery
Uvidime tretie kolo Boogaard - Godard? Zatial je stav 1:1. Eric nie je v predpokladanej zostave ale to nemusi byt smerodajne. ja by som bol radsej keby hral. Planujem totiz ze nasi vybehnu na gaborika a demitru a spol. fyzicky tak ako to maju vo svojej timovej identite (nie poslednu dobu) a Boogaard tam bude kontrovat a nechcem aby sa s nim pustil nejaky Reggie co musi radsej hrat ako bit.
Calgary Sun: With the sensational Slovaks in the lineup together, Minnesota is 30-7-5.
Calgary Sun: With the sensational Slovaks in the lineup together, Minnesota is 30-7-5.
Dve prehry nad Calgary no co uz ide sa na Colorado neznasam Colorado neviem preco mam to f krvi . Backstrom bude mat ciste konto dufam
Niekedy sa mi zda ze nieje dobre stale nasadzovat Demitru s Gabbym ked su na lade tito dvaja Minnesota dostava vela golov v poslednej dobe treba im asi dat aj nejake tie defenzivne ulohy alebo k nim priradit nejakeho defenzivneho utocnika a hnet sa to zlepsi myslim si.
A co sa to deje s Rolstonom sakra v poslednej dobe sa mu nedari ale cakam od neho ze v playoff bude najvecsiou oporou svojho timu ako spravny kapitan
Niekedy sa mi zda ze nieje dobre stale nasadzovat Demitru s Gabbym ked su na lade tito dvaja Minnesota dostava vela golov v poslednej dobe treba im asi dat aj nejake tie defenzivne ulohy alebo k nim priradit nejakeho defenzivneho utocnika a hnet sa to zlepsi myslim si.
A co sa to deje s Rolstonom sakra v poslednej dobe sa mu nedari ale cakam od neho ze v playoff bude najvecsiou oporou svojho timu ako spravny kapitan
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé