Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

V hladaciku Wild je kridelnik ostrovanov a dobry kamarat Marka Parrisha Jason Blake, ktory si zahral aj v tohtosezonnom zapase hviezd. Tak takehoto hraca by som velmi rad privital v mojom oblubenom klube. Wild by sa vraj radi posilnili o dobre strielajuceho kridelnika, co Jason s zatial 27 golmi v tejto sezone splna. Je vsak najproduktivnejsim hracom stale o ucast v playoff bojujucich Islanders so 48 bodmi, ...

:sad2:

... urcite nebude jednoduche ho ziskat a hlavne by sa muselo dost obetovat, asi aj 1. vyber v drafte. Ale ved prvych vyberov maju Wild po farmach a juniorkach dost :D

A navyse je z Minnesoty :wink:
Hvězda týmu New York Islanders, Jason Blake, dostal nový vrtoch. Jak informují noviny New York Newsday, buď dostane od týmu novou smlouvu, nebo chce vyměnit.

"Pokud mě nechtějí podepsat, možná by mě mohli vyměnit a to je pro ně dobré,“ řekl novinám Blake. „Pokud nebudu podepsán do 27., potom zkusím „trh“ a myslím si, že se už nevrátím.“

Blake, 33let, si vydÄ›lá tuto sezĂłnu 1,56 miliĂłnĹŻ dolarĹŻ. V souÄŤasnosti by rád pÄ›tiletĂ˝ kontrakt, ve kterĂ©m by si roÄŤnÄ› vydÄ›lal alespoĹ

Opat fantasticka spolupraca Gabby Demo.....to bola parada co zasa predvadzali...Proste ti dvaja su si sudeni... :cool:

Len skoda ze Minesota nevyhrala aj ked k tomu mala velmi blizko.Demitra s Gaborikom jednoznacne najlepsi v zapase, obaja dali po gole a navzajom si nan prihrali.Radivojevic si svoje statistiky nevylepsil.

Sakra tak dnes som sklamany som myslel ze vyhrame :( .
Akosi nam zaspava 2-hy utok ktory to doteras celkom dobre tahal :?

Zapas s Vancouverom som si mohol vychutnat live :dance: A stalo to zato, aj ked ma po nom cakala dlha sichta v praci :? Zapas to bol od zaciatku az do konca plny stretov (v zavere bol ich pekny sot vo valentinskom srdiecku :hufi: :hufi: :haha2: ), nechybala ani bitka :bitka: alebo skor natahovacka :D , skutocne citit, ze sa blizi playoff :cool: :cool: :cool: Atmosfera bola vynikajuca :thumbsup: rovnako ako hokej, nehovoriac o spolupraci Gabbyho a Dema :thumbsup2: , ten druhy gol to bola lahodka :eat:

Wild dokazali porazit jeden z najlepsich timov ligy a to dokonca na jeho lade, na ktorom sa momentalne v NHL najtazsie vyhrava :!: a prsty v tom mali vsetci slovaci, ktori si dali po gole 8) To potesi a povzbudi do dalsich zapasov :wink: Vdaka skvelemu Niclasovi Backstromovi si fanusikovia nemusia klast otazku, kedy sa uz konecne vrati Manny Fernandez, pretoze je skvely :thumbsup2: V zapase doma s Vancouverom sa skoncila jedna seria, prvykrat dal Gabby gol a muzstvo pritom nezvitazilo :( no stale pokracuje ina seria, pokial ma Brian Rolston viacbodovy zapas, bilancia Minnesoty je 13-0-0 :cool: , tak snad si pripise nejake tie body i dnes na lade St. Louis :roll: a Wild by sa konecne mohli dostat na celo divizie :modlenie:

slovaci vyborne zatienili Forsberga ktory nedal ani bod :roll: veru Gaborik ma vynikajucu formu z poslednych 7 zapasov dal 7 golov a 5 asistencii :cool:

Dnes dalsi dobry vykon Minesoty,hlavne nasho tria.Kazdy dal po gole a Demitra s Gaborikom aj 1 asistenciu.Gaborik sa stal 1.hviezdou zapasu a Demitra 2.Ak budu pokracovat v takych vykonoch tak sa mozu dostat velmi daleko.Ak im do toho nepride nejake zranenie ako na zaciatku sezony,ked Demitra aj Gaborik vynechyli dost zapasov.

V St. Louis to bol teda riadne spackany zapas :? A tie goly :doh: Totalne nevydareny zapas brankara a obrany :( V poslednej tretine sice Wild jasne dominovali, ale to uz bolo neskoro :roll: Gaby a Demo si vsak znova pripisali po gole, Majo necele 2 sekundy pred prvou sirenou :lol: a Palo v poslednej tretine spoza branky :lol:Zachytal si aj Josh Harding, v tretej tretine gol nepustil, v dalsom zapase vsak urcite nastupi Niclas Backstrom :wink:

objekt zaujmu: JOZEF STUMPEL :?: :roll:

cepi píše:objekt zaujmu: JOZEF STUMPEL :?: :roll:
No to je zaujimave :hmm: pocujem to prvykrat :shock: , resp. citam :D Ale dovod je jasny :arrow: :arrow: :arrow: Wild su jednym z najhorsich muzstiev na buly a nebolo by zle mat v time 2 najlepsich Slovakov, co sa tyka citu pre prihravku :slovakia:

Tak proste Wild prerobili, ked vyrazili Dupuisa. Myslim, ze playoff maju po "give upe" od Edmontonu v podobe trade Bergerona uz iste. Mozu zohnat nejake posily na playoff....

Zrejme sa schyluje ku trejdu medzi timami Minnesoty a Montrealu. Asistent GM Canadiens sa zucastnil na zapasoch Wild a sef skautov Wild sa zucastnil posledneho zapasu Canadiens proti Washingtonu. Takze zo strany Wild je zrejme zaujem o nejakeho mladeho hraca Canadiens, mozno brankara, ... :roll:

UPDATE

Takze Montreal ma vraj zaujem o jednotku Wild z draftu 2005, Benoita Pouilota. A mozno aj o brankara. A Minnesota by mohla mat zaujem o nejakeho kvalitneho beka Canadiens, trebars Sheldona Souraya :roll: :sad2: :hmm:

To mi pripada ako nepravdepodobne, kazdopadne zasa som si vsimol poziciu velkeho rivala z Calgary a momentalne maju Wild i napriek nie najlepsej hre Demitru navrch, holt muzstvo nerobi len vyvazeny celok, ale aj disciplina.

chorche píše:...i napriek nie najlepsej hre Demitru...
Prosiiim :?: :?: :?: :!: :!: :!: :bitka2: Demitra hral v poslednych zapasoch zatial najlepsi hokej od svojho posobenia v Minnesote. A to je nazor odbornikov a nie moj. Zacina naplnat ocakavania, s akymi ho trejdovali z LA. A co si myslim ja, ze Demitra vsetkym zavre hubu v playoff :eat:

Hej, pocas celej sezony hral tak na urovni Marcela Hossu, cize na katastrofalnej, ale Marcel sa uz trochu prebral z komy. Demo mozno daco ukaze a mozno nie, ale ako Europanovi mu neverim!

chorche píše:Hej, pocas celej sezony hral tak na urovni Marcela Hossu, cize na katastrofalnej, ale Marcel sa uz trochu prebral z komy. Demo mozno daco ukaze a mozno nie, ale ako Europanovi mu neverim!
No ja mam dost, ze na urovni Marcela Hossu :hufi:

Haj, Marcel hral katastrofalne a od Dema sa cakali statistiky podobne skor Heatleymu, nez nejakemu radovemu hracovi.

Wild maju konecne hviezdu tyzdna a to hned prvu :super: Ocenenie ziskal Niclas Backstrom. A naozaj zasluzene. Chyta ako skutocna jednotka :poklona: Minnesota ma teraz mozno este silnejsiu brankarsku dvojicu v zlozeni Fernandez-Backstrom ako po minule roky Roloson-Fernandez :)

Obrázek : Obrázek

Edmonton Minnesota 0:5 (0:2, 0:1, 0:2)

GĂłly MIN:
0:1 - 11:23 - P. DEMITRA (M. Ĺ KOULA)
0:2 - 16:13 - M. GĂ

Tak to je daco. Super chlapci. Parada. Tomu sa povie SK den v Minesote. :cool:

tak nieco taketo sa podla mna este nestalo, myslite,ze uz dakedy dali slovaci vsetky goly zapas (si pamatam ze ano,ale tusim iba 2-3),ale videli ste dakedy,ze by dali hned 5?? :o :cool: :cool: :cool:

nieco zo oficialnej stranky minnesoty:

"As for the offense, well, that responsibility fell on the capable shoulders of the Wild Slovakians. All three Slovakia-natives – Marian Gaborik, Pavol Demitra and Branko Radivojevic – accounted for the Wild’s five goals. Gaborik and Demitra each scored twice and added an assist. "

snad si to viete prelozit...mne sa paci najma to spojenie wild slovakians :lol: ...viem,ze to tak nemysleli,ale vyznieva to ako divych slovakov....ako kebyze demitra,branko a gabby su nejaki opiciaci zdiveli zo stromu zveseni a do dresu navleceni :lol: ....no dobre,dobre,uz som ticho :lol:

Najviac ma zaujal fakt ze cely tim Minnesoty ma velmi vyrovnany priestor na lade. Vsetci hraci v zapase s olejarmi mali icetime medzi 13 a 20 minut. Az na bitkara Boogaarda samozrejme.

Hentake goly tak to potesi. Neviem preco nemam Wild nejak rad. Pritom tam hraju nasi, Minnesota jeden z najsympatickejsich statov USA pre mna, no neviem. Som velmi zvedavy ako sa bude hlavne dvojici demitra-gaborik darit v playoff. To je trochu iny hokej. Hlavne ma zaujima demitra, ktory doteraz v timoch kde posobil bol v playoff nevyrazny.
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG