Pekne zakamuflovaná kríza jedným víťazstvom proti LA. Last 10 1-8-1. Naberá to podobnú trajektóriu ako v prípade MTL kde sa toho popísalo už mnoho. Tiež sa pripájam k väčšinovej mienke ako to tam rozobrali, ale vidím i velkú paralelu medzi oboma organizáciami. Či už vtom ze obe tímy posudzujem k tomu lepšiemu v lige, herný štýl zo zabezpečenej obrany (bránky) a hrať na výsledok ako 2:0, 3:1 kde prvoradé sú body ako celkový herný prejav. Taktiež v organizácii si hlavne Yeo čoraz viac pýta vyhadzov zato čo "predvádza" v tíme. Najväčší kameň úrazu je prvá formácia ktorú necháva stále pokope ako keby sa nič nedialo I Granlund nepatrí do top formácie a nie to ešte Pominville a čo je najsmutnejšie najviac nato dopláca najlepší hráč z tímu Parise, ktorý je momentálne natom one goal, no assists and is minus-9 in the past eight games. Chudák Parise musí hrať stále pomaly s dvoma kotvami v lajne odkial niet východiska. Ale geniálny Yeo absolutne nič nerobí, žiadne posadenie nikoho na tribúnu. Minulú sezónu si aspoň poriadne nakričal na tím počas tréningu, otrieskal hokejku a teraz celé čo ktomu hovorí je: Yeo again said it’s just imperative the Wild fights through the “negative emotions. We can’t have any room for that right now. We’ve got to stay positive and we have to keep working. That’s the only way out.” Ok Mike žiadny priestor pre negatívne emócie, hlavne treba ostať pozitivne naladený veď sa nič nedeje. Len to, že už i sám prestávam veriť v samotné PO pričom v úvode sezóny to vyzeralo byť nakročené na stabilnú miestenku. Pred rokom to aspoň Fletcher zachránil Dubnykom po šnúre 2-8-4 a prehry ako PIT 7:1 a DAL 7:2. Vtedy neskutočne suckovali Backs a Kuemper a znovu pre porovnanie môžeme vidieť čo sa deje v MTL po zranení Prica.
Čo ma štve je ešte zaradenie slubného Zuckera do tretej formácie, kde je takmer neviditelný, menej TOI zmenila sa jeho rola keď je v bottom 6 a ešte ho nasadzuje na oslabovky
Myslel som si, že je chyba hlavne vo vnútri zostavy, hráči sa trápia, ale čoraz viac si to pýta i ťah od Fletchera čokolvek do útoku
Najčastejšie sa skloňujú mená ako
1. Stamkos
2. Eriksson
3. Boedker
4. Ladd
5. E. Staal
Ale vzhladom k cap hitu a predraženým veteránom je prakticky nemožné neaký good trade s dobrou protihodnotou. Tak ako u Backsa ani Pommera nikto nebude chcieť.
Okrem Coyla, Scandellu, Pariseho, Zuckera a (Koiva u ktorého si osobne prajem ukončenie kariery u Wild i vzhladom ktomu, že ten plat je viac ako by bolo primerané... ale predsa len patrí stále k oblubenym hráčom a už i teraz je franchise v organizácii) by som akceptoval akýkoľvek trejd
Čo ma štve je ešte zaradenie slubného Zuckera do tretej formácie, kde je takmer neviditelný, menej TOI zmenila sa jeho rola keď je v bottom 6 a ešte ho nasadzuje na oslabovky
Myslel som si, že je chyba hlavne vo vnútri zostavy, hráči sa trápia, ale čoraz viac si to pýta i ťah od Fletchera čokolvek do útoku
Najčastejšie sa skloňujú mená ako
1. Stamkos
2. Eriksson
3. Boedker
4. Ladd
5. E. Staal
Ale vzhladom k cap hitu a predraženým veteránom je prakticky nemožné neaký good trade s dobrou protihodnotou. Tak ako u Backsa ani Pommera nikto nebude chcieť.
Okrem Coyla, Scandellu, Pariseho, Zuckera a (Koiva u ktorého si osobne prajem ukončenie kariery u Wild i vzhladom ktomu, že ten plat je viac ako by bolo primerané... ale predsa len patrí stále k oblubenym hráčom a už i teraz je franchise v organizácii) by som akceptoval akýkoľvek trejd