To, ze Dupuis odide bolo jasne, uz niekolko dni. Vedel to aj on sam a obdivujem ho, ze aj napriek tomu hral v poslednych zapasoch velmi dobre, resp. stvrta lajna Wild v zlozeni Veilleux-Smith-Dupuis, ktora si zasluzila pochvalu aj od trenera, v zapase vo Phoenixe to bol vraj ich naj utok

Ved svoj posledny gol dal v predposlednom zapase v Dallase a tych 10 golov si myslim, ze je na hraca z checking line dost slusne. A Pascal je rychly a vynikajuci hrac na oslabovky, sam som zvedavy, ci nebude timu chybat, ale dovod jeho vymeny bol koli jeho hre v hre 5 na 5. Samotny GM Wild sa nechal pocut, ze nechysta ziadne velke trejdy pred prestupovou uzavierkou, ale bude sa sustredit na "chemiu" timu a tento trejd je toho prikladom.
debil píše:"Toto je to co sme chceli uz dlhsiu dobu. Odhodlanost, pevna vola nie je zrovna prvok ktory je moc dostupny na trhu momentalne, citime ze sme ziskali hraca ktory prinesie viac fyzickej hry , zatialco Rangers ziskali posilu do oslabeni. Tvrdost je urcite velmi potrebna vlastnost do playoff.
A smutny som z toho trejdu hlavne preto, ze Pascal Dupuis bol v time, uz ako jeden z mala, od zaciatku. Presadil sa ako nedraftovany hrac, nastrielal 20 golov za sezonu a zdalo sa, ze by skvele mohol sekundovat Gaborikovi. Lenze potom ako strajkoval sa trapil a napokon sa z neho stal skvely hrac na oslabovky. Tak snad sa v Rangers presadi
A samozrejme som zvedavy, ci Adam Hall naplni ocakavania a prinesie do timu, to co od neho ocakavaju
Este pre debila, mal som to z
http://www.thefourthperiod.com/, ta stranka je fakt