Moj milacik Wes Walz rozhodol ako inak v predlzeni o vyhre Wild proti Blue Jackets 4:3 O gole rozhodoval videorozhodca niekolko minut, ktore sprijemnovala znama melodia jeopardy a aj ked sa zdalo, ze gol uznany nebude, napokon sa tak stalo Podiel na nom mal aj Palo Demitra, ktory aj vyrovnaval na 2:2 pri presilovke o 2 hracov V predchadzajucich zapasoch vyuzila Minnesota len jednu presilovku z vyse 30-tich, no dnes jej vychadzali a goly v riadnej hracej dobe davala len z nich
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dalsie vitazstvo Wild a to podla tabulky nad najlepsim timom NHL Anaheimom Uz uz to vyzeralo na dalsie predlzenie, ale napokon rozhodol v zavere v skvelej atmosfere backhandom s trochou stastia Mark Parrish Divochom znova vychadzali presilovky (na domacom lade ich velka zbran), ked v nich v druhej tretine strelili 3 goly, ktorymi otocili nepriaznivy stav 0:1. Minnesota este odohra 3 zapasy z 5-zapasovej snury na domacom lade a dufam, ze napodobnia 6-zapasovu vitaznu snuru na domacom lade zo zaciatku sezony
Pevne verim, ze Gabby sa vrati este tento tyzden, bud proti Tampe vo stvrtok alebo proti Coloradu v sobotu :modlenie: Trener Lemaire vsak, ak bude moct Gaborika zrejme nezaradi ku Demitrovi :o Kedze nechce rozbit dobre fungujuci utok Demitra, Koivu, Parrish, kde ozil hlavne Mark Parrish a utok v zlozeni Gaborik, Demitra, Parrish neprichadza do uvahy koli defenzivnej hre takto zlozenej lajny, Gabby zrejme zacne v utoku popri Walzovi s Radivijevicom Ale neskor by mal znova vytvorit smrtelne duo s Demitrom
Divosi podali proti Atlante naozaj vynikajuci vykon, ako v obrane, tak aj v utoku. Skoda, ze Manny Fernandez neudrzal ciste konto, prsty v tom mal nas Marian Hossa, ktoreho vsak vobec nebolo v zapase citit, rovnako ako Kovalchuk ani raz nevystrelil na branku, vlastne cela Atlanta hrala velmi slabo. Ale zase bolo to sposobene aj skvelou hrou Minnesoty, hlavne v druhej tretine to velakrat horelo pred branou Atlanty, ale paradoxne prave v tejto tretine vysli hraci Wild strelecky naprazdno. V skvelej forme je skutocne Mark Parrish, ktory dal 2 goly (na ten druhy mu skvele nahral nas Palo Demitra), ale aj on bol napokon v tieni 4-bodoveho Pierra-Marca Boucharda. Wild zacinaju pripominat muzstvo zo zaciatku sezony a mozno uz v dalsom zapase budu moct ratat v zostave aj s Marianom Gaborikom, takze Tampa Bay aj Colorado sa maju na co tesit. Minnesotu vsak preveria poriadne az zapasy na buduci tyzden v Calgary, Vancouveri a Edmontone. Snad v plnej sile tam uhraju viac ako naposledy, ked tam poprehravali zapasy
vyzera to tak, ze Marian Gaborik proti Tampe (to na beton) ani Coloradu nenastupi
je zbytocne sa ponahlat, nech sa da fakt 101% fit a potom to môze opät naplno rozbehnut
cital som vyjadrenie trenera, ze po navrate Mariana do zostavy, to bude mat s jej skladanim zlozite; bud supne Mariana k Palovi, al. skĂ´r ponecha dobre namazany utok v zlozeni Demitra - Parrish - Koivu a Mariana zaradi do utoku k Walzovi a Radivojevicovi
urcite to budu prijemnejsie starosti ako s Gabbym nalozit
je zbytocne sa ponahlat, nech sa da fakt 101% fit a potom to môze opät naplno rozbehnut
cital som vyjadrenie trenera, ze po navrate Mariana do zostavy, to bude mat s jej skladanim zlozite; bud supne Mariana k Palovi, al. skĂ´r ponecha dobre namazany utok v zlozeni Demitra - Parrish - Koivu a Mariana zaradi do utoku k Walzovi a Radivojevicovi
urcite to budu prijemnejsie starosti ako s Gabbym nalozit
HokejovĂ˝ ĂştoÄŤnĂk Marián GáborĂk absolvoval stredajšà trĂ©ning Minnesoty. TrenÄŤiansky odchovanec sa na trĂ©ningovej jednotke zaradil do Ăştoku s Wesom Walzom a Stephanom Veilleuoxom. PrvĂ˝ zápas od oktĂłbrovĂ©ho zranenia slabĂn by mohol GáborĂk odohraĹĄ v sobotu proti Coloradu. "PoÄŤkajme a uvidĂme," uviedol generálny manažér Wild Doug Risebrough. SlovenskĂ˝ krĂdelnĂk vynechal doteraz 33 stretnutĂ. V súčasnosti je v Minneapolise aj jeho otec Pavol, ktorĂ˝ má odlet naplánovanĂ˝ na nedeÄľu. GáborĂk dĂşfa, Ĺľe ho ešte uvidĂ hraĹĄ. Pavol GáborĂk sledoval stredajšà trĂ©ning z tribĂşny. "DĂşfam, Ĺľe ma ešte uvidĂ v akcii. Nie je to iba v mojich rukách," hovorĂ Marián GáborĂk
Napriklad take poznamky prispievaju ku vnasaniu PRAVDY na forum a nejaky admin musi byt bud knaz, alebo aspon mnich, ked mu taketo SLUSNE poznamky vadia! Hej, to som nepovedal, co presne si o tom ovplyvneni zapasu myslim, ale kazdy, kto pozna viac, nez 3 sproste vyrazy, si domysli. A co sa tyka Minnesoty: Nezachytil som absolutne ziadne sumy o moznych vymenach!
Skade mas tuto novinu. Pytam sa preto ze chcem vediet ake medium ma skorej informaciu ako TSN.WildCelt píše:Tak a je to tu Pascal Dupuis opusta Minnesotu Bol vymeneny za Adama Halla z Rangers
K TREJDU:
Dupuis je produktivnejsi ako Hall ale co prinesie trejd obidvom timom zhrnul dobre GM Minnesoty Tom Lynn: "Toto je to co sme chceli uz dlhsiu dobu. Odhodlanost, pevna vola nie je zrovna prvok ktory je moc dostupny na trhu momentalne, citime ze sme ziskali hraca ktory prinesie viac fyzickej hry , zatialco Rangers ziskali posilu do oslabeni. Tvrdost je urcite velmi potrebna vlastnost do playoff.
To, ze Dupuis odide bolo jasne, uz niekolko dni. Vedel to aj on sam a obdivujem ho, ze aj napriek tomu hral v poslednych zapasoch velmi dobre, resp. stvrta lajna Wild v zlozeni Veilleux-Smith-Dupuis, ktora si zasluzila pochvalu aj od trenera, v zapase vo Phoenixe to bol vraj ich naj utok Ved svoj posledny gol dal v predposlednom zapase v Dallase a tych 10 golov si myslim, ze je na hraca z checking line dost slusne. A Pascal je rychly a vynikajuci hrac na oslabovky, sam som zvedavy, ci nebude timu chybat, ale dovod jeho vymeny bol koli jeho hre v hre 5 na 5. Samotny GM Wild sa nechal pocut, ze nechysta ziadne velke trejdy pred prestupovou uzavierkou, ale bude sa sustredit na "chemiu" timu a tento trejd je toho prikladom.
A samozrejme som zvedavy, ci Adam Hall naplni ocakavania a prinesie do timu, to co od neho ocakavaju
Este pre debila, mal som to z http://www.thefourthperiod.com/, ta stranka je fakt
A smutny som z toho trejdu hlavne preto, ze Pascal Dupuis bol v time, uz ako jeden z mala, od zaciatku. Presadil sa ako nedraftovany hrac, nastrielal 20 golov za sezonu a zdalo sa, ze by skvele mohol sekundovat Gaborikovi. Lenze potom ako strajkoval sa trapil a napokon sa z neho stal skvely hrac na oslabovky. Tak snad sa v Rangers presadidebil píše:"Toto je to co sme chceli uz dlhsiu dobu. Odhodlanost, pevna vola nie je zrovna prvok ktory je moc dostupny na trhu momentalne, citime ze sme ziskali hraca ktory prinesie viac fyzickej hry , zatialco Rangers ziskali posilu do oslabeni. Tvrdost je urcite velmi potrebna vlastnost do playoff.
A samozrejme som zvedavy, ci Adam Hall naplni ocakavania a prinesie do timu, to co od neho ocakavaju
Este pre debila, mal som to z http://www.thefourthperiod.com/, ta stranka je fakt
Dupuis byl na nabĂdkovĂ© listinÄ› DivochĹŻ uĹľ delšà dobu. Ortel nad sebou vynesl uĹľ pĹ™i jednom z prosincovĂ˝ch trĂ©ninkĹŻ. Tehdy na vĂ˝zvu trenĂ©ra Jacquese Lemairea “kdo si myslĂ, Ĺľe netrĂ©nujeme, mĹŻĹľe odejĂt” zareagoval opuštÄ›nĂm ledovĂ© plochy.chorche píše:Ramgers sa na Wild povozili, co robil Risenbrough, ze sa dopustil takej mizernej vymeny? Namastil si vrecka?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé