Ted si u me klesnul na uroven fanouska Nanucks.mitch píše:Chudak harding ked ho vezmu mastne hlavy z edmontonu.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Suter: "guys were joking that the Packer game was on in the penalty box. It wasn't. Rough night. I dont think I've had 4 penalties this yr."
aha
dnes zacina trip c.2 na vychode, horsie ako ten prvy snad dopadnut nemoze, takze po jeho skonceni a stvrtine sezony hadam budeme moct hodnotit pozitivne
dnes zmenene utoky, hlavne Coyle na centri medzi Zuckerom a Vanekom, v obrane stale bez Brodina, Dumba v zostave
dolezite ale je ze je v zostave Spurgeon, ten chlapec ma obrovsky vplyv na hru Wild (rovnako ako Parise v utoku), v poslednom zapase mal dokonca vacsi icetime ako Suter (vid vyssie), skvela podpora utoku, kopec zblokovanych striel, podobne ako s Yeom, aj on si ma coraz viac ziskava
po zhliadnuti BW dalsi
este trosku zabrat ohladom tej fyzickej stranky (aj teraz toto posledne zranenie, neustal suboj a zranil si rameno) a bude to super, Suter, Spurgeon, Scandella, Brodin, tu sa risuje vyborna TOP4 a este ked sa Dumba prestane hrat na Gena Smitha NHL
inac je asi pekne hnusne, zelat si nejake mensie zranenie brankara
aha

dnes zacina trip c.2 na vychode, horsie ako ten prvy snad dopadnut nemoze, takze po jeho skonceni a stvrtine sezony hadam budeme moct hodnotit pozitivne
dnes zmenene utoky, hlavne Coyle na centri medzi Zuckerom a Vanekom, v obrane stale bez Brodina, Dumba v zostave

inac je asi pekne hnusne, zelat si nejake mensie zranenie brankara

Napriek tomu ze chybal vôbec po 1x Suter odkedy ho podpisali to bol celkom dobry zapas a Wild sa skvelo vysporiadali i bez opory tímu. Brodin ho skvelo zastupil ci uz na presilovkach alebo v celkovom hernom prejave. Naopak Spurgeon a Folin docela kiksovali v obrannej zone. Prve dve tretiny to bol opravdu skvely vykon ocom svedcia i strely v pomere 30:10 ale tretia tretina jednoznacne patrila Habs ked uz z uvodu si vytvorili obrovsky tlak. Zasa vtejto tretine treba i zkritizovat hlavne 5-minutovu presilovku Wild ked uz pocas zapasu nepremenili tusim 4x presilovku a jedna bola dokonca minutova v pomere 5na3 ale opat bezzuba hra. Sice tlak vedia mal ale neake vylozene sance si vypracovat to by sa dalo hovorit i o celej prebiehajucej sezone. Ani sa necudujem tomu bučaniu a piskaniu pocas tej 5min presilovky ked uz len samotne usadenie vtak dlhom case bol velky problem a ked sa prejavili aj fans tak to bolo este horsie plno nepresnosti, ofsajdy....
Ale prvorade su 2 body v takto tazko nabitom obdobi ked Wild budu hrat proti top tímom svojich divizii ako Ducks a Islanders ale prvy krok ztochto trojzapasu bol uspesni. K tym samotnym golom sa netreba ani moc vyjadrovat
tazko povedat ktory gol bol viacej lucky. Ale to ako skoroval Pominville sa priznam ze takyto gol som este nevidel

Ale prvorade su 2 body v takto tazko nabitom obdobi ked Wild budu hrat proti top tímom svojich divizii ako Ducks a Islanders ale prvy krok ztochto trojzapasu bol uspesni. K tym samotnym golom sa netreba ani moc vyjadrovat

http://novy.nhl.cz/thomas-vanek-dluzi-m ... du/5003805" onclick="window.open(this.href);return false;

Nie nie, ja zranenie neprajem ani najväčšiemu nepriateľovi, ale Perry si za svoje prasačiny zaslúži trošku trpieť a ochutnať vlastnú medicínu. Keby niečo, volá sa to karma. Ale zranenie mu v žiadnom prípade neprajem.Selly8 píše:
Hned se pozna na cloveku charakter, prat nekomu zraneni to chce ... dal no koment
ne ne myslel jsem Pashu, uz po zapase v topicu Ducks jsem psal ze to byl pekny hit jen mel Perry bohuzel smuluOhlund píše:To hádam nemyslíš namňa.
Perryho som nikde nespomenul, len sa mi páčia tie Ballardove hity, to je všetko a ked to je čisté tak niet o čom...
Pasha: tak potom OK, jsem te spatne pochopil, ale prislo mi to tak.
ach jaj
Goalie Josh Harding left Saturday’s game after two periods due to dehydration.
It was so serious, he was taken to the hospital and remained hospitalized until he was released late Sunday. Multiple sources say this is related to his multiple sclerosis. Harding is listed day-to-day with dehydration, but this will likely be one of those indefinite day-to-day’s. It’s very unlikely he will play another game for Iowa until this is figured out.
So, wish Harding well.
bojuj dalej Josh

Goalie Josh Harding left Saturday’s game after two periods due to dehydration.
It was so serious, he was taken to the hospital and remained hospitalized until he was released late Sunday. Multiple sources say this is related to his multiple sclerosis. Harding is listed day-to-day with dehydration, but this will likely be one of those indefinite day-to-day’s. It’s very unlikely he will play another game for Iowa until this is figured out.
So, wish Harding well.

bojuj dalej Josh

tak Wild to rozbalili skor ako som cakal, 4:0 v tretej tretine a obrat z 1:4 na 5:4
2x po sebe vysledok 5:4, to je tak mozno pre neutralneho divaka tieto posledne 2 zapasy, takto senzacne otocit a vyhrat je sice pekne a je to paradny zazitok, podari sa to raz za cas, ale je jasne, ze takato cesta k vitazstvam nie je spravna, prve dve tretiny to naozaj nebolo dobre, v tretej to tam aspon zacalo padat, ale aj ten obrat bol skor o tom ako to Isles posrali
nebol to ziadny drtivy tlak

2x po sebe vysledok 5:4, to je tak mozno pre neutralneho divaka tieto posledne 2 zapasy, takto senzacne otocit a vyhrat je sice pekne a je to paradny zazitok, podari sa to raz za cas, ale je jasne, ze takato cesta k vitazstvam nie je spravna, prve dve tretiny to naozaj nebolo dobre, v tretej to tam aspon zacalo padat, ale aj ten obrat bol skor o tom ako to Isles posrali

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé