Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zacinam mat taky pocit, ze buyout po sezone bude Gilbert a nie Heatley
fin Antti Raanta mozno do Minnesoty :?: :?: :?: kto by to bol povedal :sarcasm:

uvidime ci a ak ano, ci to bude pripad Backstroma alebo Endrasa

Backstrom, Harding, Raanta, UFA :hmm:

Kuemper, Gustafsson :arrow: Iowa
wildo, objavili sa nejake info (ale asi na to radsej nespoliehat), ze Raanta si nevybral Minnesotu. Takze bud Oilers alebo Jets :nervozny:
Josh Harding wins Masterton Trophy

Harding is the first Wild player to ever win an end-of-the-year award via vote
Ryan Suter runner-up for the Norris Trophy; Jonas Brodin fourth for Calder

potesilo, Suter, ale hlavne Brodin :thumbsup:
Ryan Suter ‏@rsuter20 20. Čer.
Fired up about my new website. Finally connected in the digital world with my fans. http://rsuter20.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Thanks @sportsdigita

Passion: Green Bay Packers :super:
skoda, ze to nevyslo s tym Benierom, u Wild by si pravdepodobne zachytal hodne :D ale ak to malo byt za Zuckera :panika: dobre, ze sa tak nestalo

vyzera to tak, ze resign Backstroma je nevyhnutny, Harding by mohol byt kludne jednotkou, ale tie zranenia...
simulant a zbabelec je prec, rebuild je dokonany, nech zije Fletcher :bac:
Clutterbuck preč, Ballard a Cooke in :hmm: ten tím začína byť čoraz viac sympatický a navyše už nie sú ani v našej "divízii" , tak kludne im doprajem nech dôjdu daleko.
toho Cookea mi este teraz hlava neberie, ze mu ponukol Fletcher zmluvu ok, ale, ze ju on prijal :sok:

skoda, ze Cullen odchadza, myslel som, ze to uz v Minnesote ukonci, velmi sympaticky hrac

vyzera to tak, ze po odchode veteranov dostanu prospekty hodne priestoru a ako im to pojde, na tom bude zavisiet uspech ci neuspech buducej sezony :nervozny:

dufam, ze sa casom presadia a doplni ich Vanek :slintac: a Wild budu konecne cup contender :pray:
Obrázek
Zucker to nedal, ide na farmu, sklamany to komentovat odmietol

Granlund, Niederreiter, Fontaine a Dumba zostavaju, zatial
pekne, Pominville na 6 sezon hracom Wild, teraz to oslavit tym, ze niekto da Brownovi riadne na budku, Cooke :sarcasm:

Vanek :slintac:

bazinga

a este k Zuckerovi

Jason Zucker ‏@Jason_Zucker16 29. Zář.
Nobody to blame but myself.. Have to be better and will be better! See you soon Minnesota! #JustWait #MNWild

:thumbsup:
kedze su wild uz v inej konferencii mozem kludne vagonit.
chcel si asi povedat v inej divizii :-D
Wild score 2nd goal with their 2nd PP unit, likely the youngest unit in NHL: Nino (21) Granlund (21) Brodin (20) Coyle (21) and Spurgeon(23)

:good:
ale stejne rupli :good:
to pretoze sa zranil Coyle a od druhej tretiny nehral :bee:
dnes sa ide na pytacky:-*
minulu sezonu sme zasli nad defenzivou Brodina, tuto sezonu sa rozhodol, ze budeme zasnut nad jeho ofenzivou :sok:

najlepsi pick v historii Wild

chlapec si pyta olympijsku miestenku

len tak dalej :cinka:
vcera som mal prvykrat v sezone chut vypnut zapas, nedalo sa na to pozerat, ta nemohucnost v koncovke, to je este horsie ako hrat uplne ho*no

ano, vsetko bolo dobre, az na ten doraz v koncovke :hroza:

Toronto nic nehralo, cely zapas to vitazstvo nukalo, dokonca aj pritvrdili a darovali 2 samostatne uniky hracom Wild a oni nie a nie dat gol :x

Heatley veru aj da tych 40, ale tyciek :samovrazda:

Who would be the ideal line mates for Granlund?
Coyle, Pommer. Bench Heater :-D

ale aj tak, je to na dobrej ceste, chvala ide z mnohych stran, len sa treba naucit vyhravat a hlavne taketo zapasy, ako vravi Parise, ktory bude mat v twin cities dvojicky, v NJ by mal len jedno, dobre si vybral :-P
ceknite

http://www.wild.6f.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Heatley scooooooooooooooores :yahoo:

a aky krasny :slintac:
Heatley dal 2 zapasy po sebe gol a vcera mal viacbodovy zapas :!: teraz by ho chcelo trejdnut, myslim ze vyssiu cenu uz v sezone nebude mat
Obrázek

aww :)

Toto mi inak pripomína - zriedkavo ale pozerám stále Becoming Wild. Časť s Coyleom :good: super chalan. Z toho WJC ročníka som mal rád hlavne jeho, Etema a Morina. Som rád, že sa presadil.
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS