Proto taky píšu, že by se za těch 13 let zvednul jen jednou tolik. A to o těch 30 mil. se rozhodně zvedne, to mi nikdo nevymluví. Stačí se prostě podívat jak rostly platy dosud a jak rostou nyní se stropem třeba v NBA, MLB nebo NFL. A to tyhle ligy nemaj žádnou konkurenční ligu ve světě. Pokud bude NHL vydělávat a půjde cestou, kterou nastavili, tak nějakých 30 mil není žádný problém.mitch píše:Ano vo fore mozes lahko napisat ze strop bude vysoky a ze to bude o 10 rokov maly plat. Velmi rad by som mal vasu istotu. NHL nato aby dosiahla taky narast platoveho stropu bude musiet zaznamenat rast vynosov v podobnej miere . Platovy strop nerastie sam od seba ze sa niekto rozhodol. Tlak platov KHL moze pomoct k vyssim platom NHL ale neverim ze KHL bude dlhodobo fungovat ako nevynosny biznis. A o takom raste vynosov NHL by som nebol vobec presvedceny.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Parise: "I hope the fans can forgive me for not playing for the #Gophers a few years ago."Getzo5 píše:chudáci, to zas bude ďalšie sklamanie. Zach chce byť doma! Jasné, preto pri prvej príležitosti nastavil riť obom minnesotským univerzitným programom a zamieril do Sev. Dakoty.
By KFAN1003
21+ minutes ago

Tu vidim velky rozdiel v destinacii- Miami, nocny zivot a South Beach je zrejme lakavejsia predstava ako Minneapolis, kde je sice vraj krasna priroda, ale to asi mladych ludi prilis zaujimat nebude. Osobne Miami neznasam a Minnesote nejaky uspech doprajem, ti skveli fans, co su tam, si to zasluzia. Aj ked Parise u mna trochu klesol..

Tak sezona sa pomalicky rozbehne aj pre moj druhy najoblubenejsi klub. Wild ma velmi vela talentovanych hracov, v campe sa vyborne ukazal Dumba.
Todays game againt @Avalanche
Parise - Koivu - Heatley
Cullen - Granlund - Setoguchi
Bouchard - Brodziak - Clatterbuck
Mitchell - Konopka - Powe
Suter - Spurgeon
Gilbert - Stoner
Falk - Prosser
Backs
Todays game againt @Avalanche
Parise - Koivu - Heatley
Cullen - Granlund - Setoguchi
Bouchard - Brodziak - Clatterbuck
Mitchell - Konopka - Powe
Suter - Spurgeon
Gilbert - Stoner
Falk - Prosser
Backs
Uvod sezony napokon predsa len splnil moje ocakavania po skvelom zapase.Najskôr musim pochvalit pekne gesto od organizacie Wild ked na kazde sedadlo darovali tricko ako "odskodne" za doterajsie dianie medzi NHL a NHLPA.Ale viem ze takychto akcii bolo viacej od rôznych klubov tak som rad ze Minny medzi nimi nechybala.Navstevnost bola tiez uzasna niesom si isty ale tusim ze som zapocul ze 6.najvacsia v Xcel takze pekny start do sezony.
K zapasu nevedel som sa dockat novych a ktomu este hviezdnych posíl ktore nastastie splnili ocakavia.I ked v prvej tretine mali jasne navrch Avs co sa prejavilo i golom ale taktiez tomu napomohli i 2presilovky hosti a pri jednej znich nastastie zaznela tycka.
Zlomova tretina prisla v druhej casti zapasu a skvele zahratymi presilovkami ked takmer po identickych akciach bodovala cela elitna formacia.Taktiez som rad ze v prvom zapase to tam padlo i Granlundovi po skvelom teči.V zavere zapasu vela nechybalo k vyrovnaniu ked najskôr McLeod strelil kontaktný gol a potom nastastie 3min dokonca Downie trafil len tycku.No a v samotnom zavere musim vyzdvihnut Clutterovu akciu po peknom prieniku cez protihraca a z dorazky PMB stanovil konecny vysledok.
Som rad ze opat los zapasov padol celkom fajn ako i povacsinu predchadzajucich sezon ked Wild zvycajne otvaraju sezonu v domacom prostredi a to i viacerymi zapasmi v rade a ani vtejto skratenej sezone to nebude inak ked následne privitaju este Stars a Preds.
K zapasu nevedel som sa dockat novych a ktomu este hviezdnych posíl ktore nastastie splnili ocakavia.I ked v prvej tretine mali jasne navrch Avs co sa prejavilo i golom ale taktiez tomu napomohli i 2presilovky hosti a pri jednej znich nastastie zaznela tycka.
Zlomova tretina prisla v druhej casti zapasu a skvele zahratymi presilovkami ked takmer po identickych akciach bodovala cela elitna formacia.Taktiez som rad ze v prvom zapase to tam padlo i Granlundovi po skvelom teči.V zavere zapasu vela nechybalo k vyrovnaniu ked najskôr McLeod strelil kontaktný gol a potom nastastie 3min dokonca Downie trafil len tycku.No a v samotnom zavere musim vyzdvihnut Clutterovu akciu po peknom prieniku cez protihraca a z dorazky PMB stanovil konecny vysledok.
Som rad ze opat los zapasov padol celkom fajn ako i povacsinu predchadzajucich sezon ked Wild zvycajne otvaraju sezonu v domacom prostredi a to i viacerymi zapasmi v rade a ani vtejto skratenej sezone to nebude inak ked následne privitaju este Stars a Preds.

Vraj je zraneny ale este ostal v Twin cities.Brodin je natom podobne ako Scandella tiez ostava k dizpozicii ale unho sa to momentalne predsa len ocakava viacej ze by mohol dostat sancu ked ho netrapy zranenie.Na druhej strane i Dumba caka na sancu ako 7.obranca takze sám som zvedavy ako sa to cele vyvinie.Ak by i dostali sancu tak by sa to malo jednat na úkor Prosser,Falk-Dumba,Brodin,Scandella.Rozhodne maju Wild nacom stavat do buducna uz mladucky Spurgeon dostava sancu po boku Sutera a tiez i na presilovkach.A na farme je este nadejny i Tyler Cuma takze o obranu vyzera byt postarane na par rokov dopreduMikey09 píše:Co je s Marcom Scandellom? Vedenie ho nechava na farme?

Konecne sa Wild podarilo naplno bodovat po prvy krat v sezone i na klzisku súpera.Ocakaval som presne priebeh zapasu kde sa bude hrat skôr zo zabezpecenej obrany a cakat na chyby.Od zaciatku februara je to velke trapenie v koncovke kedze z 5zapasov v riadnom hracom case dokazali Wild vzdy strelit len po jednom gole ale aspon posledne dve zapasy pomohla obrana i brankar k bodom.
Trener Yeo sam dobre vie o problemoch v koncovke.Ked uz dlksi cas doslova mieša formacie ci uz na postoch LW C RW ale i v samotnych hracoch a to i v priebehoch zapasov.Hlavne s prvym utokom experimentuje ked k stálici Koivu-Parise najskôr skusil doplnit Setoguchiho ale potom trochu prekvapivo tam nasadzuje len nedavno povolaneho Coyleho z farmy ktory je sice bodovo naprazdno ale dodal prvemu utoku sviznost a energiu kedze Dany je skôr power forward s dobrym zakoncenim.Ale i druha formacia uz vyzera nebezpecnejsie a rozlozil offenzivnu silu do viacerych formacii.Ked kreativni Granlund ma po kridlach kvalitnych zakoncovatelov Heatleyho a Setoguchiho.
Som rad ze konecne to tam padlo i Brodziakovy ktory mal minulu sezonu az nad ocakavania vydarenu sezonu ked pekne s prehladom zakoncil do poloprazdnej branky.
No bolo to dôlezite vitazstvo ktore stale drzi Wild v tesnejsom zavese za ostatnymi timami.
Dnes to bude zrejme otrochu narocnejsi zapas na lade Canucks,ktorí sa sice trapili na zaciatku sezony ale momentalne tahaju uz 5-zapasovu vitaznu snuru.Predsa nemozu od roku 2008 sezonu co sezonu vyhravat stale Northwest divison
.Takze dobre by padlo keby im práve Wild pretrhnu vitaznu snuru trocha ich uzemnia dorovnali by sa bodovo na Canucks a hlavne zobrali by si naspet "pozicane body" ked Nucks nedavno s prehladom brali vsetky body z Xcel Energy Center
Trener Yeo sam dobre vie o problemoch v koncovke.Ked uz dlksi cas doslova mieša formacie ci uz na postoch LW C RW ale i v samotnych hracoch a to i v priebehoch zapasov.Hlavne s prvym utokom experimentuje ked k stálici Koivu-Parise najskôr skusil doplnit Setoguchiho ale potom trochu prekvapivo tam nasadzuje len nedavno povolaneho Coyleho z farmy ktory je sice bodovo naprazdno ale dodal prvemu utoku sviznost a energiu kedze Dany je skôr power forward s dobrym zakoncenim.Ale i druha formacia uz vyzera nebezpecnejsie a rozlozil offenzivnu silu do viacerych formacii.Ked kreativni Granlund ma po kridlach kvalitnych zakoncovatelov Heatleyho a Setoguchiho.
Som rad ze konecne to tam padlo i Brodziakovy ktory mal minulu sezonu az nad ocakavania vydarenu sezonu ked pekne s prehladom zakoncil do poloprazdnej branky.
No bolo to dôlezite vitazstvo ktore stale drzi Wild v tesnejsom zavese za ostatnymi timami.
Dnes to bude zrejme otrochu narocnejsi zapas na lade Canucks,ktorí sa sice trapili na zaciatku sezony ale momentalne tahaju uz 5-zapasovu vitaznu snuru.Predsa nemozu od roku 2008 sezonu co sezonu vyhravat stale Northwest divison

uz by mohli konecne zacat poriadne hrat alebo vyhodit trenera, ved ten tim s prehladom nevyhral este ani jeden zapas v tejto sezone
pri sledovani toho hokeja citim ako mi odumieraju mozgove bunky, este stastie, ze je skratena sezona, lebo tych 82 zapasov by som asi naozaj neprezil

pri sledovani toho hokeja citim ako mi odumieraju mozgove bunky, este stastie, ze je skratena sezona, lebo tych 82 zapasov by som asi naozaj neprezil
Kvalitný zápas zo strany Wild.Konečne az v 26 zapase sezony sa Wild podarilo skorovat 5 golov v jednom zapase sice to bolo do prazdnej ale i to sa ráta.Doteraz to bolo so streleckou efektivitou biedne kedze Wild patrili k najmenej skorujucim timom v celej lige.Podla mna sa podarilo najst uz i v druhom utoku "nerozdelitelne duo" ako Parise-Koivu tak i Cullen-Setoguchi zacinaju casto bodovat v poslednych zapasoch.
Proti Avs to bol viacmenej vyrovnaný zápas ale v druhej tretine mali vyraznejsiu prevahu domaci.Za zlomovy az klucovy moment zapasu by sa dalo urcit Zanonov faul na Ruppa ktory s hitom na hrane pravidiel zlozil spominaneho Ruppa ktory si to nenechal lubit a strkanicami to vratil adresatovi a v hre 4na4 padli az 3 goly kde prevzali Wild miernu kontrolu nad zapasom.Musim pochvalit hlavne nadhernu spolupracu Koivu-Parise-Suter doslova vysachovali obranu Avs a Mikko zakoncoval pohodlne do prazdnej branky.Toto najproduktivnejsie trio Wild naplna ocakavania a nakoniec i do prazdej branky uzavreli skore zapasu
No teraz si Wild opet zmeraju sily s Avs ale teraz sa bude hrat poprvé v Pepsi Center kde to bude urcite narocne kedze Avs potrebuju uz bodovat aby sa ako tak drzali s postupovymi ambiciami do PO.
Proti Avs to bol viacmenej vyrovnaný zápas ale v druhej tretine mali vyraznejsiu prevahu domaci.Za zlomovy az klucovy moment zapasu by sa dalo urcit Zanonov faul na Ruppa ktory s hitom na hrane pravidiel zlozil spominaneho Ruppa ktory si to nenechal lubit a strkanicami to vratil adresatovi a v hre 4na4 padli az 3 goly kde prevzali Wild miernu kontrolu nad zapasom.Musim pochvalit hlavne nadhernu spolupracu Koivu-Parise-Suter doslova vysachovali obranu Avs a Mikko zakoncoval pohodlne do prazdnej branky.Toto najproduktivnejsie trio Wild naplna ocakavania a nakoniec i do prazdej branky uzavreli skore zapasu

No teraz si Wild opet zmeraju sily s Avs ale teraz sa bude hrat poprvé v Pepsi Center kde to bude urcite narocne kedze Avs potrebuju uz bodovat aby sa ako tak drzali s postupovymi ambiciami do PO.
Vela sa hovori o vymene Davida Clarksona k Wild. Povedzme si takto, 30 golovy hrac, gritty forward, fighter. Taky typ hraca musi byt pri Parisem a Koivovi, nic proti Coylovi, je to velky talent ale ten ich neochrani a ani sa za nich nepostavi...presne takeho hraca do Minnesoty ocakavam, aj ked stale dufam ze pride Zack Kassian

A teraz sa uz viac hovori o Ryanovi Clowovi. Prec by mali ist Heatley, Bouchard a vela sa rozprava o Clutterbuckovi
Od dalsej sezony by sme mohli nastupovat nejak takto
Parise - Koivu - Clowe/Clarkson
Zucker - Cullen - Setoguchi
Granlund - Larsson - Coyle
Rupp - Konopka - Mitchell/Clutterbuck
Suter - Dumba
Brodin - Gilbert
Falk/Stoner - Spurgeon
Backs
Hackett/Kuemper
Od dalsej sezony by sme mohli nastupovat nejak takto
Parise - Koivu - Clowe/Clarkson
Zucker - Cullen - Setoguchi
Granlund - Larsson - Coyle
Rupp - Konopka - Mitchell/Clutterbuck
Suter - Dumba
Brodin - Gilbert
Falk/Stoner - Spurgeon
Backs
Hackett/Kuemper
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé