Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Matejko píše:Nemal by rozhodca v takom pripade odpiskat prerusenie, tesne pred prejdenim puku cez brankovu ciaru? Neviem ako tam funguje pravidlo, ale pride mi to blbe takto dostat gol....
blbe to je ale je(bol by) to regularny gol.....A ak si dobre spominam,tak uz taky gol padol aj v NHL..

Sakra Minnesote sa nedari ,ale myslel som si ze zvladnu Detroit aj bez Gabbyho, Demitru a Walza.Kedy sa uz konecne vsetci vratia :? Minnesota musia mat playoff tento rok.

Go Wild go

Sorry,chlapci.Hlavne za tu nulu.Ta sere aj mna,lebo bol v brane ten tatko smolko.Ale inak nemate momentalne na RED WINGS narok.Samozrejme prichodom spominaneho tria to bude ina kava.Ale aj tak vyhrame :wink:

Tak Marian by sa mal v stredu vratit aj s Demom dufam ze to tak aj bude.Proti Chicagu ocakavam jasne vitazstvo :)

Tak aj ja som si myslel, ze uz dnes budu hrat a cakal som jasnu 1. Narusilo mi to moje plany. Co uz aspon usetrim liter :D

:taptap: Minnesota vyhrala nad Chicagom 5:4pp. :ejha: Vyzeralo to uz na jasnu vyhru Wild, ale za 25 sekund sa v poslednej tretine podarilo Blackhawks smazat stav 2:4 a poslat zapas do predlzenia, pre Wild uz 4. v rade, ale po 3 rozuzleniach v najazdoch prislo teraz o nieco skor v predlzeni. Padlo 9 golov a timy este nastrielali 6 zrdiek, z toho Wild 5. :!: :!: :!: Po 2 tretinach za stavu 3:2 to vyzeralo na zapas 2 navratilcov do zostav svojich timov, Demitra i Havlat sa podielali na vsetkych goloch svojich timov, ale oboch nakoniec zatienil Mark Parrish, ktory zaznamenal hattrick, ako stvrty hrac v historii Wild a ako prvy v tejto sezone, vratane vitazneho golu v predlzeni. :cool: Palinovi sa vydaril navrat do zostavy vyborne, hadam odohral aj najlepsie stretnutie v drese Wild, zaznamenal 3 (1+2) body a do timu priniesol hlavne v ofenzive a presilovkach, to, co bolo treba. :) Uz len dufat v skory navrat Gabbyho do zostavy, no vyzera to, ze ani dalsi tyzden, na turne po Kanade hrat nebude. :roll:

PS: Wild umiestnili Mattiasa Weinhandla na waiver (trochu vynutene koli platovemu stropu, ale aj koli vykonom, vraj jeho prinos pre muzstvo bol nulovy :( ), z kadial si ho zrejme nik nestiahol a tak putoval na farmu, no zrejme skonci doma vo Svedsku.

Dnes proti Edmontonu dufajme ze si aspon 1 bod odvezieme z ich ladu po tom zlom zapase s Calgary :(

kuko píše:Dnes proti Edmontonu dufajme ze si aspon 1 bod odvezieme z ich ladu po tom zlom zapase s Calgary :(
A hlavne ich dobre vycerpajte,nech zajtra Peto vychyta shutout :wink: :cool:

Minnesota povolala pred zapasom v Edmontone do muzstva Joela Warda, najvacsie prekvapenie predsezonneho kempu Wild :cool: V noci zrejme zazije svoju velku premieru v profilige, dufam, ze nadviaze na skvele vykony z kempu a bude pre muzstvo prinosom :wink:

Ako je to z Gabym. Kedy uz bude konecne hrat?

asi ked skonci turne Minnesoty po Kanade :roll: , cize mozno 19.decembra

este sa to odklada ale neviem na kedy som cital :( :x

WildCelt píše:Minnesota povolala pred zapasom v Edmontone do muzstva Joela Warda, najvacsie prekvapenie predsezonneho kempu Wild :cool: V noci zrejme zazije svoju velku premieru v profilige, dufam, ze nadviaze na skvele vykony z kempu a bude pre muzstvo prinosom :wink:
Takze premiera sa nekonala, bol iba na tribune, pretoze sa do zostavy vratil Wes Walz :dance: , dufam, ze uz na viac ako len par zapasov :roll: Takze mimo su uz len zadak Foster a Gabby :| Dufam, ze po Vianociach uz budu vsetci fit a nik dalsi sa nezrani, a ze sa im budu vyhybat dlhodobe zranenia klucovych hracov a v novom roku budu predvadzat hokej ako na zaciatku sezony :)

verim aj ja!
bez neho to v NHL nema tu potrebnu stavu a o hre bez Gabbyho v Minnesote nevraviac

velmi gabimu prajem aby uz konecne hral elbo jeho zakoncovatelske oko im velmi chyba bez neho je Minessota ako tupy noz tak nech sa uz udravy

Takze na turne po Kanade sa divochom nepodarilo uhrat ani bod a momentalne sa najde asi len tazko muzstvo, ktore by bolo na tom biednejsie ako Wild :cry: Jedno jedine vitazstvo v riadnej hracej dobe :!: :!: :!: :!: :!: z poslednych 20 zapasov, na to nenachadzam ani len slova :neja: Severozapadna divizia je strasne vyrovnana, ako povedal trener Wild Lemaire, vyhrate, ste prvi, prehrate, ste posledni. Wild prehrali 3 zapasy, vsetko prave proti diviznym rivalom a klesli na same dno diviznej tabulky a aj mimo postupovych priecok do playoff a co je najhorsie je to, ze z tychto rivalov maju najhorsiu formu :? Ale verim, ze pad sa zastavi a v novom roku sa to zlomi :roll:

Tak ta divizia je naozaj nadupana-az neskutocne je to tam vyrovnane.Ale to sa dalo predpokladat uz pred sezonou.COL sa teraz dari a sup ho,hne su z posledneho mieste hore a naopak Wild sa trapia a klesaju-na zaciatku sezony mali dokonca vacsi naskok.

Už by se mohli vzpamatovat :evil: pár sázek na ně jsem už prohrál a doktoři v tý americe stojí taky za prd když nejsou schopný Gaborika vyléčit!Měl by zkusit doktory v čechach nebo na slovensku :wink:

tak to je riadny masaker; z posl. 20 z. 1 vyhra v riadnom hracom case :shock:
spasitel = Marian Gaborik...

Hura!Uz bolo nacase aby vyhrali.Demitra strelil gol a Radivojevic dokonca dve goly.Jednoducho parada po ich vykonoch.

:dance: Tak konecne dokazali vyhrat a to dokonca v 60 minutach :D A prispeli k tomu aj Palo a Branko :cool: A ja som prave teraz uz nevladal byt hore a siel spat :(

Konecne nejake poriadne vitazstvo(vacsim rozdielom) a so silnym rukopisom slovakov.Nech sa uz konecne Gabby vrati,aby to bolo pre divochov a aj slovakov idealne!!!!

Jednoducho nie. Toto muzstvo na to este nema. Bez dvoch opor hraju dost zle. Bez Slovakov su strateni. Vacsinou.

Jn, ale tak bud rád.... sice mají ještě Rolstona, ale nevím nevím kde by byli bez Slováků....tak jim ten postup jako Slovák přej

Mne je to jedno, hlavne nech prehravaju s Hawks.
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA