Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

posilnovanie pokracuje, Christensen :arrow: europa

potesilo, ze Wild maju vraj po Floride najlepsie prospekty, slusny posun, ale co z toho ked ti hraci pridu do shit timu, hned bude po talente, treba sa dostat z toho bludneho kruhu
Situaci kolem Wild moc nesleduju, tak bych se rad zeptal jak to vypada se Setoguchim. Neco jsem cetl, ze by mel byt vytrejdovan, jsou naci zajemci?
tak Minnesota ziskala Dumbu :D bol to moj favorit, zvedavo som teda cakala kto si ho vyberie, myslim, ze mozete byt radi, neviem sice akeho hraca ste presne hladali ale Dumbov styl sa mi velmi paci, je aktivny, drzy, neboji sa (prirovnavaju ho k Subbanovi, ale to sa mi moc nepaci :? , teda ja niesom zastanca Subbanovho stylu aby som uviedla na pravu mieru, no nemyslim si ze by bol Dumba presne taky ako on) ale to je vlastne jedno, Dumba je :thumbsup:

Granlund a Dumba, konečne sa bude na čo pozerať. :yes:
Latendresse v Minnesote konci :-/
Ale sak bol viac mimo ako hral.

Keby sa wild podarilo ziskat Parisa mohla by to znamenat zvrat v uspesnosti frencajzu. Mne by to nevadilo aj ked je to divizny rival.
vraj sa citil tak dobre ako keby nikdy nemal otras mozgu, ale zase na druhej strane nemal problemy len s hlavou...

skoda ho
congratz :klobuk:
aj tie cap hity vyzeraju nakoniec este celkom v norme :hmm:
z NW moze byt o 1-2 roky ked "dozreju" oilers a avs celkom :box: divizia (zase raz)
Tož velká gratulce Divochům k zisku jak Parise tak i Sutera :serus: Oba dva jsou skvělí hráči a pokud neuděláte Playoffs ani s nima, tak už nevim :D Tohle si myslím je částečná vstupekna alespon do PO. Gratulace, sice ty smlouvy na 13 let jsou děsný, vlastně do konce kariéry.. no uvidíme :)
Getzo5 píše:
WildCelt píše:to zalezi od pripadnych podpisov Pariseho a Sutera
Obrázek

:hahano: dobre a teraz seriózna odpoveď...
Obrázek
Congrats! Koivu, Parise, Granlund, Coyle, Bouchard, Setoguchi ale aj Heatley, Zucker, Phillips a Larsson v predu. Suter, Brodin, Dumba, Scandella a Spurgeon na modrej a brankari Backs, Harding, Hackett a Gustafsson!!! Z Wild nam rastie dalsi adept na SC, do par rokov je v twin cities a ja im to velmi prajem !!! :cool:
WildCelt píše:
Getzo5 píše:
WildCelt píše:to zalezi od pripadnych podpisov Pariseho a Sutera
Obrázek

:hahano: dobre a teraz seriózna odpoveď...
Obrázek

Tak ted je fakt, že aj trojjedinný sa môže seknúť. :clap:

Megazmluvy sú už v kufríkoch a fanúšikovia WILD budú mať do budúcej sezóny závratné očakávania. :jn:
Sám som zvedavý ako odštartujú sezónu a čo budú počas nej predvádzať.
Lebo poslednú sezónu hrali na začiatku ako z veľlkej knihy a na začiatku boli na špici tabuľky.
:-D
Parada som zvedavy natie formacie este ked sa pridaju Granlund a Zucker tak len tazko sa da pomysliet ze i nasledujuca sezona bude bez Play off.
And a new era has begun for Wild Hockey. :jupi:
Hmm posili, ale muj tip je, že na play off to tady stále nevypadá
Wild este nikdy tusim neprehrali uvodny domaci zapas, stavim sa, ze teraz prehraju
Nevim no, mi jako odpurci dlouhodobych smluv se tohle nemuze libit :) Oba to jsou dobri hraci, ale upisovat si je na 13 let za takove penize? Ja byt NHL, tak resim spis delku smluv, nez platovy strop :).. nicmene divizni souper posiluje a my nic, takze doclea opet trnu :)
Gratulujem timu Wild a jeho fanuskom. Urcite sa mozu tesit na lepsi tim ktory by mal hrat plejof. Ako som uz pisal vobec mi nevadi ze tito hraci idu diviznemu superovi. prave naopak divizia bude silnejsia.

Niekolko rokov fans nemusia trapit tie kontrakty ale potom to moze byt zaujimave. Parise ma 27 a Suter 26. Na konci kontraktu budu Wild platit velke peniaze 40 a 39 rocnemu hracovi pokial nieco nevymyslia.
mitch píše:Gratulujem timu Wild a jeho fanuskom. Urcite sa mozu tesit na lepsi tim ktory by mal hrat plejof. Ako som uz pisal vobec mi nevadi ze tito hraci idu diviznemu superovi. prave naopak divizia bude silnejsia.

Niekolko rokov fans nemusia trapit tie kontrakty ale potom to moze byt zaujimave. Parise ma 27 a Suter 26. Na konci kontraktu budu Wild platit velke peniaze 40 a 39 rocnemu hracovi pokial nieco nevymyslia.
Na konci kariéry to hlavně nebudou žádný velký peníze.
dejf píše:
mitch píše:Gratulujem timu Wild a jeho fanuskom. Urcite sa mozu tesit na lepsi tim ktory by mal hrat plejof. Ako som uz pisal vobec mi nevadi ze tito hraci idu diviznemu superovi. prave naopak divizia bude silnejsia.

Na konci kariéry to hlavně nebudou žádný velký peníze.
Podla zmluvy urcite nie, ale do platoveho stropu sa im bude pocitat 7.53 mil × 2 = 15.06 mil rocne.
Za 8 let vzrostl strop o 30 mil. I kdyby za dalších 13 let vzrostl taky jen o 30 mil, tak 15 mil nebude velká zátěž.
dejf píše:Za 8 let vzrostl strop o 30 mil. I kdyby za dalších 13 let vzrostl taky jen o 30 mil, tak 15 mil nebude velká zátěž.
koľko je/bude ten strop teraz ? 70 mil a sezónu ?

15.3 mil je cca 22.8% z platového stropu. O 10-13 rokov už budú musieť WILD ťahať iný hráči. Aj keď bude o 13 rokov dvojnásobný na úrovni 140 mil $, platiť dvom veteránom (ktorí môžu byť 3 roky po skončení kariéry) dohromady 11.4% platu tímu je dosť.
Pokud pak už nebudou hrát třeba díky zranění, tak se jejich plat nebude započítávat do stropu.
Nebo je vyplatí.. Pokud ten strop bude 140 mega, tak je to trápit fakt nemusí..
Ano vo fore mozes lahko napisat ze strop bude vysoky a ze to bude o 10 rokov maly plat. Velmi rad by som mal vasu istotu. NHL nato aby dosiahla taky narast platoveho stropu bude musiet zaznamenat rast vynosov v podobnej miere . Platovy strop nerastie sam od seba ze sa niekto rozhodol. Tlak platov KHL moze pomoct k vyssim platom NHL ale neverim ze KHL bude dlhodobo fungovat ako nevynosny biznis. A o takom raste vynosov NHL by som nebol vobec presvedceny.
Parise má moje uznanie, že neskončil v Pittsburghu, Phile, či nedajbože u Rangers. So Suterom budú vhodným doplnením kádra Wild, keďže zásoba talentu sama o sebe nie je zárukou napredovania (viď Isles). :thumbsup: Ako odporca doživotných kontraktov sa radšej k zmluve nevyjadrujem. Zvlášť k tomu, koľko ten strop bude o ix rokov, keďže ten závisí od ziskov ligy... Tak trocha ma "desí" táto divízia. Už to zase začína... Nucks, Lames, Coilers, Wild a Avs. To zase budú dračky o body. "Teším" sa na nových "fanúšikov" Minnesoty, ktorých v najbližších dňoch bude istotne pribúdať.
1901 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS