Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tohle mě pobavilo :arrow:

Ani ve svém 9. zápase za Minnesotu nebodoval Erik Christensen. Dnes byl však vyhlášen hvězdou zápasu, rozhodnul totiž nájezdy.
ak Wild nebudu draftovat minimalne z 3. pozicie alebo v TDL neziskaju minimalne 2 TOP 6 utocnikov, tak vazne nebudem vediet, co si mam mysliet o CF

tento tim v sucasnom zlozeni (hraci, ktori hraju uplne inu ulohu ako maju hrat, Brodziak ako prvy center, Powe ako kridlo druheho utoku a pod) nema absolutne ziadnu sancu na playoff, to neviem co by sa muselo stat (a ak sa to stane, tak neviem co spravim ... cepimu platim aj jeho polovicu GCL :D ), aby sa tam dostali a ak si GM mysli, ze to tento tim bez zmien dokaze, tak musi byt sialeny, zmeny urcite nepridu a ak ano, tak urcite len typu Christensena alebo Palmieriho, Bouchard a Latendresse, na tych mozeme zabudnut, ak nebudu hrat o draft, tak ma vazne nastvu
:rofl:
ale tak stane sa :)
Písal som to aj inde. Čo je na tom vtipné? Na to mi ani škodoradosť nejak nepasuje. :ja_neviem: Ja ho ľutujem, môže za to poďakovať zamboni driverovi, keď si bližšie všimnete kde mu ten puk zostal. Jasné, aj jeho chyba, ale predsa. Nuž a ten pád už bol vynútený. Proste smola. :|

Toto bola svojho času iná káva. :lol2:
No zapas co zapas sa umna straca uz i tá minimalna nadej a viera v play off.Tento dvojzapas s Coloradom mal byt velmi dôlezity pretoze oba tímy su natom docela podobne ale i tu Wild zavahali.Tazko sa mi to pise ale ked vidim ten rozpis zapasov do konca sezony tak zrejme by bolo lepsie oten draft hrat :cry: .Z tychto zbyvajucich 16 zapasov mi pride len 1zapas taky "menej narocny" proti Hurricanes i ked i oni sa v poslednej dobe zlepsili a tiez este nemaju nic stratene.Inak su VSETKY zbyvajuce zapasy dost narocne :nervozny:
Posledne 3sezony sa mi javia ako jedna stale tam bola este aka taka nadej na postupove umiestnenia ale nakoniec ztoho nebolo ani PO ani dobry draft tak tuto sezonu dufam ze aspon jedno ztoho bude :-(
:paperbag:
zda sa ze si tvoje slova zobrali k srdcu a idu po tom drafte :giggle:
Za vse hovori tenhle screen z dnesniho zapasu... Snad se uz v pristi sezone dockame Granlunda? Myslim, ze by uz ted mohl byt velmi platny, zvlast pri absenci Mikka. Ve Finsku letos zatim 45 zapasu - 20G 31A , +20 :good:

Přílohy

myslim, ze cakat na Granlunda ako spasitela je najhorsim moznym riesenim

za neuspech v tejto sezone nemozu hraci ani trener tak ako GM

sice je tam uz 3 roky, ale nejake este platne zmluvy nie su jeho pracou, buducnost by mala patrit hracom z draftov 10 a 11, a ti sa este v prvom time neukazali, takze treba byt este trpezlivy, ja som ani necakal nejaku super sezonu, ale ked uz mali tu prvu stvrtinu ci tretinu taku dobru, ta neucast v playoff strasne stve, no co uz, z tejto sezony sa uz nic lepsie ako co najvyhodnejsi draft dosiahnut neda, ale chce to aj aktivitu na trhu s volnymi hracmi, nieco obetovat a riskovat, tak ako s Demitrom...

1-2 roky, ked nebudu vysledky, trejdovat vsetkych na cele s Koivuom a ist cestou Edmontonu a pod lebo ten zacarovany kruh co tu je s vynimkou Demitrovho posobenia, dakujem neprosim
uz len 1 bod od No. 3 picku, myslim, ze to daju, maju na to formu
Vy jste naprosto vyjímečný tým. Když se dívám na soupisku, tak je tam až moc tvrďáků a pracantů, ale málo skillu a techniky, celkově mi příjde váš koncept divný. Obrana je tvořena prakticky jen z neprověřených mladíků, takže je až z podivem, jak jste mohli z počátku sezony hrát tak dobře.
Na druhou stranu máte krom nadějí v draftech možnost posílít i na poli výměň, protože máte co nabídnout, takže jsem zvědav jak se bude osud Wild vyvíjet dál...
poziciame im sherminatora? :hmm: ten ma gule robit odvazne trejdy a vo vacsine pripadov z nich zatial vychadza ako vitaz :)
Tady není třeba ani tak odvahy, jako rozumu a snahy vhodně doplnit tým, aby byla Minnesota konkurence schopná i v moderním hokeji, protože mi příjde jako by Minnesota zaspala i přístupem k hokeji. Když už se i NJD snaží hrát dopředu, tak je asi čas na změnu...
5 bodov na Edmonton :slintac:
:nono2:

Prehliadka Xcel Energy Center.
Tak buducnost Wild neni zase az taka cierna, obrana neni zla ale chyba tam niekdo cisto defenzivneho razenia a to ani mlady Brodin nebude. Do utoku pribudnu Granlund, Coyle, Zucker, Larsson, Bulmer. To mi dava celkom solidnu buducnost aspon co sa utoku tyce, predsa len ked predlzia Latendresseho tak top 9 by bolo Koivu, Bouchard, Heatley, Setoguchi, Latendresse, Grandlund, Coyle, Zucker a Larsson. A narovinu, vyzera to viac nez dobre, je tam dost tvrdosti aj dost skillu, Zucker je hodne zabudany a ako by ani nemal za sebou vyborny rocnik na univerzite kde hral porovnatelne s Kreidrom ked nie lepsie. Draftovat obrancu co vie velmi dobre branit a bude to pekne, brankarov snad riesit nemusim, Hackett - Kuemper su buduca dvojicka Wild :)
To je všetko potenciál, uvidíme až naskočia do ligy a zhodnotíme po jednom-dvoch ročníkoch. :neviem: Hlavné je, že už tam ten potenciál je, s tým súhlasím.

Inak Widlo, Minny, jedna otázka pre vás. Harding pravdepodobne odíde. Čo s Backstromom? Riskli by ste trejd a odsuckovali si ešte jednu sezónu, alebo suckovali s ním? :jn:

Čo myslíte, aký je jeho pohľad na vec?
to zalezi od pripadnych podpisov Pariseho a Sutera
WildCelt píše:to zalezi od pripadnych podpisov Pariseho a Sutera
Obrázek

:hahano: dobre a teraz seriózna odpoveď...
ked seriozne, tak si odmysli Sutera, dnes som bol omrknut forum divochov a v topicu zostavy pre uvodny zapas buducej sezony som snad nenasiel ziaden prispevok, kde by nebol Zach :sok: asi vedia viac ako my :giggle:

ale ked mam pravdu povedat, pripadny podpis Pariseho sa mi coraz viac prestava pacit, zacinam mat z neho az strach :nervozny: neviem ci by to bolo dobre, este sa to stane, co potom :scare:

ale niekoho budu musiet podpisat
:lol2: chudáci, to zas bude ďalšie sklamanie. Zach chce byť doma! Jasné, preto pri prvej príležitosti nastavil riť obom minnesotským univerzitným programom a zamieril do Sev. Dakoty. Nič proti fanúšikom Wild, ale sú to strašní snílkovia. Zach buď zostane, alebo pôjde do tímu, kde má okamžite šancu na :cup: a kde dostane slušne zaplatené. Wild takým tímom nie sú a tak skoro asi ani nebudú.

Teraz k veci... Niekoho, lenže koho? A ako to tímu pomôže? Hľadiac na ten trh s voľnými hráčmi... :-/ Jednoducho to znova vidím na podobnú sezónu a byť vami, tak už na to dlabem i keď Mikka je mi úprimne ľúto. 2013 je na vysokých priečkach veľmi dobrý draft a potom sa už bude dať od čoho odraziť. Šancu dostane Granlund, Brodin, Zucker i Coyle, Scandella dovtedy naberie nejaké skúsenosti navyše a ak k tomu pridáte ďalší talent a káder vhodne doplníte, na PO by to byť mohlo/malo.

Backstrom by si zaslúžil poslednú kvalitnú štáciu. Vokounovi to príliš nevyšlo, u neho by som sa však nebál. V podstate mu to "dlhujete" tak ako Columbus Nashovi. A pokiaľ by ste zaň dostali slušnú protihodnotu... Hackett by sa mal zlepšovať, možno nejaký brankár pribudne aj tento rok. S Hardingom už na 100% nerátaš? Čo si počul? Lebo H+H by podľa môjho skriptu tej sezóny vcelku aj stačilo. :giggle:

Uvidíme, na Pariseho a Sutera však zabudni. Tam môžu fakt reálne uvažovať o ich príchode fans z Detroitu akurát.
Minesota ma 9 dni na podpis granlunda inak pojde znova do draftu a pravepodobne z prveho miesta
Finnish star starts a new Wild era

The much-anticipated signing of elite forward Mikael Granlund represents the beginning of a youthful transformation -- and fresh hope.
WildCelt píše:Finnish star starts a new Wild era

The much-anticipated signing of elite forward Mikael Granlund represents the beginning of a youthful transformation -- and fresh hope.

Už sa ho nemôžem dočkať. :clap:
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING