Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

OndroNR píše:
WildCelt píše:pripravte sa na nieco, co tu este nebolo, Wild idu robit trejdy, aby posilnili tim v boji o playoff a davali viac golov, no to ma pos*r :hehe:
Holt, vraj chcú Pariseho :giggle:
Holt vraj sme "zúfalí", pri tom rozhovory ešte ani nezačali. :giggle: :jn: Nový Čas šuvix.
Colton Gillies, ako by ste mi ho popisali? Diky.
a je to tu, problem so strielanim golov vyrieseni, prichadza McMillan z farmy :clap: to je lepsie ako trejd

Josh Harding :arrow: Mikko nám chyběl v mnoha zápasech a myslím, že hodně kluků pozvedlo svou hru na vyšší úroveň. :slap:

to myslel tie zapasy ako doma s Islanders, ked dali 1 gol z nula sanci, si snad robi srandu

ak sa nepreberu a nebudu hrat spososbom, ze super im to daruje :arrow: :golf:
Gillies, od 1 po 10, -1

utrpenie sa na neho pozerat
Heatley na ASG. :please: :jn: Za toto som sa pol roka poslušne modlil a aj keď Mikkovi prajem čo možno najrýchlejšie uzdravenie, také čosi si nechcem nechať újsť. :giggle:
s takym hokejom mozu ist akurat tak na rybnik, prvykrat som to vzdal, neda sa na to pozerat

a ten impotent v obrane nech si aspon stokrat pozrie Timonenov gol, aby vedel co sa od neho caka v PP
http://www.startribune.com/sports/wild/137624683.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:blabla:

Warren Peters prvy center :panika:
WildCelt píše:s takym hokejom mozu ist akurat tak na rybnik, prvykrat som to vzdal, neda sa na to pozerat

a ten impotent v obrane nech si aspon stokrat pozrie Timonenov gol, aby vedel co sa od neho caka v PP
Tiez som to vtedy zabalil.Uz po druhej tretine som mal sto chuti vypat to ale este som slepo veril ze by to mohli aspon zdramatizovat,ale piaty gol ma uz zlomil a isov som uz radsej spat.Totalne Flyers dominovali vo vsetkom aj presilovky vôbec nejdu Wild v poslednej dobe a dokonca vtedy dali gol Flyers i v oslabení :eek2: Bryzgalov mohol mat kludne shootout nebyt nahodneho golu Powe-ho. Som zvedavy co predvedú vtom Torontre ale ide to strasne dolu vodou... :-(
:nechutne: 5 minut som vydrzal :protest: stavkujem, nesledujem zapasy ako minulu sezonu, babraci
Forwards Matt Kassian, Jed Ortmeyer, Chad Rau and defenseman Nate Prosser are coming up from Houston for the Wild, and forwards Casey Wellman :sok: and David McIntyre are headed back to the Aeros today.

chvalabohu, problemy vyriesene, dalsi zapas si veru kuknem :cookies:
je Zidlicky na ustupu, nebo na nem lezi deka napr z neporozumneni si s novym trenerem? Precejen posadit nejdrazsiho beka, to uz je neco.
megaton píše:je Zidlicky na ustupu, nebo na nem lezi deka napr z neporozumneni si s novym trenerem? Precejen posadit nejdrazsiho beka, to uz je neco.
Kór, vezmeme-li v potaz, jak otřesnou defenzívu Wild mají.. Taky mě to zajímá.
A čo na to samotný Židlický? :king:

http://www.startribune.com/sports/blogs/138431369.html

Tak kam to bude, pane?
ja bych bral. skoda ze namame cash.
To by nebyl dobrý nápad ne? Už tak je vaše obrana až moc průchodná.
pruchodna je, ale je i neproduktivni. takhle bychom snad ziskali alespon neco. Navic Zidle podle me neni uplne spatnej dozadu. Takovej prumer, ale dopredu by nam mohl dat to ceho se nam nedostava.
prave som dopozeral zapas s Columbusom, neviem ci prezijem este aj zapas s Anaheimom, dostanem riadne zabrat

trosku to rozdychame a ide sa na to...
tazke je byt fanusikom Minnesoty :neja:
Po dnešním výkonu.. tak málo střel vyslat..
treba zmenu, zmeny, vyhodit, vymenit, vykupit, neviem na co to vobec hraju, ziadne vysledky, otrasny hokej, fuj
WildCelt píše:treba zmenu, zmeny, vyhodit, vymenit, vykupit, neviem na co to vobec hraju, ziadne vysledky, otrasny hokej, fuj
Sice je pravda ze poslednu dobu toho Wild vela neuhrali ale timto si ma docela sklamal :thumbsdown: .

Zostava je dobre zlozena len skoda tých zranení ktore trapia Wild pocas CELEJ sezony i tento zapas proti Bruins opet chybali opory ako Koivu,Bouchard,Latendresse(klucovy hraci ofenzivy) Lundin a Stoner a nebyt tolkych zraneni tak podla mna by postupova priecka patrila stale Wild.

No z dnesneho zapasu som velice nadseny pretoze bolo vidno ze cely tim hral koncentrovane,obetavo a bola citit velka tuzba po vitazstve a zato si zasluzia chlapci :klobuk_dole:
Samozrejme najvacsiu zasluhu na vitazstve ma Backs ktory zachytal fenomenalne a viackrat sa ukazal skvelimi zakrokmi.Toto je cesta ktorou by mohli Wild zabojovat o postupove priecky ved i posledna vyhra bola az pred 7 zapasmi a to futbalovym vysledkom 0:1 v Colorade kde opet bol Backs hlavnym strojcom vitazstva.Stale je tu citit este trochu zakoreneni Lemairov system defenzivnejsiou hrou i ked zostava uz je offenzivnejsie ladena len ako som uz spominal skoda tolkych zraneni inak by to mohlo byt i smerom dopredu lepsie...

Teraz pride 4dnove volno tak dufam ze aspon niekto zo zranenych sa pripoji k timu a pomôze v najdolezitejsom období sezony.Je to dostacujuci cas dobre sa pripravit na Panterov
Minnesota1 píše:No z dnesneho zapasu som velice nadseny pretoze bolo vidno ze cely tim hral koncentrovane,obetavo a bola citit velka tuzba po vitazstve a zato si zasluzia chlapci :klobuk_dole:
ved uz bolo aj nacase po tych X predoslych zapasoch, boze, no hrali proti SC sampionovi, vyburcovali sa aj na hokejovy den Minnesoty, ked vyhrali obratom co sa stava raz za XX rokov, 2 x porazli o nicom Colorado a to je vsetko, inak uplne suckuju, takto si asi tazko vybojuju playoff

:lol:
Minnesota1 píše:No z dnesneho zapasu som velice nadseny
no, ak si Minny nadseny z vitazstva, to beriem, ale z vykonu......
mna ste svojim vykonom nenadchali, skôr sklamali, od tej polovice zapasu ste aspon v urcitej faze zapasu prikladne zamakali, zabojovali, zablokovali (24 blks.... ) no nebyt vesmirneho vykonu v podani Backstroma, bolo by vymalovene hned z uvodu.....

ja sa Wildovi necudujem, ze Wild mu prinasaju viac utrpenia, ako pôzitku....ak taketo zapasy riesite v prevaznej väcsine, mam na mysli najmä tie vykony po Novom roku, na to by som nemal nervy...
absencia Koiva je dost citelna, ex_sardinky sa sice snazia, ale ani oni nie su v optimalnej forme, je to take tapanie, osobne sa trenerovi Wild Yeo-vi necudujem, ze Zidlicky si nasiel svoje miesto aj na tribune....
bojujete o PO, hrate doma, my riesime tiez momentalne take chrobacne vykony, mame out 2 dôlezitych hracov, no aj napriek tomu ste boli zrely na uterak....PO s takymito vykonmi ani zdaleka nehrozi, pretoze Backs vas zapas co zapas nespasi....skoda toho, lebo uvod rocnika vyznel z vasho pohladu, ako z rise (PO) sna.....
Koivu nejako casto chyba

ta prva lajna je celkom dobra, ale bez druhej a tretej lajny sa hrat neda
5 bodov na playoff

4 body na 3rd pick

nie je o com, mali by hrat o pick, na to maju
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG