Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://wild.nhl.com/club/page.htm?id=62258

51? :shock: Závidíme mu asi všetci. Ako svojho času PR manažérovi Capitals či Tomovi Fentonovi.

Getzo5 píše:http://wild.nhl.com/club/page.htm?id=62258

51? :shock: Závidíme mu asi všetci. Ako svojho času PR manažérovi Capitals či Tomovi Fentonovi.

Si me predbeh... :good:
neviem ci by ste mu zavideli, keby musel aj na zapas nastupit :nervozny:
WildCelt píše:neviem ci by ste mu zavideli, keby musel aj na zapas nastupit :nervozny:
Na toto som zabudol, tak to prikladám v plnom znení, aj citáciu.

http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=5927810
"There was one point Barbs came across and made a pretty good save and he was kind of favoring his groin and I immediately started sweating on the bench," Fenton said, according to the Coyotes site.

"Goaltending's a little different. Just seeing these guys shoot in warmups was pretty spectacular. A lot of the guys can really wind up the puck. I don't know about [Marian] Gaborik coming down on me or anything like that."

:nervozny:
http://www.nhl.cz/CZ/26963/proc_vladne_ ... verum.html" onclick="window.open(this.href);return false;

skoda, ze to nevyslo aj s Edmontonom, prvych 5 minut tretej tretiny tomu moc nechybalo, hlupe goly, Falk a Prosser boli pri 3, farma zrejme uz vola, blizko k debutu je uz Lundin a k navratu Zanon

dnes sa bude spominat na Boogeyho
Min sa stale drzi na prom mieste, ale na plejof ma nahranych len nejakych 6 bodov co je dost malo. Ked to bude 10 bodovy naskok plejof je iste.
mitch píše:Min sa stale drzi na prom mieste, ale na plejof ma nahranych len nejakych 6 bodov co je dost malo. Ked to bude 10 bodovy naskok plejof je iste.
Těžko, na západě se každá větší krize trestá.

Jak se zatím jeví Lundin?
kisin píše:Těžko, na západě se každá větší krize trestá.

Jak se zatím jeví Lundin?
Súhlas.

Popravde, Minny (logicky, ten hokej teda pri všetkej úcte nic moc aby som ho sledoval pokiaľ sa nejedná o môj tím) často nesledujem, ale včera som si ho skoro vôbec nevšimol. Väčšinu času (aj napriek výsledku) sme boli jednoznačne lepší (a pokafrali si to brain farts sami :slap:) a do hry sa teda nedostali ani ich útočníci, nieto beci. V skrumážach si to častokrát ani človek nevšimne kto pokrýval koho a kto kde ležal, takže jediný moment, na ktorý si spomínam je, ako tohto 6ft2 obrancu naremploval do mantinelu 5ft9 Tedenby. :D

Inak musím konštatovať, že Minny som vždy prial (Lemaire, Gáborík, Koivu, prostredie, aréna, fanúšikovia, logo) ako underdogovi a po Becoming Wild mi trochu viac prirástli k srdcu, takže rád vidím, že sa im darí. Akurát neverím, že im to vydrží. Yeo bol u Pens fajn asistent a u Aeros fajn tréner, zaslúži si za výsledky pochvalu, ale čo som videl z hry, tak to veru neláka. Uvidíme, čo bude v januári/februári.
Minnesota je uz tam kam patri a teraz sa fanusikovia pytaju

So when do we get our name back?

:giggle:
tak Matt Hackett to uz ma za sebou :ciga: debutoval proti timu, ktoreho prvy zapas v lige odchytal jeho stryko Jeff

po tom zraneni Hardinga som si inak hned spomenul na Deutscha :nervozny:

10 bodov, podla mitcha sme uz v plejaf, bodaj by mal pravdu :psst:
AWESOME SEASON ! Zapasu proti LA som sa trochu obaval pretoze ked tam minule Wild hrali tak tusim po dvoch tretinach uz krali viedli 5:0 a aj na poste brankarov som ocakaval Hacketta ked Backs a Harding doliecuju mensie zranenia ale Hackett ma opet velice prijemne prekvapil a pripisal si svou prvu vyhru.Na poste brankarov je to skvelé a podavaju solidne vykony ale neni to len onich.To by bolo prakticky nemozne aby sa vsetkym trom docela darilo takze urcite vtom vidim aj zodpovednu pracu v obrannych radoch ked zapas co zapas zblokuju mnozstvo striel,nenechavaju sa zbytocne vylucovat... I ked trapia zranenia takmer vsade ci uz v brane,obrane,utoku tak Wild sa stym zatial dokazu casto vyrovnat normalne sa mi ani nechce verit ako genialne je rozbehnuta táto sezona.Pred zaciatkom sezony som uz uprimne veril vto plej off po 3 rokoch odmlky ale cakal som neake 5-8 miesto ale toto co zatial predvadzaju Wild predcilo i moje najoptimistickejsie ocakavania ako výhra divizie.No ale nechcem predbiehat a zakríknut zatial tak skvelo rozbehnutu sezonu ked sa liga blizi "len" do svojej polovici takze je este mnoho zapasov prednami.Dokonca i farme Houstonu sa darí nad ocakavania este ked si zoberem to mnozstvo recallov z farmy k Wild a oslabenie tímu Aeros tak tiez predvadzaju uctihodný výkon.Ved len vtejto sezone Wild siahli po hracoch ako Bagnall,Peters,Fredheim,Hackett,Wellman,Kassian,Almond,Taffe ale Aeros su na vrchole v AHL :D
Tesim sa uz aj na bliziace MS 20tky kde by sa mohlo predstavit opat viacero prospektov Wild
KEEP IT UP :thumbsup2:
LETS GO WILD !!! :povzbudzovanie: :wave:
dalsia vyhra, solidne. ta atmosfera v LA z tych hajlajtov jak na pohrebe.
Minnesota1 píše:Na poste brankarov je to skvelé a podavaju solidne vykony ale neni to len onich.To by bolo prakticky nemozne aby sa vsetkym trom docela darilo takze urcite vtom vidim aj zodpovednu pracu v obrannych radoch ked zapas co zapas zblokuju mnozstvo striel,nenechavaju sa zbytocne vylucovat...
mali na par zapasov postavit do branky Deutscha a videlo by sa v com to je :giggle:

Hackett je buducnost Wild, buduca jednotka, to je myslim jasne, ze to k tomu smeruje, prevzal zezlo po Hardingovi
V Hackettovi je urcite buducnost ale jedinu sancu aby mohol robit stabilnu dvojku vidim len vtom ak by niekto z dvojice Backs-Harding odisiel pretoze tazko sa presadi ak obaja budu zdravý.Ale zatial i on podrzal tým vtomto dvojzapase.Bol by som spokojny so situaciou brankarov len jedinu vyhradu vidim vtom ze Backs je trochu predražený... Inak ak by sa nedajboze i Hackett zranil tak ho moze zaskocit dalsi mladik Darcy Kuemper :lol2: ktorý z poslednich troch zapasov inkasoval 2goly a v tomto poslednom zapase dokonca vychytal shootout :waa: :cookies:
konecne sa dala do poriadku obrana, Zanon bol zdravy nahradnik

Harding je uz tiez pripraveny, Hacket je uz na farme

utok je v troskach

Koivu, Latendresse, Setoguchi, Bouchard, Wellman out alebo otazny

Clutterbuck, Cullen su tiez nie uplne v poriadku

som zvedavy na sobotu :nervozny:
Aach celu sezonu trapia Wild zranenia ale pocas sezony sa stym stale dokazali vysporiadat.No ale teraz to je uz v troskach ked maju zranenia top forwardi.To sa dalo cakat ze taketo tempo dlhsie neudrzia len skoda ze je to zavinene timi zraneniami.Hlavne dufam ze budu Wild drzat krok,tempo a suboj o lídra divizie az do konca sezony... A prave proti Oilers sa Minnesote nadmieru darí tak dufam ze vtom budu pokracovat a opat sa naladia na vítaznu vlnu :yes:

Môj obľúbenec z Minny :)
treba tie prehry hodit za hlavu, je tu novy rok, da sa zacat krajsie ako vyhrou na lade Canucks :grc:

je tu sanca, ze konecne sa bude dat aj pozriet na zlozenie utokov na papieri, dufam, ze aj na lade

Setoguchi a Wellman uz trenuju, strasne mi chybali
Bolo jasne ze Wild neudrzia dlksie take tempo na čele konferencie ale az takýto útlm som fakt necakal ked z poslednych 12 zapasov vyhrali len 1 zapas.No teraz si Wild prechadzaju tou horsou castou sezony ale vidim zatým i mnoho zranený ale uz je vacsina opôr fit. Proti Sharks ocakavam jednoznacne plny bodovy zisk ktorý by ich mohol znovu nastartovat k lepsím vykonom.No myslel som si ze to bude vydarena sezona a s play off som uz konecne zacal pocitat ze by to tuto sezonu uz mohlo vyst... Ale stale verím ze ku koncu sezony este bude stale realna sanca na nejake umiestnenie ktore by zarucilo play off.
Čo môžeme čakať od Todda Richardsa ako hlavného trénera? Aký má štýl?
Richards presadzoval coraz viacej osvedcovany trap v strednom pasme a taktiez agresivnejsi forceking a tak trochu hru do tela.Ale mne sa zdal viac menej taký nedôrazný coach.No nechcem sa nanho nejak stazovat ale som i docela rád ze uz netrenuje Wild.Ako som pozeral i MN forum tak tam snim tiez vôbec neboli spokojny.Tieto komenty hovoria zavsetko:

Unless it's just a sham - a clueless, short term sacrificial lamb to help them get that #1 Overall Pick...

OMG watching the video of TR commenting on all this makes me say thank goodness he is not our coach anymore! Almost forgot how painful it was to watch him get interviewed. Good luck to the blue jackets...they will need it. I can't see how he would be able to motivate a beaten down team.

Ja ocakavam ze TD vás povedie do konca sezony maximalne este buducu vacsie sance mu nedavam na udrzanie si postu trenera v time.

Ale predovsetkym mu prajem good luck ktovie mozno môze prekvapit a pomôct Columbusu aspon ako tak zmensit to 20 bodove manko na play off umiestnenie
skoro padol stadion, ked hlasatel ohlasil ako strelca stvrteho golu Cullena, hrajuceho tisici zapas

:waa:

Bouchard mimo, concussion :?
pripravte sa na nieco, co tu este nebolo, Wild idu robit trejdy, aby posilnili tim v boji o playoff a davali viac golov, no to ma pos*r :hehe:
WildCelt píše:pripravte sa na nieco, co tu este nebolo, Wild idu robit trejdy, aby posilnili tim v boji o playoff a davali viac golov, no to ma pos*r :hehe:
Holt, vraj chcú Pariseho :giggle:
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS