Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:Ćo hovoríte na výmenu:

Burns - 1. pick, Huselius, Pahlsson, Majorov, Russell
Po tom by skočili viacerí.
mt-svk píše:Ćo hovoríte na výmenu:

Burns - 1. pick, Huselius, Pahlsson, Majorov, Russell
To je ten Huselius fakt súci na výmenu ? :ja_neviem:
Takto. Kristian je dobrý hráč, ale my SÚRNE potrebujeme oporu do obrany, osobnosť a tou Burns je. Vďaka nemu by sa zlepśila nielen obrana, ale aj útok. Pretoźe obrana a najmä brankár sú základ a keď útočníci cítia oporu s obrany, hrá sa im lepšie.

EDIT: pomýlila som sa, výmena mala vyzerať:

Burns - 1. pick, Huselius/Pahlsson, Majorov, Russell, nie oboch, aj Pahssona a Huseliusa ;)
Burns - 1st + niečo malé a chutné úplne stačí. To čo ponúkaš ty je blockbuster jak hovado.
mt-svk píše:Takto. Kristian je dobrý hráč, ale my SÚRNE potrebujeme oporu do obrany, osobnosť a tou Burns je. Vďaka nemu by sa zlepśila nielen obrana, ale aj útok. Pretoźe obrana a najmä brankár sú základ a keď útočníci cítia oporu s obrany, hrá sa im lepšie.

EDIT: pomýlila som sa, výmena mala vyzerať:

Burns - 1. pick, Huselius/Pahlsson, Majorov, Russell, nie oboch, aj Pahssona a Huseliusa ;)
Však si nedávno chcela Bogosiana :D Tak si vyber, Zach alebo Brent ? Obrana by sa zlepšila, to určite, no ešte tam máte pár potencionálnych UFA - Hejda. Riveta zrejme pustíte. A takisto dôležití RFA hráči Stralmän, Methot, Lepisto :) Najprv by bolo fajn podpísať ich :wink2:
Tá protihodnota za zdá aj mne moc :) Burns - 2nd pick, Huselius, Russell :) čo ty nato ? Alebo Burns for 1st round pick 2011, Huselius ? :wink: :thumbsup: Brala by si ?
begbeee píše:Burns - 1st + niečo malé a chutné úplne stačí. To čo ponúkaš ty je blockbuster jak hovado.
to si myslím aj ja, ale nikdy nevieš :D okrem toho náhradu za Huseliusa máme /a teraz nemám na mysli Filatova/, na miesto Russella môźui nastúpiť až traja obranci. Okrem toho sa obávam, že keď Klesla s Byersom išli za Upshalla a Lepista /aj keď jeden je UFA a druhý RFA, prdsa je to dosť/, Wild by chceli viac.
mt-svk píše:
begbeee píše:Burns - 1st + niečo malé a chutné úplne stačí. To čo ponúkaš ty je blockbuster jak hovado.
to si myslím aj ja, ale nikdy nevieš :D okrem toho náhradu za Huseliusa máme /a teraz nemám na mysli Filatova/, na miesto Russella môźui nastúpiť až traja obranci. Okrem toho sa obávam, že keď Klesla s Byersom išli za Upshalla a Lepista /aj keď jeden je UFA a druhý RFA, prdsa je to dosť/, Wild by chceli viac.
Hlavne podpísať Kuba Voráčka, ten mi do CBJ pasuje ako zadok na šerbel. Jediný tím, kde si ho viem predstaviť je Ottawa a vo formácií so Spezzom a Michálekom :lol2:
Upshalla mi neber, toho chcem do Detroitu :wink2: :wink: Výborný hráč :thumbsup:
OndroNR píše: Však si nedávno chcela Bogosiana :D Tak si vyber, Zach alebo Brent ? Obrana by sa zlepšila, to určite, no ešte tam máte pár potencionálnych UFA - Hejda. Riveta zrejme pustíte. A takisto dôležití RFA hráči Stralmän, Methot, Lepisto :) Najprv by bolo fajn podpísať ich :wink2:
Tá protihodnota za zdá aj mne moc :) Burns - 2nd pick, Huselius, Russell :) čo ty nato ? :thumbsup: Brala by si ?
Bogosiana chcem len preto, lebo jeho výmena vyzerala reálnejšie. Inak uprednostňujem skúseného obrancu, ale zase nie starého, niekoho z trojice Suter, Burns, Volčenkov.

Tá tvoja protihodnota sa mi veľmo páči, ale neviem, ći by ju Wild brali.

Nepatrí to síce sem, ale odpíšem. Riveta pustíme, pravdepodobne aj Stralmana. Hejda to tiež nemá isté, bude záležať na tom, koľko bude chcieť. Takže podpisovať sa budú Clitsome, ktorý je UFA /nie RFA/, lepisto a Methot. Tí naisto. Plus Upshall a Voráćek v útoku. ;)
Upshalla musíme predĺžiť :!: :!: :!: :!: :!:
mt-svk píše:
OndroNR píše: Však si nedávno chcela Bogosiana :D Tak si vyber, Zach alebo Brent ? Obrana by sa zlepšila, to určite, no ešte tam máte pár potencionálnych UFA - Hejda. Riveta zrejme pustíte. A takisto dôležití RFA hráči Stralmän, Methot, Lepisto :) Najprv by bolo fajn podpísať ich :wink2:
Tá protihodnota za zdá aj mne moc :) Burns - 2nd pick, Huselius, Russell :) čo ty nato ? :thumbsup: Brala by si ?
Bogosiana chcem len preto, lebo jeho výmena vyzerala reálnejšie. Inak uprednostňujem skúseného obrancu, ale zase nie starého, niekoho z trojice Suter, Burns, Volčenkov.

Tá tvoja protihodnota sa mi veľmo páči, ale neviem, ći by ju Wild brali.

Nepatrí to síce sem, ale odpíšem. Riveta pustíme, pravdepodobne aj Stralmana. Hejda to tiež nemá isté, bude záležať na tom, koľko bude chcieť. Takže podpisovať sa budú Clitsome, ktorý je UFA /nie RFA/, lepisto a Methot. Tí naisto. Plus Upshall a Voráćek v útoku. ;)
Thrashers_Fan písal o tom, že Bogo je flákač, neviem čo je na tom pravdy, zápasy Atlanty nesledujem. Hejda sa vyjadril, že by rád podpísal, možno to bude jeho posledná zmluva v NHL (písané v PH). Clitsome mal parádny záskok niekedy myslím okolo januára, aj Detroitu strelil gól :wink2: Tou výmenou s PHX ste jednoznačne získali :thumbsup: Dá sa povedať, že PHX ste odr*kali. Upshall a Voráček sú priority, no stále trvám na tom, že Upshalla by som chcel v Detroite :yes: .... Ešte k Burnsovi : Neviem, či majú vôbec Wild záujem ho Trejdnúť. :) ......odpíš už do témy Columbus :)
nejake novinky

:arrow: stale sa hlada trener, najvacsim kandidatom je zrejme MacTavish, zvysni su asi uz len Hitchcock, Therrien, Muller a Yeo (tu to viazne, kedze este bojuje s farmou o Calder Cup)
:arrow: vsetci hraci su vymenitelni (aj s no-trade) okrem Koivua
:arrow: Barker bude asi vykupeny zo zmluvy
:arrow: nejake rokovania s agentom Burnsa uz prebiehaju :?:
Getzo5 píše:Hra za prvý tím nie je fikcia, presun aspoň na farmu, teda cez oceán nutnosť. Ešte mu správne draftovať krídlo a ide sa na vec. Minny to prajem.
Ja si myslím, že urobil veľmi dobre, že ostal ešte rok v Európe. Príde vyzretejší, trošku skúsenejší a potom môže naskočiť rovno ako ten 2.center, ako s ním u Wild plánujú :yes:
WildCelt píše:nejake novinky

:arrow: stale sa hlada trener, najvacsim kandidatom je zrejme MacTavish, zvysni su asi uz len Hitchcock, Therrien, Muller a Yeo (tu to viazne, kedze este bojuje s farmou o Calder Cup)
:arrow: vsetci hraci su vymenitelni (aj s no-trade) okrem Koivua
:arrow: Barker bude asi vykupeny zo zmluvy
:arrow: nejake rokovania s agentom Burnsa uz prebiehaju :?:
MacTavish? Nechtěl bych.. :giggle: :)
WildCelt píše: :arrow: Barker bude asi vykupeny zo zmluvy
Uff, tak toto je pre mňa šok :shock: A taký talent :ja_neviem:
OndroNR píše:
Je pro tebe talent hráč, co má pracovní morálku na bodě zamrzlého tučnáka? :) ..
Je to stejná trefa vedle jako byl Zherdev a Bogasian..
Hlavnim trenerem Minnesoty se stal Mike Yeo :eek2: Tohle by me nikdy ani nenapadlo, ten chlapik pusobil dlouho v organizaci Penguins a byla s nim obrovska nespokojenost, fans v Pittsburghu ho nenavideli. Byl presilovkovym trenerem u nas a byl to jeden velky chaos... Tak byl vyhozen z Pittsburghu a v AHL odvedl dobrou praci s Houstonem, do toho ovsem uz nevidim...

Good luck Wild and good luck Mike Yeo, ale tohle muze klidne skoncit i jako blamaz...
Richards mal tiez na starosti presilovky v SJS, patrili medzi top timy, ale u Wild toho moc nedokazal

ale je to dost prekvapujuce, znovu je to dost risk, avizovany bol nejaky skusenejsi trener
Reeper.89 píše:
OndroNR píše:
Je pro tebe talent hráč, co má pracovní morálku na bodě zamrzlého tučnáka? :) ..
Je to stejná trefa vedle jako byl Zherdev a Bogasian..
No, aspoň máme za Źerdeva Ťjutina :D, ale keď si predstavím, źe skauti chceli Phaneufa, ale MacLean si presadil svoje... .

Inak, ako by ste mi opísali Todda Richardsa? Díky.
mt-svk píše:No, aspoň máme za Źerdeva Ťjutina :D, ale keď si predstavím, źe skauti chceli Phaneufa, ale MacLean si presadil svoje... .

Skauti chtěli i Kopitara ne? Ale MacLean řekl, že nebude draftovat hráče z nehokejové země, že mu nevěří. Že tam není jistota, že prorazí a pak .. no víme.
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:No, aspoň máme za Źerdeva Ťjutina :D, ale keď si predstavím, źe skauti chceli Phaneufa, ale MacLean si presadil svoje... .

Skauti chtěli i Kopitara ne? Ale MacLean řekl, že nebude draftovat hráče z nehokejové země, že mu nevěří. Že tam není jistota, že prorazí a pak .. no víme.
:hroza: To je čo za argument ?? Ak má v sebe potenciál a má pracovnú morálku :yes:
OndroNR píše:
Reeper.89 píše:

:hroza: To je čo za argument ?? Ak má v sebe potenciál a má pracovnú morálku :yes:
Po problémech s přestupem Zherdeva z CSK Moskva a následná zklamání z něj si asi usmysleli, že budou draftovat jen Američany a Kanaďany :) (jakožto jistotu.)
Reeper.89 píše:
Po problémech s přestupem Zherdeva z CSK Moskva a následná zklamání z něj si asi usmysleli, že budou draftovat jen Američany a Kanaďany :) (jakožto jistotu.)[/quote]
To ale Zherdev je osobitná špeciálna kategória :roll:
Kedže bol viackrát ponúkaný, Burns bole goner, takže gratulujem k protihodnote. Coyle je šikovný americký prospect, výborné ruky i fyzická schránka, dosť podcenený (picknutý bol ako 27 či tak nejak) zatiaľ. Setoguchi síce s produkciou zaostával, ale mohol by pookriať, je to kvalitný hráč a pick sa už vyplatil. Ten minnesotský dvojpick sa mi páči tak ako ten edmontonský (RNH a Klefbom). Brodin je výborný, do budúcna solídny typický švédsky obranca a Phillips podcenený center (pôvodom winger, ale slabší kročuliar, preto zmena), ktorý ešte môže pekne stúpnuť na hodnote. Byť vami, som spokojný.

Ak ste čakali Zibanejada, tak to asi bolo skôr želanie, ten stúpal. Ak Armiu, tak smútiť zas nemusíte. Stavili ste na istotu. Armia je neistota. Prakticky ste podobného hráča dostali v ten istý večer v Coyleovi. Staršieho a pripraveného na NHL (ešte nie, ale čoskoro...)

Burns bude urcite velká strata,ale podla mna i Wild natom dost získali.Predsa len s hrou dopredu to nieje az take idealne.Wild potrebovali kvalitneho strelca a podla mna Setoguchi ním urcite je.Navyse natom Wild ziskaju v podstate az troch talentovanych hracov Coyla,Phillipsa a dalsi draft v roku 2012.Stymito mladikmi zatial urcite nemozno ratat do nasledujucej sezony,ale v buducnosti by sa postupom casu mohli u Wild urcite presadit...
Síce odisiel vyborny Burns,ale Wild maju urcite nacom stavat ked maju super mladych bekov ako napriklad Scandella 21,Spurgeon 21,Cuma 21,Falk 22,Brodin 17 a pevne verim ze vacsina znich by mohla pravidelna hravat i v nasledujucej sezone.No s obranou som spokojny i ked Burnsa ako offenzivneho obrancu bude tazsie zaskocit v produktivite,ale obrana Wild ma urcite velku perspektivu do buducna.
Uz teraz sa neviem dockat na novu sezonu.A hraci ako Koivu,Granlund,Setoguchi,Havlat,Bouchard,Latendresse,Clutterbuck,Zidlicky,Schultz a dalsi by mohli robit vacsie problemi superom...

Tak GL Brent v San Jose :bye2:
Minnesota1 píše:Burns bude urcite velká strata,ale podla mna i Wild natom dost získali.Predsa len s hrou dopredu to nieje az take idealne.Wild potrebovali kvalitneho strelca a podla mna Setoguchi ním urcite je.Navyse natom Wild ziskaju v podstate az troch talentovanych hracov Coyla,Phillipsa a dalsi draft v roku 2012.Stymito mladikmi zatial urcite nemozno ratat do nasledujucej sezony,ale v buducnosti by sa postupom casu mohli u Wild urcite presadit...
Síce odisiel vyborny Burns,ale Wild maju urcite nacom stavat ked maju super mladych bekov ako napriklad Scandella 21,Spurgeon 21,Cuma 21,Falk 22,Brodin 17 a pevne verim ze vacsina znich by mohla pravidelna hravat i v nasledujucej sezone.No s obranou som spokojny i ked Burnsa ako offenzivneho obrancu bude tazsie zaskocit v produktivite,ale obrana Wild ma urcite velku perspektivu do buducna.
Uz teraz sa neviem dockat na novu sezonu.A hraci ako Koivu,Granlund,Setoguchi,Havlat,Bouchard,Latendresse,Clutterbuck,Zidlicky,Schultz a dalsi by mohli robit vacsie problemi superom...

Tak GL Brent v San Jose :bye2:
Granlund ostáva ešte rok v Európe :wink2: Teším sa na Wild, ako sa ukáže Setoguchi :thumbsup: S Mikkom by si mohol sadnúť
1903 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS