Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
The Wild is seeking its third head coach in franchise history, and here is a look at the search so far:
INTERVIEWED
• Former Edmonton coach Craig MacTavish*
OTHER POTENTIAL CANDIDATES
Former NHL head coaches
• Michel Therrien (Pittsburgh, Montreal)
• Ken Hitchcock (Dallas, Philadelphia, Columbus)
• Andy Murray (Los Angeles, St. Louis)
• Pete DeBoer (Florida)
• Scott Gordon (Islanders)
• Guy Carbonneau (Montreal)
Current NHL assistants
• Kirk Muller (Montreal)
• Mike Haviland (Chicago)
• Paul MacLean (Detroit)
• John Torchetti (Atlanta)**
• John Stevens (Los Angeles)**
Current AHL head coaches
• Mike Yeo (Houston)
• Kevin Dineen (Portland)
* Confirmed through sources.
**Also are former NHL coaches, Torchetti with Florida and Los Angeles, Stevens with Philadelphia.
INTERVIEWED
• Former Edmonton coach Craig MacTavish*
OTHER POTENTIAL CANDIDATES
Former NHL head coaches
• Michel Therrien (Pittsburgh, Montreal)
• Ken Hitchcock (Dallas, Philadelphia, Columbus)
• Andy Murray (Los Angeles, St. Louis)
• Pete DeBoer (Florida)
• Scott Gordon (Islanders)
• Guy Carbonneau (Montreal)
Current NHL assistants
• Kirk Muller (Montreal)
• Mike Haviland (Chicago)
• Paul MacLean (Detroit)
• John Torchetti (Atlanta)**
• John Stevens (Los Angeles)**
Current AHL head coaches
• Mike Yeo (Houston)
• Kevin Dineen (Portland)
* Confirmed through sources.
**Also are former NHL coaches, Torchetti with Florida and Los Angeles, Stevens with Philadelphia.
Mne sa pozdava trojica MacTavish,Murray,Yeo i ked prvy 2ja mi neprichadzdaju velmi realne...Trener Houstonu Yeo ma zatial dobre rozbehnutu sezonu a dnes ho caka narocny a rozhodujuci 7 zapas proti Milwaukee tak GL Aeros! Inak uprimnu sustrast pre Stonerovu rodinu kedze dnes zomrel jeho brata Luke ktory zil v britskej kolumbii a zanechal za sebou zenu,syna a v juni sa ocakava dalsie dieta tak R.I.P Luke

No Hitch sa opät predviedol s Kanadou a tak to aj dopadlo
.Skoda ich mali skvely a hlavne talentovany tím a nezasluzili si hned vypadnut... Inak Hitcha si neako ani neviem predstavit na striedacke Wild,neako mi tam nesedí,ale nic proti nemu nemam.To je este dost otvorene ako to bude stymi trenermi tak som zvedavy ako to nakoniec cele dopadne...

Mikael ma len 19 rokov, GM sa vyjadril (nie som si isty kedy, ale asi nie moc davno), ze bude zalezat na nom, ci sa rozhodne este zostat vo Finsku ci ist za ocean, podporu timu bude mat tak ci tak. Mikko sa tiez s odchodom do zamoria neponahlal, hral SM-liigu, az ako 21-rocny hral AHL (na farme hral pocas lockoutu, inak by ju mozno ani nehral), NHL az ako 22-rocny
Dnes predviedol ako mlady hrac na medzinarodnej urovni nieco fantastickeho, nieco ako Forsberg v Lillehammeri. Netvrdim, ze bude z neho taky hrac ako Forsberg, ale rozhodne ukazal, ze moze byt vynimocnym hracom, pretoze predviedol nieco vynimocne :klobuk_dole:
Rad by som ho videl v drese Wild uz buducu sezonu, ale ak sa rozhodne inak, beriem to, hadam by vedel co a preco robi. Rozhodne sa oplati na neho pockat

Dnes predviedol ako mlady hrac na medzinarodnej urovni nieco fantastickeho, nieco ako Forsberg v Lillehammeri. Netvrdim, ze bude z neho taky hrac ako Forsberg, ale rozhodne ukazal, ze moze byt vynimocnym hracom, pretoze predviedol nieco vynimocne :klobuk_dole:
Rad by som ho videl v drese Wild uz buducu sezonu, ale ak sa rozhodne inak, beriem to, hadam by vedel co a preco robi. Rozhodne sa oplati na neho pockat

Nech sa Granlund rozhodne akokolvek,tiez budem respektovat jeho rozhodnutie.Zatial cely sampionat je radost nanho pozerat a hlavne zato ze uz teraz ma obrovsky prehlad vo hre a bude zneho skvely playmaker.
No najskor sa mi nechcelo verit ked som pozrel MIN forum a videl "Derek Boogaard found dead"
Navzdy ostane v mojom srdci a spomienkach tak ako Zholtok.Toto je hrozne po Stonerovom bratovi zomre i Derek
R.I.P
Walz Twitter:
No najskor sa mi nechcelo verit ked som pozrel MIN forum a videl "Derek Boogaard found dead"

Walz Twitter:
sat beside Boogy for a few years in dressing room. Great teammate but even a better person!!! A true gentle giant. RIP my good friend.
Derek Boogaard bol jednym z najpopularnejsich hracov Wild (prekvapujuco mozno aj vobec najpopularnejsi), svedacalo o tom aj jeho privitanie v drese Rangers v jeho prvom a zial aj jedinom zapase proti byvalemu klubu (nevybavujem si, ze by nejaky byvaly hrac mal vrelejsie privitanie, ani Gabby)
na niektore momenty ani ja nikdy nezabudnem
cest jeho pamiatke
na niektore momenty ani ja nikdy nezabudnem
cest jeho pamiatke
http://video.wild.nhl.com/videocenter/c ... &id=114590" onclick="window.open(this.href);return false;
Back to Granlund, GM Chuck Fletcher will soon talk with Granlund's agents. Fletcher has long said he doesn't want to rush Granlund and he'll have a huge say in the process. If he wants to stay in Finland another year, he can stay. If he wants to try the NHL now, he can do that, too.
Frankly, I've got to think Craig Leipold and Chuck Fletcher and Brent Flahr are salivating for Granlund to come over now. He looks ready to contribute, and frankly, the Wild could use a bit of excitement, more so than any coaching hire can bring.
Granlund just won a SM-Liiga championship, leading the league in scoring one year after being Rookie of the Year. He's the toast of a nation now, helping deliver Finland a World Championship with the Goal of the Century.
Frankly, I've got to think Craig Leipold and Chuck Fletcher and Brent Flahr are salivating for Granlund to come over now. He looks ready to contribute, and frankly, the Wild could use a bit of excitement, more so than any coaching hire can bring.
Granlund just won a SM-Liiga championship, leading the league in scoring one year after being Rookie of the Year. He's the toast of a nation now, helping deliver Finland a World Championship with the Goal of the Century.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé