Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

po prestavke 4 zapasy pocas 6 dni, 3 z toho doma, nehladme na silu superov, treba body :!:
Skoda :-( uz to opat zacinalo vyzerat slubne ale zakazdym ked sa Wild dotiahnu blizko k postupovim poziciam tak tým viac zavahavaju.Z poslednych 5 domacich zapasov bola len jedina vyhra a nabuduce privitaju Sharks proti ktorym to bude opat nesmierne tazke.Ale uz dnes sa treba opat rozbehnut proti Columbusu,ktorým sa v poslednej dobe nedari tak to treba vyuzit.

Inak USA 20 : Finsko20
Som spokojny s vysledkom a hlavne zo strany USA sa presadil hraci co maju dost spolocne s Minnesotou.Justin Faulk a Nick Bjugstad su obaja rodaci z MN a tiez aj hravali za miestne univerzity a tiez sa skoroval i draft Wild - Zucker :cool:
Mimochodom za fínov asistoval dalsi draft Erik Haula :yes:
Tichto hracou uz trocha dlksie sledujem a som rad ze prave oni tak znacne zabodovali
po prehre treba 2x vyhrat :ja_neviem:
Som trochu sklamany hlavne z dnesnich presiloviek,ktorych bolo mnoho a ani jednu nedokazali Wild vyuzit.Dôlezity bol Koivu-ho gol len 2sekundy pred koncom druhej tretiny na 1:2 a do polovice tretej tretiny to vyzeralo ze to udrzia ale prisla slaba chvila a Columbus sa behom 40 sekund dostal dokonca do vedenia :hroza: Asponze aj Clutterbuck rychlo "odpovedal" a pomohol aspon k zisku 1 bodu
Inak na najazdy je to slabota pretoze Theodore inkasoval zo vsetkych 3 najazdov
teraz 3 zapasy doma s tymami nad, 6 bodov treba :!: potom su 4 zapasy vonku :scare: ale uz mam po krk tych falosnych nadeji, nech uz idu hore alebo dole :D uz ma nebavi si stale nahovarat, ze uz len 4 bodiky a nejaky zapas k dobru :x ale zase je to :cool: je to tvrdy boj o playoff, aj ked prijemnejsie by bolo byt tie 4 bodiky nad ciarou a nie pod nou...
Suhlasim
Dlhu dobu sa to pohybuje tak od 10-14 miesta v konferencii a hlavne vtedy ma sklamu ked sa im zacne darit a chýba uz len par bodov na PO a vtedy vzdy prichadzaju prehry :hroza:
Klucove zapasy budu proti Nashvillu a Phoenixu kedze oba timy sa taktiez nachadzaju pod ciarou a Wild nemozu dovolit aby sa im i tieto tími vzdialili.
Znovu a znovu sa situacia opakuje :shock: .Minule odohrali Wild kvalitny zapas proti Sharks a ak by aj dnes uspeli tak od PO uz by to boli len 2 body lenze nestalo sa.
Rinne zachytal perfektne asponze nakonci zapasu to tam konecne padlo,ale na bodovy zisk to uz nestacilo.Nechapem kcomu bolo dalsie odvolanie brankara za stavu 1:3 30sec dokonca :-(
Ale pochvalu si zasluzi aspon utok - Bouchard-Brodziak-Havlat ktorych bola casto vidiet a hlavne Brodziak ziskal dost sebavedomia kedze v poslednom obdobi sa mu dost dari co bolo aj vidiet na lade.

Opat sklamanie ked Wild neuspeju proti Phoenixu tak to uz bude dost narocne sa udrzat v kontakte na postupove priecky,pretoze pride 3 zapasovy trip
za 10 rokov som nebol viac sklamany a znechuteny ako po vcerajsom zapase :ee: jedine, co ma potesilo bolo ako zlomil Havlat hokejku o vlastnu branku po gole na 1:3, tiez som mal chut nieco rozmlatit, az sa mi ulavilo ako som ho to videl spravit :D
Skoda ze nebol ziadny stream inak to bol fantasticky zapas kde hlavne Brunette a Koivu hrali skvele.Tak 3 goly zo strany Wild boli nadherne a Barker sa konecne strelecky presadil vtej najvhodnejsej chvili ale snim som zatial neni velmi spokojny.Len skoda ze nebolo vypredane ale po minulom zapase s Nashville sa ani moc necudujem.

Teraz pride trip po Atlantiku proti Devils,Bruins a Penguins hlavne u prveho menovaneho by to mohol byt plny bodovy zisk
Proti New Jersey to bol dost nevyrazny zapas ale stastie stalo na strane Wild pretoze rozhodujuci a zaroven prvy Stoner-ov gol bola velka nahoda ale aj to ráta :D .
Ak bude aj zvysok tripu uspesny tak po dlhej dobe by sa mohli Wild konecne prebojovat na postupove priecky
si predstavte, ze Wild su po Canucks 2. najlepsi tim po 18. decembri, resp. za poslednych 10 zapasov na zapade (silnom zapade :D )

:-O :wave: to su ostatne timy take slabe, ci Wild taki dobri :D

zo zvysnych 10 januarovych zapasov 7 vonku :? ale vonku im celkom ide
Mohlo by to i dneska proti Bruins vist,ale oba timi su vo forme ked Boston bodoval uz 6x v rade,ale v prospech Wild hraje vyrazny fakt:Minnesota is 5-0-0 at TD Banknorth Garden, making it the only undefeated team in Boston :good: tak pevne verim ze im tato seria vydrzi aj nadalej :yes:
Proti Bostonu je mnoho skvelych statistik na strane Wild:In 10 all-time games against Boston, the Wild has never allowed a Bruin power-play goal. The Minnesota penalty kill is currently 31-for-31 against Boston.
Ale pochybujem ze po zapase by sa este vylepsili vsetky statistiky,hlavne nech si odnesu neaky ten dalsi bodik z Bostonu :clap:
Tak toto som opravdu necakal ze Wild uspeju vsetky 3 zapasy na klziskach superov :good: a pritom tato posledna vyhra bola "cersnicka na torte" pretoze konecne som spokojny s vyvazenostou timu ked prve 3 utoky su skvelo poskladane a vsade je aspon niekto kto to taha.Dnes som najviac spokojny s 3.utokom kde vsetci chlapci hraju v pohode O´Sullivan-Cullen-Clutterbuck ale najviac sa to v poslednej dobe odraza na Cal-ovi ktory je vo forme ked skoroval v kazdom zapase ztohto tripu :wave: V tomto zapase sa naplno i golovo presadili vsetky 3 formacie,dufam ze to Wild vydrzi co najdlksie.Posledny gol na 0:4 v oslabeni 5na4 urobil skvelu pracu Brodziak ked zachytil puk a potom oblukom vyhodil z obraneho pasma a puk i trochu so stastim "doskackal" do brany

A je to tu :yahoo: konecne sa Wild podarilo prebojovat nad postupovu ciaru,som zvedavy kolko im to vydrzi :)
Ako keby som to zakrykol stymi utokmi ked na minulom tripe hrali Wild skvele,ale potom hlavne proti Dallasu to bolo hrozne pretoze za cely zapas neprisla vylozena sanca a Stars si zasluzene brali oba body.
S Nashvillom to po konci 2.tretiny bol dost vyrovnany zapas,ale v poslednej tretine uz ako keby dosli sily a koncentracia a padal jeden gol za druhim :hroza:

Som zvedavy na zapas proti Coloradu a hlavne nato ako to bude vyzerat na poste brankara,pretoze Theodora a Bacsktroma trapia mensie zranenia a Harding je out na dlksiu dobu
Vyzera to ze v branke nastupy Khudobin ktory uz ma mensie skusenosti v zostave Wild z minuleho roku a i v minulom zapase za stavu 4:1 dostal prilezitost
O'Sullivan v Minnesote skoncil :arrow: pravdepodobne bude jeho kariera pokracovat v Europe
Toto si asi Chudobin do denníčka nedá :giggle:

Zato za toto sa môže Koivu chváliť aj vnúčatám, krásna práca :thumbsup:

Na POs vám v tak vyrovnanej konferencii opäť neverím, ani ten káder sám o sebe na to nevyzerá. Backstrom-Burns-Koivu-Madden sú veľmi dobré stavebné kamene, ale večne zranený Bouchard, Brunette, Kobasew, Židlický, Havlát...nič z toho nedosahuje potrebnú úroveň. Je to škoda, fans v Minnesote by si podobný run ako svojho času zažili s Gabbym a Lemaireom znova zaslúžili, ak pre nič iné tak pre svoju vernosť.
Wild su znova na vitaznej vlne, WIN 1 a cuduj sa svete, ze to pisem, konecne idu na trip :D

Anton Khudobin :arrow: shutout, co dodat, hodne, hodne zaujimavy styl ma tento brankar, taky divoky :D zakroky na bruchu, na zadku a semafor rovno pred hlavou, mal som dost :D
WildCelt píše:Wild su znova na vitaznej vlne, WIN 1 a cuduj sa svete, ze to pisem, konecne idu na trip :D
No to je velky nezvyk tie tripy oproti minulym sezonam,pretoze malokedy uspeli,ale tuto sezonu to je uplne ine :good: ocom svedci aj debakel na lade Flames co bol paradny zapas zo strany Wild.Ale teraz pridu narocnejsie zapasy v San Jose a Chicagu ale obom timom sa nejak nedari co by mohli Wild vyuzit.Uplna spokojnost by bola ak by vyhrali este aspon 1 zapas na tomto tripe.
Ale nemozno zabudat aj na domace zapasy kde to zasa onieco polavilo,pretoze z XEC si kedysi malokto braval body.A nedavno boli s uspesnostou pod .500% Zo zapadu su horsie natom iba Oilers a Flames co sa potvrdilo i predoslimi zapasmi Wild :D

Tak play off je uz znovu "pred dverami" a prave nasledujuce zapasy dost napovia,pretoze su to susediace timy v tabulke takze to budu velmi dôlezite zapasy.

Backstrom skvely navrat po zraneni :yes: a lepsie to ani dopadnut nemohlo
Wild nabrali spravny kurz :thumbsup: vonku zbieraju body aj nadalej a konecne sa chytili aj doma, 4x po sebe plny bodovy zisk, len tak dalej, a to playoff by mohli spravit :wave:
Bouchard dalsi spin-o-rama gol :cool:
a znovu proti Khabibulinovi :giggle: :poklona2: skvele, ze je spat (a samozrejme Clutterova cista robota pred tym :cool: )

Koivu planuje stale trenovat
Latendresse uz trenuje
povolenie uz dostal aj Sheppard, ktory je vsak stale vyluceny z kadra
aj Barker sa zranil, co je tiez celkom potesujuca sprava :D :oops:

zatial najlepsie umiestnenie v sezone :arrow: 5th

:wave: my chceme plejaf :protest: my chceme plejaf :protest: my chceme plejaf :protest:

som zvedavy na california trip :sarcasm:
WildCelt 2 :D
kajo píše:Bouchard dalsi spin-o-rama gol :cool:
Když jsem na to koukal poprvé, nevěřil jsem vlastním očím, že si to po zranění a přímo v zápase troufne.. Khabibullin je na ty Spin-o-rama nějakej náchylnej. :eek2:
:hehe:
1903 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG