Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No Patrik uz bol v nasej organizacii,ale nedostal este sancu iba na farme.Som zvedavy v akom utoku bude nastupovat a kto bude musiet putovat na farmu :ja_neviem: .Uvidime kolko mu to tentokrat vydrzi,pretoze za par sezon si uz zahra v 4.time
„Je to krásný příběh, že se vracím do klubu, který mě draftoval. Snad to zafunguje.“

to dufam, strasne, ale strasne chcem, aby to fungovalo :modlenie:
WildCelt píše:„Je to krásný příběh, že se vracím do klubu, který mě draftoval. Snad to zafunguje.“

to dufam, strasne, ale strasne chcem, aby to fungovalo :modlenie:
A zdá sa ze to hned zafungovalo ked vo svojom premierovom zapase strelil svoj 1.gol ktory este dáva nadej na bodovy zisk.
Som rano zvedavy na zostrihy hlavne naten prvy gol Flyers pretoze na Wild stranke v in-game comentary to bolo zaujimavo popisane ze tam bol vacsi zmetok zcoho vyplinulo:James van Riemsdyk has the easiest goal of his career
Ale uz som dost sklamany ztych prenosov,pretoze po Rangers(naco som sa dost tesil) nebol ziadny stream ani na Flyers :hroza: Nakoniec sa predsa len velmi oplatí to ESPN :-(
Minnesota1 píše:Ale uz som dost sklamany ztych prenosov,pretoze po Rangers(naco som sa dost tesil) nebol ziadny stream ani na Flyers :hroza: Nakoniec sa predsa len velmi oplatí to ESPN :-(
Tiež začínam mať ten pocit. :-( Tento rok už neriešim, ale budúcu sezónu...
Wild, aj keď (neurazte sa) im ako "bottom 10" prajem, príliš nesledujem aby som to vedel dopodrobna, ale včera sme s*ckovali slušne, tak som si pozrel váš zápas a veru som neľutoval. Takto hrať Havláta som odkedy do Minny prišiel ešte nevidel. Neviem nakoľko to bolo súperom, ale bola naň radosť pozerať. On tie kľučky skúša stále, včera mu ale všetko vychádzalo na 100%. :thumbsup: Dúfam, že sa "Švéd" chytí, jeho najlepší hokej je vždy krása na pohľad.

Mimo to musím len uznanlivo :yes: na podpisy Cullena (ten sa fakt skvele zapracoval), Maddoga (to nešlo inak :frajer2: ) a Theodorea, ktorý chytá na backup fakt výborne. Tak ako on v regular tradične zvykne. Hardingovo zranenie tak momentálne môže mrzieť snáď len Hardinga...

Ešte raz :clap: pre Havláta, ten prvý gól bola nádhera (hlavne tá ľahkosť).
[nhltv]http://video.nhl.com/videocenter/consol ... ent=MIN202[/nhltv]
Getzo5 píše:
Minnesota1 píše:Ale uz som dost sklamany ztych prenosov,pretoze po Rangers(naco som sa dost tesil) nebol ziadny stream ani na Flyers :hroza: Nakoniec sa predsa len velmi oplatí to ESPN :-(
Tiež začínam mať ten pocit. :-( Tento rok už neriešim, ale budúcu sezónu...
my sme si to s Wildom podelili pul na pul a spokojnost na strane macka i divocha :)
cepi píše:my sme si to s Wildom podelili pul na pul a spokojnost na strane macka i divocha :)
Tak aj to je možné, ale čo v PO? :) Navyše...to ste na tom dobre keď sa vám nekryjú regular zápasy...
Getzo5 píše:Ešte raz :clap: pre Havláta, ten prvý gól bola nádhera (hlavne tá ľahkosť)
a co gol Zidlickeho, to bola vychcanost :D :cool:
ako blesk z cisteho neba, zajtra proti Coyotes nastupi Butch :-O :wave:
No konecne uz Havlat naplna ocakavania,pretoze momentalne je vo forme a i dnes proti Calgary bol pri oboch goloch hlavne ten vyrovnavajuci gol dal opet s velkou lahkostou ked sa predral az pred Karlssona a pohodlne vyrovnal.Z poslednych 5zapasov ma tusim 3+5 .Som rad ze to tam padlo uz aj Butch-ovi aspon nadobudne trochu viac sebavedomia a potom môze dobre napomôct v produktivite,ale hlavne nech mu to zdravie vydrzi.
Inak predlzenie sa hralo vo vysokom tempe zo strany na stranu a hlavne Backs vytiahol paradny zakrok.
Teraz pride 4dnovi trip po pacifiku a najtazsi zapas ocakavam v Dallase pretoze budu mat malo casu na oddych a Dallasu sa zaroven v poslednej dobe dari ked bodovali z poslednych 5.zapasov naplno a vedu pacificku diviziu tak to bude urcite dost narocny zapas.
Minnesota1 píše:No konecne uz Havlat naplna ocakavania,pretoze momentalne je vo forme a i dnes proti Calgary bol pri oboch goloch hlavne ten vyrovnavajuci gol dal opet s velkou lahkostou ked sa predral az pred Karlssona a pohodlne vyrovnal.Z poslednych 5zapasov ma tusim 3+5 .Som rad ze to tam padlo uz aj Butch-ovi aspon nadobudne trochu viac sebavedomia a potom môze dobre napomôct v produktivite,ale hlavne nech mu to zdravie vydrzi.
Inak predlzenie sa hralo vo vysokom tempe zo strany na stranu a hlavne Backs vytiahol paradny zakrok.
Teraz pride 4dnovi trip po pacifiku a najtazsi zapas ocakavam v Dallase pretoze budu mat malo casu na oddych a Dallasu sa zaroven v poslednej dobe dari ked bodovali z poslednych 5.zapasov naplno a vedu pacificku diviziu tak to bude urcite dost narocny zapas.
To, kedy sa Havlát rozbehne, bola len otázka času :wink: Tu ho máte :) má potenciál získať 70 bodov :)

Asi tak... ale tie posledné tri góly, jedna lahôdka väčšia než tá druhá, to on vie. Mám ale taký pocit, že sa v Minny dlho neohreje. Ako vám svedčí niekto iný koho nemáte, tak jemu bude svedčať tím, ktorý bude potrebovať viac jeho kreativitu na krídle než vy s tou Koivovou strelca alá Gáborík.
som zvedavy na trip, ak nebudu body, treba vyhadzovat, tim, ktory nie je v rebuildingu a ma nabity cap hit nemoze hrat takto :thumbsdown:
No dneska bola prva lajna Anahaimu (Perry,Getzlaf,Ryan) na nezastavenie,ked dokopy nazbierali az 11bodov :shock: .Backstrom nemal svoj den,pretoze prvy uspesny zakrok si pripsal az ked 2x lovil puk zo svojej siete a cely zapas zachytal podpriemenre.Od Wild stoji za zmienku opet hlavne Havlat,ktoreho bolo dost vidno a ma velku zasluhu na Burnsovom gole.V zapase sa stala i jedna kuriozita ked Koivu stratil hokejku a nasledne si od Ryana vytrhol novu zaco ostal nepotrestany penalizaciou,ale spravodlivost sa nakoniec predsa len obratila na stranu Ducks ked Ryan si zobral z ladu Mikkovu hokejku a nasledne sa puk odrazil knemu a bezvahania skoroval.
Nemozem este nespomenut to ze 2x v rade hraci Wild(Miettinen,Schultz) dostali 4minutove tresty zcoho som dost sklamany,pretoze to museli byt velmi bolestive zasahy tak ako pre Browna tak i dnes pre Perry-ho ked obaja mali v tvari krv :hroza: ale Perry je "bojovnik" a dohral zapas i ked pocas pobytu na striedacke si to miesto neustale pridrzal ladom a nakoniec sa mu jeho aktivita vyplatila ked strelil hattrick(skoroval v Even Strengt,presilovke i v oslabeni).Ale v zapase i Marchant neako nepochodil a par minut pred koncom uz isiel radsej do satne dufam ze to nebude nic vazne.

Inak trip bol slusne odohrany ked len proti Ducks sa obisli Wild bodovo naprazdno.A pre Anaheim to bol urcite dôlezity zapas pretoze ich teraz caka 7zapasovy trip a v domacom prostredi budu hrat takmer na na novy rok 31.decembra.
Minnesota1 píše:No dneska bola prva lajna Anahaimu (Perry,Getzlaf,Ryan) na nezastavenie,ked dokopy nazbierali az 11bodov...
Mel si tam brachovi pustit Canucks :D
Skoda ze jsem se nedival, o 4 goly jsme letos snad jeste nevyhrali. Kamos me vcera hecoval, ze nam da Zidla gola a prvni co vidim kdyz zapnu net... Zidlicky skoroval proti Anaheimu :hroza: Nastesti vysledek me pak mile potesil, hned jde videt kdyz ma 1.lajna den. Skoda ze zatim tech dnu letos bylo mene nez bychom potrebovali.
no co GM, kde su tie zmeny, strata na playoff narasta, ci vies robit len bububu, 5 prehier nevyvazia 2 vyhry a 2 prehry po predlzeni
booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

:a_von:

koniec, playoff nebude, uz neverim
Podla mna je este predcasne pochybovat otom ci sa Wild dostanu do Play off i ked sa opät nevyvija sezona idealne,ale ja im budem verit dokial bude coilen teoreticka sanca na postup.

Dnes vynikala hlavne prva lajna,ktora bola pri vsetkych 3goloch a miestami si dokazali vytvorit tlak i v hre 5na5.Pri kazdom gole Wild to bola pekna suhra a to hlavne pri tretom gole ked nadhernu akciu zakoncil Kobasew(ktory dostal sancu v prvom utoku).Na konci zapasu to este zdramatizoval Stajan,ktory do odkrytej branky znizil na 1:3.V samom zavere si Flames este vypracovali vacsi tlak a tak minutu dokonca trafil Giordano nastastie len tyc a tak nakoniec si Wild odnasaju cenne 2body
Inak uz o dva dni privita tentokrat Minnesota nasvojom lade prave Flames

Vyborny vykon podal Koivu co sa i zasluzene odzrkadlilo v bodoch ked mal prsty pri kazdom gole (1+2) :clap:
este 5 in a row a bude to dobre
WildCelt píše:este 5 in a row a bude to dobre
Uz len 4x :smile03:
Tentokrat si to odnese Colorado

Obrázek 4:1 Obrázek
1.tretina
V prvej tretine mali viacej zo hry Flames,ale nedokazali to vyuzit,pretoze Bacstrom chyta opät dobre,ked vylozene sance nedokazali premenit Tanguay a Iginla.Uvodni gol padol po prvej podaranej akcii Wild ked Kiprusoff vyrazil Scandellovu strelu iba pred Brodziaka a ten pohotobo zakoncil.V oslabeni mali Wild paradoxne vacsie sance ked sa 2x dostali do brejku 2na1 ale nedokazali to vyuzit.

2.tretina
Zaciatkom druhej tretiny to boli opet Plamene kto diktoval tempo ked najskor Iginla sa dostal do brejku,ale nevyuzil to a potom uz Jokinen premenil svoju sancu a vyrovnal na 1:1.Zo strany Wild mal jedinu vaznejsiu sancu Bouchard,ale tentokrat sa vyznamenal Kiprusoff.Onedlho vytiahol i Backs skvely zakrok proti Conroyovi a udrzal nerozhodny stav.
V zavere tretiny prisla prva a zaroven katastroalna presilovka Wild v ktorej sa Glencross dostal do brejku,ale nastastie opat to zachranil Backs.

3.tretina
Tentokrat uz Wild hned z uvodu vyuzili presilovku a Havlat strelil svoj typicky gol ked sa predral az pred brankara a pohodlne skoroval.O par minut neskor prisla nasledne dalsia presilovka v ktorej trochu so stastim skoroval Madden ked skôr z rohu klziska prudko prihraval,ale nastastie si to Kiprusoff tecoval do branky.Konecne sa hra uz viacej vyrovnala,pretoze predchadzajuce tretiny mali navrch Flames.Tak nakonci uz Flames skusili odvolat co vyuzil Clutterbuck a upravil skore na 4:1
akoze kolabujem pri precisleniach (2 na 1, ba 3 na 1) a samostatnych najazdoch, oni snad este nedali v sezone z toho gol :x a ked aj dali, neuznali im ho, lebo boli 6 na lade :lol3:

koloredo :bitka3:
Dneska mal smolny den Anderson a to hlavne za 2 inkasovany gol,ked puk sa odrazil od zadneho mantinelu pricom si to nestastne tecoval do vlastnej siete.Poistovaci gol prisiel po podobnej situacii ked po Cullen-ovej strele sa puk opat odrazil od zadneho mantinelu k Brunettovi a ten nekopromisne zvysil na 1:3 a tento naskok si uz Wild bez vacsich problemov ustrazili.I ked musel Backs podrzat tím v niektorych pripadoch
Minule to bol Koivu a tentokrat bodoval Cullen pri kazdom gole :cool:

Uz prisla 3 vyhra v rade a postupove priecky su coraz blizej a ktomu este maju Wild zopar zapasov k dobru oproti inym tímom.
Teraz treba bodovat v domacom zapase proti Detroitu co bude velkou previerkou tímu.
Len tak dalej :!:
Minnesota1 píše:Dneska mal smolny den Anderson a to hlavne za 2 inkasovany gol,ked puk sa odrazil od zadneho mantinelu pricom si to nestastne tecoval do vlastnej siete.Poistovaci gol prisiel po podobnej situacii ked po Cullen-ovej strele sa puk opat odrazil od zadneho mantinelu k Brunettovi a ten nekopromisne zvysil na 1:3 a tento naskok si uz Wild bez vacsich problemov ustrazili.I ked musel Backs podrzat tím v niektorych pripadoch
Minule to bol Koivu a tentokrat bodoval Cullen pri kazdom gole :cool:

Uz prisla 3 vyhra v rade a postupove priecky su coraz blizej a ktomu este maju Wild zopar zapasov k dobru oproti inym tímom.
Teraz treba bodovat v domacom zapase proti Detroitu co bude velkou previerkou tímu.
Len tak dalej :!:
dnes sa vam darilo velmi efektivne branit (kto by to bol povedal :roll: )
vsetko ste blokovali - strely, hracov, dorazky, nahravky, hokejky, passing lines... :hroza:
trosku toho stesticka sa tiez priklonilo na vasu stranu pri oboch brankach a vysledok je aky je... :verysad:
v kazdom pripade gratz :-P
Stymi blokovanimi strelami to je skoro v kazdom zapase s vacsim poctom blokov na strane Wild.Hlavne Zanon a Schultz toho dost "schytaju" ale proste v obrannej hre to uz v poslednej dobe vyzera idealne este treba zlepsit produktivitu,pretoze zo Zapadnej konferencie strelili Wild zatial najmenej golov.
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING