Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak v Colorade to bol bezpecne nas najslabsi vykon v sezone :? Zrejme to bolo sposobene tou nadmorskou vyskou :P Hraci posobili fakt dost prispato :D Uz aby sa vratil Gabby :roll:

Moc se nezadarilo, co???
btw. Komu ste vy slovaci fandili? Coloradu, nebo Minesote? 8)

Derek Boogaard který dělá ochránce hvězd v Minnesotě si vede velmi dobře a určitě má na ledě respekt.Přidávám video jak si poradil v sobotu s Toddem Fedorukem z Anahaimu - jasné KO :o

http://www.youtube.com/watch?v=rfl75-WaV6A

excelent píše:Derek Boogaard kterĂ˝ dÄ›lá ochránce hvÄ›zd v MinnesotÄ› si vede velmi dobĹ™e a urÄŤitÄ› má na ledÄ› respekt.PĹ™idávám video jak si poradil v sobotu s Toddem Fedorukem z Anahaimu - jasnĂ© KO :o

http://www.youtube.com/watch?v=rfl75-WaV6A
jj, Derek je :cool: uz som o nom pisal v teme bitkarov, aj o tejto bitke :wink: a mam taky pocit, ze Fedoruk skoncil na listine zranenych s trznou ranou na tvari :roll:

Boogard je borec :cool: ako vravĂ­ Exo, jasne KO!

Derryl píše:Boogard je borec :cool: ako vravĂ­ Exo, jasne KO!
Kokso jedna rana mu stacila a super bol KO. Je to dobry borec :D . Ledva sa ten co to schytal zo zeme pozbieral. Nechcel by som taku schytat

Rychlá bitka.

Zdravotne problemy ma aj Palo Demitra :( Ak vynecha najblizsi zapas, do zostavy sa vrati Wes Walz, ale ak bude Palo hrat, tak Wes bude este odpocivat :roll: Marian Gaborik by vraj uz mohol zacat tento tyzden korculovat :) Ak nestihne zapasy proti Vancouveru a Nashvillu, dufam, ze proti Sam Jose uz bude pripraveny nastupit, ked to davaju na tej Galaxii, aby sme ho mohli vidiet live :roll:

WildCelt píše:Tak v Colorade to bol bezpecne nas najslabsi vykon v sezone :? Zrejme to bolo sposobene tou nadmorskou vyskou :P Hraci posobili fakt dost prispato :D Uz aby sa vratil Gabby :roll:
"Dnes sme pripomínali vandrákov... Hrali sme ako nejakí juniori, bez koncepcie, rozhárano. Pôsobili sme ako malí chlapci, chýbala nám energia, korčuľovanie, snaha niečo vymyslieť. Z našej strany to bolo úbohé predstavenie," čertil sa lodivod Wild Jacques Lemaire.

az teraz som natrafil na toto :oops: , navyse 3 dni oddychu, dnes by si to mal Vancouver zliznut, ked su taki oddychnuti :P :lol:

Tak tesi ma, ze Pascal lieta po lade ako pred zranenim kolena :D :lol:

Obrázek

WildCelt: nejako sa vám ,bez Gabyho nedarí.Tipoval som ,že by ste mali proti Nashville vyhrať ,ale bez Gabyho a proti v dobrej forme chytajúcom Vokounovi, ste ten zápas prehrali.Dúfam, že sa Gáborík vráti do zostavy, čo najskôr. :wink:

Aaale, ved sme aj mali, sme boli lepsi :P , az na tu obranu :roll: Mannymu sa az tak nedarilo, znova to vyzeralo po prvej tretine na striedanie :roll: , ale zostal. No neda sa stale len vyhravat, aj ked hra je dobra :( Ved aj na Buffalo uz doslo. V tom zapase bola obrana dost slaba, ach tie goly :( Velmi ma potesilo, ze sa trafili Demitra (ktory ma ohromnu radost z kazdeho golu :cool: ) a Parrish, ktori sa dost trapia s koncovkou, no skoda, ze ani to nepomohlo. No snad im to pomoze do dalsich zapasov :roll: Teraz na nich caka 5 zapasov vonku, bude to tazke, Gabby cestuje s nimi, takze hadam uz nastupi :roll: Muzstvo hra dobre aj bez neho, no je to velmi tazke, predsa ked hra Gabby s Demitrom je ta sila v utoku viac rozlozena :) a verim, ze ti dvaja este predvedu paradne kusky :wink:

Konecne hral znova Wes Walz :frajer: Pekne ozivil hru checking line, skvele branil a aj utocil, bolo ho citit. Len dufam, ze v dalsom zapase zase nebude absentovat :modlenie: Gabbyho marodka sa nejako moc natahuje, no snad potom aspon vydrzi do konca sezony zdravy :modlenie: Dufam, ze v decembri uz bude hrat, rad by som ho videl v zapase proti Red Wings :)

Gaby je aĹľ privelmi ÄŤasto zraneny, co skodi nielen muĹľstvu ale aj jemu a preto je problem aby sa dostal na uroven Maja Hossu v kanadskom bodovani!

jo,jo Obrázek zranÄ›nĂ­ Groin-třísla s tĂ­m dříve ÄŤasto marodili i Jarda Jágr a Dominik Hašek.

Wild sa naozaj prestalo darit a ten boom z uvodu sezony je uz zabudnuty.Aspon,ze Palo Demitra bodoval (1+1).Ale prehrat s Phoenixom naozaj nemuseli.Dve asistencie si pripisal Aj Lacike......

Tak zatial viem len vysledok a to, ze Demo mal 2 body za gol a nahravku, ze Wild viedli 2:0 po dvoch rychlych goloch na zaciatku 1. a 2. tretiny a aj 3:2 v polovici 3. Musim sa priznat, ze tento vysledok ma v sezone zatial najviac sklamal :cry: To mali jednoznacne vyhrat, hlavne po tom ako si to rozohrali, takto premrhat vedenie, to mi pripomina skor muzstvo spred roka :( Teraz ich caka Nashville na jeho lade, tam snad prekvapia, ked vo Phoenixe sklamali :)

Tak tohle je hodně nepovedený zápas Minnesoty :twisted: hráči soupeře podcenily a hloupě prohrály.

Wild maju novozlozeny prvy utok. Parrish-Walz-Demitra. Hrali takto posledne 2 zapasy a v ofenzive jednoznacne tahali cele muzstvo oni. Parrish (1+3), Walz (2+1) a Demitra (2+2) :cool: Hlavne, aby sa chytili Palo a Mark. Snad im to pojde aj nadalej tak dobre a v noci sa prida aj utok White-a :)

Z coho som vsak :shock: je statistika +/- V ofenzive len utok Bouchard (8 ) - White (3) - Rolston (6), Veilleux (1) a Foy (2) su v pluse. Inak vsetci v minuse, pricom najhorsi je Demitra (-9) :o Obrana tiez nic moc, len Carney (1) v pluse a az na Schultza (0) vsetci v minuse, najhorsi Nummelin (-7) :o
Asi je to sposobene skvelymi oslabeniami a celkom slusnymi presilovkami :roll:
Ale aj tak statistiku +/- treba zlepsit :)

Wild znova prehrali a to na domacom lade :( Vobec sa im nedari, rovnako ako mne :cry: Z poslednych 12 zapasov vyhrali len 3 a v riadnej hracej dobe len 1 :neja: :o :shock: Najblizsie ich caka prvy zo zapasov s Detroitom, na ktore som sa tak tesil. Obom posledne zapasy moc nevysli, Wild budu zrejme stale chybat Gaborik, Demitra i Walz. Skoda, ale snad i tak bude super hokej a vyburcuju sa hraci proti takemu superovi, akym Detroit je. Po tom skvelom uvode sa uz divosi prepadavaju na pozicie okolo 8. miesta. Ale bez tych 3 spominanych hracov je to strasne tazke. Aj Atlanta bez Hossu, Kozlova a Holika by sla urcite dole a pod. Uz sa neviem dockat kedy sa vratia a verim, ze Gaborik s Demitrom este len budu predvadzat veci :)

Tak na tie zapasy DET vs. MIN sa tesim aj ja.Gabby vraj uz trenuje s muzstvom,tak mozno,ze uz proti DET by mohol nastupit.....

Alex píše:Tak na tie zapasy DET vs. MIN sa tesim aj ja.Gabby vraj uz trenuje s muzstvom,tak mozno,ze uz proti DET by mohol nastupit.....
Tak trenuje, uz i naplno, to je dobre, ale stale su vsetci opatrny co sa jeho tyka a vraj nastupi az niekedy v polovici decembra, no pokial mu to ma pomoct, aby uz bol do konca sezony fit, tak nech je tak :) Aj Demitra mal hrat uz vcera proti zralokom, ale nehral. Snad tie dalsie zapasy s cervenymi kridlami na Vianoce stihnu a oba tymy budu v plnej sile a forme a to este len bude hokej :wink:

V zapase so San Jose si chudaci skoro dali vlastny gol, ale aky? :roll: Bolo signalizovane vylucenie hraca San Jose a Fernandez vykorculoval z brany, hraci Wild boli v utocnom pasme, ale...
...prisla prudka prihravka, za pukom korculoval Rolston, ale dostal sa k nemu az ked sa odrazil od tycky branky Wild :D

taky gol som si tusim raz dal v NHLke :lol:
1903 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS