Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sám som trocha prekvapeny ako sa Mattovi v klube darí evidentne hned do tímu zapadol len nech mu tá forma vydrzi co najdlksie.Do Scottrade Center mame este vela casu,ale v priprave ste zahrali oba zapasy lepsie proti nam

No dnes som ocakaval ze sa po 1x v branke ukaze posila Theodore,ale opät dostal prednost Backstrom ktorý zatial chytá paradne.Ale uz zajtra hrame znovu a to v Rogers Arene kde je velka pravdepodobnost ze Jose uz dostane sancu.
Tak prva tretina bola skvela ked uz v uvodu Brodziak strelil 2goly.Ale potom Foster v presilovke pekne nasiel Hemskeho a ten znizil,ale Divosi hned odpovedali a taktiez z presilovky ked Latendresse trocha so stastim z uhlu prekonal Khabibulina.
V druhej tretine mali domaci herne navrch ale Backs podrzal tým niekolkymi dobrymi zakrokmi.Snad zvladneme aj tretiu tretinu a nepokazime si tento dobre rozohraty zapas.Nakoniec to bolo velmi tesne ale predsa len.Opet sme mali trocha smoly ked do prazdnej sme opet trafili tycku ale 2pokus uz vysiel ked Burns sa tentokrat presne trafil cez cele klzisko od mantinelu :good:

Toto su cenne body z ladu supera pretoze vonku malokedy bodujeme naplno
Tak zdá sa, že ten tréning vám pomohol :) ak dnes vyhráte s Canucks, tak to teda :good:
Minnesota1 píše:Olejari skusili nakoniec powerplay ktoru slusne zahrali a takmer nepustili puk z hokejok,ale bola 1obrovska sanca skorovat do prazdnej ked Burns spoza brany vyhodil o mantinel cez cele klzisko a nakoniec bola tycka :D no nevadi hlavný je plny bodovy zisk
Minnesota1 píše:Opet sme mali trocha smoly ked do prazdnej sme opet trafili tycku ale 2pokus uz vysiel ked Burns sa tentokrat presne trafil cez cele klzisko od mantinelu :good:
to asi nebude nahoda, asi to skusa na treningu :hmm:
WildCelt píše: to asi nebude nahoda, asi to skusa na treningu :hmm:
Môze byt ze to skusa,pretoze uz mu to ide perfektne a hodi sa to hlavne ked su divosi dost zatlaceny a z obranneho vyhodenia je rázom golova prilezitost.

No dnes to bola slabota,ale nevyčítitam im to pretoze to bol 2.zapas za 2dni+cestovanie a taktiez 1x sa unas v branke predstavil Theodore,ktorý prve dve tretiny zachytal slusne a este drzal nadeje na bodovy zisk.Ale potom sa uz zrejme coraz viacej prejavovala vycerpanost co sa odzrkadlilo troma inkasovanými golmi v zaverecnej tretine.Najme to Havlatove branenie bolo nedôrazne a tiez ten posledny gol kde znova Malhotra odost unikol obrancom co aj vyuzil.

Tak teraz nas caka 5 domacich zapasov v rade,ktore budu velmi narocne pretoze privitame kvalitne kluby ako Capitals,Blackhawks a Sharks ktorym sa teraz nedarí tak oto tazsie to bude naplno bodovat.
pekny clanok o Wild v PH, hlavne tie prve riadky ani nie tak o NHL v Minnesote, ale o hokeji vseobecne sa dobre citaju, nie nadarmo sa o Minnesote hovori ako o hokejovom state, ak dobre citam, na semifinalove zapasy strednych skol prislo viac divakov ako na Wild v PO ci na zapas All-Star NHL :!: to mi pripomina :arrow: ludia v Minnesote miluju hokej, ale nenavidia NHL :D
Toto bol Backstromov vecer kedze hlavne kvôli nemu sme naplno bodovali :poklona2:
Cely zapas podaval skvele vykony a hlavne v oslabeni ukazal dobre reflexi.Sice inkasoval aj od Chimeru,ale to bol tak trocha dotlaceny do brankoviska.Inak ma mrzi ze to nakoniec nastacilo na shootout ked mu chybalo len okolo 1 a pol minuty a este by to bolo oto cennejsie proti tak kvalitnemu týmu.Pochvala patri i Kobasewovi,ktory sa 1x v sezone presadil,ale taktiez urobil i hrubku v presilovke ked zanho isli hostia najazd,ale nastastie nepremenili.Tiez bolo dost vidno Wellmana ktoreho sme povolali z farmy a dobre drzal puk ked vytvoril zopar kvalitnych sanci

Len tak dalej chlapci !!! Paradny týmovy vykon :yes:
Fúha, tak vám ten tréning alá zázrak na ľade sakra pomohol. Hráte fakt veľmi slušne, nato, že nemáte (vrámci NHL) žiaden hviezdny káder...
Minnesota1 píše:Len tak dalej chlapci !!! Paradny týmovy vykon :yes:
To je asi to, čoho si na Minny najviac cením. Gratulácia k víťazstvu s tak náročným súperom. Každopádne len útržkovite to, čo ma momentálne napadá.

-ako hrá Maddog?
-stále sa Cullen drží?
-nevšimol som si o tom diskusiu tak len v krátkosti od teba a WildC: čo vy hovoríte na Mikkov kontrakt?
-niečo o najlepších mladých hráčoch v organizácii, nech mám(e) trošku prehľad. Samozrejme, Granlunda spomínať netreba.

Ďakujem. :)
Getzo5 píše:To je asi to, čoho si na Minny najviac cením. Gratulácia k víťazstvu s tak náročným súperom. Každopádne len útržkovite to, čo ma momentálne napadá.

-ako hrá Maddog?
-stále sa Cullen drží?
-nevšimol som si o tom diskusiu tak len v krátkosti od teba a WildC: čo vy hovoríte na Mikkov kontrakt?
-niečo o najlepších mladých hráčoch v organizácii, nech mám(e) trošku prehľad. Samozrejme, Granlunda spomínať netreba.

Cullen sa proste držať musí, mám ho v yahoo tíme a som sním zatiaľ nadmieru spokoný, buly mi idú veľmi dobre a ak ide o Mikka - to by vám mohol petrik rozprávať, ten vyhral snáď najviac vhadzovaní v celej NHL :roll:

Ak ide o Backstroma, škoda dnes mohol maľ prvý shoutout v tejto sezóne, prekazil mu to Ovechkin. Nevadí verím, že nabudúce mu to výjde! :good:
Getzo5 píše:
Minnesota1 píše:Len tak dalej chlapci !!! Paradny týmovy vykon :yes:
To je asi to, čoho si na Minny najviac cením. Gratulácia k víťazstvu s tak náročným súperom. Každopádne len útržkovite to, čo ma momentálne napadá.

-ako hrá Maddog?
-stále sa Cullen drží?

No podla mna je este priskoro hodnotit po 9zapasoch,ale zatial Madden aj Cullen splnaju ocakavania preco ich GM ziskal. Madden samozrejme zlepsil obrannu hru tímu,pretoze po minulej sezone ked sme presli z defenzivneho stylu na otvorenejsiu hru to vyzeralo hrozne v pocte inkasovanych golov a v tejto sezone sa to uz zlepsilo.Aj tie buly hraju velku rolu a s hracmi ako Madden,Cullen,Koivu a Brodziak budeme urcite vyhravat dôlezite buly hlavne v zaveroch zapasov.Dnes budem praveze zvedavy ako zahra Maddog pretoze to bude prenho urcite specificky zapas proti jeho byvalemu klubu.
K tomu Cullenovi ten ma stale tak trochu prekvapuje tou produktivitou a v minulom zapase ho uz bolo vidno aj v 1.presilovkovej formacii kde sa môze udrzat ked bude predvadzat vykony ako doteraz.A este mi je unho sympaticke ze je to jediný "rodák" v time z Minnesoty. :D
Zatial som sklamany z dalsej posily a to je Eric Nystrom,pretoze je zatial dost nevýrazny,bez bodu a v statistike +/- má -5 :-(

A stou 7-rocnou smluvou som spokojny i ked ma uz vysoky plat,ale Mikko si ho urcite zasluzi a právom nosi kapitanske C-cko.Je to naš najdôlezitejsi hrac a patri k najlepsie braniacim utocnikom v lige

S timi mladikmi a draftami to posledne roky nevyzera neako pozitivne,pretoze najmladsi hraci ktory sa v klubu presadili maju 22rokov a vyssie.Najväcsie nadeje sme vkladali Sheppardovi,ale ten sklamal a to hlavne minulu sezonu.Potom minulorocnu draftovu jednotku Nicka Leddy-ho sme vymenili do Chicaga,kde sa mu uz vtejto sezone podarilo prebojovat a ziskat si miesto v zostave.Ale velke nadeje vkladam do tejto petice hracov a podla mna uz buducu sezonu by sa mala väcsina znich prebojovat do zostavy a to sú spominany Granlund,Marco Scandella,ktory hral i za Kanadu na MS "20" a ostal v kempe velmi dlho a nebyt Justina Falka,ktoremu sa prekvapivo podarilo ziskat miesto v tíme tak by uz v tejto sezone mohol pravidelne nastupovat.Dalsi hraci su Tyler Cyma,Erik Haula a Matt Hackett,ale to je iba môj nazor u ktorych hracov vidim najrealnejsie sance

Inak k Bouchardovi sa asi pripoji aj Miettinen,pretoze ma tiez zrejme otras mozgu po hite od Dustina Browna.Na dalsi den este skusil trenoval ale stazoval sa na bolest hlavy :cry:

Lucker :lol2:
Ale tak túto sezónu mu zatiaľ ide 4 body :good: a ktomu 62 hitov :-O , neskutočné. Najviac z celej NHL!
Dnes mal Marco Scandella debut v NHL a nemam mu co vycitat.A vedel by som si ho predstavit v zostave i keby sa vrati Zidlicky a na farmu by som poslal Stonera.
Musim pochvalit najme 2.utok Clutterbuck-Cullen-Wellman pretoze ich bolo velmi vidiet na lade a hlavne Wellman "zahodil" zopar dobrych prilezitosti.Ale aspon hra a produktivita Wild uz nestoji len na 1.utoku ako to bolo hlavne minulý rok
a ten prvy gol po jeho chybe :hroza: iank tie posledne 2 zapasy, to bolo ine utrpenie to sledovat, 4 hodiny muky, dalsi taky zapas ma uz asi zabije :D
WildCelt píše:a ten prvy gol po jeho chybe :hroza: iank tie posledne 2 zapasy, to bolo ine utrpenie to sledovat, 4 hodiny muky, dalsi taky zapas ma uz asi zabije :D
To mas pravdu ked som si este potom pozrel zostrihy zo zapasu tak tam urobil hrubku ked nedokazal dostat puk z obranneho pasma a nasledne bol uvodny gol
No ani mne sa nato nepozeralo prijemne a proti Atlante som to radsej po druhej tretine vypal :? ,ale proti Floride mali dostatok casu na vyrovnanie,ale nedokazali si vypracovat vylozene sance.
Dufam ze proti Tampe uz ziskaju Wild neake body :!:
presne tak, mali 2 tretiny na zmazanie jednogoloveho naskoku supera, tu mohli viac zabojovat o body, beriem, ze nie vzdy to vyjde, ale ked si ani tie sance nevypracuju, tak to uz cloveka stve, ved posledne 2 zapasy dali len 2 goly v PP a jeden si v nich aj nechali strelit :hroza: maju zranenych, ale aj tak maju urcite naviac, nie hrat takto mantavo, bez kombinacie, myslienky :x
uz druha prehra po sebe, po 3 vyhrach, takto sa do playoff nedostanu...
proti Tampe, no neviem neviem, po zapase s Atlantou, som cakal jasnu vyhru na Floride, ze po tom vykone budu oddychnuti a plni energie :D no sklamali ma, mozno dnes prekvapia :ja_neviem: chybat ale bude koli suspendacii Burns :-( jeden z navytazovanejsich a v ofenzive mu zatial ide, ale hrat by mal Zidlicky :)
Nadhera,konecne si Wild beru aspon neake body z juhovychodu.
Ale scenar zapas sa takmer opakoval tak ako proti Floride,pretoze znovu takmer vsetky goly popadali v prvej tretine a potom uz ako keby sa sustredili na udrzanie vysledku (A ten posledny gol uz bol do prazdnej,ale aspon sa po 1x strelecky presadil Nystrom)
Inac vsimol som si dve velmi negativne statistiky ako napriklad hra v Even Strenght kde su horsi od Wild uz len NJ a NYI
A taktiez som si pozrel reporty z kazdeho zapasu a dost ma prekvapilo ze v KAZDOM zapase mal súper viacej striel :hroza:
tak po tych predoslych 2 zapasoch boli toto utocne orgie :D sem tam sa uz dalo na to utocenie aj pozriet :|

hej, Nystrom konecne dal gol, do prazdnej, najskor to stecoval St. Louis, potom to trafilo lavu tycku, potom pravu a nakoniec to skoncilo v brane :lol3: ale skor v zapase mal tiez odkrytu branku a nedal :bitka3:

zo 4 zapasov vonku napokon 4 body, slusne, ide sa domov :frajer2:
no to su veci

Falk :arrow: Houston (a to si mal vraj uz hladat trvale byvanie)
Scandella zostava :!:

ale tak Marco Scandella si ziskal uz aj mna, konecne niekto, kto prisiel z farmy a ukazal, ze ma gule :scare: :D fakt hral skvele, nebojacne, na to, ze hral 2. ci 3. zapas (prijemne ma prekvapil aj Earl z farmy a cely stvrty utok s nim), este som si aj hovoril pocas zapasu, ze by to mohol rozhodnut golom, no napokon rozhodol :uvodzovky: len :uvodzovky: prihravkou

inak ten gol, hraci uz isli do kabin a este sa volalo, keby gol neuznali, to by bola sranda :lol2:
To je super ze Marco ostava,ale nadruhej strane je mi aj trochu luto Falka,pretoze uz to vyzeralo tak ze si predsa len vybojoval miesto v zostave,ale snazil sa hrat hlavne bezchybne-naistotu a tak preto bol i dost nevýrazny
Inak veril som ze nasledujucu sezonu by Scandella a Granlund mali dostat urcite sancu,ale prijemne ma prekvapilo ze Marco ju uz dostal tak skoro.Snad si udrzi miesto natrvalo.Konecne dostal priestor i mladý talentovany hrac,ktoreho som sledoval uz i na MSJ ked bol vo výbere Kanady a to uz nieco znamena...

Este musim pochvalit Backstroma :poklona2: ,pretoze zatial chytá famozne a ma dobre statistiky ako napriklad GA/A 1.91 co je skvele cislo(len dufam ze to nezakriknem) ale proti Detroitu by mal zrejme nastupit Theodore

Uz teraz sa tesim na domaci zapas proti Rangers a hlavne nato ako zareaguju fans na Gaborika a Boogaarda :yes:
boli najoblubenejsi hraci, takze...

ja som zvedavy na navstevu, ak uz oni nevypredaju arenu, tak uz nik v tejto sezone :-(
Minnesota1 píše:To je super ze Marco ostava,ale nadruhej strane je mi aj trochu luto Falka,pretoze uz to vyzeralo tak ze si predsa len vybojoval miesto v zostave,ale snazil sa hrat hlavne bezchybne-naistotu a tak preto bol i dost nevýrazny
Inak veril som ze nasledujucu sezonu by Scandella a Granlund mali dostat urcite sancu,ale prijemne ma prekvapilo ze Marco ju uz dostal tak skoro.Snad si udrzi miesto natrvalo.Konecne dostal priestor i mladý talentovany hrac,ktoreho som sledoval uz i na MSJ ked bol vo výbere Kanady a to uz nieco znamena...

Este musim pochvalit Backstroma :poklona2: ,pretoze zatial chytá famozne a ma dobre statistiky ako napriklad GA/A 1.91 co je skvele cislo(len dufam ze to nezakriknem) ale proti Detroitu by mal zrejme nastupit Theodore
Uz teraz sa tesim na domaci zapas proti Rangers a hlavne nato ako zareaguju fans na Gaborika a Boogaarda :yes:
Je to síce scifi, ale nebolo by odveci, keby dal Gabby 5 gólov... :lol3: :D
Prve 2tretiny zahrali Wild koncentrovane a hlavne ma prekvapila hra 5na3 ked mal Detroit na vyuzitie dvojitej presilovky az 1 a pol minuty,ale bezuspechu :good: .
Len skoda toho kontaktneho golu v zavere tretiny kde Wild spravili chybu ze az 3ja hraci sa nechali vylakat za branku a tak Helm mal dostatok casu a priestoru pred Theodorom na gol.V zaverecnej tretine bol trochu pokles hlavne do polovici tretiny co Detroit vyuzil k obratu.Nastastie nakoniec Koivu pekne vyrovnal.V predlzeni to ozilo,pretoze oba tími citili sancu na dalsi bol ale stastie sa predsa len otocilo na nasu stranu zasluhou Maddoga :)
Vtomto zapase si Wild zasluzili bodovat :!: (I ked pomer striel je opet vyrazne v prospech domacich ale to hlavne za presilovky v 2tr.)
The NHL News píše:Minnesota Wild claimed Patrick O'Sullivan off waivers from Carolina Hurricanes.
V Carolině vstřelil jeden jediný gol v desti zápasech, snad se mu u vás bude dařit líp :thumbsup:
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS