Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nechapu proc se tak s Ebbettem zameta :? Podle me muze hrat u Wild klidne ve druhe ci treti petce. Na druhou stranu uz jsem si v NHL na podobne mabyry zvykl. Co by mel rikat takovy A.Brunette :?:
Selly8 píše:Nechapu proc se tak s Ebbettem zameta :? Podle me muze hrat u Wild klidne ve druhe ci treti petce.
No nazaciatku som si myslel ze ak budu vsetci zdravý tak by hral za farmu(pretoze doteraz som ho takmer ani nepoznal),ale opak je pravdou ked podava dobre vykony a pravdepodobne zostane v zostave i ked sa vrati Havlat,Miettinen a Sykora.

Zapas proti Coloradu bol konecne offenzivny a pohladnejsi hokej.Paradne zahral Kobasew(3+0),ktory nastupoval v prvej formacii i v presilovke(za zranenia) s Koivum(0+3) a Brunettom(1+1) co sa oplatilo ked táto trojica dokopy nazbierala 8 bodov :thumbsup: i ked výsledok mohol skoncit priaznivo i pre hostí ktory mali obrovsku smolu az 3x ked nastrelili 2tycku a raz sa puk klzal po brankovej ciare ale Galiardi nestastne vyrazil puk od branky :) .

Teraz nastupia Divosi opet proti Coloradu ale tentokrat na ich lade co bude omnoho tazsie
Tak trocha som sa pohral s statistikami :lol2: ale iba v regularnych sezonach(bez pripravy a play off)

CELKOVO
Zapasy 680
Body 715
Skore 1717:1706

W-302
L-267
T-55
OT-56

Doma W-179 L-101 T-28 OT-31
Vonku W-123 L-156 T-27 OT-25
Tak Fletcher mal spravny vyber hracov ako sa teraz ukazuje :cool:
Ebbettovi neuznali vyrovnavajuci gol na 2:2 ked najskor vysokou hokejkou sklepol puk a dokonca este na svoju korculu a bol gol takze spravne rozhodoli rozhodcovia a neuznali gol.Ale potom takmer v zavere zapasu Latendresse vyrovnal po dorazke za Andersona na 2:2.V najazdoch sa presadil najskor Koivu a potom spomínany Ebbett :thumbsup:
Harding vynikajucu zachytal najazdy,ale i takmer cely zapas ked urobil len jednu chybu pri oslabení ked skoroval Duchene
Tiez musim pochvalit Disciplinovanu hru ked za cely zapas iba Brodziak isiel na trestnu ale tuto pocetnu výhod Avs vyuzili.

Teraz divosi privitaju doma Nashville a Anaheim
Minuly zapas vtejto sezone lepsie vysiel predatorom na nasom lade po offenzivnejsom hokeji 3:4

Obrázek 5:4pp Obrázek
1.tretina
Prvu vacsiu sancu mal v 5.min Nolan ked nastrelil tycku.O par minut neskor mali i Predatori vacsiu sancu,ale Erat a TooToo nevedeli dorazit puk za leziaceho Backsa.Ale o dalsie 2 min otvorili skore zapasu hostia ked Erat prihraval Goc-ovi na one timers a bolo 0:1.Ochvilu mohli Divosi odpovedat ale Zidlicky opet nastrelil "iba" tycku.Vyrovnavajuci gol prisiel v polovici tretiny ked vtom mal prsty opet cely prvy utok co zakoncil osamoteny Miettinen na 1:1.Potomto gole Latendresseho strelu mierne tecoval Clutterbuck a uz sme nastrelili 3 tycku v tretine :x .Nastastie Clutterbuckovi to tam padlo ochvilu ked ho peknou kolmou prihravkou v utocnej tretine vysunul Brodziak a Cal bezproblemov upravil skore na 2:1.O dalsie 2 min vyuzili Predatori mensiu chybu Zidlickeho,ktory si nespracoval prihravku od Backsa co vyuzil Arnott na vyrovnavajuci gol 2:2. Este v zavere tretiny sa presadila nasa posila Latendresse :clap: na 3:2.(Nakoniec sa ukazuje ze som mal pravdu stým mierne vyhodnym tradem pre Divochov za Pouliota).
Nadherna tretina :good:

2.tretina
Tak prva vacsia sanca prisla az takmer v polovici tretiny co vyuzil Arnott s dorazkou pred Backsom a vyrovnal na 3:3.Uz o necelu minutu nastrelil tusim Goc spojnicu,ale nastastie Backs vcas zalahol odrazeny puk.Tak potom si obe tímy zahrali svoje prve presilovky v zapase ale obe dopadli neuspesne ale pri vyluceni Predatorov pravdepodobne Erat zranil Miettinena.Nastastie Mietts sa este v zavere tretiny vratil na lad.Ale v tejto tretine si Divosi nedokazali vytvorit ziadnu vacsiu sancu ocom svedcia i 3 strely vtejto tretine

3.tretina
V uvode tretiny sa presadil Arnott ktoremu prenechal puk Dumont a Predatori sa opet dostavaju do vedenia 3:4.O par minut mohol rozhodnut z dorazky Ward a o minutu Sullivan,ale Backs udrzal nadeje na vyrovnanie.Konecne sa dostali i Divosi dosance ked to Koivu vzal naseba presiel cez obrancu,ale Rinne ho vychytal.Hned následne buly sme vyuzili zaciatok presilovky ked Brunette prihral Koivovi a ten vyrovnava na 4:4 :yahoo: V zavere tretiny mohli obe tímy strhnut vitazstvo na svoju stranu,ale Fínsky brankari podrzali svoje tímy a tak nasleduje predlzenie

Predlzenie
Uz v uvode predlzenia sa Divosi presadili ked Latendresse poslal puk pred branku a tam Ebbett po 2x posebe rozhoduje zapas na 5:4pp :wawe: (i ked sa mu dá trocha vycitat ze bol i pri 2 goloch hosti na lade,ale premna tie +/- nemaju az taký vyznam ked staci len zle striedanie a moze byt - ...)

No co dodat ked opet bodovali posily Latendresse 1+1 a Ebbet 1+0,zatial som stymito hracmi NADMERNE SPOKOJNY :yes:

Teraz Divochov caka narocny zapas opet v X proti Ducks kde sa rozhodne ktorý tím zostane na spodku konferencie.Divosi teraz tahaju najdlksiu vitaznu snuru v sezone 3 vitazstiev v rade tak dufam ze to bude pokracovat aj nadalej :)
Minnesota Wild Vs. Anaheim Ducks
Hráči Minnesoty Wild dnes na svojom ľade privítajú hokejistov Anaheimu Ducks, ktorý sú v tejto sezóne za očakávaním. Zverenci Briana Burkeho totiž v konferencií obsadzujú posledné miesto.

Domáci Wild sú hneď pred ich dnešným súperom a to len o jeden bod. Wild ale majú zápas k dobru.Z rozohranou sezónou nemôže byť spokojný ani jeden z tímov. 14 a 15 miesto v konferencií nieje to pravé orechové.

Domáca Minnesota dokázala z posledných piatich zápasoch vyhrať štyrikrát kým ich súper, teda Anaheim nazbieral v rovnakom počte zápasov iba jednu výhru.

Ak ide o brankárov. Za domácich by mal strážiť bránu Backstrom a za hostí skúsený Giguere. Minnesota sa na vlastnom ľade pomerne darí. V poslednom domácom zápase si Wild poradili z Nashvillom po nájazdoch.V zápase predtým porazili aj Colorado v pomere 5-3.

To hosťom z Anaheimu sa na cudzích ľadoch vôbec nedarí. V poslednom zápase, teda včera podľahli Dallasu dosť smolne 3-1. Ako ďalšie mínus je určite, že Ducks musia veľa cestovať. Domáci sú oddýchnutý a pripravený Anaheim roztrhať na kusy.

Zranenia Minnesota: asi žiadny ale do zostavy sa vracia Havlat
Zranenia Anaheim : Sellane, Calder, Carter, Lupul

Zápas by mohol skončiť výsledkom 5-3 alebo 4-2. Za domácich možno skóruje Brunette alebo Nolan. Za hostí Getzlaf alebo Perry :frajer2:
Steven píše:Minnesota Wild Vs. Anaheim Ducks
Hráči Minnesoty Wild dnes na svojom ľade privítajú hokejistov Anaheimu Ducks, ktorý sú v tejto sezóne za očakávaním. Zverenci Briana Burkeho totiž v konferencií obsadzujú posledné miesto.
Brian Burke :?: Ten už je niekolko mesiacov GM Toronta. Ale s tým očakávaním máš pravdu, tento rok som čakal od hydinky viac, ale neni to až tak zlé ako v Caroline, aj hurikáni majú celkom slušnú súpisku a nedokážem si vysvetliť prečo sú natom až tak zle..
Ducks hrajú 2 zápas v rozpetí 2 dní, takže v dnešnom zápase môže zohrať rolu aj únava. Ten posledný zápas navyše prehrali po 2 velmi neštastných goloch, to tiež nepomôže na psychike... Ale aj napriek tomu som sa v KTL-ke priklonil na stranu hostí.
Steven píše: Zranenia Minnesota: asi žiadny ale do zostavy sa vracia Havlat
Keby nemajú v tíme problemy s marodkou tak by nemuseli siahať po Ebbettovi z waiveru. U Wild nenastúpia Burns,Bouchard a Sýkora. Sykora začne s lahkým tréningom už od budúceho týždna a bližšie k návratu má aj Bouchard.
Ohlund píše:
Steven píše: Zranenia Minnesota: asi žiadny ale do zostavy sa vracia Havlat
Keby nemajú v tíme problemy s marodkou tak by nemuseli siahať po Ebbettovi z waiveru. U Wild nenastúpia Burns,Bouchard a Sýkora. Sykora začne s lahkým tréningom už od budúceho týždna a bližšie k návratu má aj Bouchard.
Steven píše: Zápas by mohol skončiť výsledkom 5-3 alebo 4-2. Za domácich možno skóruje Brunette alebo Nolan. Za hostí Getzlaf alebo Perry :frajer2:
Este aj ten Havlat sa vratíl do zostavy uz predminulý zapas proti Predatorom
A ked sa vrátia do zostavy este Bouchard a Sýkora tak okrem Boogaarda neviem koho dalsieho by Divosi poslali na farmu.Ved uz teraz nehráva talentovaný Sheppard,ale za tie výkony ake predvádzal v tejto sezone tak opravnene nenastupuje

Výsledok si takmer trafil ale strelcov ani jedneho

Golovo to bol podobný zapas ako proti Predatorom,ale ked som si pozrel rano zostrihy a to vyrovnanie ked to bolo 2:4 a uz len 5min dokonca tak Divosi predviedli podobny obrat ako v prvom domacom zapase z 0:3 na 4:3pp proti Ducks
Dneska sa presadili "len" 4 hraci ked Lupul,Perry a Koivu,Miettinen dali vsetci po dva goly,ale posledný menovaný si pripisali ktomu este po asistencii :thumbsup:

Dokonca i v najazdoch sa presadil Miettinen a Lupul,ale rozhodlo sa az v 7.najazde ked Latendresse prepalil cez Hillera a za hostí sa nepresadil S.Koivu,ktory netrafil Backsovu branku
Len skoda ze som nevidel tento zapas live ked som :sleep2: :cry:

Aspon Divosi natiahli uz 4zapasovu vítaznu seriu :cool: ,ale ztoho az 3x sa muselo rozhodovat v predlzeni alebo najazdoch
Teraz Divochov caka 5zapasový trip v Nashville,Phoenix,Colorado,Calgary a Vancouver a ocakavam ztohto tripu aspon 4body scím by som bol dost spokojný.
Uz dnes hrame v Nashville a to si uz urcite nenecham ujst.
Skore najskor otvorili domaci Predatori ked Erat v presilovke od kruhu prestrelil Hardinga a bolo 1:0.Ale Divosi este v poslednych 2 minutach v tretine dokazali paradne odpovedat ked najskôr Havlat pekne prihral Ebbett-ovi na vyrovnavajuci gol 1:1.A 12sekund dokonca sa presadil aj Sheppard(dostal sancu namiesto choreho Clutterbucka a paradne sa jej "chytil"),ktory trochu nahodne dorazil za Ellisa na 1:2
V druhej casti sa v polovici tretiny presadili znovu Divosi ked tentokrat v presilovke Havlat nahodil pred brankara kde sa pohotovo zorientoval Brunnette a dorazil na 1:3.A 3min dokonca bodoval opet celý prvy utok Brunette-Koivu a zakoncoval Miettinen.
Do zaverecnej tretiny uz v branke domacich nastupil Rinne. V uvode tretine mohli Predatori v oslabeni znizit ale Harding vytiahol paradny zakrok.Potom sa podarilo Divochom este vyuzit pocetnu vyhodu a dat definitivne vitazny gol ked sa presadil Belanger z vacsej vzdialenosti na 1:5.Ale v polovici tretiny znizil este Arnott na 2:5 ale plný bodovy zisk Divochov to uz nijak neohrozi.Tak napokon Predatori pridali i 3 gol ked 12sekund do konca skoroval Goc na 3:5.
Strely NSH 29:39 MIN

Vyborne sa darí prvemu utoku,ktory v poslednych 4 zapasoch nazbieral 18 bodov a pritov v Colorade ani jeden znich nebodoval a v ostatnych 3 nazbierali 18 bodov :clap:

Divosi tahaju snuru uz 5 vítazstiev v rade a bodovali sme dokonca v poslednych 7 zapasoch.Naposledy sme prehrali doma proti Phoenixu 2:3

Minnesota 3:2 NY Islanders
Minnesota 1:2sn Boston
Minnesota 5:3 Colorado
Colorado 2:3sn Minnesota
Minnesota 5:4pp Nashville
Minnesota 5:4sn Anaheim
Nashville 3:5 Minnesota
:taptap:
Obrázek 2:0 Obrázek

1.tretina
Tak Divosi zacali neistou hrou v uvode zapasu ked dovolili Kojotom i v hre 5na5 aby ich uzaviereli na dlksie v obrannom pasme a Backstrom musel vytahovat zopar zakrokov.Hra sa vyrovnala prvou presilovkou v zapase pre Divochov,ale paradoxne najvacsiu sancu mal Korpikoski,ktorý takmer usiel nasej obrane a z vacsieho uhlu ohrozil Backsovu branku.Do najvacsej sance za Divochov sa dostal Kobasew po Latandresseho tazsej prihravke,ale zle si spracoval puk osamoteny pred Bryzgalovom a ten ho bezproblemov vychytal.V zavere tretiny este dobre zahral Schultz,ktory v precisleni 2na1 pekne zblokoval prihravku a tak prve dejstvo sa skoncilo bezgolovo.
2.tretina
V uvode tretiny sa uz hra Divochov otrocha zlepsila,ked sa dostali do sancí Nolan a Hnidy ale Bryzgalov bol pozorny a vychytal ich.Potom prisla najvacsia sanca zapasu v ktorej sa ocitol Vrbata ked Backs uz lezal na lade ale este ho dokazal vychytat.V polovici tretiny sme mali dlasiu presilovku,ktoru Divosi zahrali omnoho lepsie ako prvu ked takmer pocelý cas to bolo v utocnom pasme a do sanci sa dostali Miettinen,Koivu,Havlat a aj Nolan ale vsetko pokryl Bryzgalov.Potom sa opet dostal do obrovskej sance Vrbata,ktory isiel najazd,ale v poslednej chvili ho dalsim fantastickym zakrokom betonom vychytal Backstrom a drzi stale bezgolove skore.Potom uz prisiel prvý presny zasah domacich ked Muellerovu prihravku zuzitkoval Upshall one-timersom a bolo 1:0.O necelu minutu sa opet presadili Kojoti ked Doanovu prihravku zuzitkoval Pyatt a zvýsil naskok na 2:0 :( .Potom si Minnesota vypracovala sance na znizenie ked Latandresse a Brodziak opet skoncili na Bryzgalovi,ktory je zatial oporou domacich.

3.tretina
Prva a jedina sanca bola z presilovky ked Havlat presiel cele klzisko az pred Bryzgalova a trafil tycku :doh: Nasledne dostal velky hit Ebbett od Jovanovskeho do hlavy a mozem byt rad ze to neni vacsie zranenie,pretoze to vyzeralo dost hrozivo.Potom 5min dokonca zapasu prisla dalsia presilovka,kde mohol prist kontaktný gol,ale takmer ziadne sance sme si nevypracovali.A za celu tretinu sme si vypracovali len 3 strely a ztoho boli este aj 2 presilovky tak to je prilis malo na tím,ktory prehrava :sad2: .Taktiez Divosi odvolali 2min dokonca Backsa,ale prisla ojedinela sanca ked pred Bryzgalovom nevedeli 2 hraci dorazit puk,ale taktiez mohol prist 3 gol Kojotov ked odmodrej sa niekto netrafil do brany a tak Bryzgalov si pripisuje tusim 4 shootout v sezone.V zavere zapasu prisla este zbytocna sarvatka kde sa este pobil Sheppard s Fiddlerom,ktory za par sekund zlozil Jamesa k zemi.

Tak nasa bodova seria sa zacala po zapase s Yots i skoncila u toho isteho tímu a oto viac ma to mrzí ze som na Divochov vsadil len tieto oba zapasy a ked mali vítaznu seriu tak vtedy som ich nepodal a uz som mohol mat 40e :sorry: ale pravdupovediac uz som si takmer zvykol na taketo stastie ake mam stale.

Teraz prídu tazsie zapasy u diviznich "rivalov" v Colorade,Calgary a vo Vancouveri
Minnesota1 píše:
Tak nasa bodova seria sa zacala po zapase s Yots i skoncila u toho isteho tímu a oto viac ma to mrzí ze som na Divochov vsadil len tieto oba zapasy a ked mali vítaznu seriu tak vtedy som ich nepodal a uz som mohol mat 40e :sorry: ale pravdupovediac uz som si takmer zvykol na taketo stastie ake mam stale.
No možná bys měl přestat vsázet a možná vyhrajete prezident trophy ;))) .... šancí bylo dost, hlavně když Havlát projel celý hřiště, to mi zatrnulo co tam sakra dělaj, jak se tohle vůbec může stát (i když na jednu stranu, mě potěšilo, že Havlát i když se bodově trápí tak dokáže udělat krásný moove, důležitý pro Vancouver)....

Ilya byl dneska výbornej, 2 body máme díky němu, hlavně v tý přesilovce někdy v úvodu druhý tětiny, tam podržel hodně....

btw. ten hit Jovocopa... trošku jsem se bál aby nedostal po zápase suspendanci, ale podle mě to zas tak zákeřnej hit nebyl.... na to jak to popisovali komentátoři, faul na dvě minuty asi jo, ale to je tak všechno....
Backstrom :thumbsup: po 1x vychytal shootout a velmi vzacny,pretoze zapas skoncil najtesnejsim mozným výsledkom,ked vychytal 22 striel Avs.
Jediným strelcom zapasu bol Miettinen,ktoremu sa v poslednej dobe neskutocne darí,ked po Johnssonovej strele tam dorazal spolu s Brunettom a dal rozhodujuci gol.Na Budaja tiez vela striel neislo iba 21 a tak i on si vtomto zapase udrzal dobru uspesnost zakrokov.
Avs mali az 6 presiloviek,ktore zahrali hrozne bez vacsich sancí a Divochom sa dost krat podarilo vyhadzovat puky a nedovolili domacim na dlksiu dobu sa usadit v nasom pasme.Ale na opacnej strane Divosi 3min dokonca zahrali otrasne presilovku a Colorado malo vtomto oslabeni viacej sancí.Ale prvorade su 2 body a snimi je obrovska spokojnost a moje ocakavania z tohto tripu sa naplnili uz v 3 zapase získat aspon 4 body
Minnesota si pripisala uz 4 vitazstvo zo 4 zapasov proti Avalanche :yes:

Teraz Divosi zavítaju do Calgary a Vancouveru
Sice jste vyhráli a nad náma letos dokonce po čtvrté což mě štve,ale ten hokej co jste dnes předváděli byla grcačka... :thumbsdown:
Jestli tak hrajete pořád,tak to tedy fanouškům Wild nezávidím...
primaprema píše:Sice jste vyhráli a nad náma letos dokonce po čtvrté což mě štve,ale ten hokej co jste dnes předváděli byla grcačka... :thumbsdown:
Jestli tak hrajete pořád,tak to tedy fanouškům Wild nezávidím...
Ved uz v predchadzajucich 3 zapasoch proti Avs to bol pohladný hokej a staci si pozriet poslednych 10 zapasov Wild kde bola radost pozerat sa na tieto zapasy.Ved v tomto zapase ste hrali doma+ 6presiloviek a nevyuzit ani jednu tak to je na zamyslenie a nie kritizovat to len zo strany Wild ktory su na tripe a pritom bez vacsich prestavok nez jeden den.A pritom Minnesota viedla takmer celý zapas tak sa nemuseli az tak hnat dopredu co im stacilo na cenne 2 body.
Nj primovi sa to už nepáči, prehrať 4x v rade s tímom zo spodu tabulky. Už to neuniesol a píše tu že Wild hrajú grc, pritom vyhrali 7 z posl. 10 zápasov, naopak Avs po vydarenom oktobri začali rozdávať body kade chodia.

A fanúšikom Wild závidieť môžeš, ich aspoň hokej baví. Hala je plná už 9 rokov v rade nech už hrajú hokej akýkolvek a aj pri zlom postavení v tabulke.
Ale takí fanúšikovia Avs po jednej nevydarenej sezone patria ku dnu ligy v návštevnosti.
NHL Attendance :thumbsdown:
Ale ale...Jednou si člověk rýpne a už je oheň na střeše... :) .
Jako pokud si zápas viděl tak musíš uznat že ze strany Wild to byl hrozný hokej...Chápu že jste na tripu a že se každý zápas nepovede a nedá se hrát v plném nasazení a pořád útočit.Ale fakt to byl hokej ktrý uspával a není to jen můj názor...
To ale nemění nic na tom že jste vyhráli...Mi jsme měli šancí sice málo ale nějaké byly a měli jsme je využít...Přesilovky z naší strany byly děs...
Jinak co píše ohlund:
Jsem v klidu co se výsledků týče.To že budem mít po 33 zápasech 40 bodů nečekal nikdo.Navíc od této sezony nic moc nečekám (přebudováváme tým)a o to vetší radost mám z toho jak na tom v tabulce jsme.
A co se návštěvnosti týče:My jsme měli vyprodané něco kolem 450 zápasů v řadě,což je něco kolem deseti sezon v řadě!A v Coloradu to není o tom že by jsme neměli hokejové fanoušky nebo že by na klub zanevřeli po jedné nevydařené sezoně...Holt Colorado postihla finační krize asi více...už se o tom psalo hodně članků...A lístky jsou hodně drahé,alespoň v Coloradu,ale pavně věřím že Pepsi center bude zase plný každý večer...Chicago taky mělo poloprázdnou halu a podívej se teď!Takže asi tak... :wink:
Dnes som videl zapas "len" od tretej tretiny ale oplatilo sa.Síce najskor viedli domaci ked Johnson zakoncil kombinaciu do trocha odkrytej branky a bolo 1:0.Ale uz o 4min sa zasluzene presadili i Divosi ked sa k Sheppardovi dostal nahodeny puk od mantinelu a vyrovnal na 1:1.V poslednej 5 minutovke sme mohli strhnut vitazstvo na nasu stranu ked najskor Kobasew sa pretlacil do najazdu a nasledne nevyuzili svoje sance ani Havlat a Koivu.Nastastie v predlzeni po nadhernej ceskej kombinacii Zidlicky-Havlat skoroval 2.menovaný a tak i z Calgary si Divosi odnasaju 2 body :wawe:
Skoda ze som nevidel prvu tretinu,ale v porovnani s Coloradom sme hrali urcite offenzivnejsi hokej len skvele zachytal Kiprusoff ktory vykryl 44z46 striel :thumbsup: Strely Cgy 23:46 Min (3:19,10:10,8:15-2:2)
Ved v 1.tretine sme mali takmer rovnako striel ako za cely zapas proti Avs
UZ teraz to je premna velmi uspesny trip,ale este sa necham prekvapit ako to zahrame uz dnes vo Vancouveri :yes:
Dobry zapas odohrali Divosi vo Vanccouveri :yes: iked prehrali.V tomto zapase rozhodovali presilovky z ktorych az 3x tazili domaci a na opacnej strane nám v poslednych zapasoch vôbec nevychadzaju.Musim pochvalit zaverecnu snahu 2min dokonca 6na5 kde sa podarilo skorovat,ale skoda ze na vyrovnanie to nestacilo :-( . Vyborne zachytal Luongo hlavne v 4min presilovke a v zavere zapasu ked znskodnil 38 striel.

Teraz doma privitame Columbus,ktorym sa teraz vôbec nedari.
Opet Divosi získali cenne 2 body,ale pritom vyrovnaný stav 1:1 bol az do poslednej minuty ked Zidlicky skoroval 39sec dokonca na 2:1.Skoda ze sa zapas nedal sledovat live ale zasa vela sancí nebolo pretoze oba tímy hrali velmi disciplinovane a vylucovalo sa iba po 1x na oboch stranach.Aj pomer striel naznacil vyrovnanu hru az na prvu tretinu ked uz vnej mohli Divosi parkrat otvorit skore.
Tieto statistiky hovoria za vsetko Wild: 8-2-1 in the past 11 games :super:
Columbus: 2-8-4 in their last 14 games a Columbus has lost seven straight on the road (0-4-3).

Tak do zostavy by sa mali onedlho vratit Sykora a Ebbett ktory spolu uz zacali trenovat ale iba zlahka ked si zatial len prihravali a skusali strelbu.
Ale opet sme povolali nadejneho kazachstkeho Khudobina(ktory este nedostal sancu za Wild) ale pritom nechyta zle ked nahradil choreho Hardinga.
Anton Khudobin GP:18 Minu:986 W:9 L:7 SL:1 SO:4 GA:31 GAA:1.89 Svs:363 SV%:0.921
A tak do buduceho zapasu proti Montrealu by som mu doprial premieru v drese Divochov.
Dnes Divosi opet potvrdili svoju neskutocnu formu a od 20.Novembra su najuspesnejsim tímom ligy :taptap:
Montreal prepasol 3 vylozene sance v 2.tretine kde si domaci zasluzili dat minimalne gol,ale proti bol výborne chytajuci Backs.Po gole na 3:1 ked Clutterbuck pohotovo dorazil puk,ktory sa knemu odrazil od mantinelu sa uz hra vyrovnala a Divosi to pohodlne udrzali a este mohol Brunette a Koivu zvysit do prazdnej.

+opet disciplinovana hra ked len Johnsson 1min dokonca fauloval (Sheppard zle vyhodil puk pri prvom vyluceni)
+Backstromove dobre zakroky a taktiez dobre hrajuca obrana za pochvalu stoja Zanon,Schultz,Hnidy
Takze dnes pri prevoze z treningovej haly v Ottawe ,timu Minnesoty zhorela skoro cela vystroj,zatial nie su zname priciny vzniku ohna v aute.Zhorela cela vystroj Havlata,Backstroma....

Najhorsie na to me je,ze zajtra budu musiet hrat v uplne novom vystroji,co kazdy hrac nenavidi,korcule atd..Trva mesiac,kym sa nova vystroj vyhra,tak isto aj korcule.

Mozno to zapalil nejaky vagabund :bitka3:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
no tak tohle je velmi nepříjemná událost a souhlasím s popradcanem hráči nemají rádi novou výstroj jelikož trvá nějaky čass než se vytvaruje tak jak hráč potřebuje a je ze začátku tvrdší takže nezáviděnihodná situace pro divočaky
One Decade, 10 Great Moments

1. April 22, 2003 - Brunette's Game Seven Winner

:cool:
WildCelt píše:One Decade, 10 Great Moments

1. April 22, 2003 - Brunette's Game Seven Winner

:cool:
Na ten gol sa neda zabudut tak ako i na Bouchard-ovu spinoramu :)

Dnes sa hra kvalitny zapas z oboch stran a uz v prvej tretine sa mohlo viackrat otvorit skore ked najskor McAmmond nepremenil najazd a tiez i Sheppardova nepremenena tutovka spoza branky
V druhej tretine sa dostali do vedenia Diabli za hrozne striedanie Divochov a tentokrat McAmmond uz premenil najazd.Potom prisla nervozna a nedisciplovana hra co opet vyuzili hostia golom v presilovke po peknej suhre Elias-Langenbrunner na 0:2.
O 3min neskôr uz Belanger so Zidlickym boli hlavnimi aktermi ked 2.menovany milimetrovou prihravkou nasiel Belangera a ten dopraznej branky strelil kontaktny gol.V poslednej minute sme hrali oslabenie v ktorom sa Divosi snazili utocit co sa im vyplatilo ked na 2x prekonal Koivu Brodeura na 2:2.Ale Diabli este stihli odpovedat 3sec pred koncomtretiny ked sa po 2x presadil Langenbrunner :doh:

V poloveci tretej tretiny Niedermayer dotlacil puk pred Backstroma a Pandolfo dorazil na 2:4. Ale 4min pred koncom strelil dalsi nezabudnutelny gol Brunette ked skoroval hlavou :D a znizil na 3:4 no v zaverecnej hre 6na5 mohol vyrovnat Sykora ale nedociahol na puk a nasledne zachytil Langenbrunner Mietinenovu prihravku a strelil hattrick.

Aspon jedno z mála pozitiv:
Mikko Koivu has tallied at least one helper in each of the last five games, matching a career-high assist streak. Koivu has six total assists in the span and is one game away from owning the team’s season high for consecutive games with an assist.(dnes pridal dalsiu asistenciu)

A potvrdila sa statistika ze NJ to proste vie na lade superov a i vzajomna bilancia je v prospech hosti: The Wild is 1-4-4 all-time against New Jersey(dalsia prehra)
V tomto zapase sa ukazalo kto má byt #1 v branke Fínov na OH vo Vancouveri :smile03:
Tentokrat dobre zahral Belanger,ktory v niektorych zapasoch je neviditelny a v dalsich zaboduje 2-3 bodmi ako dnes 2golmi a minule 2+1.Dobru formu ma i Brodziak a Schultz ktorym to v poslednych zapasoch ide.
:minus: (Sykora) ktory po dlhej pauze nastupil na 2 zapasy a proti Calgary ho uz v zostave nebolo i ked zatial neviem preco nehral a nahradil ho povolany Earl u ktoreho som si myslel ze bude hrat namiesto Nolana ktory vynechal zapas v Chicagu za (lower body injury)
1902 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS