Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

trenerom Wild by mal byt jeden z nasledujucej stvorice

Todd Richards (asistent San Jose Sharks)
Peter Laviolette (naposledy trener Carolina Hurricanes)
Craig Mactavish (naposledy trener Edmonton Oilers)
Paul MacLean (asistent Detroit Red Wings)

s prvymi troma uz bol vraj GM Fletcher aj v kontakte
vyzera to tak, ze najvaznejsim kandidatom je Todd Richards, trenoval vsak v NHL zatial len 1 sezonu ako asistent

Ex-Gopher Richards among top contenders for Wild job

a vraj ex-GM Doug Risebrough bude mozno novy GM Florida Panthers :roll:
v time konci aj Mario Tremblay, doterajsi asistent, len tak pre zaujimavost, je to byvaly trener Canadiens, ktory nechal vytrapit sa Roya v zapase proti Red Wings, ked dostal 9 golov a aj tak ho nevystriedal, a to bol vlastne koniec karieri Roya v Montreale :)

ci zostane Mike Ramsey, to sa este uvidi, ale bol by som rad, ten mi je sympaticky :smile03: clen timu USA v Lake Placid, zazrak na lade :frajer2: :D

uvidi sa aj co Matt Shaw a Bob Mason

buduci tyzden by uz konecne mali mat Wild noveho trenera :yes:

bude to zaujimave sledovat ten prerod divochov z defenzivne ladeneho timu na ofenzivny, ako spominal debil, Todd Richards mal na starosti v San Jose presilovky a zlozenia utokov, ako som si tak pozeral profil asistenta Detroitu Paula MacLeana, ten ma tiez na starosti presilovky timu, takze to dost naznacuje...

aj Brad McCrimmon, dalsi asistent z Detroitu sa spomina :roll:

a v neposlednom rade som zvedavy na pohyb v hracskom kadri :scare:

co sa tyka draftu, tam som postrehol meno Jordan Schroeder, ale neviem ci Wild naozaj po nom pojdu alebo to je len prianie fanusikov, kedze je rodak z Minnesoty a hraval za tamojsiu univerzitu

Fletcher uz bol vraj v kontakte s Gaborikom i jeho agentom Salcerom, uvidime co to prinesie

Harding, Bouchard, Boogaard, Pouliot su mena hracov, ktori by mohli byt ponuknuti k vymene

Fletcher sa vyjadril v tom zmysle, ze vzhladom na ekonomicku krizu, ktora sa samozrejme nevyhyba ani NHL, moze byt tentokrat k dispozicii na vymenu viacero hracov, tak uvidime koho privedie, ci nebodaj nie nejaku hviezdu :D
leo píše:je spis pravy kridlo....koivu se ti na centru nelibi?mozna tam budes mit i 2 :D sem zvedavy jestli se tuhle sezonu zvedne bouchard a v minnesote bude vubec prestavba zajimava kdyz backstrom si nabral prachy a moc mista pod stropem asi nezbude :eek2:
Koivu sa mi velmi lubi, ale neviem, ci je to prvy center, skor sa hodi tak na 2. centra
s tym prichodom Saka, neviem, po tych zmenach vo vedeni si myslim, ze asi nie
na Boucharda som zvedavy aj ja, mozno bude vymeneny, ale ak nie, som zvedavy, pisalo sa o nom, ze keby hra v ofenzivnejsom time, urcite by sa o nom vedelo viac a bol by aj vacsia hviezda, mozno to bude moct dokazat aj v Minnesote, hadam ho daju na centra, to by mu asi viac sedelo
a co sa tyka Backstroma, tych 6 milionov je moc, na brankara, hlavne ked Wild potrebuju skor kvalitneho centra ci kridelnika s cuchom na goly, tam by tie prachy boli lepsie investovane, bude to mat Backs velmi tazke :!: Wild zrejme viac otvoria hru a udrzat si tie skvele cisla, co zrejme pri tom plate bude kazdy od neho cakat a vlastne na ktore sme si uz pri nom zvykli bude pre neho velmi tazke, ja by som ho mozno aj vymenil :D a dal sancu Hardingovi a dolace invstoval do posilnenia ofenzivy :scare:
WildCelt píše:
leo píše:je spis pravy kridlo....koivu se ti na centru nelibi?mozna tam budes mit i 2 :D sem zvedavy jestli se tuhle sezonu zvedne bouchard a v minnesote bude vubec prestavba zajimava kdyz backstrom si nabral prachy a moc mista pod stropem asi nezbude :eek2:
Koivu sa mi velmi lubi, ale neviem, ci je to prvy center, skor sa hodi tak na 2. centra
s tym prichodom Saka, neviem, po tych zmenach vo vedeni si myslim, ze asi nie
na Boucharda som zvedavy aj ja, mozno bude vymeneny, ale ak nie, som zvedavy, pisalo sa o nom, ze keby hra v ofenzivnejsom time, urcite by sa o nom vedelo viac a bol by aj vacsia hviezda, mozno to bude moct dokazat aj v Minnesote, hadam ho daju na centra, to by mu asi viac sedelo
a co sa tyka Backstroma, tych 6 milionov je moc, na brankara, hlavne ked Wild potrebuju skor kvalitneho centra ci kridelnika s cuchom na goly, tam by tie prachy boli lepsie investovane, bude to mat Backs velmi tazke :!: Wild zrejme viac otvoria hru a udrzat si tie skvele cisla, co zrejme pri tom plate bude kazdy od neho cakat a vlastne na ktore sme si uz pri nom zvykli bude pre neho velmi tazke, ja by som ho mozno aj vymenil :D a dal sancu Hardingovi a dolace invstoval do posilnenia ofenzivy :scare:
harding uz je na odchodu divil bych se kdyby zustal....ja osobne bych sehnal nekoho jineho za johnsona jeho plat neodpovida vykonum a jde sezonu od sezony dolu a burns je podle me dalsi hrac ktereho brzdi ve vyvoji defenzivni hra wild takze tam asi neni taky nic jiste navic se mu sezona vubec nepovedla a experimenty v utoku nevysli
Johnsson je jednym z najspolahlivejsich zadakov, ale ten plat je samozrejme prehnany, po sezone mu konci zmluva
Burns bol skvely, on bol draftovany ako utocnik, spravili z neho obrancu a hlavne v minulej sezone velmi casto nastupoval v utoku, koli zraneniam inych hracov, potom prislo to zranenie a teraz treba ist krocik po krociku, ten prvy, hlavne, aby sa vobec vratil, toto dost skomplikovalo dobre rozbehnutu karieru :ja_neviem:
WildCelt píše:Johnsson je jednym z najspolahlivejsich zadakov, ale ten plat je samozrejme prehnany, po sezone mu konci zmluva
Burns bol skvely, on bol draftovany ako utocnik, spravili z neho obrancu a hlavne v minulej sezone velmi casto nastupoval v utoku, koli zraneniam inych hracov, potom prislo to zranenie a teraz treba ist krocik po krociku, ten prvy, hlavne, aby sa vobec vratil, toto dost skomplikovalo dobre rozbehnutu karieru :ja_neviem:
no pokud mu bude koncit smlouva tak bych ji prodlouzil ale hlavne ten plat snizil....burns mel skvelou sezonu 07/08 ja osobne sem od nej cekal velke veci ale tahle sezona mu nevysla....myslim si ze kdyby hral beka treba v detroite tak by exceloval jako green
meno noveho trenera Wild malo byt zname tento tyzden, zatial sa tak nestalo, no naisto by to uz malo byt bud cez vikend alebo buduci tyzden :roll: Fletcher zrejme este cakal na skoncenie finalovej serie SC, aby mohol zacat rozhovor s detroitskym asistentom MacLeanom

ku spekulaciam vsak pribudlo jedno meno
:!: Dave Tippett :!:
miesto bydliska :arrow: Dent, Minnesota :)
zeby Fletcher vyckaval aj koli nemu :sad2: uz by mal mat povolenie s nim viest rozhovor

dvojica Fletcher - Richards jednoznacne boduje u fanusikov, no Fletcher - Tippett ma tiez dost pozitivnych ohlasov
:scare:
treneri budu vyhlaseni do dvoch tyzdnov podla mna, do draftu. Ak nam minesota uchmatne tippeta budem nasrany.
TODD RICHARDS BUDE HISTORICKY DRUHYM TRENEROM WILD :!:

vraj uz dostal ponuku, ktoru by mal prijat a zajtra by to malo byt oznamene na tlacovej konferencii

:oslava:
Jak som pisal Richards robil u Sharks presilovky ale kecal aj do celkovej ofenzivy , toto asi chcel mlady Fletcher. Urobit z toho druhy picburg teda ofenziva s velkym korculovanim. teraz je to v mode :) . Inac som rad lebo zostava volny kouc, ktoreho chcem.
a v time konci aj Tom Lynn, t.j. dnes uz byvaly asistent GM
:rozlucka:
tak nas zrejme caka zaujimavy tyzden

bude podpisany Gaborik :?:
alebo sa podari trejdnut Heatleyho :?: pre pripadnu vymenu vraj nie je nik nedotknutelny, ani Koivu ci Burns :!:

no to som zvedavy :scare:
"milujem" takéto zaručené správy typu "Gáborík ÚDAJNE kúpil dom..." tak kúpil, alebo nekúpil..?
To už dnes môže písať bulvár asi každý.
Ale ak je to naozaj pravda a GABO nakoniec skončí vo VAN, tak je to z jeho strany dosť nerozumný krok.
vraj kupil a podobne bol na tom aj Demitra, ktory si kupil dom vo Vancouveri 6 tyzdnov predtym nez sa otvoril trh s volnymi hracmi a podpisal s Canucks :roll:

len nech neskonci Gaborik vo Vancouveri a Sedinovci v Minnesote :doh:
WildCelt píše:len nech neskonci Gaborik vo Vancouveri a Sedinovci v Minnesote :doh:
to by me trefil slak :scare:
Peter Olvecky skoncil v Minnesote,nedali mu ponuku...skoda,dufam,ze podpise niekde v NHL a nepojde do KHL este,nech to skusi v inom time NHL,aj ked mu velke sance osobne nedavam...
sa to dalo cakat bol nevyrazny. v nhl si ho asi tazko uz niekto vyberie.
Wild podpisali havlata za dobru sumu. to im umozni dalsie podpisy ci uz tuto alebo buduce sezony. Havlat je len o trocha horsi od gaborika.
Gabo je možná o něco lepší, ale Havlat umí zahrát i v PO, takže se to vyrovná. Doufal jsem, že Havlat zůstane v Chicagu nebo přesoupí do nějaké ofenzivnějšího týmu. Uvidímě jestli mu bude beton styl wild vyhovovat...
neis píše:Gabo je možná o něco lepší, ale Havlat umí zahrát i v PO, takže se to vyrovná. Doufal jsem, že Havlat zůstane v Chicagu nebo přesoupí do nějaké ofenzivnějšího týmu. Uvidímě jestli mu bude beton styl wild vyhovovat...
prave....wild se zase dostali tam kde byli ziskali velice ofenzivniho hrace kerej ma problemy se zranenimi....ale snad daji zraneni martovi na par let pokoj :)
Vedení Wild proklamuje že od nové sezóny bude hrát mnohem ofenzivněji, odešel Lemaire, takže tomu i dost věřím. V Havlátiskovi získali skvělého hráče, který si snad svoji smůlu v podobě nespočtu zranění již vybral, v tomto týmu bude 1. hvězdou, snad i tahounem. Souhlasím s Neisem že Havlátisko narozdíl od Gáboríka umí zahrát i v PO, letos to jednoznačně dokázal, budu mu na jeho nové štaci držet palce :yes: :yes: !!!!
ale no tak gaborik ma 22bodov v 29 zapasoch, to je teda dost daleko od toho ze playoff nevie hrat. Jedno playoff z troch mu nevyslo.
To poslední mu nevyšlo vůbec a jinak je pěkné sbírat body, ale hráč Gáboríkova formátu musí ty góly či přihrávky ukázat v době kdy to tým potřebuje a to se dle mého názoru moc nestávalo. Ale nechtěl jsem tu rozebírat Gáboríka, spíše pochválit vedení Wild za dobrý podpis :thumbsup: :thumbsup: !!!!
debil píše:ale no tak gaborik ma 22bodov v 29 zapasoch, to je teda dost daleko od toho ze playoff nevie hrat. Jedno playoff z troch mu nevyslo.
PO 07/08 mel katastrofalni narozdil od zakladni casti kterou mel nejlepsi v kariere....ja bych nerekl ze gabo neumi PO....kdyby se letos wild dostali do PO tak by urcite zaril :)
Je inac trochu tragikomicke, ze z Wild odisiel potencionalne druhy najlepsi strelec sutaze prave vtedy ked sa konecne rozhodli hrat moderne.
Predsa len pasca bola efektivna ale uz je prekonana. Jej cas bol medzi dvoma lock-out-mi. Po vyluke sa hra uz iny hokej.
Gaborikovi nevyslo jedno playoff. Jedno mal hviezdne. Jedno take, ze splnil normu. To uz nevie hrat PO?
1903 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO