Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak Lemaire dlho nenechal cakat na odpovedi a uz oznamil ze koncí s Wild:
"I think it's time for the team, the organization, to get a new coach," the only Head Coach the Wild has ever known announced that he was retiring from the post he had served since the club's inception.
"When I first started," Lemaire continued, " always said that there would be a time, a time that I'll have to go, and I'll see it, and I saw that time. And it's now."
:bye2: :poklona2:

Taktiez ked odíde i Gabby tak uz nebude nikto kto s Wild bol od vzniku klubu ako ním bol nas trener.Tak som zvedavý kto bude novým trenerom a ci sa ostane pri defenzivnom style hokeja :ja_neviem:
tak to je prva smutna sprava :sorry: :cry: :plac: :bye2:

to je proste nenahraditelna osobnost :poklona2:
je to najlepsi trener :yes:
ale aj pri tom defenzivnom style boli aj neskutocne skvele zapasy :cool:

este na upresnenie, konci v Minnesote, nie s trenovanim :|
sam to povedal, ze je teraz ten spravny cas odist, aby sa tim dostal niekam inam, raz musel odist a klobuk dole, ako odchadza, ziaden vyhadzov, proste je to jeho rozhodnutie, ale ako som pisal je to velka osobnost a takeho trenera, taku osobnost uz tazko budu mat Wild na lavicke :verysad: a odchadza po strasne dlhej dobe, bol v time od zaciatku, ale zrejme je to naozaj spravne rozhodnutie...
Koivu a Brunette hrali v zavere zakladnej casti so zranenymi kolenami, takze ich zrejme caka operacia a vyzera to tak, ze Bruno asi nestihne zaciatok buducej sezony :sad2:
ale este horsie to asi vyzera s Burnsom :? ktory nehral v zavere koli otrasu mozgu a vraj to s nim nevyzera vobec dobre :? :? ohrozena kariera :-O snad tie reci su len :pleaseantry: reci :pleaseantry: a zlepsi sa to :modlenie:

a mozno sa k Mikkovi bude stahovat Saku :biglol:
Brent Burns says he isn't concerned about his career ending prematurely, but he is still a long way from being able to play hockey again.

:) :cinka:
:!: Wild GM Doug Risebrough has been fired by owner Craig Leipold, in a surprise decision annouced by the team today. :!:

The search for a new General Manager will begin immediately. The first order of business for the incoming General Manager will be to select the Team’s next Head Coach.
Tak po Fletcherovi z toronta dalsia velmi velmi znama osoba opusta flek manazera. Kym u toronta to kvoli vysledkom bolo pochopitelne, wild to robit nemuseli a ak nemaju poruke nejake eso ani robit nemali.

Len pre info Doug Risebrough: 4x SC s habs ako hrac, 1x ako asistent trenera s flames, GM flames, oilers a jediny GM Minnesoty v jej historii.
spekulovalo sa uz davnejsie, ze este pomerne novy majitel Wild Craig Leopold ako byvaly majitel Predators by rad pretiahol ku Wild prave GM Preds Davida Poilea a teraz po vyhadzove alebo skor nepredlzeni zmluvy Risebrougha sa znova vynaraju taketo spekulacie...
jeden z horucich kandidatov na post GM Wild, Pierre McGuire

Obrázek

:D pardon, toto je on

Obrázek
Obrázek

znamy z priamych prenosov NHL :frajer2:
Kandidatom je udajne aj Chuck Fletcher z Picburgu (manazer). To by nemuselo byt zle pre wild.
ano, je to tak, Chuck Fletcher :!:
ja som ho povazoval za najvacsieho favorita a myslel som, ze sa len caka na ukoncenie sezony pre Pitttsburgh, ale zrejme nie

Wild will hire Chuck Fletcher as general manager

The Wild will announce Friday that Chuck Fletcher, an executive with 16 years of experience, will lead the team into the future.

A new era for the Wild begins Friday.

:scare:
Obrázek

nejake to foto som chcel najst, ved sa pomaly ani neda vyguglit :D
Tak to som vobec netusil ze Chuck je syn stareho Cliffa a ja som myslel ze len zhoda mien. Fletcher(41) bude jednym z mladsich manazerov. Podla mna dobry tah, ma to v rodine :good: a posobil v celkom uspesnych timoch zatial. Takisto to bude treti chlapec z Harvardu po Chiarellim a Burkovi.
http://www.startribune.com/sports/wild/ ... anchO7DiUr

tak hej, zda sa to byt skvely tah :yes:
a hned ma co robit, treba noveho trenera, blizi sa draft a musi podpisat Gaborika :D
Obrázek

:clap:
Skorpion píše:GM Chiarelli vstupuje do posledneho roku svojho kontraktu u Bruins a spekuluje sa, ze o rok by mohol zasadnut na rovnaku stolicku, ale u Divochov z Minnesoty.
Obrázek
to mi nesedi :hmm: pochybujem, ze by ich cerstvo vymenovany GM pobudol na lavicke Wild 1 sezonu...ako u nas, opustil nas trener, GM a zacala sa taka mensia prestavba kadra..netvrdim, ze kader Wild, sa bude podobne radikalne menit, ale novy GM bude chciet veci riesit tak, aby sa pohynali tym pozitivnym smerom..ak to neklapne hned v tej uvodnej sezone, pride dalsia a pak dalsia :) kroky nasho GM preto urcite nepovedu k divochom a ja verim, ze u nas zotrva..!..mat k dispozicii kvalitneho GM je ku*va :D dost dôlezita vec :yes:
„Proč bychom se měli stahovat a nechat soupeře ovládnout led? Chceme diktovat tempo hry.“ Nový generální manažer Wild, Cliff Fletcher, defenzivní styl vyznávat nebude.

ojojoj :roll: :D

http://www.startribune.com/sports/wild/ ... anchO7DiUr
Todd Richards (asistent trenera San Jose Sharks) buducim trenerom Wild :?:

GM Fletcher vraj uz dostal povolenie s nim rokovat
Richards ternoval iba svoju prvu sezonu v nhl. Nie je teda moc skuseny. na strane druhej to prdznamena ak je clovek schopny. Richards ako asistent mal v San Jose na starosti presilovky a takisto s hlavnym trenerom skladal utocne lajny. Teda skor ofenzivne cinnosti timu.
Peter Laviolette je jednym z horucich kandidatov na post trenera Minnesota Wild
ma zaujem a tusim uz aj doslo k nejakemu stretnutiu s Fletcherom
dost splna tie poziadavky ake Fletcher na noveho trenera ma alebo skor na hru aku by mali divosi predvadzat
Laviolette ako hlavny trener a Richards ako jeho asistent by bola zrejme dobra trenerska dvojica, no otazne je, ci by Richards siel do Minnesoty len koli pozicii asistenta, ktoru ma aj v San Jose Sharks

inak Laviolette na to, ze ma len 44 rokov je vcelku uspesny
ziskal SC s Carolina Hurricanes v roku 2006, stal sa trenerom s najvacsim poctom vyhier spomedzi americanov (ale uz ho tusim predbehol John Tortorella), pod jeho vedenim ziskalo USA jedinu medailu na MS (2004, bronz) za poslednych 13 rokov, trenoval USA aj na ZOH 2006 v Turine a naposledy stali Islanders za nieco pod jeho vedenim :D
Novy manazer nema este zdaleka vybraneho trebera. som cital ze este len zbera mena ktore by pripadali do uvahy. O interview s Lavioletom teda neviem. Nie je to lahke, nie je moc znamych mien na trhu a tak sa samozrejme spekuluje s tym co je volne a sem patri aj byvaly kouc caroliny. Ale zas aspon sa nenudime. :)
tak hej, ono spomina sa skoro kazdy kto je volny, to uz tak byva :D trebars aj Craig MacTavish, ale ten to asi nebude vzhladom na styl ktory preferuje, mozno keby bol ako GM stale DR, ale ked je tam uz Fletcher, tak to bude podla mna jeden z dvojice Richards - Laviolette, ale skor ten druhy
práve na Lavioletta to tipujem aj ja :yes:
1903 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS