Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STEELERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:box: :eek2: :thumbsdown: mám dosť...
nie nadarmo ste amateri :D
ja osobne som vyhorel na sympatiách k obľúbeným klubom, smutné... :(
FrOX : šak počkaj, kto sa bude smiať posledný... :bitka3:
no nie so ja p1ca..? už 2x som sa neuspokojil s pôvodnými tipmi a tak som znova siahol po zmene a znova to dopadlo na h...o! pôvodné tipy 1 1 1 1 0 by znamenali 9b, takto škoda hovoriť... :( Už som sa zaprisahal, že zmenu neurobím.
nie siiiiiiiiii. Stane sa... raz, dvakrát, trikrát... nabudúce sa už poučíš :)
nabudúce už nebude, jedine, že na poslednú chvíľu zaregistrujem v niektorom tíme také zmeny, ktoré by výrazne znižovali ich šancu na úspešný výsledok (ale aj to mi minule vyvrátil WSH v zápase na ľade Bostonu...) oveľa viac ma mrzí záver tretieho kola, toto je len rozbeh. Preto radšej teraz zaškrípať zubami, ako na konci kola. Dúfam, že už sa to otočí, a bodovo vygradujeme ku koncu, nie naopak...
pekný výkon caty, bola to noc hrôzy, čo sa týka výsledkov, ale ako tím druhý najlepší výsledok po falcons, tak super... :good:
dnes to boli čudné výsledky... BTW lúčime sa s céčkom - zase sme na tom ako predtým. Bez akejkoľvek rezervy pre prípadné doplnenie tímu.
ešte že mi dnes sadli dve X, udržali sme si druhú priečku. Ešte to v tomto kole bude zaujímavé, máme veľmi vyrovnanú skupinu a draci nám dýchajú na chrbát. Tak bojujeme oceliari :box:
záver je ešte ďaleko, zbytočne je sa nad tým zamýšľať. Keď budeme mať pred posl. dňom náskok na 1. mieste 20 b., vtedy to bude aktuálne :D
verím, že do tretice sa nezopakuje podobný záver, ako sme posledne predviedli, že to vygradujeme a zapíšeme body
tak zatiaľ sa držíme, to je pozitívne, skôr je na porazenie tie tesné výsledky, kde ja rúbem remízy, ako posledne :
ATL-CAR 0 (4:5)
LA-PHX 0 (1:2)
PIT-MTL 0 (2:3)
STL-ANA 0 (3:4)
CGY-MIN 0 (2:1) :hmm:
už by sa to mohlo zlomiť, takto prichádzam o dosť bodov... inak spokojnosť, aby to nevyznelo, že som neskromný.
treba byť neskromný! Bez toho nikdy nevyhráme :biglol:
nuž urobím pre to všetko... tak do Nového roka všetko naj, pozerám, že tu vlastne prispievame len my dvaja, ale nevadí, dúfam, že v novom roku to pôjde ešte kúsok lepšie, ako v tom starom :good:
ono to je tým, že tu do tejto témy chodí málokto z našich - totiž aj u nás na fóre máme tému o HF ( v OT sekcii ). Tam by sa možno zapojili.
Obrázek :smile03:
aj my vám :)
fuu, tak túto noc som vám veľmi nepomohol, asi tá viróza, či čo :sad2: Ale zabrali ostatní, tak to ako tím vyzerá dobre. Troška sme ušli drakom aj pivečkám a stiahli pavúčikov. Tak to už nejako udržať, budú ešte dva zaujímavé a zrejme rozhodujúce dni.
tak neviem či som náhodou nevytvoril rekord tohto kola, z posledných 18 zápasov som trafil "až" 3 a dnes nula jak vyšitá. :thumbsdown: je to minimálne na zamyslenie... sorry priatelia.
veru, veru... mal by si sa zamyslieť, či skočiť z mosta do Hornádu alebo pod električku ( :D )
super caty, perfektne ti to vyšlo a hlavne tvojou zásluhou máme toľko bodov, čo je zatiaľ super, ešte to zduplovať vo štvrtok a bude to dúfam dobré... :good:
tak do 5 kola sme vykročili ako sa patrí a súperi zatiaľ nestíhajú pokrývať naše útočné hroty, dnes v noci zamakala aj obrana a výsledok v boji o prvú pozíciu sa jasne dostavil. Len tak ďalej, potvrdiť túto formu aj v odvete a postupne zvyšovať výkonnosť na 120% :good:
tesim sa na kosicke derby :D
tak to áno, horný koniec - proti dolnému, na rybníku v Barci s názvom Košický "Winter classic", pred zápasom menšie občerstvenie :oslava: a potom hor sa na zápas :hit: :box:
355 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS