Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STEELERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes tak celkom slušne na rozbeh, dúfam, že som to zrátal dobre :
TA - 14
aris - 8
Caty - 8
ivan23 - 11
po zrátaní by sme hrali s 25 b :frajer2:
dobrý začiatok, zlý koniec :D
dnes v noci to celkom ušlo :
aris - 8b
caty - 12b
TA - 14b
ivan23 - 14b
Spolu 28 za team, (ak som správne zrátal samozrejme), to je celkom slušné :good:
dnes čudesné výsledky, najmä NYR, ale čo už. Zapásali sme :
aris - 4
TA - 2
caty - 2
ivan23 - 2
čiže nik nezapísal 0 a bolo ich dnes teda viac, spolu za team 6b, čo je vzhľadom na výsledky dobré.
musím sa za dnešok môjmu tímu ospravedlniť, toľko som špekuloval, až som svoje tipy nakoniec zmenil a dopadlo to strašne :sad2: , ale môžem s určitosťou prisľúbiť, že toto už určite neurobím. Nejako sa mi proste nedarí, nech skúšam čokoľvek :(
minulu sezonu sa mi vzdy stalo,ze prvy tip bol ovela ovela lepsie nez ten druhy opraveny :lol2:
strašne? ešte som nepozeral výsledky, ale snáď to až také strašné nebude :wink:
pre team možno až tak nie, ale ak pozerám na moje výsledky, tak určite :?
tak dnes to bolo dobrééé :
TA - 18
aris - 14
Caty - 12
ivan23 - 15
spolu tím za 33 :frajer2: :thumbsup2:
aj dnes to bolo parádne, spolu za 14b a zrazu je pohľad na modrú skupinu krajší... :clap:
ivan23 : dobre si vystihol tie ixy :)
hej to vyšlo parádne, len ešte stále ľutujem to kolo, keď som zmenil pôvodné tipy a zapísal 0, pôvodné boli za 8b... :(
hlavne pri pohľade na tabuľku, by s tými 8b bolo moje postavenie veselšie, ale aj tak som spokojný, ako tím si vedieme zatiaľ dobre, verím, že nám to v tomto kole vyjde a niečo zapíšeme. :thumbsup:
prichádzajú štyri veľmi dôležité kolá, tak treba dobre natipovať, môže sa to ešte sakramentsky poprehadzovať. Rozdiely sú veľmi malé a bodov v hre ešte veľa... tak bojujeme ďalej :box: , zatiaľ je to dobré.
zatiaľ ešte poradie nič neznamená. Bodové odstupy sú úplne skresľujúce a takmer nič nehovoria o výkonnosti tímov. Opäť bude platiť, že netreba zbabrať záver.
tak sme to zvládli dnes v noci pomerne slušne, za tím 19 b a v umiestnení jednotlivcov ideme hore, to je pekné zatiaľ... :good:
tak mi dnes za 16b, TA - 6, aris - 6, caty - 7, moja maličkosť 9. Myslím si, že vzhľadom na tie výsledky to nebude najhoršie. No čo dnes vystrájal ten MTL a ešte doma..? :sad2:
no dnes taký priemerný výkon. Ale stále lepšie ako nič.
tak včerajšia medovina my zjavne neurobila dobre :( veľmi "múdro" som natipoval, nula jak vyšitá, katastrofa... :thumbsdown:
do zlej nohy si to nalial...
musíme ešte zabrať, aby sme znova nezbabrali záver kola, ako naposledy, začínam z toho mať znova taký pocit, aspoň vo vzťahu k sebe...
sme síce až 4. , ale bodové rozdiely sú veľmi malé, takže nič nie je stratené
no dnes hrôza.., a tak ma svrbeli ruky, aby som to zmenil, dali sme totiž traja stejné tipy a to mi dosť rezalo oči, ale posledne som zmenil a nebolo to dobré, tak som nechal. :( Čert aby sa v tom vyznal...
plny zasah :D
no do rici....
presne o tomto som písal, znova bez bodu a pritom sme tak dlho boli v popredí, je to minimálne na zamyslenie, akosi nezvládame posledné dni v kole... :sad2:
355 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS