Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STEELERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

...

tak chlapi nakonec sme to zvladli skoncili sme na peknom 9 mieste...ked sa pozrieme na to ze sme vacsinou boli na konci tak to 9. miesto potesi..zabrali sme kedy to najviac trebalo a mame to..
blahozelam aj nasmu becku 12. miesto tiez nie je zle..
k individualnym statistikam TA -5.miesto je super gratulujem...
ja som sa este udrazal nad dobre tipujucim kosicanom v poslednej dobe co si velmo cenim ale s tym 28. miestom nemozem byt spokojny :? chcelo to umiestnenie do prvej dvacky aspon
...
tak chsytajme sa na novu sezonu nech nam dopadne lepsie :)

marek85 : kujééém :wink:

...

jj individualne sa este ide ale od nulyy

no ja som spokojny,že celkom fajn formu som mal ku koncu,ale keby som mal už skor bolo by lepšie..taktiež gratulujem TA a aj celemu tymu že sme vyhrali aspon tu skupinu o umiestnenie :P
vidno ze ksocinaania zo steelers maju najvacsiu zakladnu..
uz tri timi hmm..

a ja som vyrastol v ichj akademii a odkrutil jeden rocnik za Ackarov.. :frajer2:
chceme útočiť na vyššie méty, tak sa snažíme do toho zapojiť čo najviac možných talentov 8)
Nieje to zle riešenie, ale Steelers C :shock: to už je nejak extra prehnane pri tolkych týmoch co v KTLke posobi, ale je to len moj nazor.
minulý rok sa nám stalo, že zrazu sme nemali čím zaplniť dieru v A tíme. Preto sme tentoraz pristúpili na takéto riešenie. Pôvodne som rozmýšľal o tom, že by títo " rezervní " borci tipovali samostatne, ale keď už sú 4, tak prečo neurobiť tím aj oficiálne?

Keby sa ten tím volal " Blabla Košice ", bilo by to menej do očí? Je to len názov. :wink: Aj tak oficiálne KTL nepozná rezervné tímy.
maro píše:vidno ze ksocinaania zo steelers maju najvacsiu zakladnu..
uz tri timi hmm..

a ja som vyrastol v ichj akademii a odkrutil jeden rocnik za Ackarov.. :frajer2:
no tri timy a diskuse veskera zadna
haaaaa... tak vieš, načo tu budeme prezrádzať našu stratégiu, keď máme vlastné fórum? :frajer2:
Nazdar borci !!Tak tímto vás vítám v našem svatostánku všech Draků
Bohužel z nikým se tu nepáráme :box: jak můžete vidět zde: :arrow: Obrázek
Tak hrajte opatrně,nebuďte moc aktivní s vaší prohrou se počítá a nikdo se na vás zlobit nebude. :wink: :lol:
Promiňte spletl jsem si dveře :oops: my hrajeme s "C"
aj my vás radi pohostíme - ale od nás odídete bez bodov :P
nejako nám v tej našej konferencii v závere dochádzajú sily, tak to ešte roztočme... :yes:
veru veru, bolo by skoda to zbabrat na konci, ide vam to, dokonca ste vsetci na bodovanych miestach v individualke, pravidelne hviezdy tyzdna :D tak este zamakajte a zamiesajte kartami v konferencii, nech je to zaujimavejsie :cool:
nie, nie len nech pekne zostanu pod nami :moj: hadam to dnes Vasim oceliarskym bratrikom natrieme :frajer2:
Steelers idú na vrchol. :frajer2: Verím, že práve my sa napokon budeme kúpať v Stanley Cupe :D .
tak sme dúfam zatrúbili na poplach, zdvihli hlavy a ideme na to, verím, že sa karta obrátila... :good:
pekne, pivečke sme spláchli na Ex, dnes to dúfam potvrdíme s Drakmi...
pozerám, že aj SB pripísali body, gratulujem :thumbsup:
včera rozhodla naša netaktickosť a dnes jeden zápas, škoda, takto sme spadli do druhej polovice konferenicie a na 2 miesto v divízii...
:verysad:
no nič, zostáva dúfať, že naše skryté rezervy ukážeme v 3. kole...
keď si to tak rozoberám, tak sme šli celkom v pohode a rozhodla troška smola v náš neprospech a v poslednom kole vlastne jeden zápas... :oops: ale bojujeme ďalej :box:
ivan23 píše:rozhodla troška smola v náš neprospech a v poslednom kole vlastne jeden zápas.
rozhodlo to, ze ste v poslednom kole nastupili proti superovi, ktory sa v zavere pohyboval ako nezastavitelna lavina :frajer2:
ajaj, tušil som, že ten ratrák by sa nám predsa len zišiel...
tak im dajme zahrať pesničku od Desmod - Lavíny :)
355 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS