Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STEELERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

...

no momentalne je situacia taka ze vedenie nie je ochotne platit velke miliony za hracov ktori len s namahou dosahuju priemer ligy /teda okrem TA/..a preto kazdy z trojice marek85, kosican85, Hcke17, nedostane tuto sezonu viac nez 1,25 mil USD..o nieco lepsie a zasluzene na tom je nas GM s 4,5 milionmi...tak ked chcete viac musite sa viac snazit /teda aj ja :) /......

...

ach jaj s nula bodmi do play off asi tazko postupime...

jak s 0 bodmi?

...

no pozri do celkovej tabulky..

http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?t=1347

aha :oops: no ved neva

aspoĹ

Ak mi tych 1.25 mil USD donesies anozaj v kufriku tak mi aj toto uplne bude stacit :D :D

...

HC_KOSICE17 píše:Ak mi tych 1.25 mil USD donesies anozaj v kufriku tak mi aj toto uplne bude stacit :D :D
neboj uz na teba bubaciky cakaju :)

heh vcera som bol najlepsii.. :wins:
je to skvely pocit :)

...

joj ta to uz neviem..preco tak stojime..furt na poslednom mieste..
:evil: ..ziadne body na obzore.. :?

daj si prosim prec logo USS z podpisu , bolo to zakazane kedze to nieje nas partner :wink: J.

Traste sa pred nami supery:Dale ne...zdravim vas protivnici moji

TA: kankalinkovo zelena to je aka ? :hufi:

...

no chlapi..zacinam stihaciu jazdu do prvej desiatky..teraz som na 41 . mieste..mam co robit.. :?

Fortune : :shock: nepoznáš? niečo medzi zelenou a tými ostatnými :D

marek85 : ja sa snažím stíhať už od 1. kola :lol:

...

nenechajte sa milit ze som klesol..ja mam plaan :) a op ar koleciek uz budem 10.. :cool:

...

no ta soo konec sveta :) ..som najvysie zo stelesakof..tak toto tu uz este nebolo..ta o s vami

krííííííííííííííííza, veľká tipovacia kríza nás postihla :lol:

ale ide s nami uĹľ dosĹĄ dlho :roll:

dopekla to tie remĂ­zy. :evil: UĹľ ich mám plnĂ© zuby. AspoĹ

...

tak zacina nova sezona..aspon nejake to pekne umiestnenie potesii

...

pocujte co nikdo nemate icq..TA tebe nejde..
jamam 271-771-770 ta dakdo sa ozvite more

...

no aby sme boli zas na vrchole tak nieco napisem...je to pekny pocit byt na prvom mieste..aj ked len v tabulke o umiestnenie..dufam ze nam to vydrziii

mne sa paÄŤi byĹĄ na druhom mieste-zatial moj rekord 8)

...

no posledne dve koleckaaa..treba toi este dneska ustat a mali by sme uz udrazat to pekne 9. miestecko..skoda ze sme sa nepredrali do finalovej skupinky ale aj prve miesto v tej u udrzanie potesi...dobra motivacia do dalsej sezonky...

uvidime ci dame prilezitost nasim mladym talentom z farmy alebo pojdeme cestou kupovania "hotovych " hreacov... :)

fiam, peĹ

...

no ta vidite tu na vychode penezi net..ta ostava uz len nejaka hviezda davno po zenite svojej vykonnosti... :)
355 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS