Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Rusko
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
boli lepsi, presnejsie kreativnejsi, amici su ale ostrejsi, presnejsie ked su pred brankou, tak ako buldozerykajo píše:Jasne lepsi? Je pravda, ze som asi nevidel 10 minut, ale z toho, co som videl by som povedal, ze to je cca vyrovnane. Ale uz sa iskrilo aj v prvej tretine, dufam ze sa to bude stupnovat
Toto bolo predčasné finále Každopádne si myslím, že mali vyhrať Rusi. Tam to s tou bránkou sa mi vôbec nezdalo, mali to písať už predtým a ak som dobre videla tak Quick okamžite po góle vedel, že má posunutú bránku, ale to som si nie istá. No a to krosčekovanie v rohu ihriska, to čo bolo Bol to krásny zápas, ale viac by som sa tešila, keby vyhrali Rusi. Dúfam, že z našej skupiny postúpia dvaja.
Rusku na zapas s Norskom treba spravit zmeny v zostave. v prvom rade poslat Semina s Kuleminym na tribunu, Kulemin by bol dokonca v KHL obycajny priemer a nie viac, a skusit dat hrat Tichonova s Svitovym. Ako minimum obaja budu makat, aby sa udrzali v zostave. A mozno by som skusila utoky:
Oveckin--Dacjuk--Tarasenko
Kovalcuk--Malkin--Nicuskin
Popov--Svitov--Radulov
Anisimov--Terescenko--Tichonov
v obrane davat co najmenej hrat Nikulina, najlepsie vobec
Oveckin--Dacjuk--Tarasenko
Kovalcuk--Malkin--Nicuskin
Popov--Svitov--Radulov
Anisimov--Terescenko--Tichonov
v obrane davat co najmenej hrat Nikulina, najlepsie vobec
Rusove hrajou ho*no.. Dnes to jeste asi stacit bude, ale v pohode evidentne nejsou. Proti v pohode hrajicim Finum ale prijde K.O.!!! GO OLLII!Kika píše:Dnes ide do brány Bobor, dúfam, že mu to výjde a že vyhrajú nejakým jasným výsledkom, aby sa dobre naladili na Fínov.
P.S: Malkin v 2nd PP unitu a Radulov v prvnim.. Nerikam, ze Malkin hraje sve maximum, ale stejne mi tam prijde nejlepsi. Ale v poradku, jen at delaj takove ptakoviny.
Ak zacnu Rusi vyuzivat obrancov, a nie ako doteraz, obrancovia sa drzali vzadu, IMHO maju vacsie sance zvitazit. Pretoze hlavny problem je nevyuzivanie obrancov, hraju v utoku traja, no to je system hry Biljaledtinova, tak v Kazani, ako aj v reprezentacii.Atlantik píše:Tak dnes uz nic, vlastnak Noru a pak uz byli Rusaci jasne lepsi. Norove celej turnaj neukazuji predevsim v utoku nic. Kazdopadne Finum ted verim
Tak Radulov nejlepsi, ale byl to jeden totalni vlastnak a pak emptynetter. Proti tezsimu souperi se ukaze, tohle nebylo nic. Kazdopadne Popov-Malkin-Ovechkin dnes uplne otresna lajna, u Ovechkina jeste takovy vykon pochopim (protoze to neni vyjimka a alespon neco tam mel), ale Malkin uplne marnej. A to se mi v zakladni skupine libil z Rusu relativne nejvic.
Malkin tolko nevynutenych chyb, uzas. No ak sa Rusi setrili, je to pochopitelne, zajtra hraju s Finami. Uvidime.Atlantik píše:Tak Radulov nejlepsi, ale byl to jeden totalni vlastnak a pak emptynetter. Proti tezsimu souperi se ukaze, tohle nebylo nic. Kazdopadne Popov-Malkin-Ovechkin dnes uplne otresna lajna, u Ovechkina jeste takovy vykon pochopim (protoze to neni vyjimka a alespon neco tam mel), ale Malkin uplne marnej. A to se mi v zakladni skupine libil z Rusu relativne nejvic.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé