edit: parada, je to tam

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.
no s tou vetou o strateni dvoch bodov by som si nebol tak isty, podla mna skor West Ham stratil dva body a Čelzí bod ziskala.B.Wall píše:Ha tak dnes chelsea ztratila dva body a to byla jeste rada, ze dostali penaltu kterou lampard promenil. Trosku skoda, ze neztratili vsechny body, arsenal mohl byt zas o neco bliz
Tak z tohoto uhlu pohledu se to taky brat da, ja jsem to vzal tak, ze chelsea lidr tabulky=ztrata pro ni. Co se tyce toho arsenalu, tak to je slagr kola a doufam, ze aston villu rozdrtime a zacnem poradne slapat chelsea na paty.Joe S. píše:no s tou vetou o strateni dvoch bodov by som si nebol tak isty, podla mna skor West Ham stratil dva body a Čelzí bod ziskala.B.Wall píše:Ha tak dnes chelsea ztratila dva body a to byla jeste rada, ze dostali penaltu kterou lampard promenil. Trosku skoda, ze neztratili vsechny body, arsenal mohl byt zas o neco bliz
a arsenal sa nenapadne priblizuje celu tabulky, skoda len, ze 27 hraju s Villou, to bude zapas, kde favorita nemozno urcit
ja som nepozeral na to tak, ze čelzi prva, proste mali stastie, ze west ham dal len jeden gol, lebo mali isto viac sanci ako BluesB.Wall píše: Tak z tohoto uhlu pohledu se to taky brat da, ja jsem to vzal tak, ze chelsea lidr tabulky=ztrata pro ni. Co se tyce toho arsenalu, tak to je slagr kola a doufam, ze aston villu rozdrtime a zacnem poradne slapat chelsea na paty.
Villy ne, tam to rezou Anglani... a pokud jste nekdo sledoval zapas WHU vs CHL tak snad pochopite proc je premier league nejlepsi ligou sveta!B.Wall píše:Tak Fabre snad uz bude zpatky ato je to hlavni. Taky doufam, ze almunia si nevybere slabsi den jak to obcas miva, ale ze zachyta jak ted posledne.
Co se tyce chelsea, tak jsem zvedavy jak si poradi bez tri hlavnich opor, az bude sampionat. Hlavne drogba by citelne chybet mohl, doufam, ze nejake ty body ztrati. Problem je v tom, ze tohle se tyka asi kazdeho silnejsiho tymu.