http://i.imgur.com/2Un7F.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Takhle to vypadalo vcera v noci v Madridu
Takhle to vypadalo vcera v noci v Madridu
Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.
Tady i s hudbou.
aha, tak potom ok mal som na mysli spickovy, vrcholovy futbal = LM a riesil som tento konkretny zapasJa narozdiel od teba som na veľkom futbalovom ihrisku každý víkend a viem, aké to tam je a to z viacerých strán
co k tomu dodavat.....ty vidis vsetko a pritom nic paci sa http://youtu.be/3tJ9mXeLHwc" onclick="window.open(this.href);return false; cas 3:24....ak ty tam nevidis ziaden kontakt (ano, si predstav takyto kontakt sa piska, ved sa na to kludne opytaj sudiho, tam kde hravas ten svoj velky futbal), tak uz k tomu nemam naozaj co povedat a jedine co clovek u teba vidi, je jedna lacna neznasanlivost, doslova nevrazivost, ktoru v takom rozsahu, ci prejave, riesi akurat tak 15 rocne decko...Joe S. píše:[prečo si nevyzdvihol vymyslenú jedenástku zo včerajšieho zápasu? Fabregas so sebou mrskol o zem ako Marchand alebo Kesler
:frajer2:Walt píše:ak už herný štýl Barcelony je stredobodom pozornosti skúseného fanúšika zo Slovenska, kde je odborníkov na herné systémy ako maku... tak to už je čo povedať. :frajer2:
zrazu, písal si o skutočnom futbale a ten hrá 11 na 11, nie o špičkovom, tak neblúzni a neskresľuj, OK?cepi píše:aha, tak potom ok mal som na mysli spickovy, vrcholovy futbal = LM a riesil som tento konkretny zapasJa narozdiel od teba som na veľkom futbalovom ihrisku každý víkend a viem, aké to tam je a to z viacerých strán
http://www.youtube.com/watch?v=5R-pQ-eJ ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; čas 0:08, vidíš tam kontakt? ja teda vôbec, tak rečičky o 15 ročných deťoch si nechaj pre seba a narozdiel od teba, aj ovládam pravidlá futbalu a stojím si za tým, že toto pena nemala byť tak osobné ataky nevyťahuj, lebo s tým začnem fakt aj jacepi píše:a s tymto si hadam delas len p*delco k tomu dodavat.....ty vidis vsetko a pritom nic paci sa http://youtu.be/3tJ9mXeLHwc" onclick="window.open(this.href);return false; cas 3:24....ak ty tam nevidis ziaden kontakt (ano, si predstav takyto kontakt sa piska, ved sa na to kludne opytaj sudiho, tam kde hravas ten svoj velky futbal), tak uz k tomu nemam naozaj co povedat a jedine co clovek u teba vidi, je jedna lacna neznasanlivost, doslova nevrazivost, ktoru v takom rozsahu, ci prejave, riesi akurat tak 15 rocne decko...Joe S. píše:[prečo si nevyzdvihol vymyslenú jedenástku zo včerajšieho zápasu? Fabregas so sebou mrskol o zem ako Marchand alebo Kesler
cepi píše:viac k tomu nemam co dodavat a akakolvek debata na tuto temu je naozaj bezvyznamna hadam len, aby si si nemyslel, ze som voci tvojim perlam nejako zaujaty:frajer2:Walt píše:ak už herný štýl Barcelony je stredobodom pozornosti skúseného fanúšika zo Slovenska, kde je odborníkov na herné systémy ako maku... tak to už je čo povedať. :frajer2:
Jsem na něj zvědavý, reference na něj jdou dobré, takže TEĎ ve mě převažuje pozitivum, ale uvidíme jak to bude vypadat na hřišti. GL!MarkMobius píše:Tak ačkoliv jsem původně (mám-li parafrázovat Foglarovo Rychlé Šípy) ve volbě jestli Losnu nebo Mažňáka fandil spíše Luisi Enriquemu tak po důkladném zkoumání článků, referncí a názorů jsem svůj názor přehodnotil a pokud to opravdu dopadne podepsáním Taty Martina tak budu spokojen. Pro ty, co tomu čas nevěnovali přidám i několik důvodů proč:
- všichni volají po Bielsovi, Tata Martino je jeho učeň (hrál pod ním), který v mých očích dle výsledků přerostl učitele
- jeho preferovaným způsobem hry je 4-3-3 s vysokým presinkem, ano, tím presinkem, který nám poslední roky tolik chybí oproti úspěšným sezónám za Guardioly
- na jeho adresu se v superlativech vyjádřili Xavi, Puyol i Messi, což znamená, že by neměl mít problém s autoritami v týmu
- Luis Enrique sice v béčku působil velmi úspěšně, ale na druhou stranu při prvním jiném angažmá (AS Řím) vyhořel, Tata všude kde byl tak uspěl
- při potřebě změny neváhá ustoupit od jednoho stylu a změnit taktiku (např. 4-4-2 s Paraguayí apod.), což nám také často chybělo, když se nedařilo nebo chyběl na jaře Messi
Oslavili jsme spolu 7 titulů, třikrát Ligu Mistrů, dvakrát Copa del Rey, dvakrát mistra světa mezi kluby a mnohé další... a věřím, že ještě i Ligu Mistrů počtvrté a Copa del Rey potřetí, než definitivně odejdeš...Svoji inteligencí, přehledem a neskutečnými pasy jsi bavil celý svět, ale hlavně mě, můj idole! 23 titulů, a ještě možná dalši dva přibudou - to hovoří za vše... Díky, že jsem tě mohl sledovat v dresu Blaugranas a dvakrát tě vidět i živě, na to nikdy nezapomenu, díky za vše!!! Odchází můj vzor, odchází kapitán, odchází lídr, odchází el maestro, odchází LEGENDA.