tot nasi superi v zakladnej skupine....

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.
"Všetko je už dohodnuté, hovorili sme s generálnym manažérom Steel arény Igorom Havrilom. Tešia sa na našu reprezetáciu a veria, že bude opäť vypredané," informoval generálny sekretár Slovenského zväzu hádzanej (SZH) Martin Simonides.cepi píše:"Máme predbežnú dohodu, že by sa mohlo hrať opäť v košickej Steel aréne."
![]()
Pokiaľ viem, tak postupujú len tímy z prvého miesta, čiže niet priestoru na zaváhanie. Z tohto pohľadu dokonca by som pvoedal, že nám žreb neprial, lebo z druhého koša fakt okrem Ukrajiny a Rumunska tam už boli de facto priaznivé tímy.cepi » Pon, 08. Júl 2013, 21:19 píše: k zrebu, povinnost postupit, podla vsetkeho z 1.miesta, no potom to bude o tom stasti pri zrebe
http://sport.idnes.cz/hazena-australie- ... hazena_mne" onclick="window.open(this.href);return false;ThrashersFan píše:Nemci po druhý raz po sebe bez vrcholného podujatia
cepi píše:Putera
nenominovat Stochla, iny luxus Zoli
omladit kader ok, asi je najvyssi cas, ale u brankarov je to o niecom
inom kuva a Riso patri stale medzi brankarsku spicku, ze uz ma svoj vek, chyta "len" v ukrajinskej lige...liga majstrov to je malo vraj..
cital som aj rozhovor so Stochlom, samozrejme, ze je sklamany, ani nie tak z toho, ze ho Zoli uz odpisal, ale zo spôsobu (ne)komunikacie, resp. vysvetlenia; Zoli Zoli opät to tam bude vyzerat
nasa skupina je smrtelna, bez sance (este aj Lotyssko potrapi) preto prehra v Slovinsku o 6 golov celkom prijatelna, no obrana dovi dopo a Putera z prvych 10striel chytil velkeaky to rozdiel co pochytal slovinec; radsej by som v kleci videl Paula ci Zarnovica
uvidime, ci motyka opät vystreli proti 3korunkam (sobota,18:00,sport1)